![]() |
Re: Dacia Arad
Pentru ca sunt pe picior de plecare si nu prea mai imi sta gandul la masina, turbina aia noua sa dus pt ca a mers la 1.8bar, a doua turbina stiam ca e uzata dar am luato pt ai face un rebuild (si asta voi si face doar ca o voi folosi pt proiectul urmator).
Cand va fi momentul se va vedea masina din nou, o mana de oameni de aici stiu cate ghinioane am avut cu masina asta si de aceea tot am continuat, stiu cum tragea masina cand a mers si inca cativa care mi-au vazut spatele de la masina, eu oricum nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic, va trage fiecare in parte ce concluzie vrea dupa ce va concura, fie ea buna sau rea. Toate la timpul lor |
Quote:
|
se poate vedea masina live, macar pret de cateva minute? platesc in cola:)
trec prin arad duminica asta, undeva dupa-masa... sunt 'si eu' placut impresionat de masina, si as vrea sa o vad...daca nu cer mult |
Quote:
|
Quote:
numa daca esti membru ;) |
vezi ca ti pusa masina pe topic cu dacii ce se fac remarcate :)
poate iti da si tie un impuls sa te apuci sa o termini :punch: |
poate il mai ajutam noi cu impulsul....curand....
|
treaba lui .. la fel cum a fost pusa pe acel topic... la fel se poate scoate de pe acel topic ...
|
totul se face cu investie majora de timp si bani pt cei ce inca tuneaza in photoshop iar cei care stiu despre ce vb ma aproba si trec mai departe fara sa faca colectie de posturi
masina se va vedea din nou la momentul potrivit Iar munca care s-a realizat pana acum la masina exista si e apreciata pe unde ajunge chiar daca e postata sau nu pe acel topic, totusi mi se pare corect sa apara si aceasta pe langa alte dacii care ies in evidenta, iar pentru asta va multumesc inca o data. |
superba are man! un adevarat bad boy
|
salut. nu am citit topic`ul . ce turbina ai ? si ce cutie de viteze?
|
misto jantele
|
6 Attachment(s)
motorul mergea cu un T2 si aveam cutia in 4 de dacie
acum am montata cutia in 5 de reno mi-am facut si noul kilometraj jaeger intr-un format mai deosebit si "optimist", indicand viteza corect dupa cum scrie pe ceas Noul volan MOMO Un pasaj de evacuare nou Noua turbina, cu multumiri lui costel |
Foarte frumos volanul,asta vine mult mult mai bine in masina decat cel vechi pe care l-ai avut
|
De ce ai difuzor numai pe usa din dreapta fata?
|
pentru ca ultima fata de usa o facusem in contratimp pt tim tuning show si uitasem sa fac gaura pt difuzor, va veni facuta gaura pt difuzor si in acea usa
|
frumos volanul.
vitezometrul iti indica corect?sau e de alta masina ceasul?edit;greseala mea am vazut ca ai scris ca indica corect. |
Am urmarit topicul tau si mi-a luat ceva timp sa citesc , masina este extraordinara si imi place sa vad progresul unui asemenea lucru. Este adevarat si a mea ma enerveaza cateodata , dar cu toate astea E A MEA. Oameni ca tine, ca Robert SGM , morcov SSL si altii care au facut ceva frumos din dacie si din masinile lor in general , m-au facut sa renunt la ideea cu vanzarea daciei mele in favoarea altei "gauri de bani" si sa continui cu banii care ii am si care or sa mai vina sa fac ceva diferit. Felicitari si tie si celor care isi baga fiecare banut in masinile lor. Nu renunta la ceea ce faci orice ar fi fiindca e ceva unic.
Felicitari inca odata si v amultumesc ca m-ati lasat sa va plictisesc :D |
canny trimite-mi te-rog nr tau de tel in pm
am nevoie si eu de un flexibil si vreu sa stiu de unde l-ai cumparat si cu cat :) |
Quote:
|
felicitari canny numa de progrese sa ai si de acum inainte parte ca faci ceva frumos si demential :D
|
Salut!Ai scapat de flanse pe fata?
|
e tzapana!!!!felicitarile mele
|
Tare bestia !
|
da la flanse am renuntat, ca de obicei ghinionul este peste mine si tot ce se poate sa mearga rau merge rau . Deocamdata intercoolerul e montat in fata si imi bat capul cum sa fac sa arate cat de cat ok + multe alte maruntisuri
Voi reveni cu poze |
Cutia este de renault 21?
|
Quote:
|
poze noi ceva? sper ca nu ai renuntzat la masina:( ar fi pacat...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
noua linie primavara vara
observa fiecare ce vrea. |
Eu vreau sa observ radiatorul ce nu va face fata, in ciuda antigelului de aprox 800 de mii ;)
|
sunt de acord cu tine ca exista radiatoare care sunt mai bune insa ultimul radiator de dacie a facut fata cu brio si la 40 de grade afara, atat doar ca era cam ciuruit si curgea apa din el ca la robinet.
|
clima pe dacie sa fie oare?
|
Quote:
|
ma prostira futunele alea 2 ce intra sub grila de la stergatoare,
si ce animalut de motor ai de-ti trebe racire la ulei? |
Quote:
|
Te-am vazut la stiri :O:O:O ...
Frumoasa masina....Daca Ai Cap Iese Altceva!! Felicitari |
bravo :peace:,ai in sfarsit un motiv sa fii foarte bucuros pt ce ai facut cu masina..........................stii tu dacia aia de 240 :D:D
|
3 Attachment(s)
Canny ... am vrut sa te cunosc astazi la show, dar nu te-am gasit la masina!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning