![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
arata bine si e mult mai bine decat negru acela banal pana la jante, bafta in continuare cu zuz.ul...;)
|
1 Attachment(s)
@Sonny: Multumesc sonny. Pai asta am vrut sa fac sa arate mai bine nu sa fie niste simple table iar pana vin aliajele stau perfect pe masina.
Am montat si janta nr 3 iar putin mai incolo ma apuc si de ultima janta. Nu imi mai vine sa plec de langa masina tot uitandu-ma cum arata. Imi place la nebunie :D. Pun o poza sa vedeti si voi... |
Quote:
|
Foarte tari jantele da bine pe LowGun :>
Vopseste acele "capacele" din spate . |
RetroLowZuZ :D
|
Quote:
foarte bine vine, se potrivesc perfect cu masina;) |
Bravo Alexe..ai facut treaba buna cu vopseaua pe jante ! si felicitari pt suspensie :twisted: Ai grija la gropi:rolleyes2
|
@NXdev: Multumesc...si mie imi plac cum arata dar nici chiar mai bine ca aliaje :D
@_Cox_: Mersi...o sa vopsesc si capacele alea luni cred @Sonny: Multumesc @Grizzy: Mai e pana sa fie Low in adevaratul sens :D @bib_andrey: Mersi andrey. Am grija si cu gropile...ne vedem azi la Afi da? :twisted: Ma duc sa montez si ultima janta sa o spal putin eventual si dupaia plecam la Afi. |
frumos rau zuz:lol: hai cu toate jantele mai repede si o sedinta foto mai mare:D
|
6 Attachment(s)
@valitataye: Multumesc. Jantele sunt gata de ieri si de azi sunt set complet pe masina.
Acum am venit de la Afi...a fost frumos. Niste poze si cu zuz-u asta mic :-P |
....... ar merge sa aturi proiectoarele sau sa ii pui proiectoarele orginale ;)) ... daca eee ceva da un buzz blx_23 . salz .
|
nu te gandesti si la o folie?
|
Chiar..Hai bai Alex cu folia aia..ca asta ar mai trebuii acum..:twisted:
|
sa faci si dopul de la tamburii spate cu negru
|
Quote:
|
BUNNNN!!!! Arata foarte frumos si totodata altfel, foarte frumos...cum se spune folieeee:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mici modificari 8)
|
@ObeLix: Imi place si clean adica sa astup alea dar e ok si cu proiectoare. Las astea pentru mai incolo...
@Sonny: Ba da la folie ma gandesc de mult. @bib_andrey: O sa vina si folia Andrei :-) @Relu_GTT: Asta e un mic "nimic" pe care o sa il fac saptamana viitoare @Cosmin-SNR: Cosmin sunt binevenite parerile...zuz-u cere si Zuzu ii da :D. O sa fac si piulitele. @pustiu_FUG: Multumesc pustiule, o sa urmeze si folia. @crazyfornova: Multumesc pentru VT. Deci ok!...prea multa lume tipa dupa folie. Atunci cand iti zice unu ca esti beat nu il crezi da cand iti zic mai multi deja te duci la culcare :lol:. So...luna viitoare dupa ce imi baga banii urmeaza folie iar dupa aia am in plan badboy. Ma misc incet dar cu siguranta :D |
niste jante dublate ar merge la el si stopurile innegrite un pic;)
|
zuzule, aviz la VT, ar da mult mai bine cu proiectoare pe ea :D pe spate nu te-ai gandit sa schimbi stop-urile cu cv clean plexy-glass? si folia aia, aoleu, demential ar fi acuma pusa pe masina, cred ca nu ai sti ce multumire ar fi daca ai avea folie :lol:
|
Vezi Alex :D Toata lumea iti zice de folie:twisted: asa ca hai odata !!:twisted:
|
Felicitari pt jante, arata bine! Acu asteptam sa vina folia :D Imi pare rau ca n-am ajuns la AFI... :(
PS: Nu inteleg de ce zice toata lumea de jante dublate... e o prostie!!! In primu rand pt ca nu e 1310, e Logan. Si in al doilea rand pt ca ce dai pe jante si manopera+alte anvelope, mai strangi putin si iei 4 jante de aliaj frumoase! |
@razvanell: Jante dublate nu. Iar stopurile astea nu le innegresc...o sa cumpar altele dar nu acum. Momentan am alte prioritati.
@dj_t: O sa pun si proiectoare dar trebuiesc schimbari mai multe. M-am gandit si la stopuri le am in plan si pe alea. Dupa ce pun folia o sa vad ce urmeaza. @bib_andrey: Am observat ca toti spun folie. Mi-a zis cineva mai de mult si am zis ca o sa tin cont deci o sa urmeze :D @B-99-SAA: Mersi Liviule ma bucur ca iti plac jantele. Da...folia o astept si eu acuma :-). Nu-i nimic man stai linistit...ne strangem noi toti odata :twisted:. In legatura cu jantele dublate ai dreptate...in primul rand nu imi plac cum arata pe Logan iar in al 2-lea rand cu banii aia fac un badboy ceva. Imi plac jantele astea si nu o sa le schimb pana nu vin aliajele. Sa termin cu badboy,folie,stopuri schimbate si eventual faruri si dupaia cred ca ma apuc sa strang bani pentru jante |
Nu ai mai facut nimic la masina Alex?:grandpa:
|
am inteles sa traiesti manca-ti-as :D daca eram si eu din bucuresti te ajutam dar deh...
|
@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D |
Quote:
|
mult virtual tuning cu bad boy, dar si mult slow motion in realizarea lui :D
|
@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2 |
Quote:
|
bad boy zic si eu:D
|
Quote:
|
ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata
|
Quote:
|
@Cosmin-SNR: 1 vot pentru badboy :-)
@valitataye: Inca unul pentru badboy @B-99-SAA: Stiu ca ar merge ambele dar momentan nu am bani pentru amandoua. In orice caz o sa vina si aia si aia... @Relu_GTT: Daca zici ca toate Loganurile au badboy...ia zi cu folia cum e ? Folie au toate masinile...si Andi are dreptate poate ai vazut pe forum multi... @andi_campean: Corect Andi. Pe net poti sa vezi o gramada da pe strazi... Deci 80% raman la badboy si dupaia folie. S-ar putea sa ma razgandesc, s-ar putea sa nu. :D |
Quote:
nenea alex...bad boy....;) |
badboy
|
O sa zica lumea ca sunt nebun, dar eu as vota pentru folie:D
|
Quote:
|