Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra super (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/15623-masina-mea-opel-calibra-super.html)

dagosh88 02-01-07 17:29

Re: Opel Calibra super !!!

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 681725)
Sau daca te tine buzunarul poti sa iti pui rotunde ;)

Adevaru e ca arata foarte bine modelul asta.Dar intrebarea este unde se gasesc si cat costa?

georges14 02-01-07 18:00

3 Attachment(s)
O sa ma interesez eu in seara asta de pret si site

crm0412 mai am ceva poze cu aia verde

georges14 02-01-07 18:02

Da nu cred ca e aceasi masina

LiviuTZ 02-01-07 19:14

Nu este aceasi masina dar stoputile sunt bestiale!!!

georges14 02-01-07 21:40

Am pierdut o pereche de stopuri ca astea la licitatie pe eBay :(

georges14 02-01-07 21:44

Am gasit site-ul cu stopuri Afterburner

Site: http://www.quadconversions.com/vauxh...ear_lights.htm

LiviuTZ 02-01-07 22:46

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 682555)
Am gasit site-ul cu stopuri Afterburner

Site: http://www.quadconversions.com/vauxh...ear_lights.htm

Super misto frate.....dar nu prea cred ca aduce careva aici in tara....nu am vezut pe nimeni sa aduca!!!

LiviuTZ 02-01-07 22:51

tocmai am gasit un videoclip in care apare masina mea dinainte sa o am:D
nu este decat la inceput ... dar tot sunt fericit https://www.youtube.com/watch?v=lbm_GenQlv4

Al3xius 03-01-07 01:24

Foarte tare....a filmat masinile de la Ghost si le-a pus in videoclip....era greu al dreaq sa vina sa ne traga de maneca sa intrebe dak vrem sa il ajutam cu o filmare... ! HMM....
P.S. masina ta apare si intr-un montaj facut de Ghost Racing Team, mai vechi, o sa incerc sa-l urc sa ti-l trimit ! ;)

LiviuTZ 03-01-07 09:43

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 682784)
Foarte tare....a filmat masinile de la Ghost si le-a pus in videoclip....era greu al dreaq sa vina sa ne traga de maneca sa intrebe dak vrem sa il ajutam cu o filmare... ! HMM....
P.S. masina ta apare si intr-un montaj facut de Ghost Racing Team, mai vechi, o sa incerc sa-l urc sa ti-l trimit ! ;)

Da te rog daca ai putea :-P m-as bucura...:oops:

Flow 03-01-07 12:37

Re: lexus sucks on calbra

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 680243)
Cum poti sa spui ca arata ca dracu o masina cu stopuri lexus? Stopurile ca si farurile angel eyes dau un apect mult mai placut masinii. Si in primul rand nu exista stopuri cu leduri pentru calibra. Daca faci vreo inprovizatie, nu o sa iti iasa niciodata un lucru de calitate si nici omologate nu vor fi.
Pune te rog o poza cu o calibra cu stopuri pe leduri, vreau sa vad si eu daca sunt chiar asa cum zici tu.

tzi au pus colegii poze asa ca nu cred ca mai este cazul sa o fac si eu

Cum poti sa spui ca arata ca dracu o masina cu stopuri lexus? cum ? CU NONSALANTZA :lol: ;)

este parerea mea proprie si personala . si am vorbit de stopuri nu de faruri asa ca nu confunda marfa cu ambalaju

Rares_CRM 03-01-07 14:03

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 682328)
Da nu cred ca e aceasi masina

nu e aceeasi masina, dupa jenti mi-am dat seama, oricum arata bine si asta, si-a facut omu din calibra, peugeot 406...partea din fata
..ms oricum :)

oldtudorhand 10-01-07 14:13

2 Attachment(s)
Nu mai posteaza nimeni p-aci? :sad: Uite, mai pun eu doua poze cu Lexusuri pentru Calibra! Primele sunt dragutze insa totusi nu prea cred ca ar da bine pe a lui Liviu, a doua poza stiu ca a mai fost postata dar am pus-o pentru comparatie!

georges14 10-01-07 22:41

1 Attachment(s)
Eu zic ca cele negre cu 5 stopuri sunt cele mai potrivite pentru masina ta, acum faci ce vrei, e alegerea ta.
Mai pun o data poza

GTA 10-01-07 23:51

1 Attachment(s)
Uite cam asa arata ......

X-centric 11-01-07 05:40

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 681632)
Salut...tocmai mi-am cantarit una din rotile de la masina...una are 20 de Kg...nu este cam mult???sunt curios cum ar trage masina cu niste roti simple...

dap ar trage mai bine cu jante mai usoare, altfel n ar fi aparut "OZ superlegera" etc.Idea este sa gasejti ceva cu look fain si sa ti ofere si performante in plus, cele cu adevarat de calitate sant extrem de scumpe

LiviuTZ 11-01-07 11:21

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 693327)
Uite cam asa arata ......

Sunt frumoase...dar alea cu leduri parca ma atrag cel mai mult:D!Apropo super masina,ai grija de ea!!:twisted:

LiviuTZ 11-01-07 11:22

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 693454)
dap ar trage mai bine cu jante mai usoare, altfel n ar fi aparut "OZ superlegera" etc.Idea este sa gasejti ceva cu look fain si sa ti ofere si performante in plus, cele cu adevarat de calitate sant extrem de scumpe

Mi-a mai zis un prieten sa imi pun pe fata 2 jante mai mici ca ar trage mult mai bine...numai ca nu ar arata lafel:(

georges14 11-01-07 20:12

Da ce nu trage bine masina? Si ale mele sunt exreaordinar de grele. Am simtit diferenta intre ale mele si unele pe 14 de origine

LiviuTZ 13-01-07 14:31

Pai trage...eu nu am apucat sa vad cum ar trage cu roti mai mici!

LiviuTZ 13-01-07 14:45

6 Attachment(s)
Tocmai am ajuns din Bucuresti...am petrecut o noapte de neuitat alaturi de niste baieti super de gasca!!!

oldtudorhand 13-01-07 15:01

Se pare ca a fost tare fain! Norocosilor ;)!!

LiviuTZ 13-01-07 15:13

4 Attachment(s)
Alte poze....mai asteptam poze de la Razvan pe threadul lui...si pacat ca nu isi prezinta si Marian masina aici:(...macar pun eu ceva poze cu ea:D!!!este superba masina!!

georges14 14-01-07 00:38

Misto pozele. Cine e din bucuresti? Poate ne vedem anu asta

Al3xius 14-01-07 01:09

Foarte misto pozele ! De ce n-ai trecut si prin Craiova? :)

LiviuTZ 14-01-07 01:20

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 697203)
Foarte misto pozele ! De ce n-ai trecut si prin Craiova? :)

Mi-ar place mult sa mai trec prin craiova...dar este drum lung pana acolo:(!!!

LiviuTZ 14-01-07 01:22

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 697174)
Misto pozele. Cine e din bucuresti? Poate ne vedem anu asta

Sa ma anunti si pe mine cand mergi in bucuresti...poate vin si eu:D....din bucuresti este Razvan cu calibra de iatlia si Marian cu calibra cabrio....Sigur vor sa te cunoasca si pe tine!!

D_M_X 14-01-07 01:23

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 694425)
Da ce nu trage bine masina? Si ale mele sunt exreaordinar de grele. Am simtit diferenta intre ale mele si unele pe 14 de origine

Eu am avut o perioada jante bbs(de pe un ursulet) pe 14 cu cauciucuri pe fata 185 si spate 205. Pe 400 de m castigi dar pe distanta mai lunga pierzi.
A cumparat cineva jante marca Oz dar nu stiu si seria ...care cantaresc 6kg si jumatate.....le are pe o honda acord si a zis ca se simte destul de bine diferenta...si este si normal...motorul nu mai este obligat sa 'traga' 40 de kg(in cazul tau) ci doar 20 de kg (janta +cauciuc) sa zicem...ceea ce conteaza

LiviuTZ 14-01-07 01:28

Da...oricum nu imi trebuie sa traga mai mult...ce m-ar interesa mai nou ar fi sa gasesc pe unu care are jante ca ale mele dar cu buza sa facem schimb,pe spate sa fie cu buza si pe fata sa ramana asa!

Al3xius 14-01-07 03:28

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 697213)
Da...oricum nu imi trebuie sa traga mai mult...ce m-ar interesa mai nou ar fi sa gasesc pe unu care are jante ca ale mele dar cu buza sa facem schimb,pe spate sa fie cu buza si pe fata sa ramana asa!

Ar arata intr-un mare fel cu jante cu buza pe spate ! :D

Rares_CRM 14-01-07 15:42

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 696635)
Alte poze....mai asteptam poze de la Razvan pe threadul lui...si pacat ca nu isi prezinta si Marian masina aici:(...macar pun eu ceva poze cu ea:D!!!este superba masina!!

care e threadu lu Razvan?? :D pune si tu un link :)

Myiake 14-01-07 20:53

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 697898)
care e threadu lu Razvan?? :D pune si tu un link :)

salut, intra tot la opel si cauta noua mea masina calibra SFI ...ala e thread-ul meu ... numai bine si ms pt accesare !!

dagosh88 16-01-07 21:35

Ar arata misto masina cu jenti cu buza pe spate.
Dar vezi sa nu ti se umfle buza daca nu gasesti la fel ca ale tale si trebuie sa iei 4 jenti.

LiviuTZ 17-01-07 20:26

vreau un sfat de la voi plz...:D....sa imi vopsesc plasele negre???ma gandesc ca ar da bine

LiviuTZ 17-01-07 20:49

unu imi zice da...unu nu...nush ce sa fac...imi face cineva virtual plz ??:D

georges14 17-01-07 23:44

Pune o poza si se rezolva

Flow 18-01-07 08:36

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 702764)
vreau un sfat de la voi plz...:D....sa imi vopsesc plasele negre???ma gandesc ca ar da bine

io votez pentru , dupa parerea mea arata mai discret si mai frumos pe negru

LiviuTZ 18-01-07 08:40

1 Attachment(s)
Am puso pe asta ca nu are plasa deloc...astept poza de la tine:D...mersi mult!!!

Rares_CRM 18-01-07 09:00

si eu zic ca ar arata mai bine :), nu stiu cum o sa arate ca m-am obisnuit cu plasa argintie, asteptam virtualu si sa vedem, desi cred ca ar arata mai bine neagra :)

Eugen_TL 18-01-07 14:44

categoric neagra liviu! gandeste-te ca si daca e sa o indoi ceva nush un accident mic nu se va observa ! si da si mai bine cu masina! vezi ce fel pui ca sunt mai mutle tipuri ar fi pacat sa pui plasa ordinara :)

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning