Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/191541-golf-3-1-8-dj-93-ant.html)

RideTheRiddle 13-09-11 19:29

Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4582126)
Va agitati de parca n-ar exista viata dupa suspensii foarte lasate...sau ca o masina nu poate arata bine, lasata decent. Golful lui Andrei e 'low', nu 'slammed', e o diferenta...incetati cu oftopicul si orgolile ( gen hai sa ne intalnim, de parca va masurati in p**a ), reveniti la masina. Nu am nimic cu nimeni, dar totusi... O zi buna va doresc, bafta.

si daca eu vreau sa imi masor p***a cu ei doi ce ai tu cu mine? nu e nici un orgoliu e un misto intre prieteni cine vrea sa priceapa bine cine nu comenteaza aiurea...

@golf mk2 - de tine imi e frica, nu vreau sa ne intalnim ca ma faci de ras :))

myky99 13-09-11 19:34

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4582126)
Va agitati de parca n-ar exista viata dupa suspensii foarte lasate...sau ca o masina nu poate arata bine, lasata decent. Golful lui Andrei e 'low', nu 'slammed', e o diferenta...incetati cu oftopicul si orgolile ( gen hai sa ne intalnim, de parca va masurati in p**a ), reveniti la masina. Nu am nimic cu nimeni, dar totusi... O zi buna va doresc, bafta.

pana acum ceva timp nu existau decat masini joase..atat..acum low..slammed...cacaturi de denumiri..sa fim pomposi ..... a venit moda cu stikerele.... cati dintre cei care le poarta....intradevar , masina lor are acele trasaturi? extrem de putini .....si da andrei ....fara sa te superi .....ti-am mai zis de ele....da-le jos ca strici spatele masinii...prieteneste vorbind ! daca nu erau cativa care sa va bage in cap stancework-u &co .. nu stiu cati dintre "tuningari" renuntau la barile din fibra .si neoane;) asa ca mai scutiti-ma ! e la moda.....

stefiPJJ 13-09-11 20:58

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4583615)
pana acum ceva timp nu existau decat masini joase..atat..acum low..slammed...cacaturi de denumiri..sa fim pomposi ..... a venit moda cu stikerele.... cati dintre cei care le poarta....intradevar , masina lor are acele trasaturi? extrem de putini .....si da andrei ....fara sa te superi .....ti-am mai zis de ele....da-le jos ca strici spatele mii...prieteneste vorbind ! daca nu erau cativa care sa va bage in cap stancework-u &co .. nu stiu cati dintre "tuningari" renuntau la barile din fibra .si neoane;) asa ca mai scutiti-ma ! e la moda.....

Ai batrani stiu ce vorbesc :!:

dydy-andrey 13-09-11 21:34

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4583615)
pana acum ceva timp nu existau decat masini joase..atat..acum low..slammed...cacaturi de denumiri..sa fim pomposi ..... a venit moda cu stikerele.... cati dintre cei care le poarta....intradevar , masina lor are acele trasaturi? extrem de putini .....si da andrei ....fara sa te superi .....ti-am mai zis de ele....da-le jos ca strici spatele masinii...prieteneste vorbind ! daca nu erau cativa care sa va bage in cap stancework-u &co .. nu stiu cati dintre "tuningari" renuntau la barile din fibra .si neoane;) asa ca mai scutiti-ma ! e la moda.....

miki, sincer vorbind... eu de cand te stiu, numai cu baza ai fost... serios...
am mai zis de n ori, stickerele nu le dau jos. poate daca imi pun altceva pe luneta, dar nu le dau .
sper sa nu mai fie discutii despre ele.

ok, radeti de masina mea, nu e low asa cum ziceti voi...
fiecare isi face masina dupa posibilitati. poate nu am bani pt low asa ca a ta, pt ca nu am strazi pt low asa ca a ta... (poate sa confirme liviu cu mk2 care lesina cand aude de bresti :lol: )
poate sunt axat mai mult pe muzica... acolo am ceva ce tu nu prea ai, dar eu nu iti zic nimic la misto de asta...

andrei (riddler) imi mai zice, ma mai invata... uite de exemplu, el mi-a zis odata serios si cu frumosul de toba mea... acum m-am hotarat sa o dau si sa imi iau ceva de mk3, adica cu 2 iesiri in sus...

daca nu iti plac stickerele mele, nu mai posta... posteaza daca ai ceva bun de zis, dar accept orice, dar sa nu exagerezi...

sincer, mi s-a facut si scarba sa mai postez ce fac pe la masina...

cred ca daca eram genu` NFS, bari, neoane, eleroane etc., aveam mai multe postari pozitive despre masina...
daca am ceva clean, toti vor masina demna de worthresee, dinaia sa ling asfaltu cu baia... asta e masina de zi cu zi, cu ea merg la scoala, cu ea ma duc in vacanta, cu ea ma duc la peste, cu ea ma duc oriunde...

sper ca nu supar pe nimeni cu postul asta... dar mereu e cineva nemultumit de masina altuia si incepe o cearta...

as vrea totusi ca cineva sa faca curatenie pe aici

multumesc, o seara placuta

myky99 13-09-11 21:50

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4583879)
miki, sincer vorbind... eu de cand te stiu, numai cu baza ai fost... serios...
am mai zis de n ori, stickerele nu le dau jos. poate daca imi pun altceva pe luneta, dar nu le dau .
sper sa nu mai fie discutii despre ele.

ok, radeti de masina mea, nu e low asa cum ziceti voi...
fiecare isi face masina dupa posibilitati. poate nu am bani pt low asa ca a ta, pt ca nu am strazi pt low asa ca a ta... (poate sa confirme liviu cu mk2 care lesina cand aude de bresti :lol: )
poate sunt axat mai mult pe muzica... acolo am ceva ce tu nu prea ai, dar eu nu iti zic nimic la misto de asta...

andrei (riddler) imi mai zice, ma mai invata... uite de exemplu, el mi-a zis odata serios si cu frumosul de toba mea... acum m-am hotarat sa o dau si sa imi iau ceva de mk3, adica cu 2 iesiri in sus...

daca nu iti plac stickerele mele, nu mai posta... posteaza daca ai ceva bun de zis, dar accept orice, dar sa nu exagerezi...

sincer, mi s-a facut si scarba sa mai postez ce fac pe la masina...

cred ca daca eram genu` NFS, bari, neoane, eleroane etc., aveam mai multe postari pozitive despre masina...
daca am ceva clean, toti vor masina demna de worthresee, dinaia sa ling asfaltu cu baia... asta e masina de zi cu zi, cu ea merg la scoala, cu ea ma duc in vacanta, cu ea ma duc la peste, cu ea ma duc oriunde...

sper ca nu supar pe nimeni cu postul asta... dar mereu e cineva nemultumit de masina altuia si incepe o cearta...

as vrea totusi ca cineva sa faca curatenie pe aici

multumesc, o seara placuta

eu vorbeam in general jane.... nu de tine ..nu ma refeream la tine .....si chiar eram serios...nu era nici o urma de misto ....si sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.....
hai sa nu ne mai plangem de strazi ....bla bla....ca noi am vrut asta..noi le-am facut asa..punct.!
tu ai o pasiune pt muzica...foarte frumos..... bravo tie ..... nu faceam misto ..
eu ti-am dat un sfat sa arate bine...un compromis pt o masina de zii cu zii .... mai lasata ca una de fabrica.... un pic accesorizata...... ca sa arate bine nu trebuie neaparat sa fie pe pamant ;) trebuie sa stii ce sa ii faci si unde sa umblii ...la proportii ...

DJBOSS 13-09-11 23:03

Mie imi plac stikerele care le ai pe luneta chiar se poarta acum decat acelea pe aripi... oricum nu te lua dupa nimeni fai ceea ce vrei tu parerea ta este ce-a mai buna nimeni nui stapan pe masina ta asa ca daca vrei sa bagi flexu in ea il bagi daca vrei sa-ti pui jante pe 19 iti pui , deci pebune parerea ta este mai presus de a altora fai ceea ce vrei tu, normal si o parere este bine venita dar te conformi , bafta si laso asa ;)

VaLeX 15-09-11 11:10

M-ati spart cu fraze genu' " se poarta " si aici nu ma refer doar la stickerele care le vezi pe orice masina (aici vb. la modul general) si nu au nici o legatura cu acele insemne. E la moda sa ai stickere , dar e la moda si aiba legatura acele stikere si cu masina nu credeti ?
Fiecare isi face masina dupa nevoi , posibilitati si personalitate.
Succes cu MK-ul.

dydy-andrey 25-09-11 16:13

3 Attachment(s)
o mica schimbare :D

urmeaza sa le vopsesc si folii iar pe faruri... (de data asta mai deschise)

RideTheRiddle 25-09-11 17:07

incepi sa vii de acasa :D
nu mai pune folie pe faruri, se vede frumos botul asa, cu folia aia nici nu iti dai seama ca e bot de vento

Laure2fast 25-09-11 17:21

hai ca esti bagabont.. :))

dydy-andrey 25-09-11 17:26

hai ca tot ti-am luat-o inainte :))

Laure2fast 25-09-11 17:31

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4605875)

da...

RideTheRiddle 25-09-11 18:10

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4605875)

da ba, dar el are ceva putin mai tare pe a lui :>

allexandru 25-09-11 18:40

e de bine.. te astpt cu ea sa o vopsim :)

dydy-andrey 27-09-11 18:39

5 Attachment(s)
am vopsit capota asa in repezeala ca sa nu se vada asa rau alb cu violet...
pana in primavara cand masina o sa primeasca vopsire completa...
veniti cu idei de culori... tot violet, dar mai... altfel?
sau alb cu faruri/grila negre...
sau negru mat (nu prea cred)
sau....?

allexandru 27-09-11 18:41

hopa.. e o schimbar mare de tot..
acum se vede cu adevarat botul de vento8)

ca parare de culoara negru dar lucios

DJBOSS 27-09-11 23:40

ar fi frumosa toata masina sa fie vopsita negru mat, numai ca este mai greu sa intreti aceea culoare asa ce sa zic tot negru lucios :lol:

Greku`BWJ 28-09-11 01:01

E chiar sexy, am vazut-o si eu live :shock:

dydy-andrey 28-09-11 12:48

5 Attachment(s)
mersi...
arata ea cum arata, dar fara jante... tot urata e...
chiar nu se gaseste la nimeni prin spatele garajului sau pe sub pat niste gume pe 16?
ceva cu talon de 40 maxim 45...

pun o poza, 2 si cu jantele... polishate... urmeaza vopsire miez... nu stiu ce culoare... cred ca le voi lasa asa pana ma hotarasc la culoarea masinii....

DJBOSS 28-09-11 12:58

o sa-i stea super cu jantele astea , incearca cu talon de 45 parca 40 este prea mic

jock 28-09-11 13:25

..bine ca nu ai parasolaru' mare ...cat juma de parbriz ;)

cata™ 28-09-11 14:31

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4610000)
am vopsit capota asa in repezeala ca sa nu se vada asa rau alb cu violet...
pana in primavara cand masina o sa primeasca vopsire completa...
veniti cu idei de culori... tot violet, dar mai... altfel?
sau alb cu faruri/grila negre...
sau negru mat (nu prea cred)
sau....?

foarte misto:)
lasati baiatul in pace...gusturile nu se discuta:)
nu toti avem bani de nust ce jante ,suspensie sau alte prostii...

koala_boy 28-09-11 15:56

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4611443)
..bine ca nu ai parasolaru' mare ...cat juma de parbriz ;)

+1 nu vad nici eu sensu` parasolarului asa de lat...si jumate daca l`ai face ar fi parca mult mai bine :???:

allexandru 28-09-11 16:04

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4611390)
mersi...
arata ea cum arata, dar fara jante... tot urata e...
chiar nu se gaseste la nimeni prin spatele garajului sau pe sub pat niste gume pe 16?
ceva cu talon de 40 maxim 45...

pun o poza, 2 si cu jantele... polishate... urmeaza vopsire miez... nu stiu ce culoare... cred ca le voi lasa asa pana ma hotarasc la culoarea masinii....

de abi astept sa le dau cu foc :twisted:

dydy-andrey 28-09-11 17:08

Quote:

Originally Posted by allexandru (Post 4611752)
de abi astept sa le dau cu foc :twisted:

creca nu le mai dai cu foc...
gasii o vulcanizare care le intinde cu tub dinala cu presiune mare...
ca aia de pe iutub:))

in leg cu parasolaru... eu l-am pus sa-mi fie si cu folos... eu nu sunt asa inalt si ma supara soarele de dimineata...
il am asa mare sa-mi ajunga bine umbra la ochi :)) daca ma intelegeti

Greku`BWJ 28-09-11 20:17

ba daca vrei gume mi-au ramas mie de la taik-meu de pe navara 4 bucati 255/70 R16 :))))

dydy-andrey 28-09-11 20:35

da sigur :)) si ma duc la off-road cu ea :))

[email protected] 29-09-11 14:36

dai putin cu o pila pe buza sa mai iasa din bordurile care au fost date in rest succes la polishat

dydy-andrey 29-09-11 14:47

am dat, am dat :))
https://www.youtube.com/watch?v=BgUHAIerZzg

Detman 29-09-11 19:03

frumos... ar merge pe jante un 195/40/16 pe fata si spatele un 205/40/16 :).
bafta cu masina...
eu as fi lasat botul alb... arata mai interesant . :D

blackjack 29-09-11 23:20

my boy becomes a man :twisted: imi place ideea cu botu de vento :) felicitari pentru munca si multa bafta in continuare ;)

dydy-andrey 29-09-11 23:27

pe fata la asta m-am gandit si eu.. 195/40
dar pe spate ori un 195/45 ori 205/45...
sa vedem ce gasim si in ce bani...

mersi mitza, hai sa te fac un mu :))

dydy-andrey 16-10-11 20:35

4 Attachment(s)
demult nu am mai zis nimic pe aici.
hai sa reinviem
masina a devenit putin mai colorata... am inceput sa ma satur de culoarea ei si m-am gandit sa ii mai dau putina viata... asa mai german style...
urmeaza sa fac si cealalta oglinda, sa vopsesc toate 4 tablele

ne pregatim intens pentru Campionatul National de Car-Audio de la Grand Prix de sambata... voi participa si eu... mai mult pt show, nu neaparat pt scor...chiar as vrea sa va cunosc pe cativa dintre voi, care mai postati pe aici :)

atasez cateva poze...

Devu 16-10-11 22:38

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4649518)
demult nu am mai zis nimic pe aici.
hai sa reinviem
masina a devenit putin mai colorata... am inceput sa ma satur de culoarea ei si m-am gandit sa ii mai dau putina viata... asa mai german style...
urmeaza sa fac si cealalta oglinda, sa vopsesc toate 4 tablele

ne pregatim intens pentru Campionatul National de Car-Audio de la Grand Prix de sambata... voi participa si eu... mai mult pt show, nu neaparat pt scor...chiar as vrea sa va cunosc pe cativa dintre voi, care mai postati pe aici :)

atasez cateva poze...

Arata bine :!:
Te asteptam aicisa' la noi :D. Daca ai amabilitatea, poate facem cateva poze inainte sau dupa eveniment, sa am si eu amintire...Succes la eveniment.

bobocu91 16-10-11 23:46

Frumos bolid`u...mult succes la bucale!

DJBOSS 23-10-11 18:27

1 Attachment(s)
2 poze astazi de la bucovat ;);) nu stiu cat o sa-ti reziste turela de la atata bass .........:lol::lol::lol::lol:

retro_renault 23-10-11 18:56

ti-am vazut masina ieri la Drift GP, arata bine, dar la anu' ne-ai promis ceva si mai si nu?

dydy-andrey 23-10-11 19:25

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4664265)
2 poze astazi de la bucovat ;);) nu stiu cat o sa-ti reziste turela de la atata bass .........:lol::lol::lol::lol:

mersi de poze :P si imi pare bine ca ne-am si cunoscut. na, ce sa fac... ce n-as da acum sa nu fi cumparat masina cu trapa :lol:

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4664322)
ti-am vazut masina ieri la Drift GP, arata bine, dar la anu' ne-ai promis ceva si mai si nu?

exact, am promis si asa voi face.
sa vedem ce facem cu culoarea masinii... ca striga dupa o revopsire saraca...

jante am, n-am cauciucuri. oricum nu ma grabesc pt ca vine iarna...

in ultima perioada m-am ocupat mai mult de muzica... si ca rezultat a fost participarea de ieri la finala cnca unde am dat 135.8 pe sinus usi inchise a 28hz !! adica foarte foarte jos... iar scorurile mari se scot la frecvente mai mari... de la 35-40 in sus.

si cateva intamplari de pe drum spre bucuresti si azi de la vtm...
ma opresc la Mc aici in craiova sa luam ceva de haleala... stam la coada la McDrive... era 5 dimineata, am crezut ca au adormit aia pe acolo... ce am zis noi? hai sa le dau putina muzica :))
iese unu pe geam "auzi, dai si tu mai incet ca doarme lumea la ora asta" ... eu ok, ce sa zic... am lasat-o usor...
ajung acolo, imi da mancarica si apoi mai vine un baiat de undeva din bucatarie din spate, iese pe geam agitat "domneee, da ce muzica ai pe masina, ca se misca salata in BigMac-uri" =))

iar azi , pe deal pe bucovat pe acolo... ma roaga niste prieteni sa le arat muzica, bla bla... le arat... flex flex :)) ajung acasa :)) buzz pe mess de la un prieten (care la vtm statuse cam la 60-70 metrii de masina, undeva mai sus pe deal :))

prieten: ba da-o in p**a mea
prieten: ca se misca dealu cu mine
prieten: incet nu stii sa asculti?
- Andrei -:
- Andrei -: chiar se auzea?
- Andrei -:
prieten: stateam pe patura si simteam in c*r
prieten: ce mlp

si cateva poze... salutari !!

myky99 23-10-11 19:33

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4664378)
mersi de poze :P si imi pare bine ca ne-am si cunoscut. na, ce sa fac... ce n-as da acum sa nu fi cumparat masina cu trapa :lol:

exact, am promis si asa voi face.
sa vedem ce facem cu culoarea masinii... ca striga dupa o revopsire saraca...

jante am, n-am cauciucuri. oricum nu ma grabesc pt ca vine iarna...

in ultima perioada m-am ocupat mai mult de muzica... si ca rezultat a fost participarea de ieri la finala cnca unde am dat 135.8 pe sinus usi inchise a 28hz !! adica foarte foarte jos... iar scorurile mari se scot la frecvente mai mari... de la 35-40 in sus.

si cateva intamplari de pe drum spre bucuresti si azi de la vtm...
ma opresc la Mc aici in craiova sa luam ceva de haleala... stam la coada la McDrive... era 5 dimineata, am crezut ca au adormit aia pe acolo... ce am zis noi? hai sa le dau putina muzica :))
iese unu pe geam "auzi, dai si tu mai incet ca doarme lumea la ora asta" ... eu ok, ce sa zic... am lasat-o usor...
ajung acolo, imi da mancarica si apoi mai vine un baiat de undeva din bucatarie din spate, iese pe geam agitat "domneee, da ce muzica ai pe masina, ca se misca salata in BigMac-uri" =))

iar azi , pe deal pe bucovat pe acolo... ma roaga niste prieteni sa le arat muzica, bla bla... le arat... flex flex :)) ajung acasa :)) buzz pe mess de la un prieten (care la vtm statuse cam la 60-70 metrii de masina, undeva mai sus pe deal :))

prieten: ba da-o in p**a mea
prieten: ca se misca dealu cu mine
prieten: incet nu stii sa asculti?
- Andrei -:
- Andrei -: chiar se auzea?
- Andrei -:
prieten: stateam pe patura si simteam in c*r
prieten: ce mlp

si cateva poze... salutari !!

caineeeeeeeeee:))

RideTheRiddle 23-10-11 19:34

ieri nu am vazut capota, dar sincer chiar imi place cum da. cand o sa ii pui rotile si o sa o vopsesti chiar o sa fie ce trebuie masina asta. Asta daca nu se dezmembreaza de la bass pana atunci :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning