Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/159949-cafeneaua-timisorenilor-locul-discutiilor.html)

soosy 22-09-12 11:18

Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel

am nevoie si eu de o recomandare,informatie

cine lucra in Timisoara cu firbra...?(reparat o bara de hyundai in urma unui accident)

multumesc

florin_cars 22-09-12 14:25

si eu tot caut, si nimic :rolleyes2

rus.daniel17 22-09-12 14:52

este un om la beregsau mic sau mare nu mai stiu exact am un coleg lucru care si-a modificat un spoiler fata mai exact si-a facut o prelungire si e facuta foarte bine.urmeaza sa ma duc si eu sa discut cu domnul care vrea nr dati un pm.
acum vin eu cu o intrebare:
am un set de suruburi de bbs rm unde le pot nichela sau croma in tm?
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5183119)
am nevoie si eu de o recomandare,informatie

cine lucra in Timisoara cu firbra...?(reparat o bara de hyundai in urma unui accident)

multumesc

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5183284)
si eu tot caut, si nimic :rolleyes2

florin_cars 22-09-12 15:07

Quote:

Originally Posted by rus.daniel17 (Post 5183307)
este un om la beregsau mic sau mare nu mai stiu exact am un coleg lucru care si-a modificat un spoiler fata mai exact si-a facut o prelungire si e facuta foarte bine.urmeaza sa ma duc si eu sa discut cu domnul care vrea nr dati un pm.

ai PM :wink:

despre nichelat stiu ca se facea la Mecatim acum cativa ani buni, despre cromat nu prea ai sanse, la Elba acum 3 ani mi-a facut cineva oglinzile la faruri(si asta pe sub mana), dar de atunci nici asta nu mai fac, iar Elba are deja retrasa autorizatia de mediu pt instalatia de cromare... Langa TM la un sat undeva auzisem de ~2 ani ca ar fi o firma mica..dar nu stiu unde. Cel mai aproape, la ARAD, dar aveau niste preturi enorme, iesea cam 300Eu o bara de masina clasica :shock::shock::o

alynex 22-09-12 16:56

Suruburile cred ca le poti face la userul buzzy17,se ocupa cu reconditionat jante, si sunt sigur ca te poate ajuta.

florin_cars 22-09-12 20:14

cu siguranta nu i le poate croma/nichela, acolo trebuie scule(echipament serios)

21UKS 23-09-12 19:01

galvano alco e o firma in oradea....eu am intrebat la ei ptr niste buze de jante si ziceau ca nu fac asa piese mari, sau ceva de genul.....si eu am de gand sa fac suruburile de la rf-urule mele cand le dau jos acum in iarna, asa ca daca vb cu ei mai repede zi-mi si mie ce si cum....sau daca gasesti alta varianta...:-)

0723354715.....uitasem sa dau si numarul de telefon....:lol:

soosy 23-09-12 20:24

Quote:

Originally Posted by rus.daniel17 (Post 5183307)

eventual un numar de tel m-ar ajuta...
mersi

zpzpzpo 24-09-12 14:12

dezmembrari e36 in TM sau pe aproape inafara de Bora la sag,stiti ceva ?

florin_alex 10-10-12 19:39

2 Attachment(s)
Salutare,
Credeti ca se mai poate rezolva cumva aripa de pe masina, cum se vede in poze este lovita exact pe dunga. Si daca se poate sa-mi si recomandati un tinichigiu bun si care sa lucreze la preturi acceptabile, sa nu fie mai scump decat as iesi daca ar fi sa schimb aripa cu totul.
Multam!

florin_cars 10-10-12 22:45

nu poti iesi mai scump, ca si aia noua trebuie vopsita.
merge si fara tinichigiu, dar iti trebuie ceva spray cu azot daca nu ma insel si un fen cu aer fierbinte ;)

laritzu_18 15-10-12 17:44

Este cineva care monteaza xenoane in tm? sa fie si un pret ok? multumesc

soosy 15-10-12 18:47

Quote:

Originally Posted by laritzu_18 (Post 5210310)
Este cineva care monteaza xenoane in tm? sa fie si un pret ok? multumesc

la ce masina ai nevoie?
nu este mare lucru de facut...daca mergi la ateliere si etc sub 50-60 lei nu iti pune nimeni

eventual dai o pizza si se rezolva:D

laritzu_18 15-10-12 23:27

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5210410)
la ce masina ai nevoie?
nu este mare lucru de facut...daca mergi la ateliere si etc sub 50-60 lei nu iti pune nimeni

eventual dai o pizza si se rezolva:D

am nevoie la un passat b5.5 din 2002 pot sa te sun pe nr care apare la tine daca montezi ?

soosy 16-10-12 00:04

Quote:

Originally Posted by laritzu_18 (Post 5210915)
am nevoie la un passat b5.5 din 2002 pot sa te sun pe nr care apare la tine daca montezi ?

da...se poate
am facut la masiniile mele...prieteni,in familie si etc..
se rezolva
miercuri sunt prin oras
ma gandesc ca vrei la faza scurta(h7)

TM 27 LMT 16-10-12 20:02

Am de vanzare un set jante+anvelope iarna 4x100 185/55/14, in caz ca intereseaza pe cineva pot oferii mai multe detalii.
Un strungar bun prin timisoara cunoaste cineva?

alynex 17-10-12 14:30

Didea Ilie - Cum mergi spre alfa in dambovitei ultima strada pe dreapta, prima curte pe stanga e cu verde parca si are si o tablita atarnata.

Magazin cu finale din inox, inafara de logtuning mai e pe undeva?

Geox` 28-12-12 18:06

2 Attachment(s)
stie cineva propietarul acestui cart era de vanzare pe mercador si pe 4t si anuntul a expirat si nu am cum sa aflu daca mai e de vanzare.multumesc

bamwels 07-01-13 16:53

Buna Timisoara, stie cineva daca se mai fac ceva intalniri VW prin Timisoara?

soosy 12-01-13 12:28

Quote:

Originally Posted by bamwels (Post 5309812)
Buna Timisoara, stie cineva daca se mai fac ceva intalniri VW prin Timisoara?

miercuri parca...este vw club iar in afara de asta parca se mai practica...dar nu stiu exact..

cand ii clar,100% ii gasesti pe la stadion
vezi pe site(vw club...)au acolo mai multe detalii

eu inca astept sugestii,pentru vopsitorie in tm..pentru o lucrare calumea si la pret decent
evident nu moca si ieftineala dar totusi un pret corect

florin_cars 13-01-13 01:29

suna-ma si iti dau mesterul meu, dar nu in tm

soosy 13-01-13 06:54

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5316734)
suna-ma si iti dau mesterul meu, dar nu in tm

ok
hai ca ne auzim cand ma intorc...o sa plec penru cateva zile dar revin,si tot asa;)
o zi faina

Aur 20-01-13 20:22

bmwblog.com/2011/09/13/i%E2%80%99m-not-a-poser-i-just-fake-a-lot/
Quote:

The year was 2007 and it was a hot July afternoon. I was in Romania on a road trip with my wife and three other good friends who decided to tag along. As the driver, I had at my disposal a silver, four-door Ford Focus…which was rented. It wasn’t fast, but it did the job well and I was happy it was a manual and packed A/C. At one point in our trip, we stopped for fuel in the south-western city of Timisoara. This is where our story gets interesting.

While there, I fueled the Focus and then parked it in order to pay a visit to the mini market and purchase some treats as well as refreshments for the road. Walking towards the shop, I spotted a yellow Lamborghini Gallardo. I was 100% sure it was a Lamborghini Gallardo just as I am 100% sure that water is wet, pancakes are delicious and adding lightness in automobile construction is awesome. Also, since the year was 2007 and the Lambo wasn’t a Superleggera , (taking into consideration it might be a 2003-2007 model year) it must have been running the 5.0 V-10 and not the 5.2 V-10 which meant at best it was pushing out 513HP and worst case 493HP.

Walking up to the car I see the door open with the driver inside, texting. I was hoping to engage in some car talk with a fellow auto enthusiast, share some stories and then part ways. See, I am of the belief that all car enthusiasts are made equal and that it doesn’t matter whether you drive a raging Reventon or a Reliant Robin. One can respect each other’s tastes and opinions in cars, much the same way we can respect tastes and opinions in music that differ from our own. Back to the main subject. Here’s how it went down:

Me: Very nice Gallardo!
As Of Yet Unnamed Type Of Auto Enthusiast: Thanks.

Me: The V-10 must sound like a dream.
As Of Yet Unnamed Type Of Auto Enthusiast: It’s not a V-10 it’s a V-12.

Me: …..
As Of Yet Unnamed Type Of Auto Enthusiast: …..

Now, how many of you are feeling that “irked” sensation that I was talking about earlier? The one where you sense that the force has been disturbed and that somewhere in Sant’Agata Bolognese Italy the spirit of Ferruccio is screaming “No, no, no! Perché? Questo non è possibile!”

I know that there are individuals out there than can afford to purchase supercars knowing little to nothing about them. This driver however, I’m sure, knew the difference between what engine his Gallardo had and the engine that the Murcielago comes with. I’ve talked with people who genuinely had no idea of the numbers, figures or performance their cars were capable of. They bought them because they were pretty, expensive and hot and when asked about particulars they will honestly reply with “No idea, but it screams like thunder and goes like a jet when I mash the gas pedal.” I respect honesty.

However, just so I’m perfectly clear, what I just described above does NOT apply to everyone who owns a supercar. I have many friends and have spoken with many owners of high performance vehicles who are some of the most knowledgeable car people on earth.

So now, we are left with the following question: Why do people blatantly feel the need to be dishonest with their cars? Why do people feel the need to re-badge their vehicles and slap on ///M badges and AMG stickers?

It’s now your time to share your poser stories and perhaps your theories on why it is that posers do what they do. And while you’re at it, come up with a designation for the As Of Yet Unnamed Type Of Auto Enthusiast that I described above!

florin_cars 21-01-13 12:52

e posibil sa fi fost tigan proprietarul, pt ca singurul Lambo galben din TM, care a salasuit mai mult pe aici, apartine unor tigani, ce vin vara in vizita la o vila din zona centrala a orasului.
Iar daca era respectiva masina, se subintelege de ce avea V12 :lol:

aliyn21 28-01-13 11:37

salut
spuneti-mi si mie magazine de piese auto in timisoara,as vrea o pompa de apa pentru mazda 323f ba

ovidiu89 28-01-13 17:26

intra http://www.promotortm.ro/

Cristi B. 18-02-13 22:39

Stiti un loc unde pot repara o fisura la galeria de evacuare?

soosy 29-03-13 08:50

la noi in oras unde se poate lua vopsea dupa anumit cod(nu neaparat spray...ba chiar in forma normala)

si daca stie careva aprox cata vopsea este nevoie pentru a vopsit miezul la 4 jante(doar miezul) ~17-18r

adrianpaul 30-03-13 19:08

la orice reprezentanta de exemplu....

florin_cars 30-03-13 22:49

vezi si pe Buziasului, venind dinspre Eroilor spre AEM, treci de RATT, statia ITP Getax si cum se termina acea casa lunga vei gasi un magazin de vopseluri auto.

Iti prepara pe loc dupa cod sau pe baza culorii alese de tine din paleta magazinului. Preturi bune si accesorii de vopsit.

soosy 31-03-13 08:52

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5421102)
vezi si pe Buziasului, venind dinspre Eroilor spre AEM, treci de RATT, statia ITP Getax si cum se termina acea casa lunga vei gasi un magazin de vopseluri auto.

Iti prepara pe loc dupa cod sau pe baza culorii alese de tine din paleta magazinului. Preturi bune si accesorii de vopsit.

multam...chiar imi este si la indemana

florin_cars 01-04-13 11:06

sa-ti fie de folos ;)

alynex 10-04-13 14:25

Este cineva aici, sau stici udneva un service ok, unde sa-mi schimba sonda lambda si sa imi dea foie de service?Si undeva unde sa nu-mi ceara 100lei pentru un amarat de schimb...

Cristi B. 10-04-13 20:57

E atat de simplu sa schimbi sonda lambda...
Nu ai pe nimeni cu garaj+groapa?

ovidiu89 10-04-13 21:09

Unde as putea sa schimb si eu flansele la un clio 3? chestia e ca e cam joasa si am susp reglabila pe ea

alynex 11-04-13 20:46

Eu cautam mai mult pentru foaie service, ca sa am garantie la ea, dar dupa ziua de azi am vazut ca nare nici un rost, sa ma complic ca nu se schimba nimica.

Ovidiu cel mai bine o ridici, o faci si dupaia o lasi jos.Si eu m-am plimbat prin tot orasu ca nu puteau sa bage cricu sub ea, si nu-i cine stie ce de joasa.

draganblue 15-04-13 17:34

Salut baieti, am si eu o problema cu xenon-ul si angel eyes-ul la un e36. de cateva zile nu mai vrea sa se aprinda nici angel nici xenon-u de pe dreapta. se aprinde doar pe partea soferului. Daca e cineva care stie si vrea sa ma ajute si pe mine, bineinteles contra cost. Dau o bere,un suc,o pizza. il rog sa imi dea pm.... numai bine va doresc :D

ovidiu89 15-04-13 17:39

E posibil sa si siguranta arsa.

P.s: imi poate recomanda cineva o vulcanizare?

soosy 15-04-13 17:53

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5440632)
E posibil sa si siguranta arsa.

P.s: imi poate recomanda cineva o vulcanizare?

depinde ce cerinte ai(finete de lucru sau ieftineala...)
pentru finete ralsi si Mita cel de pe torontalului(cum iesi din oras pe partea dreapta)

ca si ieftineala in Freidorf este o vulcanizare,cum mergi din sensul Lic Auto spre fab de zahar inainte sa urici podul ultima strada pe stanga,acolo pe strada ii o vulcanizare(ex echilibrat jante aluminiu 10 lei...eu in oras sub 13-15 nu am gasit)

AnduRace 15-04-13 18:06

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5440646)
...cum mergi din sensul Lic Auto spre fab de zahar inainte sa urici podul ultima strada pe stanga...

Pe dreapta...

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning