![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
|
Quote:
pai,da chiar as vrea,sa vad sapt viitoare....adik asta care vine acum....dar...o sa fie o problema....o sa lucrez 12 ore cu 12....de la ora 18 la 6 dimineata....deci...nu o sa am timp......sa vad...poate nu lucrez sambata sau duminica... :| oricum ..... raspunsul este DA...ma dau.....sa vad acum....cand o sa am timp...si cand o sa ai si u timp ;)te salut...abia ast sa vad ce iese:D..oricum...eu vreau neaparat sa ma dau cu baiatu cu fordul s-max :p |
pai daca apuci sa te dai cu Smaxx-ul mai intai, si cumva nu il bati, cursa cu vexxatu va fi degeaba.
el a batut smaxx-ul |
Quote:
stiu....dar s-max-ul ma batut pe mine odata :p urata tare...pe calarasi..si vrea sa vad daca motorul asta face diferenta :p |
2 Attachment(s)
care are instalatie geamuri electrice sau vreo bara spate...praguri...ceva de urs.....dau la schimb serpisori de 2.0 2.3 2.5 12v :D
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...a/page-29.html
Pentru baietii din Braila/Galati care nu stiau, pe 25-26 Iunie se organizeaza Meeting National BMW E30 :) Mai multe detalii aici... si tot aici va puteti inscrie! :D Hai sa facem brigada mare! |
Quote:
Tu pleci din Buc spre Brasov banuiesc..sau te alaturi eventualei brigazi care pleaca din Braila:D |
1 Attachment(s)
O caroserie bmw e30 ,fara motor ,inmatriculata,ok la acte,stopuri inguste,ok la rugina nu vrea nimeni ? am blocul cu seria din acte..ieftin ca painea calda,450 euro,am nevoie de bani..poate aude cineva ceva. Multumesc...:)
|
Momentan nu stiu exact daca voi pleca din Bucuresti sau din Braila. O sa anunt la momentul potrivit si eventual ma voi alatura unei coloane, fie ea din Braila, fie din Bucuresti. Nu mai conteaza, oricum tot acolo ajungem! :D
|
4 Attachment(s)
pentru inceput enjoy this video.
este cu un e28 : https://www.youtube.com/watch?v=QeWXGy8Uack iMAGINE, stiu ca tie iti va place next RUSTY RIP. impreuna cu o colectie de jante. http://www.stanceworks.com/forums/sh...ad.php?t=16717 in pozele de mai jos este raposatul Rusty. :sad: |
Melodia e misto, iar videoclipul, nebun :)))
RIP Rusty :( |
vand serpi e30 2.5 12v ieftin (5mil) sau la schimb cu evacuare de e34 sau toba finala cu 2 intrari si 2 iesiri inox
vand toba finala inox o intrare si o iesire (stil japonez) |
Quote:
|
|
gata sa rezolvat problema se pare ca e30 A PIERDUT........................328cabrio a castigat :D:D:D.................oricum ursul trage fff.bine..........gabi u vreun bmw nimic?
|
Quote:
|
Quote:
momentan nu am nimic care sa faca fata. |
Trage super bn ursul, a3a rupe tare.=d> Felicitari.
|
e36 acela de GJ ce motor este?si la vazut careva in actiune?frumoasa tare masina8)
|
este un 2.5 24v din cate stiu eu.
|
Din cate am vazut trage cva.Merita incercat.
|
A halit pisica ursu... gata!
|
Quote:
geo... la cine te referi? ursu 2.5 si pisica decapotabila 2.8? |
Exact, ursu cu 2.5 si slick-uri, pisica cu 2.8 si anvelope de iarna :))
|
Quote:
|
optimus dar ursul tau e cam scump la vedere sau nul vad eu.....................oricum e30-e36 tot masini din braila sunt:D:D:D
|
Quote:
Propietaru boschetaraste prin tarii straine:lol: E 30 man sunt de partea lu vexatu nu ne dam pe pisicaraie :rolleyes2 Si am dat e46 3000d de pe loc si din mers trage si caruta mea in 3 saptamani am ars 2perechii de caucicuri NOI |
poate o sa trec sal vad,oricum e30 lui vexatu trage de rupe,iar cat despre e30vs e36 si eu prefer e30 am avut toti ursi de CT dar am zis sa mai schimb atmosfera cu un e36cabrio ca sunt destule coupe-uri...............:D:D
|
Quote:
daca dai braila str dej da il stiu si pe cel albastru si pe cel rosu, in acele vremuri o ardeam ci CIELO 1.5 16 V lesinate |
Quote:
|
da eu am avut aceea honda
|
Quote:
:D:lol: MOAMA CE TE-AM RATAT ATUNCII , APROPO MAI AI CEVA DE PE LA URSU ROSUU? |
mai am ceva piese prin ct de urs............si pe la boxa o baie de ulei si o janta bbs si una serie pe 14 sau 15
|
ce janta BBS ai? din aia oem E30 cum am eu pe BBI?
|
una neagra o tineam la PSR pt rezerva si cand ma invarteam ,aveam 2 dar una cred ca e la ct,e in multe spite nus model daca vrei o iau in porbagaj si tio arat
|
u la bbi parca ai din alea cu capac care ascund prezoanele gen Rs asta e normala
|
aha. mersi. daca era ca a mea, ma interesa.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning