![]() |
Re: Street Racing Squad
Ahh si acum nu pot sa le mai rup:(((.......eu ce mai scot de la portbagaj?ca daca's negru mat mie imi plac:(((
glumeam....arat ok....dar....tomorrow is the big day:twisted: :weee: o sa iti :chew: adversarii:D |
Arata foarte bine, daca e fa si prin interior ceva cu negru mat, sau imitatie de carbon
|
Cu imitatie de carbon nu-mi place deloc,dupa ce termin cu BACul o sa ma ocup mai mult,nu o sa mai fiu stresat si o sa am timp sa umblu mai mult pe la masina,o sa-i pun tot folie negru-mat la "consola",panou ala cu cd player si climatizarea.Si dupa bac vreau sa-i schimb si ledurile din bord cu unele albe sa nu mai fie portocaliul ala...
|
arata f marfa. bv
|
deci....haideti sa refacem lista pt gratarul de sambata:)....1.Taz,2.Grin,3.Blu.......who's next?
|
vezi k e facuta lista deja
|
1.LEO SR ; 2.TANK ; 3.GREEN ; 4.TAZZ ; 5.BLUE ; 6.ANDY
|
si trebuie continuata
.... |
la meteo zice k ar ploua sambata...dar cine stie cum o sa fie pana la urma
|
vin si eu daca am liber sambata :X
|
1.LEO SR;
2.TANK; 3.GRiN; 4.TAZZ; 5.BLU; 6.ANDY; 7.JOHN; 8.Blondu; |
1 Attachment(s)
Pe mine taita-ma de pe lista ca nu pot sa vin, si nici vineri la intalnire nu ajung :( dar o sa va mai dau un telefon vineri seara,sper sa nu uit,sa vad ce se mai intampla pe acolo...si care are sa-mi dea si mie un motz dala pentru spray,ca am un tub de spray culoarea masinii,dar nu am motzu ala care "pulverizeaza"...sper ca m-am exprimat cat de cat bine ca sa intelegeti...nu stiu de care se potriveste si cum arata,dar am pus poza cu "motzu":)
|
grin tre sa aiba...vbesc yo maine cu el si te sun. bafta
|
Grin tre sa aiba grin are tot:lol:...da sknule am:lol::lol::lol:....ne vedem candva si ti-l dau:P!!!!
|
Ok mosule.mersi frumos:* !
|
ti-am zis yo k are el :P
|
forumul a devenit multi mess pe bune...ami pare rau sa vad ca acest club anloc sa avanseze ..din contra nu o ia in sus o cam luati in jos..ami pare rau:twisted:
|
Quote:
|
Leo ,ce te face sa crezi asta?
Daca mai repede vorbim asa decat pe mess...asta e.ne adaptam... |
1 Attachment(s)
Aseara am recolantat emblema spate,e mai bine ca prima oara:) :
|
Quote:
a gresit, nu vad care iti e problema:rolleyes2 vad ca ai inteles ce era de inteles,deci mesajul a fost perceput deci ori postezi ceva inteligent ori TACI!!! sau iesi la o plimbare in parc sau un dus rece... si dupa vii si postezi... si topicul SRS nu e mesenger sau cel putin asa trebuia ... si mie imi pare rau de tine... nu prea te vad in postura corecta ca sa il tragi tu de ureche pe leo ... dar fie ma rog... tu esti cel mai bun!!!:lol::lol::lol: |
1...miam dat seama ca altceva nu prea aveti ce vb pe aici ca nu aveti masini.
2...blondo daca incepi sa o iei razna ca nu am scris corect ..inseamna ca am lovin unde doare si nu aveai de ce anume sa te iei sau ce raspuns sa dai...inteleg tot copiilasi ramaneti uni dintre voi...ami pare bine ca am iesit din club...ami pare rau pentru 2 sau 3 persoane din acest club..restul nu veti ajunge departe 3...blondo...anafara de vb da clasa I...sa te vedem cu ce iesi pe strada ce masini nu ce jucari S R R ...hai 402 metri ce aveti ??? astept in 2 saptamani o masina si mai vb cine este din clasa I aveti aidiul meu.....leo_jr_sukaru:twisted::2gun: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu am nimic cu tine dar esti cam prost...:evil: imi e miila de tine ca esti asa prost...:evil: :lol::lol::lol: si de cand ***** stii tu daca sunt eu OUT din club sau nu ??? esti informat prost ... nu e de mirare...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ce oameni... o sa raman in club ca sa nu imi rupi tu mie gatu de placere .... scz sefu:shock: |
presimt o desfintare :-/:rolleyes2:?:
|
Quote:
|
am sa va rog frumos sa terminati cu cearta pe acest forum. daca aveti ceva de impartit, sunteti liberi sa folositi messu. bafta
|
Quote:
stima |
ce treaba are desfiintarea clubului cu cearta dintre leo si danut? vorbesti putin aiurea... leo a iesit de ceva timp din club (asta e, ii respect decizia si ii urez bafta in continuare) si danut nu face parte din club. bafta tuturor
|
poate faceti si voi un uptdate cu membrii clubului, m`am ametit rau, nici numai stiu cine e si cine nu e.
|
Quote:
|
indiferenta nu e, de ex azi, tazz si inca cativa membrii mi`au facut o surpriza la munca au venit sa am viziteze si in acelasi timp sa imi faca vanzare (lucrez la burger king plazza poate vrei sa vii si tu :P) , chestia e, ca eu am programu cam prost, si la intalniri nu pot veni mereu, si de asta am zis un update, pentru ca sunt oameni care vor sa intre in club, si daca eu nu sunt prezent cand au venit sa se prezinte, mi se pare logic sa nu stiu ce se intampla, dar na, chiar si intrebarile simple sunt interpretate in 100 de feluri :))
|
Quote:
|
am oferte bune "preturi de criza" 2 chess la 5 lei, 2 portii de cartofi mici 4 lei, 2 sucuri mici la 4 lei, sau 2 portii de cartofi medii la 6 lei, 2 sucuri la 6 lei, Burger king PLAZZA, etaj 2, te astept :P
|
daca vrei poti veni la cateva intruniri sa vezi cum sta treaba. esti binevenit
|
1 Attachment(s)
SE LASA CU AMENINTARI, SI NU ESTE BINE DE LOC, VAD CA MULTA LUME O DA IN ZMARDOIALA, BUN ARE CHIEF SA VINA CA LE RUP EU CAPUL LOR SI LA FRAIERI CARE SE MAI CRED JMECHIERI, MAI AVETI CEVA DE COMENTAT SA STIU CUM SCRIU DE-ACUM INAINTE, POATE PRIMIM CEVA NOTE DE TRECERE PE CALIGRAFIE SI GRAMATICA:chainsaw: DANUT SRL TE POTI TRAGE SINGUR DE URECHI SAU TE TRAG EU
|
Quote:
|
pe criza asta si pe ce fac parlamentarii, o sa ajunga sa ne puna taxe pe aeru` respirat, o sa avem contoare la gat, si la masini o sa avem contor la turbina si etc.. :))=)) ca deh folosim aer, si respiram ca sa nu murim :))=)), la fel si masinile
|
DACA TOT VRETI SA FACETI VANZARE SAU SA AFLATI PRETURI LA HALEALA, DE CE NU VA SUNATI ASTA ESTE UN FORUM PT MASINI SI MEMBRI CARE VOR SA AJUTE SAU SA FIE AJUTATI CU CATEVA SUGESTI CU SI DESPRE MASINI NU HALEALA
|
ade mai leo sr. nu te supara, glumeam si noi, numai e pic de distractie, intr`una numai certuri si certuri, si numai prostii despre club ca nu facem nimic, ca suntem pe stop, asta e, suntem majoritatea tineri, avem timp sa ne dezvoltam, si etc... nu se poate totu` din start, eu zic ca am facut progrese avand in vedere ca abia sa infiintat clubu, voi ce ziceti ?:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning