![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
|
3 Attachment(s)
O sa ma interesez eu in seara asta de pret si site
crm0412 mai am ceva poze cu aia verde |
Da nu cred ca e aceasi masina
|
Nu este aceasi masina dar stoputile sunt bestiale!!!
|
Am pierdut o pereche de stopuri ca astea la licitatie pe eBay :(
|
|
Quote:
|
tocmai am gasit un videoclip in care apare masina mea dinainte sa o am:D
nu este decat la inceput ... dar tot sunt fericit https://www.youtube.com/watch?v=lbm_GenQlv4 |
Foarte tare....a filmat masinile de la Ghost si le-a pus in videoclip....era greu al dreaq sa vina sa ne traga de maneca sa intrebe dak vrem sa il ajutam cu o filmare... ! HMM....
P.S. masina ta apare si intr-un montaj facut de Ghost Racing Team, mai vechi, o sa incerc sa-l urc sa ti-l trimit ! ;) |
Quote:
|
Re: lexus sucks on calbra
Quote:
tzi au pus colegii poze asa ca nu cred ca mai este cazul sa o fac si eu Cum poti sa spui ca arata ca dracu o masina cu stopuri lexus? cum ? CU NONSALANTZA :lol: ;) este parerea mea proprie si personala . si am vorbit de stopuri nu de faruri asa ca nu confunda marfa cu ambalaju |
Quote:
..ms oricum :) |
2 Attachment(s)
Nu mai posteaza nimeni p-aci? :sad: Uite, mai pun eu doua poze cu Lexusuri pentru Calibra! Primele sunt dragutze insa totusi nu prea cred ca ar da bine pe a lui Liviu, a doua poza stiu ca a mai fost postata dar am pus-o pentru comparatie!
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca cele negre cu 5 stopuri sunt cele mai potrivite pentru masina ta, acum faci ce vrei, e alegerea ta.
Mai pun o data poza |
1 Attachment(s)
Uite cam asa arata ......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ce nu trage bine masina? Si ale mele sunt exreaordinar de grele. Am simtit diferenta intre ale mele si unele pe 14 de origine
|
Pai trage...eu nu am apucat sa vad cum ar trage cu roti mai mici!
|
6 Attachment(s)
Tocmai am ajuns din Bucuresti...am petrecut o noapte de neuitat alaturi de niste baieti super de gasca!!!
|
Se pare ca a fost tare fain! Norocosilor ;)!!
|
4 Attachment(s)
Alte poze....mai asteptam poze de la Razvan pe threadul lui...si pacat ca nu isi prezinta si Marian masina aici:(...macar pun eu ceva poze cu ea:D!!!este superba masina!!
|
Misto pozele. Cine e din bucuresti? Poate ne vedem anu asta
|
Foarte misto pozele ! De ce n-ai trecut si prin Craiova? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A cumparat cineva jante marca Oz dar nu stiu si seria ...care cantaresc 6kg si jumatate.....le are pe o honda acord si a zis ca se simte destul de bine diferenta...si este si normal...motorul nu mai este obligat sa 'traga' 40 de kg(in cazul tau) ci doar 20 de kg (janta +cauciuc) sa zicem...ceea ce conteaza |
Da...oricum nu imi trebuie sa traga mai mult...ce m-ar interesa mai nou ar fi sa gasesc pe unu care are jante ca ale mele dar cu buza sa facem schimb,pe spate sa fie cu buza si pe fata sa ramana asa!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar arata misto masina cu jenti cu buza pe spate.
Dar vezi sa nu ti se umfle buza daca nu gasesti la fel ca ale tale si trebuie sa iei 4 jenti. |
vreau un sfat de la voi plz...:D....sa imi vopsesc plasele negre???ma gandesc ca ar da bine
|
unu imi zice da...unu nu...nush ce sa fac...imi face cineva virtual plz ??:D
|
Pune o poza si se rezolva
|
Quote:
io votez pentru , dupa parerea mea arata mai discret si mai frumos pe negru |
1 Attachment(s)
Am puso pe asta ca nu are plasa deloc...astept poza de la tine:D...mersi mult!!!
|
si eu zic ca ar arata mai bine :), nu stiu cum o sa arate ca m-am obisnuit cu plasa argintie, asteptam virtualu si sa vedem, desi cred ca ar arata mai bine neagra :)
|
categoric neagra liviu! gandeste-te ca si daca e sa o indoi ceva nush un accident mic nu se va observa ! si da si mai bine cu masina! vezi ce fel pui ca sunt mai mutle tipuri ar fi pacat sa pui plasa ordinara :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning