Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

Monica_bz 04-06-07 13:36

Re: Diverse Discutii

cat de trist e sa iti exprimi o parere si lumea sa te ia la mishto doar pentru ca au gaze la stomac sau aseara "nu au primit"..... nu vreti cand ma prezint sa va dau si numaru tel , poze cu mine dezbracata si eventual si adresa ??????? trist... daca mai citesc ceva de genu asta renunt sa mai postez dupa o sapt de forum...

giubau_v8 04-06-07 13:38

te ataci asa repede?..e o chestie de respect, sa te prezinti si tu ca toata lumea..daca tot ai avut intentia sa intri in comunitatea asta...care se pare nu e de nasu tau.....

DragosT 04-06-07 13:43

Quote:

Originally Posted by Monica_bz (Post 932858)
cat de trist e sa iti exprimi o parere si lumea sa te ia la mishto doar pentru ca au gaze la stomac sau aseara "nu au primit"..... nu vreti cand ma prezint sa va dau si numaru tel , poze cu mine dezbracata si eventual si adresa ??????? trist... daca mai citesc ceva de genu asta renunt sa mai postez dupa o sapt de forum...

corecteaza-ti atitudinea si apoi poti sa revii. aceasta este o sectiune a buzoienilor, obtinuta cu mult chin, si a carei scop este de a forma o comunitate. daca tu esti timida, timorata, suparata sau mai stiu eu ce, e clar ca locul tau nu este aici, motiv pentru care iti faci intrarea cu bocancii plini de namol si ne iei tot pe noi de urechi ca te respingem. si o veste pentru tine: daca vrei sa vezi numai masini tunate mergi la saloane. pe strazi vei vedea si trabanturi sau lastunuri. daca te enerveaza ceva sau cineva, evita aspectul. te tinem noi cu forta aici?
daca ai impresia ca thread-ul unde ne prezentam este cu scop matrimonial, tind sa cred ca ai ramas cu sechele tip simpatie.ro sau mirc - server undernet.
noi suntem un grup restrans, de amici, cu un hobby comun si incercam sa-l intretinem si sa-l dezvoltam prin mijloacele si posibilitatile actuale de care dispunem, asa cum si tu ai... un rover.

giubau_v8 04-06-07 14:06

eu zic monica..sa lasi fitele deoparte..si sa vii si tu la o intalnire vineri seara sa faci cunostinta cu noi ca toata lumea.....ca pana la urma zici ca ai aceeasi pasiune ca noi......vii vineri?

Gycone 05-06-07 23:31

Sunt beat...

nu_stiu 06-06-07 00:12

=)) date mare :)))))))))))))))

ce tare esti :d

C-G-F 07-06-07 15:41

Re: kitch tuning in buzau

Monica Tu Ai Cumva Vreo Turbaciune Super Modificata De Te Iei De Altii Si Dai Indicatii De Cum Ar Trebui Sa Faca ... Iar De Aia Cu 150000000 De Twitere Sunt De Acord Cu Tine :)))

maxim666 07-06-07 23:45

Voi nu va dati seama ca Monica_bz si FlorynCRG sunt una si aceeasi persoana ??? Adica un pusti frustrat , retardat si corigent cu tulburari grave psihice si care sufera de dubla personalitate care habar nu are ce inseamna tuning , karting , motor , etc. si isi pierde timpul pe net visand la curse si la masini cu sute de CP supertunate , bagandu-se in seama cu lumea care cel putin incearca sa faca ceea ce el doar viseaza .
PUSTIULEEEE ....MAI IA O PAUZA SI DU-TE SI BATE CALCIU IN BAIE !!!

giubau_v8 07-06-07 23:52

gata cu offtopicu aici..daca vreti sa va mai certati sau sa vorbiti diverse sunt sectiuni speciale

p.s. noi ii asteptam vineri sa se prezinte

maxim666 08-06-07 00:06

Sa se prezinte ?? Giubau ,pun pariu ca tu crezi si in Mos Craciun ... :lol:
P.S. Probabil ca o sa-l aduca educatoarea de mina :lol:

giubau_v8 08-06-07 13:39

mos craciun exista, las ca l-am vazut eu ;)
dragos...muta sau sterge si tu posturile astea de aici:)

giubau_v8 09-06-07 15:32

1 Attachment(s)
care ati fost la meci azi?...super spectacol :P, senzatii tari, soare puternic...hai promovarea
cateva filmuletze...foarte nasoale da importanta e atmosfera

s3bas71ans 09-06-07 22:01

Re: Discutzi referitoare la Intalnirile noastre!!!!

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 940722)
, indiferent daca se intampla sau nu ceva iesit din comun. Vineri seara ne-am distrat vreo 3 1/2 ore.

Ceva iesit din comun cum ar fi sa imi cada cureaua de 2 ori si a 3 oara sa o pierd!!!! :))) Ma serios de data asta a fost super misto!!! chiar daca am plecat cu harbul cu probleme!!!Sper ca sapt care vine sa fiu prezent cu dacia doar pt prezentza sau cine stie tot cu renoul cu o curea in plus!!!! :D Sunt curios cat tine asta care am luato azi!!!

s3bas71ans 10-06-07 03:31

Mey care ma ajutazi si pe mine cu ceva!! Caut un service in buzau unde pot sa indrept un plafon si sa il trag!!! Am inteles ca trebuie o presa pt asta!!! Ma poate ajuta careva sa gasesc ce imi trebuie si la niste preturi mai pe buzunarul meu!!! An nevoie de o usa de renault 19 stanga fata cu tot cu geam!!!deci daca ma putetzi ajuta cu orice amanunt sau indiciu asi fi recunoscator!! Id meu de mess este "s3bas71ans" sau va las nr meu de tel sa datzi un beep sau un mesaj daca ma putetzi ajuta!!!(0766319028-0742676607)

Gycone 10-06-07 13:17

Cand mergem si noi in Dragaica sa facem niste curse cu masini busitoare? :)

Fast_wheels 10-06-07 15:08

Re: Intalnirile noastre

Deci imi cer scuze in public pentru Seby si pentru toti cei din reno...dar chestia cu plecatul chiar nu a contat de mine...eu tot am mai tras de ala cu espero sa mai stam dar spunea ceva de trezirea de dimineatza...asa k nu am mai insistat mult.Scuze din nou din partea mea.

s3bas71ans 10-06-07 16:11

3 Attachment(s)
Priviti ce poate face o curba nesemnalizata!!! Mai exact in satul Amara com Balta Alba!!! Nu prima curba de la magazin a doua !!!!Deci renoul e blestemat ca numai probleme am avut cu el!!! Martzi ma duc sa ii fac plafonul si sper pana martzi sa gasesc si o usa sa cumpar!!

dj_poznasu 24-06-07 20:34

baieti de unde cumpar sticheru ala su steag si vultur in mijloc.(MACS).astept un pm:rolleyes2

giubau_v8 24-06-07 20:54

este stiky si scrie colorat https://forum.4tuning.ro/192-buzau/32190-useri-buzoieni-4tuning.html ...inainte sa scrieti incercati si voi sa parcurgeti restul topicurilor..poate sunt lucruri interesante si pe acolo ;)

giubau_v8 24-06-07 20:55

noi avem vreo parcare privata in afara orasului in buzau?

dj_poznasu 24-06-07 20:57

m-am uitat cam peste tot dar cred k am sarit peste asta:sad:

DragosT 24-06-07 21:44

parcarea de tir-uri de sub podul de la maracineni dar nu este tocmai in afara orasului. Parcarea de la hanul Tinta. Pence intrebi?

giubau_v8 24-06-07 22:43

ma uitam la aia din timisoara...:)) mi-ar place si mie sa vad asa ceva in bz

DragosT 24-06-07 22:48

aia cred ca s-au sters de pe lista cu aprobari de curse ptr o bucata bun de timp. mie mi-a placut adunarea in sine si cei care au compus-o: bikeri, rolleri, skateri, masini...noi deocamdata si la capitolul masini suntem "sparti" prin oras. daca se va aglomera laptangeless-u, cred ca parcarea aia de tiruri poate oferi multe de tot...:D

dj_poznasu 25-06-07 10:50

am si eu o intrebare..unde as putea gasi fibra de sticla in bz???:rolleyes2 :shock:

C-G-F 25-06-07 23:50

Vrei Sa Cumperi Cantitate Sau Vrei Sa Repari Ceva?!!! Dc Vrei Sa Repari Iti Dau Nr Cuiva Care Face Si Te Rezolva... Uite Aici 0724607849 Leo Ii Spui K Ai Nr D La Uak

dj_poznasu 25-06-07 23:52

sa repar vreau....repar si modific ceva la o grila:D ....cam ce pret o avea?:-P...ms pt numar

skija80 28-06-07 13:42

Bine v-am gasit! sunt nou pe aici... sunt vechi pe strada... Imi place faptul ca Buzaul si-a facut club... sper sa ne adunam cat mai multi, sa fim cat mai cuminzti si sa dureze o vesnicie...

sa o luam pe rand:
1. stickere aveti de vanzare? sau tre' sa-mi fac eu... daca avetzi vreunu de vanzare, il cumpar... ;)

2 GLORIA BUZAU... care suntetzi pasionatzi de fotbal? de Gloria in special? Catziva baietii mai cu capul pe umeri, am infiintzat o sectiune de galerie, GUERRILLA CRANG, care se vrea PRO ECHIPA si impotriva celor care vor doar $$$... Daca va intereseaza sustinerea Gloriei din postura de "ULTRAS" (vrajeala cu ultrasu' asta... suporteri...) va stept ori la stadion, in galerie (ne vetzi recunoaste dupa STEAG si BANNERE) ori pe forumul www.gloriabuzau.ro (sper sa nu se considere reclama la alt site)... Avem nevoie de oameni hotaratzi, care sa nu strige: "HAI STEAUA" "HAI DINAMO" sau "JJ BECALI" la meciurile cu STEAUA sau DINAMO sau....

DragosT 28-06-07 14:51

bine ai venit!
1. intra pe topicul "important". acolo vei gasi o imagine cu stiker-ul. de vanzare nu avem. fiecare merge cu imaginea undeva unde se fac bannere (B90), isi alege culoarea, spune dimensiunea (17cm min), se ploteaza si gata.
2. am vazut preturile ptr urmatorul sezon la bilete si sunt destul de scumpe, chiar si la peluza (7 lei), mai ales ca echipa este formata din jucatori SH - poate voi da banii astia ca sa vad rapidul, steaua sau dinamo, cand vor veni in deplasare...in rest, pace lor!-. asta cred ca va tine multa lume departe de stadion. vino vinerea asta la Laptangeless si mai vedem acolo ce si cum. eu de cate ori am fost la meciuri am vazut o sg galerie, destul de mica si cam in lipsa de idei. deja sunt doua factiuni?:rolleyes2

skija80 28-06-07 15:09

1. ok, o sa-mi fac sticker pe aici prin Bucuresti
2. O sa vin si la intalniri
3. mda... asta e... suntem 100 de suporteri impartiti in doua... actuala galerie (cea pe care ai vazut-o tu) este formata din copii si "viteji" din Simileasca si Micro14. Sunt dependenti financiar de club, si n-au idei ptr ca... n-au de unde! Noi incercam sa creem o galerie serioasa, care sa nu fie supusa nimanui si care o sa-si exprime parerile si sentimentele in cele mai "destepte" moduri... o sa fie spectacol la aproape fiecare meci....

dj_poznasu 29-06-07 22:56

belele..nu merge sa ma loghez p intalnirile noastre de ce:???: :???:

DragosT 30-06-07 01:08

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 973791)
belele..nu merge sa ma loghez p intalnirile noastre de ce:???: :???:

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=44742

DragosT 30-06-07 01:14

urmatoarea adunare: marti. acelasi loc, aceeasi ora

TzuTzu77 30-06-07 02:25

giubau, dragos, bagati-ma si pe mine la loc k nu pot sa intru p ala privat!!!!abia astept sa fie marti:D:D:D

DragosT 30-06-07 13:23

4 Attachment(s)
pentru cei fara masina si nu numai, faceti-va tricouri dupa modelul de jos.
PS-nu cereti accept fara sa indepliniti regulile cu Stiker/Tricou si prezenta

DragosT 30-06-07 13:39

Media

8 iulie 07

DragosT 30-06-07 14:09

Re: Media

8 Attachment(s)
22 iulie 07

DragosT 30-06-07 14:10

Re: Media

4 Attachment(s)
29 iulie 07

19tdi 30-06-07 17:32

sa inteleg ca asta ar trebui sa faca cei fara masina/permis am fost aseara(vineri 30 06 2007)sa alerg pe pista si v-am auzit pe acolo as fi venit da stiti cum e cand nu ai 18 ani cu misto-uri("pustiu tu du-te si joaca nfs...")asa ca m-am abtinut as fi incantat sa nu fie asa cum am spus

Gycone 30-06-07 17:48

Bineinteles ca te inseli...nici eu n-am permis si nu lipsesc de la intalniri...asa ca n-avem nimic impotriva sa vii printre noi. :)

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning