Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Sonny™ 09-09-10 20:14

Re: B 191 ZUZ my zuz

arata bine si e mult mai bine decat negru acela banal pana la jante, bafta in continuare cu zuz.ul...;)

Alex30 10-09-10 13:57

1 Attachment(s)
@Sonny: Multumesc sonny. Pai asta am vrut sa fac sa arate mai bine nu sa fie niste simple table iar pana vin aliajele stau perfect pe masina.

Am montat si janta nr 3 iar putin mai incolo ma apuc si de ultima janta. Nu imi mai vine sa plec de langa masina tot uitandu-ma cum arata. Imi place la nebunie :D. Pun o poza sa vedeti si voi...

NXdev 10-09-10 14:02

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3648665)
@Sonny: Multumesc sonny. Pai asta am vrut sa fac sa arate mai bine nu sa fie niste simple table iar pana vin aliajele stau perfect pe masina.

Am montat si janta nr 3 iar putin mai incolo ma apuc si de ultima janta. Nu imi mai vine sa plec de langa masina tot uitandu-ma cum arata. Imi place la nebunie :D. Pun o poza sa vedeti si voi...

Adevarat :X.Arata super bine..aproape mai bine ca un set de aliaj :shock:

_Cox_ 10-09-10 14:48

Foarte tari jantele da bine pe LowGun :>
Vopseste acele "capacele" din spate .

Grizzy 10-09-10 15:48

RetroLowZuZ :D

Sonny™ 10-09-10 20:25

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3648665)

foarte bine vine, se potrivesc perfect cu masina;)

bib_andrey 11-09-10 07:56

Bravo Alexe..ai facut treaba buna cu vopseaua pe jante ! si felicitari pt suspensie :twisted: Ai grija la gropi:rolleyes2

Alex30 11-09-10 08:14

@NXdev: Multumesc...si mie imi plac cum arata dar nici chiar mai bine ca aliaje :D
@_Cox_: Mersi...o sa vopsesc si capacele alea luni cred
@Sonny: Multumesc
@Grizzy: Mai e pana sa fie Low in adevaratul sens :D
@bib_andrey: Mersi andrey. Am grija si cu gropile...ne vedem azi la Afi da? :twisted:

Ma duc sa montez si ultima janta sa o spal putin eventual si dupaia plecam la Afi.

valitataye 11-09-10 08:54

frumos rau zuz:lol: hai cu toate jantele mai repede si o sedinta foto mai mare:D

Alex30 11-09-10 17:12

6 Attachment(s)
@valitataye: Multumesc. Jantele sunt gata de ieri si de azi sunt set complet pe masina.

Acum am venit de la Afi...a fost frumos. Niste poze si cu zuz-u asta mic :-P

ObeLix 11-09-10 17:25

....... ar merge sa aturi proiectoarele sau sa ii pui proiectoarele orginale ;)) ... daca eee ceva da un buzz blx_23 . salz .

Sonny™ 11-09-10 17:28

nu te gandesti si la o folie?

bib_andrey 11-09-10 17:57

Chiar..Hai bai Alex cu folia aia..ca asta ar mai trebuii acum..:twisted:

Relu_GTT 11-09-10 18:13

sa faci si dopul de la tamburii spate cu negru

Cosmin-SNR 11-09-10 20:12

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3651300)
sa faci si dopul de la tamburii spate cu negru

Si piulitele:rolleyes2

pustiu_FUG 11-09-10 20:19

BUNNNN!!!! Arata foarte frumos si totodata altfel, foarte frumos...cum se spune folieeee:)

Cosmin-SNR 11-09-10 20:36

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3651598)
BUNNNN!!!! Arata foarte frumos si totodata altfel, foarte frumos...cum se spune folieeee:)

Pustiule nu trebuie sa spune-m noi, cere zuz`u singur fara sa cerem8)

crazyfornova 11-09-10 20:51

1 Attachment(s)
Mici modificari 8)

Alex30 11-09-10 21:01

@ObeLix: Imi place si clean adica sa astup alea dar e ok si cu proiectoare. Las astea pentru mai incolo...
@Sonny: Ba da la folie ma gandesc de mult.
@bib_andrey: O sa vina si folia Andrei :-)
@Relu_GTT: Asta e un mic "nimic" pe care o sa il fac saptamana viitoare
@Cosmin-SNR: Cosmin sunt binevenite parerile...zuz-u cere si Zuzu ii da :D. O sa fac si piulitele.
@pustiu_FUG: Multumesc pustiule, o sa urmeze si folia.
@crazyfornova: Multumesc pentru VT.

Deci ok!...prea multa lume tipa dupa folie. Atunci cand iti zice unu ca esti beat nu il crezi da cand iti zic mai multi deja te duci la culcare :lol:. So...luna viitoare dupa ce imi baga banii urmeaza folie iar dupa aia am in plan badboy. Ma misc incet dar cu siguranta :D

razvanell 11-09-10 21:36

niste jante dublate ar merge la el si stopurile innegrite un pic;)

dj_t 12-09-10 09:35

zuzule, aviz la VT, ar da mult mai bine cu proiectoare pe ea :D pe spate nu te-ai gandit sa schimbi stop-urile cu cv clean plexy-glass? si folia aia, aoleu, demential ar fi acuma pusa pe masina, cred ca nu ai sti ce multumire ar fi daca ai avea folie :lol:

bib_andrey 12-09-10 15:27

Vezi Alex :D Toata lumea iti zice de folie:twisted: asa ca hai odata !!:twisted:

B-99-SAA 13-09-10 08:47

Felicitari pt jante, arata bine! Acu asteptam sa vina folia :D Imi pare rau ca n-am ajuns la AFI... :(

PS: Nu inteleg de ce zice toata lumea de jante dublate... e o prostie!!! In primu rand pt ca nu e 1310, e Logan. Si in al doilea rand pt ca ce dai pe jante si manopera+alte anvelope, mai strangi putin si iei 4 jante de aliaj frumoase!

Alex30 13-09-10 14:54

@razvanell: Jante dublate nu. Iar stopurile astea nu le innegresc...o sa cumpar altele dar nu acum. Momentan am alte prioritati.
@dj_t: O sa pun si proiectoare dar trebuiesc schimbari mai multe. M-am gandit si la stopuri le am in plan si pe alea. Dupa ce pun folia o sa vad ce urmeaza.
@bib_andrey: Am observat ca toti spun folie. Mi-a zis cineva mai de mult si am zis ca o sa tin cont deci o sa urmeze :D
@B-99-SAA: Mersi Liviule ma bucur ca iti plac jantele. Da...folia o astept si eu acuma :-). Nu-i nimic man stai linistit...ne strangem noi toti odata :twisted:. In legatura cu jantele dublate ai dreptate...in primul rand nu imi plac cum arata pe Logan iar in al 2-lea rand cu banii aia fac un badboy ceva. Imi plac jantele astea si nu o sa le schimb pana nu vin aliajele. Sa termin cu badboy,folie,stopuri schimbate si eventual faruri si dupaia cred ca ma apuc sa strang bani pentru jante

bib_andrey 14-09-10 19:24

Nu ai mai facut nimic la masina Alex?:grandpa:

dj_t 14-09-10 19:29

am inteles sa traiesti manca-ti-as :D daca eram si eu din bucuresti te ajutam dar deh...

Alex30 14-09-10 19:34

@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D

bib_andrey 14-09-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3658207)
@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D

Bne k nu a patit zuzu nimic:rolleyes2

mihai.ghetto 14-09-10 23:22

mult virtual tuning cu bad boy, dar si mult slow motion in realizarea lui :D

Alex30 15-09-10 06:49

@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului

Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2

Cosmin-SNR 15-09-10 08:15

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3658950)
@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului

Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2

Bad-Boy zic eu ca ar fi mai bine sa il faci...acum ramane la alegerea ta:rolleyes2

valitataye 15-09-10 08:23

bad boy zic si eu:D

B-99-SAA 15-09-10 08:30

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3659078)
bad boy zic si eu:D

Ar fi mers si o folie... Dar cred ca e de mai efect bad-boy :twisted: Deci parerea mea e sa treci pe la Mihai cand ai bani :D

Relu_GTT 15-09-10 10:42

ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata

andi_cimpean 15-09-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3659366)
ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata

Mult "bad-boy" raportat la numărul de Logan-uri prezente pe acest forum, dar la nivel de ţară îţi zic eu că nu este sunt nici 2% din ele cu bad-boy look.

Alex30 15-09-10 14:54

@Cosmin-SNR: 1 vot pentru badboy :-)
@valitataye: Inca unul pentru badboy
@B-99-SAA: Stiu ca ar merge ambele dar momentan nu am bani pentru amandoua. In orice caz o sa vina si aia si aia...
@Relu_GTT: Daca zici ca toate Loganurile au badboy...ia zi cu folia cum e ? Folie au toate masinile...si Andi are dreptate poate ai vazut pe forum multi...
@andi_campean: Corect Andi. Pe net poti sa vezi o gramada da pe strazi...

Deci 80% raman la badboy si dupaia folie. S-ar putea sa ma razgandesc, s-ar putea sa nu. :D

Sonny™ 15-09-10 16:14

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3659891)
@B-99-SAA: Stiu ca ar merge ambele dar momentan nu am bani pentru amandoua. In orice caz o sa vina si aia si aia...
@Relu_GTT: Daca zici ca toate Loganurile au badboy...ia zi cu folia cum e ? Folie au toate masinile...si Andi are dreptate poate ai vazut pe forum multi...

Deci 80% raman la badboy si dupaia folie. S-ar putea sa ma razgandesc, s-ar putea sa nu. :D

nenea alex...bad boy....;)

andrey2003 15-09-10 16:27

badboy

pustiu_FUG 15-09-10 16:31

O sa zica lumea ca sunt nebun, dar eu as vota pentru folie:D

Cosmin-SNR 15-09-10 16:35

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3659891)

Pot sa mai votez odata bad boy? :lol::lol: so, pana si eu am folie...ma refer la dacia SNR :lol: Bafta multa;)

All times are GMT +2. The time now is 21:40.

- Copyright 2026 4Tuning