![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
DAca nu ma insel spilerul sapte e cumva de pe un subaru albastru !!!!!!!!!!!! :???:
P.S : E stramb !!! |
Quote:
|
Ideea e alta, si anume ca nu e frumos sa copiezi de pe o masina deja modificata virtual.
|
Quote:
|
Tu chiar nu vrei sa intelegi nimic din ce ti se spune -->
Quote:
|
am inteles ideea ta , vrei sa-mi raspunzi si mie la intrebare ?
|
Daca tu ai timp sa faci pe pandaru' la toti cei care posteaza masini, sa verifici daca au copiat spoilere, praguri, diverse elemente de pe masini deja modificate virtual, n-ai decat; eu, de exemplu, nu dispun de timpu' asta. Sunt unele masini care sunt deja cunoscute, se stie ce elemente contin, si de aceea sunt recunoscute de unii useri.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, daca as sustine ca toate masinile sunt facute brush, nu copy/paste, as fi nebun. E clar ca se copiaza, dar daca nu se iau elemente de pe masini DEJA MODIFICATE, din partea mea e ok. |
Quote:
LUcrarea a mai fost postata si la D.T. ..... daca crezi ca o sa intri asa numai bine :???: |
1 Attachment(s)
metale ...hai ca eu am facut masina ...stiu ca si tu ai facuto ...asa ca pana azi trebuiau puse ...hai ca poate o pui si u azi ..;)
|
1 Attachment(s)
8) :arrow:
|
blowwind.. nu faci shi u poll`u pt bmw.. ? era vorba de vineri seara... toate cele bune.. salut
|
Deci ....eu cred ca chiar la luat valu` pe blowwind :D Salutare la totzi ....revenit de la eforie.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
eu l-am facut pe metal ..pe cand va scrie si la mine Virtual tuning?
|
pai ai zis k ramane pollu doar de dragu sa-l facem....acu k au "aparut" niste voturi in plus vrei locu :rolleyes2 nu-i frumos...
la sugestia lui tng..facem un poll pe bune pe alta masina (pe care vreau sa o aleg eu dak accepti) si iar dak accepti il facem in sectiunea privata VT...k sa nu mai voteze toti amaratii care nu stiu despre ce e vb :evil: |
...oke .....nu mai imi trebuie ........dar tu esti ..nu am cuvinte sa zic cum .. .....te credeam altfel .....dar pe parcurs am vazut cum esti !!!!! pastreazatzi locul linistit .....in VT
|
baietii vreau si yo sa il provoc pe DVDValy la un duel! dvd-ule baga aici dc esti de accord!
|
ok ma bag >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
duel pe locul in vt, nu?
alegeti-va o masina (cadeti de comun acord) .. si BATTLE :twisted: |
3 Attachment(s)
yo propun! astea -> ;)
|
as sarii spre golf!
|
Quote:
|
tng-u decide care vrea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
DVDVali .. trebuia sa zici aseara sa facem niste poze la clio sa-l aveti ca tema aici la battle :-)
Mey .. nush ce sa zic,adica ce sa aleg din pozele alea... Eu propun un golf2 si un opel astra...daca vreti, daca nu.... lucrati Subaru verde pus de Reme ;) |
Golf 2 al lui TNG as fi de parere subaru are multe reflexii! sa zica si dvd-u
poate sarim pe suubaru ca ne place la amandoi! |
am vb cu dvd-u si am cazut de acord amandoi sa facem subaru verde! termen o sapt de azi incepand. pe 28 august seara cred ca ar merge un poll!
|
ok seeea yaaaaa ;)
|
2 Attachment(s)
Subaru meu e gata! Sper ca asa va arata si cel ce mi-l voi cumpara!
|
1 Attachment(s)
je >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
puteti face pollul dc vreti! masinile sunt gata!
|
Quote:
|
ok ms mult ;)
|
baietzi ... luminatzi-ma si pe mn.... nu mam prins ce se intampla pe aici? il provoci pe unu kre e in vt si dak castigi ii iei locul :?: :raving: :inyourfac
|
da ma asa este......provoci pe cine vre(care este activ) shi se face poll daca castigi locu lui e al tau;)
|
1 Attachment(s)
vreau sa provoc si eu pe cineva din vt .... nu conteaza pe cine ( sa nu se creada k am ceva cu cineva) ... si dak se poate propun si o masina kre imi place f mult: citroen c4
|
Am fost in VT si, neoficial, inca sunt. Accept eu provocarea ta si, daca ma bati, intrii si tu in grup. Ce zici? Merge?
|
gata sef:lol: ... zii in cat timp vrei sa le postam .... eu cred k in max 2 zile termin...:D
|
2 zile e ok pentru mine. Eu mai am putin si-o termin (o lucram chiar daca nu acceptai tu provocarea) :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning