![]() |
Re: E46 - Bagged
ii sta perfect cu jantele astea, te felicit din nou si niste poze proaspete ar fi bine venite
|
Quote:
|
, Din pacate nu am alte poze, mai am un pic de lucru pe fata cu jantele (camber, distantiere, cauciucuri, etc) si pe spate mai am un pic de lucru cu fitmentul, dar au intrat asa provizoriu, saptamana viitoare termin cu ele si revin cu poze, momentan lucrez la portbagaj, am avansat destul de bine :) la sf lunii sper sa pun punct si la portbagaj :) pentru prima faza :D
|
Quote:
|
Cand va ajunge la ce imagine am eu in cap :)) daca zic "va fi gata atunci " mint clar, loc pentru mai bine este oriunde ;)
|
Foarte frumoasa masina ! Auzi dar de ce ai renuntat la faruri cu lupe ?
|
Farurile le-am facut recent, probabil ai vazut poze un pic mai vechi... Tot cu lupele sunt, si sunt f multumit de ele :)
|
5 Attachment(s)
update: jante montate, camber mai mare pe fata, etriere vopsite :)
urmeaza pe spate niste distantiere, vechile distantiere nu intra (inca) si mi-ar trebui ceva mai mici... |
Quote:
|
Ai facut tot ce se putea la aceasta masina si arata incredibil , o intrebare am :D Tu iesi cu ea la plimbare ? :)) Cand iesi o lasi asa de low ? Nu o lovesti ? ca na.. suntem in Romania .. si drumurile lasa de dorit .
|
1 Attachment(s)
da mult mai bine cu jantele acestea, felicitari pentru ce ai facut!
|
Destul de jos umblu cu ea, adica decent, o ridic cat sa iasa cauciucu de sub aripa :) evident ma joc cu ea pe strada, adica la un speed bump etc o ridic apoi o las inapoi... Inca nu am avut incidente cu ea si sper sa nu am, trebuie sa fac o vizita la directii sa reglez directia, cum am facut camberu s-a cam dereglat directia, mai am de schimbat niste bucsi pe fata si asa mai departe, "show" voi avea cred luna viitoare cand fac ITPul... :)
|
N-ai putea sa apari saptamana viitoare la bistrita? :D
|
E posibil dar sa vad cum reusesc... Nu promit :)
|
Quote:
|
arata foarte bine cu rotile astea sunt 8 cu 9 ?? sau 8 cu 10 ? :lol:
|
8,5 cu 10 j fata et 13 (-2 cu distantiere) si spate et 19 cu distantiere de 13 deocamdata va fi un et 6
|
Quote:
|
Normal ca le voi mai schimba, momentan asta e imaginea masinii, le voi da o culoare mai "tasty" mai incolo...
|
Quote:
|
M-o interesat dimensiunile tot timpul, astea le-am prins si la pret ok, si borbeturile le-am dat bine, de mult mo batut gandu sa trec pe 18, am eu alta fantezie tot pe 18 dar este vreme :)
|
Quote:
|
Daaa :)
|
Daca ii mai schimbi jantele,fa din masina tanc,sa tii si jantele astea,ca e pacat de ele sa plece :(
|
Quote:
|
Nici astea nu“s bune ??? deja asteapta lumea alte jante :)))))))))))) Ciceu o sa ajungi la sapa de lemn cu forumul asta :))
P.S Arata foarte bine asa cum e acum ..e superr , bafta !!! |
Cine o zis ca nus bune? Stiu ca tie nu-ti plac dar pt mine is ce trebe... ;)
|
Quote:
|
Mersi... :) sa fie vreme buna, ca restu le facem noi ...
|
3 Attachment(s)
poze...
|
Quote:
|
chiar nu am si as vrea sa fac... poate pe viitor :) mai am de reglat directia pe fata si cu distantierele spate sa vad cum reusesc...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cromul ramane pentru ca se asorteaza cu buzele si e mai VIP Style :) oricum e stilul spre care ma indrept cu ea ;)
|
stopurile iti vor ramane asa?:D
|
da, asa vor ramane pana cand o sa ma scoata banii din casa :)
am chestii mult mai interesante de facut momentan decat sa schimb stopurile... normal ca as vrea LED-uri, cum are M3-ul pe led dar e multi bani ;) |
Waw .... Respect !:lol::lol:
|
Arata intr-un mare fel felicitari :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning