Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/172743-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

fastbiker 14-04-16 15:46

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

26 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG Mercedes,prezentau multiple defecte,zgarieturi si julituri de bordura cu grava lipsa de material pe suprafete intinse,coroziuni adanci cu inegrirea aluminiului,indoituri cu alungire de material,defectele cu lipsa de material au fost incarcate minutios cu sudura in mediu de argon,rectificat sudurile de pe buze pe strung si pe masina de rectificat pana au ajuns la forma initiala cu care au iesit din fabrica,roluite la cald si indreptate la rece cu comparator,rectificat coroziunile pana la aluminiu curat,curatate chimic,aplicat mai multe straturi de grund anticoroziv si primer,vopsite in 2 culori,argintiu deschis perlat,facut sablon pe cutter plotter si acoperit cu el zona argintie,pe urma au fost vopsite negru superlucios,pictate manual siglele AMG cu vopsea rosu ferrari,indepartat benzile de mascare si aplicat 4 straturi de lac de cea mai buna calitate de la Glasurit pana au ajuns la un luciu perfect.

fastbiker 04-05-16 09:21

18 Attachment(s)
Schimbat culoarea si repolishat jante care au fost reconditionate in atelierul nostru in urma cu 3 ani.In prima poza se vad jantele asa cum au iesit in urma reconditionarii,in pozele urmatoare sunt jantele dupa 3 ani de utilizare,vopseaua si lacul sunt aproape la acelasi grad de luciu,mai putin buza polishata care s-a matuit intre timp.Au fost demontate anvelopele,indreptate la rece cu comparator,polishat buzele SUPER OGLINDA,vopsit miezurile si interioarele in culoarea Subaru GOLD, 4 straturi de vopsea pentru un efect de profunzime,iar la sfarsit au fost aplicate 5 straturi de lac multiperlat de cea mai buna calitate pana au ajuns la un luciu perfect cu aspect de OGLINDA,atat vopseaua cat si lacul sunt produse GLASURIT de cea mai buna calitate,au fost montate anvelopele si echilibrate dinamic.

mmmbbb67 05-03-17 16:59

buna ziua, pentru 4 jante pe 18 de 300c imi puteti spune un pret si o durata pentru revopsit si date cu lac ceramic va rog, jantele sunt in stare buna, doar vopseaua obosita

steleeea 08-09-17 21:57

Salut din nou!
Mi-ai recondiționat un set de jante pe 17 cu cativa ani în urmă si au ieșit f bine.
As mai avea unele.
Tot pe 17. J8.5. Ti le pot trimite?
Multumesc.

fastbiker 15-09-17 18:34

Quote:

Originally Posted by steleeea (Post 5868416)
Salut din nou!
Mi-ai recondiționat un set de jante pe 17 cu cativa ani în urmă si au ieșit f bine.
As mai avea unele.
Tot pe 17. J8.5. Ti le pot trimite?
Multumesc.

Salut,le poti trimite.

Imi cer scuze ca nu am mai postat lucrari noi si nu am mai ridicat anuntul in pagina dar suntem full de lucrari in permanenta.

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning