![]() |
Re: TXA
fratilor nu va mai puneti mintea cu copii astia ,ramaneti pe sistem asa cum sunteti .k eu unu nu ma gandesc decat cum le mai tineti macavas la top speed ala fratilor.dak nar vb lumea de voi de cine altcineva ar mai fii de comentat.este o sansa de a comenta cu voi pe forum k an fata mamaaaaaaaaa deschide si tu boss capota:D
O ANCERC SI EU PE A MEA CU UN 35 TURBO SI AM CUTIA DE LA DGH CU 1 JOS SI VREAM SA VA ANTREB DAK MERGE SO PUN PE MOT ASTA ? |
merci mult frate,cat despre cutia alpina daca vrei sa o pui pe un motor 3,5 turbo da se potriveste de minune.............
|
Merci Si Bafta An Continoare La Proiect Si La Suspensiile Alea K Sunt Beton ,deci An Curand Te Apesi Cu Picioarele Pe Sosea .bafta
|
salut frate, ce mai face compresorul de la master tuning ???
:rolleyes2 |
am renuntat la el si o sa-i pun turbo mai bine.
|
aseara a avut loc mult asteptata cursa intre cei 2 doi ursi batrani mai exact TXA SI DGH,dupa cum stiu toti cei care au fost la fata locului TXA a castigat detasat si acum nu cred ca mai exista vreun dubiu ca ursul meu este cel mai rapid din ROMANIA,astept pe orice posesor de bmw e30 care crede ca poate sa se alature la start langa bestia mea,va rog nu vreau sa aud vorbarie ieftina,deci va astept la start!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Bv. Mariuse :D , le-ai demonstrat ca ai cel mai tare urs de la noi din tara .
|
Un singur lucru am de spus:sunt f fericit ca visul cel mai mare al unora e sa bata DGH-u,cred ca dupa cursa de aseara unii au sarbatorit.M-a batut marius dar cu Nos,atat.
|
daca tea batut doar cu nos nu vad rostul ca tea batut sincer fara suparare.daca o facea si fara .....tot respectul.succes oricum in continuare si sa auzim de un urs cu m5 turbo in curand si in ro
|
naka presupun ca nosu` nu si la pus ca sa se uite la el ...
|
presupui ca daca sunt 2 motoare aproape la fel si 2 masini aproape la fel una mai usoara ca nu are nimic in ea,nu cred ca mai are rost si nos-u,nu crezi?
|
daca el a considerat sa il foloseasca ... este numai in avantajul lui ! presupun ca isi dorea f mult sa castige ... eu nu sunt de partea nimanui , dar cunosc rivalitatea dintre voi 2 ... care mi se pare un lucru bun deoarece va lasa intotdeauna dorind mai mult ... dar adevarul este ca dupa fiecare cursa ... exista un singur invingator iar de data asta a fost TXA ... randurile trecute ai fost tu ... cam care este scorul , ca nu cunosc asa de bine confruntarile dintre voi ? numai bine DGH si atat timp cat voi si masinile intregi eu consider ca va fi numai progres !
PS: Felicitari lui TXA care a castigat o lupta intr-un " razboi " |
putem vedea si noi ceva vreun filmulet tras aseara la frumoasa cursa???????
|
parerea mea e ca o masina trebuie sa se intreaca cu una egala cu ea nu cu nos si etc e ca si cum ai pune un ferari cu o dacie sau cam asa ceva.deci corect e fara nos dar sansele lui txa sunt atunci 0 barat
|
nu am tinut scoru ca nu cred ca avea vreun rost,era mult prea mare,asa ca stau linistit,pt ca asa cum a zis cineva mai sus a castigat o lupta dintr-un razboi prea mare,o lupta nu razboiu.....
|
DGH am si eu o intrebare daca nu deranjez ... tu ai pus masina pe dyno ? daca poti sa imi spui si mie cati cai ai ?
ps: sa incheiem cearta despre cursa nos ne-nos ! succes in continuare |
asa cum e masina acum pe strada are vreo 360 cp si 420n,pe dyno a iesit vreo 340cp si 400nm
|
nui rau destul de bine chiar foarte bine
|
Quote:
|
Felicitari txa pentru cursa...,acum ceva timp am vazut o cursa intre voi pe a2,txa dgh,in care tu txa nu ai folosit nos,victorios detasat a fost dgh,momentan esti cel mai tare txa,eu sunt convins daca dgh ar avea si el direct port montat ar fi in fata,din nou felicitari si la mai mare.
|
Salut , cu nicu te-ai dat ?.. ce preconizezi .. il bati sau nu ?
|
nu mam dat ca are masina in lucru si il astept sa o termine sa ne tragem........
|
1 Attachment(s)
Pun acest film ca sa nu mai existe dubii.
Trageti voi concluziile... |
singurul lucru care mi-l doresc ca sa se termine cu discutiile astea este o cursa legala unde tu vei putea sa fii la start cu mine doar fara nos,atat.m-ai batut cu nos si atat.daca vrei cu nos poate pe cativa km sau de le intrarea pe autostrada pana la parcare.si apropo in seara aia am venit la curse sa ma dau cu mihai cu pisica din mers ca nu am cauciucuri,dar nu am gasit nici o scuza am fost fair play si nu am dat inapoi si nici nu o s-o fac vreodata am invatat sa pierd intai si apoi sa castig si am dormit f bine in fiecare noapte indiferent de rezultat..:D si inca ceva capota mea se deschide pt oricine :D
|
Quote:
:lol: |
Quote:
Poate unul dintre cele mai tari lucruri e ca 70 % dintre cei de pe forum nici nu stiu cine e acest " Nicu " :D |
Quote:
|
Nicu acum cativa ani nu prea avea adversar in ro !!! dar acum din cate stiu a frant motoru...
|
se pare ca eviti sa-mi raspunzi la post-ul meu,poate ca nu ai ce sa raspunzi,si sa nu uitam ca pana sa ne dam cu nos tot nr 1 credeai ca esti,asta e visele unora sunt prea mari mai bine ii lasi sa viseze decat sa-i trezesti la realitate,care este foarte cruda si urata.....:D
|
ti`o dat ceata asa se spune.
acuma ce mai tot rascolesti caca tul? te`o facut si cu asta basta. tu de ce nu ti`ai pus nos? ti`o interzis cineva? data viitoare sa ai nos poate vei pierde si cu nos . txa bravo da`le ceata !!! |
1 Attachment(s)
Filmuletul in format avi , pentru cei care nu au avut cum sa vada filmuletul in format 3gp .
Salut ! ! ! |
Eu am vazut in filmul ala ca una din masini era mult in fata.Nu vad ce mai e de interpretat.
|
felicitari amandurora pt cursa. amandoi ati adus ursii astia cu mult peste visele altor proprietari de ursi. ati facut din masini adevarate opere de arta. apreciez munca voastra si cu toate ca ati adus ursii astia departe, foarte important ramane respectul. respectul pentru adversar si pt cei care nu sunt neaparat peste voi in ceea ce priveste puterea masinii.Numarul 1 se poate schimba dar respectul ramane si asta te face si mai apreciat. Tot respectul pentru munca depusa si pentru masinile voastre. Si in general pentru cei care au curasjul sa investeasca in pasiune,oricare ar fi aia.
|
Quote:
|
Mai bine asteptam cursa si dupacea putem vorbi
|
ma bag si eu in seama un pik... cu toate ca nu vroiam... dar ce rost are toata discutia asta aici?
frate... txa a batut... cu nos... asta e, a batut... e ca si cum ai reprosa ca unu are cip si normal ca a batut... pm.. dak si-a marit puterea la motor, unde e problema? bv lui... fiecare apeleaza la metodele care ii sunt accesibile (a NU se intelege ca dgh nu ar avea posib sa bage nos) ...ideea ca a batut... sunt convins ca asta nu va face decat sa il motiveze pe dgh sa fie mai bun... eu personal ma cunosc si ma inteleg bine cu am2 deci nu vreau carcota cu nici unu... si stiu ca dgh-ul nu se va opri aici cu masina cum de altfel nici marius nu o va face. plus ca dak cititi cu atentie mai sus dgh a acceptat cursa ca sa nu se inteleaga ca da inapoi ;) astept cu nerabdare urmatoarea cursa ;) pana atunci felicitari am2lor participanti si sper sa va opriti cu "scandalul" |
Quote:
|
Quote:
|
mtj...astept si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning