![]() |
Re: Matiz de Cluj - CJ 28 GEF
s-au inspirat de la SEMA :D
|
nu... si o sa vezi next stage pt el.. nu se inspira nimeni din nimic:D
|
a fost facut un rover , cu sistemul asta de usi la SEMA , nu vorbesc din vise ,dak au avut aceasi idee asta e f tare
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
in ce an a fost construit x5-u asta?
intreb pentru ca matizul a fost facut in 2007 ...si nu stiu de ce am asa un feeling ca atunci inca era albastru |
x5-ul are lejer 2 ani
|
Va rog frumos sa incetati! Nu suntem in masura sa criticam ceea ce a facut alexufo dintr-un banal Matiz. Ar trebuie sa ne bucuram de rezultat, nu sa ii punem la indoiala sursele de inspiratie.
|
Quote:
Lăsānd gluma la o parte, faptul că Mircea s-a inspirat după acel X5 nu este un lucru de condamnat, ci trebuie apreciat faptul că a putut realiza un proiect "copiat" după unul SCUMP (X5-ul) pe un amărāt de Matiz. Trebuie apreciat că a făcut dintr-un Matiz ceva unic īn Romānia, dacă nu chiar īn Europa, sau chiar ĪN LUME. Kent, te rog, dacă nu ştii ce spui, nu mai scrie, că te faci de rās ! |
da nu la condamnat nimeni..lumea zice ca e frumos , de unde ideea asta?
|
Quote:
macar de ar mai fi si altii care sa se inspire asa...si sa le si reuseasca exact cu i-a reusit mandrului posesor de Matiz CJ 28 GEF P.S. BMW-ul X5 a fost facut in 2005 pentru Alpine, si expus la SEMA. am adus in vorba X5 in discutie pentru simplul motiv, au in comun usile. They are related...sa zic asa:) |
Cānd am spus condamnat, trebuia să pun şi ghilimelele de rigoare. My fault !
|
am mai postat acu cateva pagini ca masina nu e a mea si nu am facut-o doar eu.. a fost o echipa in care am fost si eu .eu am o alta masina negru mat:D pe care sper sa reusesc sa o vad terminata pana in septembrie:D
|
Quote:
Eu am vazut acum vreo doi ani o Honda Civic cu sistem de usi identic la o emisiune la MTV "MTV Tunners Challange" sau asa ceva se numea. Oricum, sistemul e deosebit si poate si unic in Romania. Felicitari proprietarului si tuturor celor care au lucrat la masinuta! |
ma bucur ca acest topic inca mai ridica unele intrebari .
imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa ma ocup putin mai mult de acest topic si de azi inainte promit ca voi incerca sa raspund la toate intrebariile. Multumesc UFO pentru ca ai avut grija sa mai dai cate un raspuns din cand in cand. Referitor la ideea cu usiile ... daniel-lucian ai avut dreptate acu 3 ani am vazut tuning challange-ul ce a fost si pe MTV si de acolo m-am inspirat (NU SUNT FAN BMW sorry si acum vad prima data X5-ul). Dani...te astept la cluj la KING OF EUROPE pe 19-20 septembrie la POLUS CLUJ, ai un premiu din partea mea. Pana la showul de la cluj va las sa va mai intrebati un lucru....CUM VA ARATA MATIZUL??? |
CUM VA ARATA MATIZUL???
|
:)))) mistery..maschine
|
deci aveti si o mascota gen scooby doo :))
|
da..206-le meu cu rotile de iarna pe 14" "))))))..mistery maschine
|
aprilie 2010...poate vom face rost si de o mascota daca nu il imbracam pe ufo in scooby doo
|
prea tarziu...9 j fata ,spate"|:d exact ca si tine pe cc-u
|
Matizul ăsta e UNICAT īn lumea asta!....
Felicitări!... |
Quote:
|
Are cineva poze mai recente cu el? Ar fi interesat sa vedem si noi cum mai arata:-)
|
Quote:
|
rabdare ca intotdeauna:D
si gef... tu esti mic si incapi in outift de scooby |
dar pe smart vei face modificari???/
|
deja smartul... bubuie cu un 12" in spate sau in ceafa...:))
|
m.. suna bine dar ....cu matizu ceva poze noi ??? da sa fie curat ....am auzit ca o fost la taiat din inaltimaea plafonului sau asaceva?!?!?!?!?
si poate si niste poze cu vectra?? nota moderator: foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de adaugat in decurs de 5 min. Multumesc. |
la primul eveniment de la anul ce vine..o sa il vedeti:D asa promit baietii:D
|
si care va fi primul evenimet???? sper ca la cluj.....
|
Quote:
|
Nu se stie daca va fii taiat, lungit, scurtat, umflat sau cum va arata ...tot ce pot spune este ca anul viitor va fii gata. poze cu vectra gasesti aici https://forum.4tuning.ro/136-opel-tun...da/page-3.html
|
prea frumos matizul bravo si bafta in continuare
|
multumesc
|
mai ai ceva poze cu matizu???:?:
|
Quote:
|
bai fratilor, dar voi va dati seama ca va certati de 4 ani?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning