Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Arad (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19175-dacia-arad.html)

canny 15-01-09 17:48

Re: Dacia Arad

Pentru ca sunt pe picior de plecare si nu prea mai imi sta gandul la masina, turbina aia noua sa dus pt ca a mers la 1.8bar, a doua turbina stiam ca e uzata dar am luato pt ai face un rebuild (si asta voi si face doar ca o voi folosi pt proiectul urmator).
Cand va fi momentul se va vedea masina din nou, o mana de oameni de aici stiu cate ghinioane am avut cu masina asta si de aceea tot am continuat, stiu cum tragea masina cand a mers si inca cativa care mi-au vazut spatele de la masina, eu oricum nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic, va trage fiecare in parte ce concluzie vrea dupa ce va concura, fie ea buna sau rea.
Toate la timpul lor

andy_wpo 15-01-09 19:19

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1983198)
Cand ai cumparat motorul ai zis ca turbina este noua:lol:...acuma esti la a 3-a...apoi ai zis ca nu ai aderenta deloc asa trage masina..eu in afara de rateuri nu am vazut altceva.
Sa nu ma intelegi gresit, masina a iesit bine, ti-am si zis asta..dar du-te la un mecanic sa-ti faca motorul sa mearga cum trebe...ii pacat de el..are un potential enorm dar trebe un mecanic priceput:-P

Cat ai vazut masina?1ora-2maxim.Daca nu ai vazut ce putea masina nu are rost sa faci comentari.Masina tragea rau de tot si a surprins pe cativa,cand intrand in depasitre au constatat cu stupoare ca nu puteau sa depaseasca.Deci masina a mers,dar cum zicea si canny a avut ghinion cu masinuta asta.Eu sper ca intr-o zi,sa arate ce poate masinuta sa nu creada lumea ca sunt doar vorbe.Cat despre faza cu mecanicu priceput,iti dau dreptate,i-am spus si eu,dar vrea sa o faca el

OltcitPower 16-01-09 00:45

se poate vedea masina live, macar pret de cateva minute? platesc in cola:)
trec prin arad duminica asta, undeva dupa-masa...

sunt 'si eu' placut impresionat de masina, si as vrea sa o vad...daca nu cer mult

brummy 16-01-09 10:37

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1983198)
Cand ai cumparat motorul ai zis ca turbina este noua:lol:...acuma esti la a 3-a...apoi ai zis ca nu ai aderenta deloc asa trage masina..eu in afara de rateuri nu am vazut altceva.
Sa nu ma intelegi gresit, masina a iesit bine, ti-am si zis asta..dar du-te la un mecanic sa-ti faca motorul sa mearga cum trebe...ii pacat de el..are un potential enorm dar trebe un mecanic priceput:-P

bai glontzule.. unpic mai mult respect pt canny.. el a bagat deja ore de lucru in masina lui cat ai tu ore de somn de dupa masa :) cat despre mers si de tras nu ai ce sa comentezi, ca "bruneta" ta e si va ramane o puturoasa :))

cata_tm 16-01-09 11:56

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 1985184)
se poate vedea masina live, macar pret de cateva minute? platesc in cola:)
trec prin arad duminica asta, undeva dupa-masa...

sunt 'si eu' placut impresionat de masina, si as vrea sa o vad...daca nu cer mult

numa daca esti membru ;)

andy_wpo 02-02-09 19:34

vezi ca ti pusa masina pe topic cu dacii ce se fac remarcate :)
poate iti da si tie un impuls sa te apuci sa o termini :punch:

OltcitPower 03-02-09 01:20

poate il mai ajutam noi cu impulsul....curand....

Ja_Rule 03-02-09 19:02

treaba lui .. la fel cum a fost pusa pe acel topic... la fel se poate scoate de pe acel topic ...

canny 04-02-09 08:37

totul se face cu investie majora de timp si bani pt cei ce inca tuneaza in photoshop iar cei care stiu despre ce vb ma aproba si trec mai departe fara sa faca colectie de posturi
masina se va vedea din nou la momentul potrivit
Iar munca care s-a realizat pana acum la masina exista si e apreciata pe unde ajunge chiar daca e postata sau nu pe acel topic, totusi mi se pare corect sa apara si aceasta pe langa alte dacii care ies in evidenta, iar pentru asta va multumesc inca o data.

bz_22_fxf 11-02-09 16:28

superba are man! un adevarat bad boy

ciprian-21 15-02-09 11:36

salut. nu am citit topic`ul . ce turbina ai ? si ce cutie de viteze?

dmo.mihai 22-02-09 04:25

misto jantele

canny 23-02-09 18:24

6 Attachment(s)
motorul mergea cu un T2 si aveam cutia in 4 de dacie
acum am montata cutia in 5 de reno mi-am facut si noul kilometraj jaeger intr-un format mai deosebit si "optimist", indicand viteza corect dupa cum scrie pe ceas
Noul volan MOMO
Un pasaj de evacuare nou
Noua turbina, cu multumiri lui costel

adi.schumi_tm 23-02-09 18:26

Foarte frumos volanul,asta vine mult mult mai bine in masina decat cel vechi pe care l-ai avut

sorin_sorin95 23-02-09 23:45

De ce ai difuzor numai pe usa din dreapta fata?

canny 24-02-09 09:27

pentru ca ultima fata de usa o facusem in contratimp pt tim tuning show si uitasem sa fac gaura pt difuzor, va veni facuta gaura pt difuzor si in acea usa

dog99 24-02-09 09:48

frumos volanul.
vitezometrul iti indica corect?sau e de alta masina ceasul?edit;greseala mea am vazut ca ai scris ca indica corect.

Bengy_BLS 01-03-09 23:21

Am urmarit topicul tau si mi-a luat ceva timp sa citesc , masina este extraordinara si imi place sa vad progresul unui asemenea lucru. Este adevarat si a mea ma enerveaza cateodata , dar cu toate astea E A MEA. Oameni ca tine, ca Robert SGM , morcov SSL si altii care au facut ceva frumos din dacie si din masinile lor in general , m-au facut sa renunt la ideea cu vanzarea daciei mele in favoarea altei "gauri de bani" si sa continui cu banii care ii am si care or sa mai vina sa fac ceva diferit. Felicitari si tie si celor care isi baga fiecare banut in masinile lor. Nu renunta la ceea ce faci orice ar fi fiindca e ceva unic.
Felicitari inca odata si v amultumesc ca m-ati lasat sa va plictisesc :D

brummy 02-03-09 07:21

canny trimite-mi te-rog nr tau de tel in pm
am nevoie si eu de un flexibil si vreu sa stiu de unde l-ai cumparat si cu cat :)

canny 02-03-09 11:20

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2110980)
Am urmarit topicul tau si mi-a luat ceva timp sa citesc , masina este extraordinara si imi place sa vad progresul unui asemenea lucru. Este adevarat si a mea ma enerveaza cateodata , dar cu toate astea E A MEA. Oameni ca tine, ca Robert SGM , morcov SSL si altii care au facut ceva frumos din dacie si din masinile lor in general , m-au facut sa renunt la ideea cu vanzarea daciei mele in favoarea altei "gauri de bani" si sa continui cu banii care ii am si care or sa mai vina sa fac ceva diferit. Felicitari si tie si celor care isi baga fiecare banut in masinile lor. Nu renunta la ceea ce faci orice ar fi fiindca e ceva unic.
Felicitari inca odata si v amultumesc ca m-ati lasat sa va plictisesc :D

Multumesc pentru cele spuse !!

golidix 13-03-09 19:18

felicitari canny numa de progrese sa ai si de acum inainte parte ca faci ceva frumos si demential :D

TIGANU AG 14-03-09 07:30

Salut!Ai scapat de flanse pe fata?

vandomankan 15-03-09 08:48

e tzapana!!!!felicitarile mele

ALkolic 03-04-09 00:29

Tare bestia !

canny 03-04-09 13:23

da la flanse am renuntat, ca de obicei ghinionul este peste mine si tot ce se poate sa mearga rau merge rau . Deocamdata intercoolerul e montat in fata si imi bat capul cum sa fac sa arate cat de cat ok + multe alte maruntisuri
Voi reveni cu poze

Villy ATS 06-04-09 00:09

Cutia este de renault 21?

canny 06-04-09 09:31

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 2214308)
Cutia este de renault 21?

cutia este de reno 18 sau fuego, nu stiu exact pentru ca am vreo 5 cutii si de pe 18 1.6 si 1.6turbo si de pe 2.0

b08ygs 07-04-09 22:29

poze noi ceva? sper ca nu ai renuntzat la masina:( ar fi pacat...

golidix 08-04-09 14:09

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2220016)
poze noi ceva? sper ca nu ai renuntzat la masina:( ar fi pacat...

hai ca ai zis-o pe asta :))

canny 10-04-09 00:08

4 Attachment(s)
noua linie primavara vara
observa fiecare ce vrea.

Muttley 10-04-09 00:17

Eu vreau sa observ radiatorul ce nu va face fata, in ciuda antigelului de aprox 800 de mii ;)

canny 10-04-09 08:20

sunt de acord cu tine ca exista radiatoare care sunt mai bune insa ultimul radiator de dacie a facut fata cu brio si la 40 de grade afara, atat doar ca era cam ciuruit si curgea apa din el ca la robinet.

za_kristake 10-04-09 22:23

clima pe dacie sa fie oare?

canny 10-04-09 22:28

Quote:

Originally Posted by za_kristake (Post 2228220)
clima pe dacie sa fie oare?

nu, e radiatorul de ulei. Clima la fel ca si servodirectia poate undeva pe viitor

za_kristake 11-04-09 22:39

ma prostira futunele alea 2 ce intra sub grila de la stergatoare,
si ce animalut de motor ai de-ti trebe racire la ulei?

Relu_GTT 12-04-09 11:11

Quote:

Originally Posted by za_kristake (Post 2230156)
ma prostira futunele alea 2 ce intra sub grila de la stergatoare,
si ce animalut de motor ai de-ti trebe racire la ulei?

Are motor de reno 5 GTT

1300 10-05-09 19:03

Te-am vazut la stiri :O:O:O ...

Frumoasa masina....Daca Ai Cap Iese Altceva!!
Felicitari

andy_wpo 10-05-09 19:21

bravo :peace:,ai in sfarsit un motiv sa fii foarte bucuros pt ce ai facut cu masina..........................stii tu dacia aia de 240 :D:D

mareo 10-05-09 21:27

3 Attachment(s)
Canny ... am vrut sa te cunosc astazi la show, dar nu te-am gasit la masina!

cannavaro 10-05-09 21:34

http://stirileprotv.ro/show-buzz/ent...a-un-show.html

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning