Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   masinile tari din sm....by Criwar (https://forum.4tuning.ro/195-satu/16967-masinile-tari-sm-by-criwar.html)

di48lo 21-07-07 17:18

Re: masinile tari din sm....by Criwar

Am auzit ca aveti in Timisoara un Gallardo SE portocaliu (cu nr. de B leasing). Stiti detalii? Poze?

MS.

Alex2Fast4U 21-07-07 17:54

am auzit ca Timisoara ii destul de departe de Satu Mare...

di48lo 21-07-07 18:17

Ce-i cu Timisoara? Nu este destul de clar ce am intebat?

Spark 21-07-07 18:19

pai tocmai aia e ...
ca noi nu suntem Timisoara .... ci Satu Mare

Alex2Fast4U 21-07-07 18:24

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1008186)
Ce-i cu Timisoara? Nu este destul de clar ce am intebat?

mie mi-e chiar foarte clar ce ai intrebat.. da` ii posibil ca din greaseala sa fi gresit sectiunea.. :) nu`i nimik se mai intampla

rider on wheel 22-07-07 02:06

are cineva poze cu gallardo acela portocaliu??? asa am auzit k e a unuia din negresti si mai are parca un s500 ...

Alex2Fast4U 22-07-07 02:25

poi.. eu doar l-am auzit.. pe cand m-am intors era departeeee.. :| cand apuc sa ii fac o poza.. nu`l iert.. fiti cu ochii in 4 .. poate il prindeti careva mai repede

rider on wheel 22-07-07 02:27

am sa incerc eu... daaa... tot bantuie prin centru... mai da niste ture roata parcu central... doar zic k idee p unde lati putea gasi... :lol:

Criwar 22-07-07 04:44

dah Bentley-ul Continental a lui B... l-ati vazut???...ii bucata...

danny19_sm 22-07-07 12:17

Tipu ala cu Timisoara e mortal =)))........In Timisoara este un Gallardo da e gri.....asa ca nu o fost departe :))

2 fast 4 U 22-07-07 14:35

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 1008717)
dah Bentley-ul Continental a lui B... l-ati vazut???...ii bucata...

hmmmm dak e vb de ala gri atunci l-am vazut da cam demult deja:)......a reaparut?

Spark 22-07-07 14:37

eu aseara am vazut unul
dar nu era gri ... era alb

Criwar 22-07-07 14:50

alb alb...cu niste jante cromate de vreo 22...ii super tare...si cu nr de america...dar cu nume romanesc :)...

Spark 22-07-07 15:04

aham ... ala ...
e bestial :D

rider on wheel 22-07-07 23:04

:confused2 ce mey? lambo sau bentley? :confused2

di48lo 24-07-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 1008196)
mie mi-e chiar foarte clar ce ai intrebat.. da` ii posibil ca din greaseala sa fi gresit sectiunea.. :) nu`i nimik se mai intampla

Nu-s atat de ratat ca sa gresesc sectiunea :lol: Am vazut un Gallardo SE (cu pavilion negru si partea de jos a barii spate vopsita in portocaliu [ca original e negru], numere B leasing) in Cluj, si cineva mi-a spus ca e din SM.

Alex2Fast4U 24-07-07 19:23

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1008139)
Am auzit ca aveti in Timisoara un Gallardo SE portocaliu (cu nr. de B leasing). Stiti detalii? Poze?

MS.

Ziceai ceva de timisoara.. si de aia am presupus ca ai gresit sectiunea..
Momentan nu stiu nimik despre masina.. dak stie cineva ceva.. poze.. o sa le puna cu siguranta cat de curand.. :)

Numa` bine

danny19_sm 24-07-07 20:20

Mai sa stiti ca si eu am auzit de un Gallardo portocaliu vazut in SM care cica e din Baia Mare sau Negresti.....asa merg zvonurile intre cei care l-au vazut ...:))

toyoman 24-07-07 23:51

Gallardo-ul ii din Negresti si proprietarul isi face veacul pe la benzinaria lui Beny, aproape de locul de munca al lui JuanaMan :)
Deci Juana asteptam poze :)

demian 25-07-07 00:47

am vazut si eu lambo la burdea in parcare unde is taxiurile cu nr de b leasing iar proprietarul bmw/ului portocaliu il cunosc defapt ii prieten bun , el asa sio cump. din A deci nui nici o imitatie, intradevar culoarea portocalie ii mult folosita dar arata bine iese m in evidenta numa bine

danny19_sm 25-07-07 09:03

Na inseamna ca am auzit bine :)........Si Juana asta tace ca gushteru ...ne lasa sa ne chinuim aici ........:P

rider on wheel 26-07-07 00:47

Deci oameni buni... eu stiu de un lamborghini gallardo... PORTOCALIU ... care proprietarul cica mai are un bentley... si sta in negresti !!! de altu nu stiu sa fie... apropo... nnui cabrio... ii normal

demian 26-07-07 14:20

astea toate is zvonuri inca nu se stie cine ii proprietarul lamboului cert este ca a fost vazut prin sm iar eu lam vazut ieri pe botizului trecea calea ferata aia cu damburi

rider on wheel 28-07-07 03:33

:shock: lume... este in sm un bentley coupe alb cu croame... ce tot "boscheteaza" p str unirii... deci knd il vad:shock:

Criwar 29-07-07 16:47

2 Attachment(s)
era noapte...doar sa va faceti o parere...

demian 29-07-07 18:18

am mai vazut bentleyu si sapt trecuta ii cu nr de usa ii a lui beny

rider on wheel 30-07-07 01:08

desp asta vb...

yo_Vlad2002 30-07-07 18:58

Sambata noaptea in jurul orei 1:40 am venit in SM si am vazut-o in fatza la Scor Pub parcata. Are jentzi Chrome pe 20'' nu 22'', din fabrica. Din pacate nu am poze ca nu aveam aparatu la mine, dar sper sa-l mai intalnesc si sa-i pot ace ceva poze pe timp de zi...

wasted 30-07-07 23:53

9 Attachment(s)
Un Nissan QASHQAI cu cutie automata :shrug_no: si motorizare dCi dar nu stiu de care :weirdface
Am crezut ca masina arata mai bine dar asa ca am vazut si in realitate :sadblinky :no:
Era cam ciudat cu volanu pe dreapta :rolleyes2

veveve 31-07-07 15:14

am vazut si eu bentleyu.imi place cec numere are.numere de state si scrie pe ele SM 0. BNY.tare oricum...

2 fast 4 U 31-07-07 16:10

Quote:

Originally Posted by wasted (Post 1022057)
Un Nissan QASHQAI cu cutie automata :shrug_no: si motorizare dCi dar nu stiu de care :weirdface
Am crezut ca masina arata mai bine dar asa ca am vazut si in realitate :sadblinky :no:
Era cam ciudat cu volanu pe dreapta :rolleyes2

parca mai fain arata in reclame:-s

wasted 31-07-07 17:15

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 1023027)
parca mai fain arata in reclame:-s

Chiar. Cand am vazut in reclama parca era mai fain. Dar asa cum am vazut in fata magazinului :weirdface
Interiorul era fain , numa cu cutie automata si volan pe dreapta :no:

wasted 31-07-07 19:54

Quote:

Originally Posted by yo_Vlad2002 (Post 1023223)
QASHQAI=oribila. La pretul ei de noua cumperi in BMW X 5 din 2002 sau un Touareg din 2004 care e mashina.

Nu-i oribil. Dar parca in reclama arata mai bine sau nu stiu. Asa cand am vazut in realitate parca ehh nu-i masina din reclame. Dar oricum interiorul ii fain. Dar sa fie cu cutie manuala nu automata. Ala ii pentru bunicu.
Si cum a scris si attilaboot Nissan ii totusi ii un Nissan o masina si nu a rabla.
Mie personal pe drumurile astea din Romania mai ales din Satu Mare mi-ar place in Nissan Pathfinder :lol: :lol: :lol:
Dar pana ce nu gasesc un nou loc de munca sau nu castig la lotto raman la astra meu ;)

demian 05-08-07 17:36

;) asta ii parerea voastra despre qasqhai dar din cate stiu eu ii singurul jeep cu 5 stele asa ca

2 fast 4 U 06-08-07 14:31

4 Attachment(s)
huh....m-a ajutat o prietena cu pozele:D

valineamtsm 06-08-07 15:53

Faina masina dar fundalul e de groaza la ultima poza! Carutza + Lambo de nici o culoare nu pushca in poza aia...:( Arata ca o masina super sport langa o "masina" cu tractiune intersuperbalegoasa :( Eaksssssssssss:cry:

Bogdan SM 07-08-07 23:20

la Petea l-ai prins ?? asta sta in negresti la benzinaria Bud .. mult timp.. nush care e treaba cu el.. doar ata stiu ca e din negresti tipu..din cate stiu eu..:)

2 fast 4 U 10-08-07 01:19

Cred k incolo catre petea......de la o amica am primit pozele:oops: .....baieti ieri am prins la omv la benzinarie ....acolo la aia de la burdea......un 350 cabrio gri.....super beton...l-a mai vaz careva?:D.....numa nu am apucat sa-i fac poze:(

2 fast 4 U 10-08-07 01:30

de un 350 Z cabrio este vb......am uitat z-ul:):oops: :oops:

Alex2Fast4U 10-08-07 02:25

whoooo... da cine o vazut Toyota Supra aia galbena.. ? super tare arata... astept poze .. ca io pe cand am scos telefonu`.. era depaaarte.. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning