Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

PaulMIG 09-11-06 20:43

Foarte bine asa. Sper sa fim cat mai multi.
Bulldoage io zic sa mai asteptam. De abia ce am format si noi comunitatea asta si n-am apucat sa ne intalnim decat de 2 ori pana acum. Io as zice sa nu ne grabim pt ca un club necesita foarte multa munca daca vrem sa ne ocupam ca lumea de el, daca nu.... dar ne putem gandi la perspectiva asta intr-adevar dar mai bine mai in colo si sa iasa ceva care merita. Putem sa deschidem o filiala de club mai mare la noi in Sibiu(doar o idee), de exemplu acum se infinteaza Anonymous Bacau. Poate o sa reusim si noi sa facem ceva, defapt sigur o sa reusim, dar mai in colo, din punctul meu de vedere, nu suntem inca pregatiti si nu o sa reusim sa ne dedicam asa cum ar trebui. Oricum ne intalnim vineri si o sa putem povesti pe larg despre ce si cum. Sa veniti imbracati bine sa nu plecati prematur acasa din cauza frigului sau mai stiu io ce!! :)

Super tare bassule ca vine. Deci am cu cine ma "plimba":), dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele, poate imi gasesc nasu:))

Bassu_SIV 09-11-06 21:35

Re: Sibiu

cred ca ma trag si io cu dragos....suntem curiosi amandoi:D

Ghita 09-11-06 21:37

da bah are drepate paul k e multa bataie de cap cu un club...si io zic sa ganditi umpic treba inainte....sa mai lasati umpic timpu sa treaca....k am inteles k numa de 2 X va-ti intalnit....si deja club...ar fi fain, asta e parerea mea si sper sa nu va deranjeze.Salutare

Bassu_SIV 09-11-06 21:39

paul vb din filme:D...ne-am intalnit de mai multe ori:D

PaulMIG 09-11-06 21:41

La anu pe vremea asta sau chiar in vara la 2008 daca o sa facem un club atunci io chiar as fi super foarte extraordinar de fericit. Las' sa mai treaca ceva timp, pt ca oricum pasiunea nu moare si pe vremea aia o sa fie si mai multi membri.

Bassu_SIV 09-11-06 21:43

la mai mare...sau mai bine zis la mai multi:D

musai tre sa fim cat mai multi...dar ce e mult cateodata nu e chiar asa de bun:D

gata liniste?.......iar facem mormant???

e clar...toti in pat cu compresa pe cap si cu termometrul in gura:D

bulldog_cox 09-11-06 21:44

sigur o sa fie mai multi membrii.....pana atunci imi iau si eu o masinuta....nu ma mai plimb cu caruciorul...;)

PaulMIG 09-11-06 23:27

Mai taci mah ca nu-i nimeni bolnav:). Ce vrei sa mai tot vorbim?
Ganditi-va eventual la topicuri pe care sa le deschidem cand o sa avem sectiunea noastra proprie cu Sibiu, lasati cluburile deocamdata. Chiar ca inca suntem prea putini.

Bassu_SIV 09-11-06 23:29

un topic fain ar fi sa-si prezinte fiecare cotleashca:D ca doar fiecare are ceva de comentat la masina celuilat:D

PaulMIG 09-11-06 23:30

...tre sa ma pun si io sa ma schlaffen daca vreti sa fiu in stare sa conduc masina maine:D

Bassu_SIV 09-11-06 23:31

ete nah :D nu poti conduce

sper ca esti apt maine ca de nu arunc cu ceva dupatine:D...preferabil cu zapada:D

iata ca a venit ziua cea mare:D

sa va luati manusi in maini si bocanci in picioare:D

ca doar aveti caldura in masina:D

si vreau sa vad un spectacol curat fara trisari:D

trisorul merge dupa bere si saleuri:D

axxro 10-11-06 16:06

ce vreme ii afara.........sper sa nu va sperie vremea si sa apareti, nu sa fim iar o mana de oameni ca sapt trecuta.

bem?:D:D:D

PaulMIG 10-11-06 16:22

Mah baieti io ma prezint, daca intarziu o sa fie ceva de genu 15 min. Ne vedem acolo

Cam asta e cu intalnirile astea... Io nu mai vin decat daca va fi zapada. De dat nu ma mai dau ca nu stiu cat mai rezista migu. Intalnirile erau mult prea devreme, oricum la 8 ii la fel de frig ca si la 10-11 si de aia nu ajunge lumea. Buldoage tu vb de club si pana acum nici nu te-am vazut vreodata, nu intelege gresit, nu zic ca nu vrei sa vii pt ca probabil ai avut o problema, dar incearca data viitoare sa ajungi. Lexani pacat ca nu ai venit ca o fost si paul si cat de cat o iesit bine, tinand cont ca am fost 4 mashini:???:. Poate cand o sa facem o iesire pe zapada o sa vina mai multi pt ca si paul si dragos au multi prieteni pe care pot sa-i cheme, dar pana atunci mai e mult. Alex astept sa imi dai ce ai filmat pe mess si eventual poze, o sa incerc sa fac rost ce o filmat si paul. Apropo, ala nu ii normal, nu mai stiu cine dadea startu la 2 masini, da pe cand sa se pregateasca, vine un taxiu din spate si paul iese in mijlocul drumului cu mana sus: "Las' ca-l opresc io da-l in pwla mea":lol: . Eram in masina pe margine da am crezut ca si cad din mashina de ras cand l-am vazut cum dadea din maini.

bulldog_cox 11-11-06 13:43

...imi pare rau ca nu am ajuns...bassu stie de ce,era planificat sa termin treaba pana la 5-6....siam terminat la 9 jumate..
imi cer scuze...

Bassu_SIV 11-11-06 14:50

ala chiar nu-i normal:D....io ce pot sa spun...am castigat 2 curse:D

PaulMIG 11-11-06 16:10

Vai ce te mai lauzi:). M-ati dezamagit bassule la faza cu M5 E39 de 500 cai, de unde ati scos-o nu stiu. Trebuia sa ma imbogatesc in pariu ala da na.....

Bassu_SIV 11-11-06 17:25

mah io numa dupa aia mi-am dat seama despre ce era vb

Mercedes Benz 11-11-06 18:13

Salut!
Sunt un fan Mercedes convins pe viata.Am lansat si eu o intrebare dar nu mi-a raspuns nimeni pana in prezent.Sper sa comunicam mai des pe acest forum.Va salut pe toti dar mai ales pe Mercedisti!

lexani 11-11-06 18:18

Sorry nu am putut sa ajung, am fost la un curs de la SMURD si am plecat prea tarziu. A fost si Paul cel de care s-a vorbit mai devreme in forum (cel cu peugeot 206)? Cu ce masina daca e vb despre el?
In orice caz am plecat ieri noapte pe la 2 de la niste prieteni si era polei pe jos numai cat trebea sa pierzi aderentza! Asa ca MIG-ule nu mai e mult pana la zapada!!! :)

PaulMIG 11-11-06 18:26

Salut si bine ai venit mertane:). Inca nu avem nici un proprietar de mercedes pe forum(in afara celui din medias) asa ca numai bine ca ai venit sa fie diversitate:). Poate o sa ajungi si la o intalnire in viitor cand mai organizam una.
Da lexani, despre paul ala ii vb si de el ziceam ca o oprit taxiu ala:))) Momentan ii pieton pt ca strange bani de ceva fff tare din cate am inteles de la el, dar il plimba prietena cu un peugeot 206(altu). Aseara l-a adus dragos.

Mertane, ce intrebare ai lansat? Masina din avatar ii a ta, daca da zi ceva despre ea

lexani 11-11-06 18:42

Care dintre voi s-au tras? Si cum a decurs? :)

Salut si bine ai venit Benz!

Ghita 11-11-06 20:15

bah baieti...nu va mai intalniti vineria viitoare ? ...acuma knd mi-am scos si io masina din service ? sper k v-ati distrat vineri si de abia stept sa vin si io la urmatoarea intalnire care sper sa fie vineri

PS. O sa mai vina 3 prieteni cu masinile....sau chiar 4...dar de asta nus sigur k lucreaza tot pana tarziu...

si ziceti-mi si mie cum pot sa-mi pun poza pe forum...plsss k habar n-am :D

PaulMIG 12-11-06 15:00

Pai o fost Astra rosie, mondeo, vectra si un avion:D. Ne-am tras fiecare cu fiecare, in afara de io cu bassu ca acolo se stie rezultatu:). Aproximativ pe 400 metri migu ii in fatza dar daca ar fi sa dam pe 1000 cre ca fiecare mi-ar da-o. Am vorbit cu un prieten si mi-o zis ca stie pe unu care are un clio ca al meu dar de 90 cai, cipuit adica si vrea sa se traga cu mine. Va fi cea mai mare provocare a mea:D, dar mai astept si altele.
Eu o sa vin vineri dar nu pot sta mult pt ca am niste musafiri week-endu viitor si am treaba dar promit ca trec. Parerea mea e, daca ne intalnim, sa fie pe la 9 ca sa poata ajunge toata lumea. Oricum eu inca astept zapada, mai ceva ca si copii mici pe Mos Craciun pt ca vreau sa facem un filmulet. Imi doresc de mult timp sa filmez ceva intr-o iarna, dar n-am reusit de doi ani incoace, dar a treia oara ii cu noroc:). NOPTI ALBE IN SIBIU:)

Dupa ce te loghezi, in dreapta sus, sub Welcome Ghita ai private message. Intri acolo si ai edit signature si edit avatar, tot ce iti mai ramane e sa ai poza de maxim 80*80 pixeli si mai mica de 19.5 kb. Nici io nu stiam la inceput si m-o ajutat un prieten cu redimensionarea pozei ca io nu le am cu photoshop sau mai stiu io ce programe:P

Ghita 12-11-06 16:21

mersi mult de tot....sa vad cum fac si io cu photoshop-ul ala k nici io nu ma stiu da cu el :D.....si sper si io sa ne vedem vineri....si nui o idee proasta sa ne intalnim umpic mai tarziu k la 7 totusi e devreme k oamenii mai lucra, mai una alta.....8 ar fi o ora mult mai potrivita, zic si eu, cel putin pt mine, k io ies la 6 de la lucru , pana vin acasa sa mananc umpic ...una alta trece vremea...ms incaodata PaulMIG

Bassu_SIV 12-11-06 17:46

abia astept urmatoarea intalnire...plm veniti cat mai multi....:D

si btw paule...o iei :D

PaulMIG 12-11-06 17:52

ce iau mah? aaaaa de la ala cu clio-u? da, tot ce-i posibil, o sa vedem vineri sau cand vine si ala.

tfsi 12-11-06 19:45

ha ha ha...cui i-a fost dor de mine? :lol:

ca io nu mai net ca o dat dobitoci aia faliment si o cumparat altu si asta nu stie sa faca reteaua :evil:

vinerea viitoare voi fi si eu in sibiu :D :D :D

P.S sunteti niste tastaturisti...am avut vreo 10 pg de citit...macar io nu am avut net dar lu grasu ii lene sa scrie :lol: :lol: :lol:

Bassu_SIV 12-11-06 20:00

hello tfsi...pe cand la sibiu?:D

si paule ..o iei si de la ala cu clio in stil mare:D

deci sa inteleg ca vineri te tragi?.....si tu care ziceai ca ai terminat cu trasu pe anu asta:D

facut-ai rost de filmarile de la paulica? ca sunt curios ce o filmat:D

PaulMIG 12-11-06 22:28

Vai radule, ai grija cum vorbesti despre sorin ca ti-o da la namol data viitoare cand te prinde:)))

Inca nu am facut rost de filme nici de la axxro ca nu o mai intrat pe mess. O sa o sun maine pe prietena lui paulica sa imi dea adresa lui de mess si numaru de tel ca sa pot vb cu el de filme.
Asa-i raducu, suntem tastaturisti, vrem sa adunam posturi ca am auzit ca primesti recompensa cand ajungi "de-al Casei" din partea 4tuningRO. Tu nu ai primit nimic??? Un os ceva??? Sau bassule ca vad ca ai trecut de curand pragu:))))))))

Pai am zis ca ma opresc dar pot sa refuz asa o cursa?? Accept sa ma dau cu oricine, sper sa ma mai tina ambreiaju' si sa nu imi cada relantiu in baia de ulei.......am auzit ca se poate intampla:???: :???: :???:

Bassu_SIV 12-11-06 23:19

poate primim comunitatea aia mai repede:D

poate asa o sa facem si sectiune cu poze de la curse:D

ca veni vb de ambreaj...am ramas io fara ambreaj la dacie ....ma trageam cu unu sambata noaptea de la aeroport pana in turnisor.....a picat:D

dar am castigat:D...asta e treaba ce este importanta

oricum era pe duca ambreaju....bine ca n-am ramas in palti:D

PaulMIG 13-11-06 10:36

Iar te lauzi. Scrie si tu mai mult de 5 cuvinte/post, daca eram toti ca tine acum aveam 200 de pagini:) Daca vrei sa pui poze pe net de la liniute, esti liber s-o faci, da numa cu masina ta si fara sa divulgi locatiile;)

mgi1400 13-11-06 17:08

2 Attachment(s)
salut si eu sunt din sibiu si una din masinile mele e asta

PaulMIG 13-11-06 17:41

Salut mgi1400 si bine ai venit. Pot spune ca am ramas :shock: de masinutza ta. Arata chiar bine si dupa cate vad merge si mai bine. Felicitari;)

axxro 13-11-06 17:43

Quote:

Originally Posted by mgi1400 (Post 621096)
salut si eu sunt din sibiu si una din masinile mele e asta

interesant....astept mai multe detalii.
Bine ati venit pt toti, ca vad ca ati mai aparut.
eu am o singura filmare, dar deocamdata am probleme cu un program si nu pot sa o scot.

GTI 13-11-06 17:51

Toata lumea la votat moderatori!:D
K avem sectiune proprie!:D:D:D
Salut mgi1400!!!Bun venit printre npi!
Pare interesanta masina,mai ales motorul...!

mgi1400 13-11-06 17:53

1 Attachment(s)
masina o pregatesc pentru sezonul viitor, va fi 1.7 turbo

PaulMIG 13-11-06 17:55

No ca avem sectiune proprie cu oraselul nostru. FELICITARI NOUA:). Cu toate ca suntem inca putini, de jos incepe toata lumea si o sa ne descurcam acum ca pasul cel mai important l-am trecut:D Acum tre sa avem un moderator. Votati-ma pe mine, dau o bere si promit ca nu va dejamagesc:))

GTI 13-11-06 18:09

Faza cu berea sa n-o credeti!!! :D:D:D

PaulMIG 13-11-06 18:34

Tie poti sa fi sigur ca nu iti dau si sa ies de 5X moderator. Pt ca stiu ca nu bei. Un Cola merge??:D :hug::hug::hug:

tfsi 13-11-06 20:58

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 620283)
Asa-i raducu, suntem tastaturisti, vrem sa adunam posturi ca am auzit ca primesti recompensa cand ajungi "de-al Casei" din partea 4tuningRO. Tu nu ai primit nimic??? Un os ceva??? Sau bassule ca vad ca ai trecut de curand pragu:))))))))

la tine o sa scrie in loc de "de-al casei"..."mumu" 8)

vin si eu vineri acasa

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning