![]() |
Re: Club Clio
Foarte frumoasa !!!!
|
Ce parere avetzi despre un gratar undeva pe la poiana brasov cu toti posesorii de clio !!!!
|
alooo, nu mai misca nimeni?
|
Se pare ca nu !!!!
|
sunt si eu posesor de symbol ! ma primiti si pe mn la voi in gasca ?
|
Quote:
|
cum fac sa iau legatura q voi ? :-??? la plimbari iesim ? id`u meu e andrey_andrey52 ymsg
|
O intalnire ar fi binevenita !!!! Dar cand?
|
dvd'ule, hai tati cu un nou renault meeting...summer fun de data asta :-P
|
vreau sa intru si eu in gasca voastra.
sunt nou posesor de Clio bicorb 2 usi 1.6 16v Sport an fab 2000 |
Esti bine venit !!!!
|
a venit cu armasarul printre iepe ;))
bine ai venit man |
:)) armasar...... e vioaie masina dar nu e racheta
|
sal fani clio!nu am mai intrat de ceva vreme...as vrea si eu sa aflu daca se pune de-un gratar ceva la brasov.....si daca ma primiti in gasca....as veni si eu...momentan sunt ocupat pana peste cap cu fac si serviciul,dar de-o iesire gasesc timp....
ps:care a schimbat pompa de racire?e greu de schimbat?a mea fluiera de rupe,si mie sa nu raman fara racire la motor.....si inca ceva SUN Racers e doar in buc?as vrea sa devin membru daca se poate.....dar sunt din iasi!drive safe |
Quote:
|
cip-ri zimi si mie te rog frumos cam cat ajunge un spoiler fata??
|
2 Attachment(s)
salut la toata lumea , cind organizati o intilnire Renault? eu(posesor clio II Rs) si cu prietenul meu (posesor de clio III Rs) am dori sa participam la un astfel de eveniment. toate cele bune si citeva poze cu noul RS primul din romania daca am inteles bine .
|
nice......:rolleyes2
|
DVDule ce mah mai facem o intalnire cu posesori si"fani" clio.....ca vad in ultimul timp din ce in ce mai multa lume noua pe aici.......
|
Quote:
referitor la reno meting va anunt ca va fi la sfarsitu luni august inceputul lui septembrie organizarea este inca tratative deoarece vrem sa avem cati mai multi care sa ne ajute . |
de data asta...prezent...k nu se mai poate
|
sa speram ca veniti in nr cat mai mare sa ne afirmam marca
|
de cateva zile sunt fericitul propietar al unui clio 1,4 16v :D
long live clio :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
mersi nightdevil ;)
deja am o problema cu ea si nu stiu pe cine sa intreb....aseara am scapat-o peste 6000rpm dar nu a zis nimic :-) in schimb azi dimineata (dupa o ploaie zdravana) avea relantiul ciudat: acu oscila pe la 1000-1100 si cand calcam acceleratia scadea pana pe la 600 si dupa aia cresteau rpm :shock: si dadea in nas si tremura un pic cand plecam de pe loc acu mi-e sa nu se fi activat vreo prostie de protectie in computer de la supraturare :???: dupa vreo 10km de testari s-a mai imbunatatit situatia dar tot nu-i ca inainte :cry: a mai patit cineva asa ceva sau stie ce are?? |
stai linistit k nu s-a intamplat nimik. motorul e limitat la 6700 rpm si nu pataste nimik daca ajunge pana in acea limita. in privinta pataniei din dimineatza urmatoare nu stiu ce sa zic.. a mea cand e rece are relantiul p la 1100 1200
|
4 Attachment(s)
priviti cum o sa arate noul clio rs din Iasi peste 2 saptamini, ce parere aveti
|
jantele albe vin bine,in rest nu stiu ce sa zic... cata,e masina ta?.. sa o stapanesti sanatos daca e asa ca e o jucarie incredibila!
asteptam detalii! |
riptor, nu e al meu e al unui prieten bun, eu am clio II rs, este interesant ca desi III rs e cotat cu 6,9 s/100, si II rs cu 7,1 s/100, plec mult in fata lui pina la 100 km/h, iar 400 m se termina cu o masina intre noi(II rs in fata), apropo jucaria ta ce mai face???
|
tin totusi sa fac precizarea vis-a-vis de clio III rs ca pe viraje masina sta impecabil, mult mai bine de cit clio II rs
|
intrebare ce ia-ai pus in loc de grila chestia aia alba ?????
|
3 Attachment(s)
Salut!Sunt si eu posesprul unui clio 3 1.5 dci 70 cp,sincer sa fiu sunt foarte mandru d el !!!As vrea sa fac kte ceva la ea, niste geamuri negre (folie), ceva p kpota,un auto-colant ceva,dar nu stiu c,ma gandeam dak imitatia d fibra ar da bine si kt ar costa k am vazut p un clio3 rs,astia ar fi cele mai apropiate p parcurs vor mai aparea!Va multumesc si sper sa ma ajutati si p mine cu sfaturi k am mare nevoie :???: .
Aceasta e masina! |
folie imitatie de fibra NU...mi se pare cel mai mare kitch..mai bine faci un brontozaur, un tigru sau ce se mai poarta acu dar fibra nu :shock:
eu m-am suparat pe a mea ca nu a facut fata la o vectra 1,9 diesel de 120cp :sad: da se face ea mare :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
dino, tu ai Williams?
|
da da, este :)
|
Quote:
|
Salut!Baieti knd e meeting-ul ala?Sper sa fie dupa 7 sep k eu am spulberat un kine si nu cred k am sa pot sa ajung dak e mai tarziu!
|
Quote:
|
Salut!Imi cer suze d greseala!Corectez:Nu pot sa ajung dak e pana in 7 sep!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning