Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

Geox` 11-01-09 23:18

Re: Intrebari si raspunsuri

Eu folosesc Cs2.Sunt foarte multumit,nu am avut probleme.:-)

Geox` 14-01-09 20:04

1 Attachment(s)
Stie cineva cum pot obtine asa ceva?
E un Brush ceva?

frost_dani 14-01-09 20:32

photoshop-ul isi schimba automat brush-urile in ce ai aratat u mai sus cand conectezi prin usb o tableta grafica ;)... o sa vezi brush-urile cu forma aceia doar cand ai o tableta grafica bagata;)...e vb de nivele de presiune..de aia arata asa

patriotu90 20-01-09 13:26

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1982090)
photoshop-ul isi schimba automat brush-urile in ce ai aratat u mai sus cand conectezi prin usb o tableta grafica ;)... o sa vezi brush-urile cu forma aceia doar cand ai o tableta grafica bagata;)...e vb de nivele de presiune..de aia arata asa

Īn primul rānd trebuie să-ţi alegi forma brushului (1) ... poţi face simulări de presiune cu orice fel de brush ... īn al doilea rānd faci un path, cu pen tool-ul (o formă din puncte şi linii), formă pe care o să o găseşti īn fereastra paths (2) ... click dreapta pe formă, stroke path ... şi o să-ţi apară o fereastră de unde selectezi unealta cu care vrei să ţi se facă stroke-ul (īn cazul tău brush-ul) şi dacă doreşti sau nu să ţi se simuleze presiunea (3) ... OK ... şi ăla e rezultatul ...

Geox` 20-01-09 15:08

Multumesc:D da-mi si mie id tau pe pm

frost_dani 20-01-09 16:56

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1995694)
Īn primul rānd trebuie să-ţi alegi forma brushului (1) ... poţi face simulări de presiune cu orice fel de brush ... īn al doilea rānd faci un path, cu pen tool-ul (o formă din puncte şi linii), formă pe care o să o găseşti īn fereastra paths (2) ... click dreapta pe formă, stroke path ... şi o să-ţi apară o fereastră de unde selectezi unealta cu care vrei să ţi se facă stroke-ul (īn cazul tău brush-ul) şi dacă doreşti sau nu să ţi se simuleze presiunea (3) ... OK ... şi ăla e rezultatul ...

se poate face direct din brush tool... nu folosind pen tool si facand operatii inutile

Again 24-01-09 18:08

1 Attachment(s)
Am si io o problema nu merge sa dau copy/paste la selectia respectiva ... uite imaginea .. help (ms anticipat!)

robbyxX23 24-01-09 18:36

probabil ai selectat un layer gol.. sau alt layer care nu contine acea parte a masinii ;)

L33L00 31-01-09 10:36

Quote:

Originally Posted by Again (Post 2006871)
Am si io o problema nu merge sa dau copy/paste la selectia respectiva ... uite imaginea .. help (ms anticipat!)

esti pe alt layer asta e problema
cand ai selectia ia pick tool sau apasa v si click dreapta si alegi layerul care il vrei , dai click dreapta ori inauntru selectiei ori inafara ei , depinde de ce vrei sa faci

Quote:

Originally Posted by rinzou (Post 1974271)
Salut baieti , nu am nici cea mai mica cunostinta in photoshop si as vrea sa imi incerc norocu putin sa vad daca e de capu meu sau nu.

Spuneti-mi care versiune este cea mai recomandata pentru Virtual Tuning ?

cs 2 e foarte bun dar poti sa-ti iei si cs3 sau 4 numai ca in astea mai noi iti prinzi urechile , daca inveti bine cs 2 stii si cs3/4

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 1970442)
am instalat si eu cs4 si nu stiu cum sa scot "adobe drive cs4",care apare cand dau maus dreapta
Attachment 749720

nu-l scoti , nu stiu , daca aflii imi zici si mie

imi zice cineva cum sa salvez pozele astea de pe forum calumea ? ca mi le baga pe toate attachment.php si nu mi-l recunoaste in photoshop , trebuie sa o copii apoi sa o bag in ps si apoi sa salvez ca sa mearga calumea

Dosika 31-01-09 11:24

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 2025300)
esti pe alt layer asta e problema
cand ai selectia ia pick tool sau apasa v si click dreapta si alegi layerul care il vrei , dai click dreapta ori inauntru selectiei ori inafara ei , depinde de ce vrei sa faci

cs 2 e foarte bun dar poti sa-ti iei si cs3 sau 4 numai ca in astea mai noi iti prinzi urechile , daca inveti bine cs 2 stii si cs3/4

nu-l scoti , nu stiu , daca aflii imi zici si mie

imi zice cineva cum sa salvez pozele astea de pe forum calumea ? ca mi le baga pe toate attachment.php si nu mi-l recunoaste in photoshop , trebuie sa o copii apoi sa o bag in ps si apoi sa salvez ca sa mearga calumea

eu ma rezulvat problema cu total commander...cand ai selectat *.php apasa F6 si in loc de PHP scrii JPG...atat;)

L33L00 31-01-09 13:19

ei da asta e doar de la forumu asta , de ce nu se pot copia normal ?!

Dosika 31-01-09 15:17

pai...si io-s curios pe asta...

shantzu 31-01-09 17:53

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 2025644)
ei da asta e doar de la forumu asta , de ce nu se pot copia normal ?!

In Mozilla si in Opera nu merge.Incearca cu internet explorer , la mine merge mereu cu el :D

Dosika 01-02-09 18:20

e bine de stiut...mersi...o sa incerc si io...

Again 09-02-09 16:39

Intrebare : cum fac sa nu se vada fundalul uni desen copiat! de exemplu copiez un scris si printre litere e o culoare ,io vreau sa aiba culoarea fundalului meu ! cum pot face?!

manu_96xls 09-02-09 18:43

Selectezi ce nu-ți folosește și apeși Delete/Backspace!;)
Depinde de fundal...

Again 09-02-09 22:16

Si alta modalitate nu mai este ?? ca la stikere ma chinui 3 ore sa selectez!

L33L00 11-02-09 16:58

pai
tre sa faci pe o poza fara bg de ex , deschizi poza , c/p la layer, akm ai 2 layere , il stergi pe primu si ramai numa cu asta apoi vezi cum salvezi ca sa nu-ti ia fundalul , gif parca pt net , la imprimanta n-ai cum sa faci fara fundal , adica vine alb automat

mba 13-02-09 18:03

am si eu o intrebare ...mai off

stie cineva de formatu .ai ?? ca am fost azi la unu de imprima tricouri...si a zis ceva ca trebuie sa faca poza .ai ...stie cineva cu ce se mananca?? ca as avea nevoie :D

edit: ok am aflat cu ce se mananca... :-s ma ajuta cineva cu 2 poze in seara asta ;;) ?? daca are cineva adobe illustrator

stefy85 21-02-09 13:26

1 Attachment(s)
salut tuturor. Vreu sa schimb culoare unei masini am selectato si am incercat cu ''variations'' brush ''overaly'' si nici cum nu da o culoare reala masina este gri metal. As dori sa stiu cum se da o culoare reala masini. Am vazut cateva lucrari exceptionale pe forum incerc de mult timp sa fac treaba asta dar nu vrea sa iasa. O fi chiar asa de dificil? As fi recunoscator pt o indrumare. postez si poza ca ideie si ce culoare as putea sa ii dau? Se multumeste anticipat.

M.Sj. 13-03-09 11:38

ma ajuta cineva cu un tutorial pt a face body kit??? plsssss

NONE 13-03-09 20:07

1 Attachment(s)
Salut,cand bag o masina in Photoshop,o arata diferit :???:
parca i-as fii dat eu un efect...de cand l-am instalat imi face asa :sad:
Vre-o rezolvare ? :sad:
Multumesc :hug:

HoricutzWSR 13-03-09 21:47

dai click acolo la Layer Box pe Channels si ai grija sa fie RGB

NONE 13-03-09 22:55

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2145895)
dai click acolo la Layer Box pe Channels si ai grija sa fie RGB

Multumesc frumos,era acolo a 2-a si am mai umblat la View -> Proof Setup
si acum e ca inainte :x...
Ms inca o data :hug:

shantzu 16-03-09 21:43

In ziua de azi de unde mai faceti rost de donoare ? vreau si eu cateva siteuri :rolleyes2

keemo 16-03-09 22:03

sunt tot felul de forum'uri straine care au topicuri gen "photo off the day" / "agressive wheel thread" , dai un search pe google si te asigur ca sunt destule. Poti sa mai incerci si www.*********** (search cu orice cuvant cheie care are legatura cu donorul pe care il cauti).

Martinos 04-04-09 21:03

ce fel de donoare.....?.......aaaaaa...stiu...incearca aici:https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/58268-donors-poze-ajutatoare/page-3.html ........;):-)

yonutzu 08-04-09 10:55

as vrea sa invat si eu sa lucru cu programul ala photoshop.

cca_golf 25-04-09 20:32

Quote:

Originally Posted by stefy85 (Post 2087406)
salut tuturor. Vreu sa schimb culoare unei masini am selectato si am incercat cu ''variations'' brush ''overaly'' si nici cum nu da o culoare reala masina este gri metal. As dori sa stiu cum se da o culoare reala masini. Am vazut cateva lucrari exceptionale pe forum incerc de mult timp sa fac treaba asta dar nu vrea sa iasa. O fi chiar asa de dificil? As fi recunoscator pt o indrumare. postez si poza ca ideie si ce culoare as putea sa ii dau? Se multumeste anticipat.

aceeași īntrebare am și eu:?::rolleyes2

NONE 25-06-09 22:23

Ca sä schimbi culoarea unei masini...

1. Selectati masina
http://www.fisierul.eu/filestore/27/...yL.pasul_1.jpg

2. Intrati la Image -> Adjustments -> Hue/Saturation... si faceti setärile ca īn imagine

http://www.fisierul.eu/filestore/7e/...Bn.pasul_2.jpg
3. Rezultatul...

http://www.fisierul.eu/filestore/cf/...rezultatul.jpg

Puteti sa modificati setärile de la punctul 2 dupä preferinte ;)

keemo 26-06-09 11:01

color balance'u mi se pare cea mai manevrabila comanda cu care poti sa schimbi culoarea...si cea mai usoara..

Geox` 26-06-09 12:50

Si in cazul in care masina e culoarea gri (cred ca cea mai usor de schimbat) dar in alte cazuri ...

Rares_CRM 26-06-09 16:24

Eu ma joc de la variations deobicei.

frost_dani 26-06-09 23:59

de acolo nu obtii o culoare foarte apropiata de realitate

BoOReD 04-07-09 16:13

salut la toti - miam luat si eu photoshopu acum 2 zile si am downloadat tutorialele-dar am o intrebare :arrow:cand incerc sa cobor garda la sol imi mi se coboara ce am facut cu polygon doar ce am facut cu polygon si cand o dau prea jos imi ramane si ce am facut cu polygon si originalu :( daca ma puteti ajuta vreti sa pun si o imagine ?si cum pot sa imping si eu gentile inauntru cum face asta din video (minutu 5 si ceva)https://www.youtube.com/watch?v=9ppP8QhpYJI
pls help

Gabi# 05-07-09 14:28

prima data si prima data lasi garda masini jos pe urma faci ce vrei la ia

BoOReD 19-07-09 08:19

cine poate sami spuna sau sa faca un tutorial cum poti schimba tema din spatele masinii (ex: masina e pe un font alb tu sa o pui la mare sau stiu eu unde) pls help

Cipprik 19-07-09 19:18

Quote:

Originally Posted by BoOReD (Post 2496274)
cine poate sami spuna sau sa faca un tutorial cum poti schimba tema din spatele masinii (ex: masina e pe un font alb tu sa o pui la mare sau stiu eu unde) pls help

http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

Gabi# 21-07-09 12:29

1 Attachment(s)
stie cineva cum se numesc jentile astea:rolleyes2

AnDrEiCa 08-09-09 11:24

Stie cineva cum pot astupa manerele de la portiere:D?

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning