Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

needBrain 02-05-05 19:33

adevarat a inviat :lol:
misto cursa

Psycho 03-05-05 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
asta e DIABLO din insomnia ... au venit baietii :)

DIABLO intra pe forum sau ..?

ala e evo ala d la insomnia ??

BIZ 03-05-05 11:47

dap .... e din Insomnia :) ........ aici pe forum nu l`am vazut ....... l`am vazut pe forumu de la ei

Psycho 04-05-05 08:55

A fost sau nuh nebunie de 30 .. si 1 mai ... si 2 mai ? a :) la ceres p strada :)) ... hahahahhah

ERY 04-05-05 09:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
A fost sau nuh nebunie de 30 .. si 1 mai ... si 2 mai ? a :) la ceres p strada :)) ... hahahahhah

Las` ca tot e bine.....nu a aruncat nimeni cu pietre in noi..... :wink: Da cre ca nu mai suporta aia zgomot de motoare turate la maxim, burnouturi......si alte \"nimicuri\" :wink:

pav[] 04-05-05 11:19

2 Attachment(s)
pana or sa apara pe site-ul lor.. pun aici vreo doua poze :)

Inger_Rebel 05-05-05 21:11

ERY lasa ca au avut timp sa se relaxeze o iarna intreaga :lol: nu le plange de mila... :twisted: eu as zice ca le-a plakut....nu crezi??? :peace:

Psycho 05-05-05 23:38

pstt ..a sa k o barfa dar ramane aici intre noi ... m`au dat afara baietzii din NSL .. si X - Team ... eu nu comentez .. ma abtzin d la orice comentariu ... cititzi acest post si ingnoratzi`l

X-Ray-Eyes 05-05-05 23:43

No Comment !
:paper:

D_M_X 05-05-05 23:44

Asta e frate daca te distrezi mai bine cu membrii midnight ........ERHAAABBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE(cum poti sa citesti postu` si sa-l ignori?????):P las mah ca facem un club nou numai cu membrii de elita numit PRIETENII :idea:

X-Ray-Eyes 05-05-05 23:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
las mah ca facem un club nou numai cu membrii de elita numit PRIETENII :idea:

Respect maxim ptr ce ai spus dar acest club EXISTA demult !!!

Psycho 05-05-05 23:54

Re:

Quote:

Asta e frate daca te distrezi mai bine cu membrii midnight ........ERHAAABBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE(cum poti sa citesti postu` si sa-l ignori?????):P las mah ca facem un club nou numai cu membrii de elita numit PRIETENII :idea:

shtii care e problema eu d obicei ma distrez bine cu prietenii ... nu conteaza cine si ce face ... dar vezi tuh cand prietenii isi aduk aminte cate`odata d tine ... si abea dau un telefon ... hmzz ... fara suparare ...

+ k eu unu nu am venit sa stau cu MR .. eu unu am venit sa stau cu TYE caruia i`am promis k stau cu el si vine la mine cand este prezent la mare .. si shtitzi ceva .. sincer acum .. nu ma intereseaza .. si am mai zis asta d multe ori ... ce sticker e pe mashina .. mashina a mers si va merge in continuare cu sticker fara sticker ... cu Sticker NSL , MR , 4 SS si ce mai sunt ...

dogarel 06-05-05 07:23

Re:

Quote:

pstt ..a sa k o barfa dar ramane aici intre noi ... m`au dat afara baietzii din NSL .. si X - Team ... eu nu comentez .. ma abtzin d la orice comentariu ... cititzi acest post si ingnoratzi`l

F**K!!!!!
Lasa man ca nu-i un capat de tzara.....

ERY 06-05-05 09:02

Re:

Quote:

Las` mah ca nu e capat de tara....ca doar nu te-a lasat femeia sau mai grav....masina...... :lol: .....Prietenii sunt prieteni indiferent ce scrie pe luneta masinilor lor......\"Parerea mea !\" :P

Psycho 06-05-05 11:20

are idee cineva cat costa sa faci A`ul ... si in cat timp il iei ??

-=X-Team=-82-MDN 06-05-05 11:57

Re:

Quote:

1.500.000 sau 2.000.000 ... m`am interesat eu ... ca si eu vreau sa fac .... tot pt. A :) ... si dai ex. la fel ca pt. B ... si de durat .. nu mai tin minte exact ... parca 2 sapt. sau 3 ... nu mai tin minte exact ... dar te asicur ca scoala o faci pe mobra hoinar ... :) adica un inji .. sau cum se scrie :)

Psycho 06-05-05 12:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

1.500.000 sau 2.000.000 ... m`am interesat eu ... ca si eu vreau sa fac .... tot pt. A :) ... si dai ex. la fel ca pt. B ... si de durat .. nu mai tin minte exact ... parca 2 sapt. sau 3 ... nu mai tin minte exact ... dar te asicur ca scoala o faci pe mobra hoinar ... :) adica un inji .. sau cum se scrie :)

Kawasaki eu sau ... Suzuki ... ma bate gandu da mai incolo peste 2 - 3 ani U ?

-=X-Team=-82-MDN 06-05-05 12:19

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

eu poate la vara .. dupa ce dau licentza ... :) mai repede ... :) ca .. daca am din ala .. A ... poate vine si aia cu 2 roti ... cine stie ... :)

Kawasaki eu sau ... Suzuki ... ma bate gandu da mai incolo peste 2 - 3 ani U ?

CT-87-ADY 06-05-05 13:23

Pai scoala COMPLETA costa 3mil!
Sa`ti dea actul k ai absolvit scoala costa 1,5mil iar o shedintza... 200.000lei.
Eu am platit 1.700.000lei adik actu` k am absolvit scoala + o shedintza k sa i`au poligonu` si am luat.. IERI!
Luni am carnetu`n mana :twisted: !
Ne vedem pe strazi :P

-=X-Team=-82-MDN 06-05-05 13:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Sa`ti dea actul k ai absolvit scoala costa 1,5mil iar o shedintza... 200.000lei.
Eu am platit 1.700.000lei adik actu` k am absolvit scoala + o shedintza k sa i`au poligonu` si am luat.. IERI!

de motociclist ma ... nu B ... aici e vb de A ... sper ca ai vazut ... :) iar daca ai luat carnetu` .. felicitari ...

dogarel 06-05-05 13:49

A luat si A si B.
Bravos tati!!!

CT-87-ADY 06-05-05 14:12

Re:

Quote:

Quote:

de motociclist ma ... nu B ... aici e vb de A ... sper ca ai vazut ... :) iar daca ai luat carnetu` .. felicitari ...

Da ma... de Cat. \"A\" vorbesc... atat este
Eu am luat si A si B :)

-=X-Team=-82-MDN 08-05-05 03:37

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Da ma... de Cat. \"A\" vorbesc... atat este
Eu am luat si A si B :)

bv ... si mersi pt. informatie :) ... ca vreau si eu sa fac A .... am de gand sa imi iau un bicicleta cu motor .. :) asta e pe viitor .. ;)

Inger_Rebel 09-05-05 09:27

Ma duc aseara la plimbare....si ce sa vezi frateeeeeeeee...pe b-dul Lapusneanu aflu de la doi copii niste chestiiiiiii de mi s-a facut mintea funda :blahblah: unul vroia sa se plimbe cu masinutza aia care a trecut pe bulevard, adik ERY, iar celalalt l-a informat pe respectivul ca in oras exista o masina albastra care scoate flacari in port si are NOS(Ceres) si ca mai este una rosie cu \"abtibilduri\"(WRC)....imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii inregistrez pe aia ca mureati de ras :twisted: :lol:
Ceres...itzi pui nos si noua nu ne spui??? si Andrei...frateeee, parca aveai viniluri pe masina nu abtibilduri...ce copiiiiiiii!!!! :yikes: :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 09-05-05 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Inger_Rebel\"
Ma duc aseara la plimbare....si ce sa vezi frateeeeeeeee...pe b-dul Lapusneanu aflu de la doi copii niste chestiiiiiii de mi s-a facut mintea funda :blahblah: unul vroia sa se plimbe cu masinutza aia care a trecut pe bulevard, adik ERY, iar celalalt l-a informat pe respectivul ca in oras exista o masina albastra care scoate flacari in port si are NOS(Ceres) si ca mai este una rosie cu \"abtibilduri\"(WRC)....imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii inregistrez pe aia ca mureati de ras :twisted: :lol:
Ceres...itzi pui nos si noua nu ne spui??? si Andrei...frateeee, parca aveai viniluri pe masina nu abtibilduri...ce copiiiiiiii!!!! :yikes: :lol: :lol: :lol:

frumos...discutzii de genu asta aud shi eu in liceu la cei de a 11a shi a 12a shi aia eu zic ca nu mai sunt copii...dar asta e...nu oricine e facut pt asta...corect?...speram sa ne ridicam mai sus...mult mai sus! :twisted:

Inger_Rebel 09-05-05 09:40

pai si astia erau tot cam p'akolo 16-17 ani....soarta!!...noi sa fim sanatosi!!!!restul nu mai conteaza! :peace: :peace:

CeReS 09-05-05 10:48

normal ca am NOS :twisted: :twisted: :twisted:

D_M_X 09-05-05 13:17

Am auzit Cristi ca i-ai facut freza lu vpr-u cand ai tras cu tunu......sau cu nosu :)))))))))))))))))))))))) :D :D :D
De fapt cred ca ar trebuii sa le spunetzi copiilor ca masinile astea sufera de astenie de primavara si mai stranuta si ele din cand in cand :roll:

Psycho 09-05-05 14:18

Re:

Quote:

Am auzit Cristi ca i-ai facut freza lu vpr-u cand ai tras cu tunu......sau cu nosu :)))))))))))))))))))))))) :D :D :D
De fapt cred ca ar trebuii sa le spunetzi copiilor ca masinile astea sufera de astenie de primavara si mai stranuta si ele din cand in cand :roll:

lol daca a lor stranuta a mea da reteuri .. imi zice unu acu cateva zile .. frate .. cand coborai p tomis se auzea asa ceva bubuind ... de la ce e .. eu ii zic .. nush frate k am bagat benzina d la OMV si de la petrom si nu vezi cum face .. aia baga apa in ea ... la care el .. da da si eu am avut probleme ... bla bla .. si s`a facut verde si am plecat ... dar iar am bubuit .. si a trecut p langa mine si dadea din cap .. asa park cu parere de rau :) ... hehehehe :p .. POPCORNNN ... adi .. sa vezi cum a sarit VPR`u .. vai vai k ars ... plus k toata lumea zice k , cristi are NOS pe mashina :) .. cool :)

ERY 09-05-05 15:17

Re:

Quote:

Quote:

lol daca a lor stranuta a mea da reteuri .. imi zice unu acu cateva zile .. frate .. cand coborai p tomis se auzea asa ceva bubuind ... de la ce e .. eu ii zic .. nush frate k am bagat benzina d la OMV si de la petrom si nu vezi cum face .. aia baga apa in ea ... la care el .. da da si eu am avut probleme ... bla bla .. si s`a facut verde si am plecat ... dar iar am bubuit .. si a trecut p langa mine si dadea din cap .. asa park cu parere de rau :) ... hehehehe :p .. POPCORNNN ... adi .. sa vezi cum a sarit VPR`u .. vai vai k ars ... plus k toata lumea zice k , cristi are NOS pe mashina :) .. cool :)

Hai sa va zic eu de ce Subaru ala face in halu asta. CA SA FUGA MAI TARE PROPRIETARU BAGA MOTORINA IN REZERVOR. Cam 15 litri la un full.Incercati si voi ca fuge de rupe asfaltu.Ati vazut si voi :!:

pav[] 09-05-05 15:25

ma da' ce s-a strans in port in juru' lu' ceres.. parca se dadea mancare pe gratis.. WTF? toti stateau la masinile lor.. si cand a bagat ceres putin foc, mai aveau putin si sareau pe masina lui.. GOD.. penibili mai sunt unii..
eu am o scuza.. era exact in fata mea.. am vazut fara sa vreau.. desi e interesant, admir si plec.. nu ii sar la gat sa ma plimbe si pe mine (cum ii auzeam pe altii :lol: :lol: :lol: )
ceres, felicitari pentru masinuta.. ai reusit sa-ti dresezi niste omuleti prin port :P maine-poimaine o sa ai statuia proprie in portul tomis :D

madfish 09-05-05 15:57

lumea`i curioasa , n`ai ce-i face

lolek 09-05-05 19:32

Cristii ... m`am uitat acum cateva zile cand ai venit la lucii ... ti`a topit un pik la spoiler pe spate :D

Inger_Rebel 09-05-05 21:07

Re:

Quote:

nu e asa frate itzi zic eu...:lol: :lol: avea freza facuta de akasa

CeReS 09-05-05 21:57

credeti ca se auzea tare in port ?
intrebati-l pe ERY cum s-a auzit azi in parcarea subterana de la Tomis :twisted: :twisted: :twisted:

CeReS 09-05-05 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
Cristii ... m`am uitat acum cateva zile cand ai venit la lucii ... ti`a topit un pik la spoiler pe spate :D

rezolv maine problema :lol:

ERY 10-05-05 07:57

Las-o dracu ca a bubuit odata de au inceput toate alarmele sa sune pe acolo.Te dureau urechile pana intrai in mall.......

ct77pia 10-05-05 09:26

cristi o sa ne interzica aia sa mai intram in parcarea aia cel putin mie au zis ca imi pun un x pe parbriz si o sa platesc dublu la iesire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 10-05-05 12:41

eh,mare pierdere,ca oricum la cat costa ora de parcare.........

madfish 10-05-05 13:18

daca invinge faru maine iesim pe strazi la una mica ?

All times are GMT +2. The time now is 11:51.

- Copyright 2026 4Tuning