![]() |
Cred ca se poate conta si pe mine.
|
cred ca am sa fur o cupa de la o wola si mi-o montez in fata si da-i frate la dezapezire ca nu mai tine vrajala ........M-AM SATURAT SA_MI DEZAPEZESC MASINA . Vreau o wola sa-i dau scartz cu a 3a de pe loc :lol: :lol: :lol:
|
O.K!
DMX lasa ma k facem noi rost de o wola :lol: Deci ramane Sambata La Ora 16.00 la S.S. Nu? |
da mah maine la 16 la ss
|
Re:
Quote:
|
hai ca ma bag si io
|
cand unde cum si de ce ???
|
a fost sambata trecuta intalnire...ne-au gonit ashtia din toate parcarile...
|
a .. lols vezi k e parcare mishto sau era .. la campus ... m`am dat acolo pana a venit jandarmeria :) ... hihihii ... si pewla mi`au supto ... era gheatza acolo mai mare k bordurile ... bordurile nu se vedeau :)
|
ne-am cam linishtit cu gheatza ca DMX a luat un biulgare de gheatza shi i-a spart neonu...fatza
|
nasol asa .pai ce nu le scoate si el pe vremea asta ?
:shock: |
Leneshu mai mult alearga ..:))))) :lol: :lol: :lol:
|
bah am eu un neon d`ala de pus la mashina d`ala streeet glow sau under glow cu pulse ... e ala de la baie da s`a stricat si palpaie :) ... hahahaha
|
Atunci poti sa ti-l introduci in ANUS :shock: :shock: :shock: ..Ia vezi are loc? :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
hmmm ce aveti fratilor va certati de la neoane?fara rautate ca nu face bine si nu duce la nimik!(m-am bagat si eu ca chilotu in cur) de plictiseala nu-i o boala!:))
|
SHM. PUNEL MA IN FAR SI IL FACI STROBOSCOP
|
Off-TOPIC!!!!
Ce facetzi ma?? Va luat valul :lol: ? :P |
Re:
Quote:
poate stramb`oscop :) jajajaja frate nu intra ... mi`a bagat tov. degetu in coor si ma ustura .. si e mik degetu .. .iti dai seama d la neon :) :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: |
urmatoarea intalnire va avea loc pe data de 19.02.2005 adika sambata la ora 20:00 la Sala Sporturilor...
|
Re:
Quote:
Dar de ce asha tarziu? avetzi vreun plan? :twisted: |
Re:
Quote:
|
nu avem ma nici un \"plan\"... o sa stam atarnache pe la o pizza ceva...daka vrei sa aflii ma gaseshti pe msg
|
o sa fie \"the usual\" ... daca ma intzelegi. Orikum count me in :wink:
|
Nu promit nimic, deoarece am ceva treburi duminica dis de dimineata :wink:
|
Cred ca o sa pot sa vin
|
Re:
Quote:
NU MAI COMENTA inutil :P ! |
da la 10 tre` sa fii acasa nu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
gata ma cu offtopicu ca va iau la ciomageala pe aici...
|
si marmota uitea sa invelea ciocolata :2gun: :bat: :bat: :chainsaw: :pistoles: :writers_b :zombie: :bat: :bat: :help: :help: :censored: :censored: :pistoles: :pistoles: :lemon:
|
tu chiar vrei sa te pui cu mine?ok...sambata sa mor daka nu o sa stau toata noaptea pe capul tau....sa vezi tu atunci...
|
hmzzzz poate aterizez si eu nu promit nik
|
DMX u vii ?
P.S: Zicetzi unde mergem k nu vreau sa stam in frig! :P Bere,suc, biliard, plimbare? :lol: |
... me added to Midnigh Racers .. hmm now on the line !!
|
Re:
Quote:
|
bah io am pofta de o pizza inn sa moara mama lu` frank`furt ... p bune :)
|
Re:
Quote:
|
frate i ovin cu femeia .. ea da mancarea .. io o muncesk acasa ... korect ??? ce pelea mea :)
|
la intalnirea de azi se anuntza venirea unui urs de 2000 shi un seria 5 de 2500 parca...
|
Aha ...si marmota ce mai zice? :lol:
|
ba tu ai ceva cu marmota?
vezi sa vii ca sa vindem mashina...o sa pleci akasa pe jos...glumeam ma... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning