![]() |
Re: Peugeot 407
7 Attachment(s)
Cateva poze :)..Scunele din spate vin bine, mai trebuie montate cele din fata, muzica si umblat la exterior destul de mult..Am montat distantierele de 5 cm :)
|
Foarte tare ideea cu 2 locuri in spate
Era o melodie de la Mafia "pentru ca tancul se tranforma-n avion,cand pe bancheta din spate pot sta doar 2,e beton" Sa o conduci cu placere,si fara incidente,si la cat mai multe modificari ! |
SMECHERRRR!!! :D
Hai cu evazarile alea... :D |
Da...Sapt viitoare..la scaune o sa fie vopsite in negru tot ce e argintiu de aia sunt demontate inelele de sus..Planuri sunt multe, bani sa fie..
|
Deci ale tale erau scaunele alea :P
Felicitari, ideea e tare. |
Thx. :) :) :)
|
suuper tari jantele
|
nu pot sa zic decat ca esti nebun :) itzi urez sa duci la bun sfarsit proiectu tau si sa iasa exaact cum vrei. super tare.
|
Nebun adica bun, nu? :) :)
|
Quote:
Bafta cu caruta... sa iasa frumoasa :D |
super tare.......felicitari in continuare e super super masina8)
|
bravo cristi, chiar ca esti nebun :lol:
foarte tare frate :D |
da intradevar e tare... ce ai sa faci cu locul de pe langa scaunele din spate?
sa o stapanesti sanatos in continuare! |
Unde?In mijloc?Intre ele?
|
pt noi esti nebun in sensul bun ca ne place ce vedem:) si e gratis, pe tine te cam costa mult cred:D tzi`am vazut masina la autocrom statea langa un avion :D apropo de ce ai rupte oglinzile?
|
Quote:
Oglinzi rupte? :shock: |
cred ca trebuie sa spun ca e o gluma inainte sa`i sune pe oamenii de acolo si sa le faca scandal :)))
|
:) :) :)..Erau la vopsit..na, avion la avion trage :) :)
|
Quote:
|
da.. de spatiul ramas ... presupun ca a ramas si ceva spatiu ...
|
Da..un pic..o sa imi faca o consola centrala imbracata in piele iar in sapte o sa fie un woofer..Am vrut sa imi montez wooferul intre ele, dar nu e spatiu destul..
|
deci ... mai e de lucru ... nu atat.. sa ne asteptam la tot ce`i mai uimitor :))
succes in continuare la finalizarea ei |
Avion, cu motor .... ;)) Ce pot sa zic.... FRUUUUUUUMMMOOOOOSSSSSS ! :lol:
|
Ce bine arata cele doua scaune. Idea cu woferul e foarte buna, am vazut pe net un RS4/RS6 in aceasi configuratie, adica in spate la fiecare spatar al locurilor din spate era cate o boxa imbracate intro cutie din carbon (sau imbracata in folie) . Arata splendid, dar din pacate nu mai gasesc pozele :(
p.s. cine stie, poate le gaseste Mihai mai repede ca mine :-) :oops: |
Ma primiti si pe mine in familie.....am un Peugeot 407 (model 2007) Silver.....Pt inceput imi trebuie niste Jante....sa zicem pe 18". Le mai ai...sau le-ai vandut? Care-i treaba cu jantele astea mai mari.... in ce sens afecteaza tinuta de drum si suspensiile....?? Nu vreau sa am probleme :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 546306
eram prin trecere... si am zis ca poate ti`e dor de ea:)) ..prea frumos da cu distatierele alea... |
:) saracutza :P
|
ar trebui sa treci pe la ea sa nu`i fi fost frig asa dezbracata:)).... tocmai s`a linistit o furtuna pe aici ... stau prin zona :D
|
Quote:
spy pics :shock: |
Nu stiu ce o sa-i mai faci la masina asta:) deja ai "suprasolicitat-o":D
Golful inca n-a patit nimik? |
Cred ca de Golf inca nu s-a atins,dar pun pariu ca nici mult nu mai are ;))
|
Pai la Golf am vopsit prelungirile si i-am pus folie :P.. As vrea sa umblu la motor la aia...Evacuare, admisie si soft..si un pic de muzica
|
Mai e de munca la 407? :D Oare ce iese din el? ...
Bomba pe 4 roti? |
Pe 12 il scot..Deci mai e o saptamana.. :P
|
scoate`o si tu weekendul asta :D ca vin pe acolo :D
|
Nu am cum...Oricum daca ajungi da un semn..
|
Quote:
sa`mi dai un pm cu nr tau...ca eu il am pe ala vechi :D |
azi e 18 si tot nu l-ai scos??? :(
|
VIneri plec la iasi..Oricum sper sa fie gata exteriorul ca la interior o sa lucrez dupa..Adica la interior o sa fie doar cele 4 scaune si interiorul imbracat in piele, restul de retusuri si muzica o sa o fac cam intr-o luna..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning