![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
Quote:
cum a iesit una la geam, sa-l stearga, cum toti au vazut repede ca acolo ii sta ei cel mai bine, si se inghesuiau sa demonstreze asta p.s.: sper k se intelege k aceste randuri de mai sus sunt un pamflet :p |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
...iar eu te asigur k "s-au inghesuit" sa ma scoata de-acolo,din geam....si au avut d gind sa-mi demonstreze cu totul altceva :D :D :D
|
Quote:
|
femeilor atragatoare le sta bine in orice fel de masina!
treaba lor care e aceea, pt ca in definitiv gusturile nu se discuta si a conduce este dreptul fiecaruia... DAR! Nu suport cind o femeie la volan ridica pretentii... si alta intrebare ar fi: cu ce dracu poate scoate o femeie in evidenta o masina? de ex. un m5 nu poate fi scos in evidenta decat de sofer! nu de pasagerul din dreapta! si soferul...hmmm.... prea putin probabil sa fie femeie... |
Sincer eu prefer o femeie intr-un mx-5 uneia intr-un jeep.
Cea in jeep nu a trecut inca de stadiul "mai mare e mai buna".Plus ca ma gandesc cu groaza cum face o parcare laterala cu tractoru intr-o parcare plina de matizuri si tico :) |
catalin botezatu zicea k i se pare disgratios din partea unei femei sa coboare dintr-un jeep sau sa se chinuie sa excaladeze inapoi...si ii dau perfecta dreptate :rolleyes2
|
lasa draq jeep-u ca unei femei frumoase ii sta bine intr-un bmw , parerea mea ! si la faza cu jeep-u are dreptate botezatu ! respect !
|
Quote:
Poponarii se uita dupa femei? |
Ce avetzi mai cu botezatu ??? daca asta e parerea lui , nici mie nu-mi place cum ii sta unei femei intr-un jeep si punct ! respect !
|
...pai tre sa se uite daca vrea sa le imbrace!!!!:D
|
mmm
Am vazut azi pasa in VW Eos si arata bine. Si am vazut si un mos intr-un 206cc verde.Dubios!!! |
Oribila faza cu mosu in cc-u , yo am vazut un mos intr-un m3 tunat ,ffffff dubios ! :) :) :)
|
mosu ala cu 206-le e chiar forte dubios...o avea si scaune cu masaj la sezut?? :lol:
da ala cu M3u poate chiar era pasionat si chiar alerga masina nu o folosea sa pescuiasca pustoaice :rolleyes2 |
intrebare: ERA ACELASI MOS???:):):)
|
Las` frate ca am vazut ieri un mos in tg-jiu care conducea un z3 , chiar nu-i statea bine in el , mai ales ca deabea mergea cu masinutza ! respect !
@dmn : nu era acelasi mos! |
da mah stiu...
ce sa-i faci? oameni fara simtul ridicolului... mai rau de atat nu se poate.... sa fii mos si sa ai pretentii de tinerel... eu consider ca intr-un fel trebuie sa-ti alegi o masina care te caracterizeaza per total ca om... ca sincer sa fiu, mi se pare la fel de urat sa vad o baba intr-un cc... |
Quote:
|
daca e o baba buna, trece automat de la categoria baba la "purie un pic trecuta"...:):):)
deci eu vorbeam aici de babe... in sensul nasol al cuvantului :) |
Quote:
nu merge in 206 cc ca nu are loc de baston si lumanare.Poate 307CC. |
:):):) LOL! basma si dinte de aur? ce darcu e din Looney Tunes?:)
nu omule! baba d-aia cu pielea ca hartia creponata...:) |
'ai mah...deja e prea de tot...e foarte putin probabil k o femeie de peste 70 de ani sa stie sau sa mai vrea sa conduca :rolleyes2
..pt mine si o femeia de 40 de ani mi se pare batrana si sunt unele la varste din astea de iti cade retina de ce frumoase/bune sunt...si au aerul ala de femeie nu de fata :twisted: |
exagerezi cu femeia la 40 de ani la volan.
|
Nu radetzi ca stiu o tipa la 40 ani care e mai buna decat fisa de 18 ani ,da face "baba" fitness, numai la cabinete de cosmetica , solar , oricum e super buna si nu-i da nimeni 40 de ani !mai rar dar exista ! respect !
|
pai tocmai ca yo il contraziceam in cazul femeilor de 40 de ani la volan. mie o femeie de 40 nu m-i se pare batrana, si intr-adevar sunt atatea femei de 40 de ani care arata mai bine decat una de 20 :lol:
|
Sunt multe femei de 40 ani care arata de parca ar avea 20 , dar sunt si femei de 20 care arata de parca ar avea 40 :D :D :D ! respect !
|
Quote:
si l-a luat din prima ... crezi ca si-a luat permisul pentru 1-2 ani ??? o sa ajunga la 80 de ani si parca o vad ca vrea sa se plimbe cu tractoru' :lol: |
Quote:
Sa vina la Pescarus sa ne dam in cerculete!!! |
Quote:
|
mda! ...admirata pentru curajul pe care-l are..
trebuie sa ai singe in tine ca sa incurci tot traficul si totusi sa nu-ti fie frica de nici un sofer...:):) |
totusi... cine revine la ideea topicului?
|
hai k ma bag...sa ma contraziceti daca vreti;) sunt baieti carora le place sa fie agatati..si eu personal ii "iubesc" pe aia...si baietii carora le place sa agate...ideea e sa stii cu fel ai de a face ca sa poti sa te bagi in seama...:D
|
si yo "iubesc" fetele care stiu sa agate un baiat :D
|
inseamna ca ma "iubesti" si pe mine:lol: niciodata nu mi a placut sa ma las agatata...mi a placut sa aleg yo...nu sa fiu aleasa...si am avut noroc:-)
|
:):):) atunci inseamna ca te iubesc :-P :lol:
|
ce bataie mi-e ca va luati aman2 :lol: :lol: :lol:
|
ha ha ha ha ha.........de spui asta ??? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
stii ca urasc Gabitza ... si in al doilea rand ... ii faci tu una d'asta lui mario ???:lol: :lol: :lol: |
sper ca glumesti, nu ?????
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning