![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Eu folosesc Cs2.Sunt foarte multumit,nu am avut probleme.:-)
|
1 Attachment(s)
Stie cineva cum pot obtine asa ceva?
E un Brush ceva? |
photoshop-ul isi schimba automat brush-urile in ce ai aratat u mai sus cand conectezi prin usb o tableta grafica ;)... o sa vezi brush-urile cu forma aceia doar cand ai o tableta grafica bagata;)...e vb de nivele de presiune..de aia arata asa
|
3 Attachment(s)
Quote:
Īn primul rānd trebuie să-ţi alegi forma brushului (1) ... poţi face simulări de presiune cu orice fel de brush ... īn al doilea rānd faci un path, cu pen tool-ul (o formă din puncte şi linii), formă pe care o să o găseşti īn fereastra paths (2) ... click dreapta pe formă, stroke path ... şi o să-ţi apară o fereastră de unde selectezi unealta cu care vrei să ţi se facă stroke-ul (īn cazul tău brush-ul) şi dacă doreşti sau nu să ţi se simuleze presiunea (3) ... OK ... şi ăla e rezultatul ... |
Multumesc:D da-mi si mie id tau pe pm
|
Quote:
se poate face direct din brush tool... nu folosind pen tool si facand operatii inutile |
1 Attachment(s)
Am si io o problema nu merge sa dau copy/paste la selectia respectiva ... uite imaginea .. help (ms anticipat!)
|
probabil ai selectat un layer gol.. sau alt layer care nu contine acea parte a masinii ;)
|
Quote:
cand ai selectia ia pick tool sau apasa v si click dreapta si alegi layerul care il vrei , dai click dreapta ori inauntru selectiei ori inafara ei , depinde de ce vrei sa faci Quote:
Quote:
imi zice cineva cum sa salvez pozele astea de pe forum calumea ? ca mi le baga pe toate attachment.php si nu mi-l recunoaste in photoshop , trebuie sa o copii apoi sa o bag in ps si apoi sa salvez ca sa mearga calumea |
Quote:
eu ma rezulvat problema cu total commander...cand ai selectat *.php apasa F6 si in loc de PHP scrii JPG...atat;) |
ei da asta e doar de la forumu asta , de ce nu se pot copia normal ?!
|
pai...si io-s curios pe asta...
|
Quote:
|
e bine de stiut...mersi...o sa incerc si io...
|
Intrebare : cum fac sa nu se vada fundalul uni desen copiat! de exemplu copiez un scris si printre litere e o culoare ,io vreau sa aiba culoarea fundalului meu ! cum pot face?!
|
Selectezi ce nu-ți folosește și apeși Delete/Backspace!;)
Depinde de fundal... |
Si alta modalitate nu mai este ?? ca la stikere ma chinui 3 ore sa selectez!
|
pai
tre sa faci pe o poza fara bg de ex , deschizi poza , c/p la layer, akm ai 2 layere , il stergi pe primu si ramai numa cu asta apoi vezi cum salvezi ca sa nu-ti ia fundalul , gif parca pt net , la imprimanta n-ai cum sa faci fara fundal , adica vine alb automat |
am si eu o intrebare ...mai off
stie cineva de formatu .ai ?? ca am fost azi la unu de imprima tricouri...si a zis ceva ca trebuie sa faca poza .ai ...stie cineva cu ce se mananca?? ca as avea nevoie :D edit: ok am aflat cu ce se mananca... :-s ma ajuta cineva cu 2 poze in seara asta ;;) ?? daca are cineva adobe illustrator |
1 Attachment(s)
salut tuturor. Vreu sa schimb culoare unei masini am selectato si am incercat cu ''variations'' brush ''overaly'' si nici cum nu da o culoare reala masina este gri metal. As dori sa stiu cum se da o culoare reala masini. Am vazut cateva lucrari exceptionale pe forum incerc de mult timp sa fac treaba asta dar nu vrea sa iasa. O fi chiar asa de dificil? As fi recunoscator pt o indrumare. postez si poza ca ideie si ce culoare as putea sa ii dau? Se multumeste anticipat.
|
ma ajuta cineva cu un tutorial pt a face body kit??? plsssss
|
1 Attachment(s)
Salut,cand bag o masina in Photoshop,o arata diferit :???:
parca i-as fii dat eu un efect...de cand l-am instalat imi face asa :sad: Vre-o rezolvare ? :sad: Multumesc :hug: |
dai click acolo la Layer Box pe Channels si ai grija sa fie RGB
|
Quote:
si acum e ca inainte :x... Ms inca o data :hug: |
In ziua de azi de unde mai faceti rost de donoare ? vreau si eu cateva siteuri :rolleyes2
|
sunt tot felul de forum'uri straine care au topicuri gen "photo off the day" / "agressive wheel thread" , dai un search pe google si te asigur ca sunt destule. Poti sa mai incerci si www.*********** (search cu orice cuvant cheie care are legatura cu donorul pe care il cauti).
|
ce fel de donoare.....?.......aaaaaa...stiu...incearca aici:https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/58268-donors-poze-ajutatoare/page-3.html ........;):-)
|
as vrea sa invat si eu sa lucru cu programul ala photoshop.
|
Quote:
|
Ca sä schimbi culoarea unei masini...
1. Selectati masina http://www.fisierul.eu/filestore/27/...yL.pasul_1.jpg 2. Intrati la Image -> Adjustments -> Hue/Saturation... si faceti setärile ca īn imagine http://www.fisierul.eu/filestore/7e/...Bn.pasul_2.jpg 3. Rezultatul... http://www.fisierul.eu/filestore/cf/...rezultatul.jpg Puteti sa modificati setärile de la punctul 2 dupä preferinte ;) |
color balance'u mi se pare cea mai manevrabila comanda cu care poti sa schimbi culoarea...si cea mai usoara..
|
Si in cazul in care masina e culoarea gri (cred ca cea mai usor de schimbat) dar in alte cazuri ...
|
Eu ma joc de la variations deobicei.
|
de acolo nu obtii o culoare foarte apropiata de realitate
|
salut la toti - miam luat si eu photoshopu acum 2 zile si am downloadat tutorialele-dar am o intrebare :arrow:cand incerc sa cobor garda la sol imi mi se coboara ce am facut cu polygon doar ce am facut cu polygon si cand o dau prea jos imi ramane si ce am facut cu polygon si originalu :( daca ma puteti ajuta vreti sa pun si o imagine ?si cum pot sa imping si eu gentile inauntru cum face asta din video (minutu 5 si ceva)https://www.youtube.com/watch?v=9ppP8QhpYJI
pls help |
prima data si prima data lasi garda masini jos pe urma faci ce vrei la ia
|
cine poate sami spuna sau sa faca un tutorial cum poti schimba tema din spatele masinii (ex: masina e pe un font alb tu sa o pui la mare sau stiu eu unde) pls help
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie cineva cum se numesc jentile astea:rolleyes2
|
Stie cineva cum pot astupa manerele de la portiere:D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning