Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D) (https://forum.4tuning.ro/402-mures/19683-discutii-diverse-dinainte-nasterea-sectiunii-arhiva-mures.html)

Korne 13-05-07 11:18

Re: Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D)

Clau...bine...te inteleg...nu iti mai merge mashina... insa eu nu mai stau bine nici in picioare:D:D picior de lemn:lol:

clau_vr6 13-05-07 11:21

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 898563)
Clau...bine...te inteleg...nu iti mai merge mashina... insa eu nu mai stau bine nici in picioare:D:D picior de lemn:lol:

Lasa ca iti revii tu stai linistit ... cu grija....auzi vezi ca a iesit site-ul nostru oficial....www.badboyztuner.com poti sa intri daca vrei si sa iti faci cont...si sa iti dai cu parerea cum e pt inceput....inca e chel site-ul ca doar ieri l-am pus ....dar incepem sa il umplem cu produse si cu useri.... si cu stiri de asemenea.... si in curand vom avea si forum...astept o parere

Korne 13-05-07 11:26

Clau, ideea de site imi place, am intrat deja ieri... insa fa repede si completeaza-l...astept sa vad;) pe cand e gata TIPul?

clau_vr6 13-05-07 11:29

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 898570)
Clau, ideea de site imi place, am intrat deja ieri... insa fa repede si completeaza-l...astept sa vad;) pe cand e gata TIPul?

Astept dupa faruri, grila fatza, bara fatza.... si una alta ce mai am nevoie.....sapt viitoare o duc doar la service...cred ca o sa mai dureze ceva timp pana va fi gata Corrado ....dar mai bine munca mai inceata si buna decat rpd si cu rezultate mai putin reusite.....planuiesc max in 3 sapt sa fie gata....sa zicem pe inceputul lui iunie....

clau_vr6 13-05-07 11:32

Oricum masina functioneaza deci nu-i asta stresu....numai ca noa nu prea vreau sa ies cu ea asa lovita....la motor nu s-a ajuns... nici la lonjeroane....doar radiatoru s-a crapat intr-un loc...dar ala deja l-am facut

manolica76 13-05-07 14:31

Quote:

Originally Posted by clau_vr6 (Post 897909)
Cu cea mai mare placere te vom ajuta in cazul in care vom stii ceva....
dar da-ne mai multe detalii despre masina si cum ai procedat de ai dat masina....asteptam ...salut

pai vaza a fost asa...
aveam mare nevoie de bani...
si a venit samsaru....ce sa fac?..am dat-o...am facut un ctr de v-c in format A4, am semnat pe talon c-o instrainez...greseala mea ca nu am pastrat cartea masinii...
pestre vre-o luna ma suna unu din tg. jiu sa facem actele..intre timp amm schimbat locu de munca si am pierdut nr de tel al aluia....si de atunci nu mai stiu nimic...

Eddye_Furia 13-05-07 14:59

nasoala treaba.....daca vedem ceva prin orash , te vom anunta.

MS 87 PIJ 13-05-07 17:17

Ai dreptate Clau ,numa aia care iubesc masinile ! Da sa speram ca vedem TIP-u cat mai repede :D si cat mai frumos si cat mai fioros :twisted:

boti 13-05-07 18:56

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 898805)
pai vaza a fost asa...
aveam mare nevoie de bani...
si a venit samsaru....ce sa fac?..am dat-o...am facut un ctr de v-c in format A4, am semnat pe talon c-o instrainez...greseala mea ca nu am pastrat cartea masinii...
pestre vre-o luna ma suna unu din tg. jiu sa facem actele..intre timp amm schimbat locu de munca si am pierdut nr de tel al aluia....si de atunci nu mai stiu nimic...

Din cate stiu eu... (nu e sigur), daca ai contractul de V-C, poti merge la un avocat, face un proces, iar daca cumparatorul nu se prezinta, masina se va radia prin ordin judecatoresc. te ia o luna si foarte ieftin. Stiu acest lucru ,ca si eu am vandut o masina si cumparatorul, desii e obligat prin lege, ca in termen de 30 zile sa-si inmatriculeze masina pe numele lui, nu s-a prezentat. Dupa trei luni a aparut si nu mai eram nevoit sa procezed astfel.Bafta

boti 13-05-07 19:07

Salut. Vreau sa-mi schimb masina pe un BMW seria 3 (preferabil 318 ), +/- diferenta.M-am "logat" si eu pe site-ul vostru. Am pus si niste poza cu masina.
Ce stiti despre legea cu prima inmatriculare? Se va schimba ceva?

vali-tgm 13-05-07 20:21

nu se va... ca s-a schimbat deja. a aratat si la tv ca s-au bagat niste reduceri.... ex: masina non-euro de 20 ani si cap cil de 1600.cmc pana acuma plateai 4700 euro pt ea..... tot pt aceasi masina acuma este 1600. ceva de genul. masina cu euro 4 si mot de 1600 de 5 ani 111 euro.

manolica76 13-05-07 22:07

Quote:

Originally Posted by boti (Post 899110)
Salut. Vreau sa-mi schimb masina pe un BMW seria 3 (preferabil 318 ), +/- diferenta.M-am "logat" si eu pe site-ul vostru. Am pus si niste poza cu masina.

nu te mai chinuii si ia-o pe-amea...

Dutzu 307 13-05-07 22:52

Quote:

Originally Posted by clau_vr6 (Post 898559)
Mi-e ciuda pe prostia mea....ca din cauza ca nu mi-am pus si pe spate gumele noi am muscat-o acum mai mult de 2 sapt si am lovit un parapet cu fatza....si acum stau fara masina ... ceea ce inseamna multa disperare pt mine.... si cred pt oricine altcineva care iubeste masinile intr-adevar....

Nu esti singuru care a suferit din prostie crede-ma stiu ce nasol ii sa stai fara masina:evil: :evil:

Eddye_Furia 13-05-07 22:55

nasol nasol...rau de tot....cand ma gandesc acuma ca as putea sa ma plimb cu masinutza...... asta e prostia se plateste.cunoscatorii stiu

driver 14-05-07 07:09

io stiu mai bine dekt voi:)

clau_vr6 14-05-07 12:32

Va asteptam pe toti cunoscatorii si iubitorii de masini pe site-ul oficial al BAD BOYZ TUNER....www.badboyztuner.com....sa va puneti masina si datele despre ea....si multe altele....in curand mai multe data....va asteptam

multumim

BAD BOYZ TUNER

clau_vr6 14-05-07 12:39

Quote:

Originally Posted by boti (Post 899110)

Anuntul tau a trecut prin mana mea ... deci e vizibil pe site....te poti uita cand vrei ....orice alta modificare va fi posibila cand vrei tu ....salutare....si va astept pe toti ....

Dutzu 307 16-05-07 12:42

De ce s-a sters threadu cu moderatoru?

Eddye_Furia 16-05-07 12:43

ma interesanta treaba cu stersul thread-ului in care s-a votat moderatorul.

Eddye_Furia 16-05-07 12:44

Quote:

Originally Posted by Stony (Post 903365)
La un mitshubishi lancer evo IX te-ai gandit?

Stony, te-ai inregistrat doar ca sa pui o intrebare?

lascarica 16-05-07 14:45

Quote:

Originally Posted by Eddye_Furia (Post 904053)
ma interesanta treaba cu stersul thread-ului in care s-a votat moderatorul.

Quote:

Originally Posted by Dutzu 307 (Post 904048)
De ce s-a sters threadu cu moderatoru?

De ce ,dorea cineva sa-i faca vreo poza,sau ce?..Ati vazut rezultatul(cei pe care v-a interesat),l-a vazut si adminul,iar topicul nu mai avea de ce sa fie aici...sau era nevoie de niste offtopic si flame acolo?!...Sau cumva sunteti de parere ca orice decizie o ia un admin/moderator,etc trebuie sa fie discutata in prealabil cu toti userii?!...:lol: ...pai ia vedeti ca exista si ceva scris la regulament in sensul asta >AICI<-click.
Topicul asta va fi inchis ,acum aveti spatiu pe care moderatorul vostru va trebui sa-l gestioneze/structureze cum stie el mai bine.

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning