![]() |
Re: Dacia Berlina Alb-negru Fara Manere
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
pai si plcile cu leduri...nu au venit??
|
ledurile le vei pune ca la cea stock? (portocaliu-alb - sus si rosu jos... sau le vei aseza altfel?
|
placile le am, ledurile sunt problema! sa vad cand fac rost de banii
|
Quote:
|
eu zic sa pastram o urma de mister, ce zici? stii bine ca nu-i problema de bani cu ledurile, insa timpul ma omoara...
a propos de jante: stiam eu de ce iti tot zic de ele... era pacat de restul muncii |
Ai zis ca ai postat videoclipul ??:suspiciou ...DAk da unde ca yo nu il vad :baby:
|
Quote:
|
nu am apucat sa citesc mai nimik ...de pe aici ......jante ...bara pe spate strica e deaia de bazar are orice dacie ...pragurile nu mai zic ....da parca la salon la prisma mai aveai niste chestii mici prinse undeva sub bara ..niste aripioare..leai dat jos ?..... deci masina arata bine nu am ce zice ......trebuia la vot cineva sa zica ca e naspa ...ca doar e dacie si orice iai face tot dacie ramane ...pacat ca in videoclip arata asa putzin masina...... MIE IMI PLACE DACIA .....dar ce lea venit lu aia de la cassaloco sa bage daciutza in videoclip ,....se asorteaza perfect cu maicutzle :) ..bv ...eu unu as fii mandru ca mia aparut masina intr-un videoclip.....ceau RESPECT :peace:
de ce te-ai apucat sa comentezi daca nu ai citit cateva posturi macar? parerea ta ca dacie tot dacie ramane, si tine-o pt tine asta! |
Sunt curios cum ies stopurile. Bafta in continuare !
|
si eu sunt ff curios cum or sa iasa
|
eu sunt ferm convins ca o sa iasa misto pentru a stiu cine le lucreaza si stiu ca lucreaza misto.Oricum va fi mult de munca
|
cum ai zis la topicul cu loganu ...ca si u tiai zis parerea ....e uite ca si eu miam zis parerea ...sincer te iei de lume aiurea ... pt ce ai facut topicul asta ...ca sa aflii ce parere are lumea de masina ta ......cum zice cineva ceva urat de masina sari in sus ......ce daca ai aparut u un videoclipul lui cassaloco ....sunt alte dacii care ar fi trebuit sa fie in locul daciei tale cu bara de bazar pe spate si praguri de vezi la orice dacie ....bara pe fata e frumoasa nu am ce zice .........te iei de lume aiurea ;)
|
Quote:
hai uita-te de la inceput pe topicul asta si dupa aia sa vb cu mine pana atunci abtine-te sa mai postezi! si care sunt masinile alea care ma pot inlocui? stii tu vreuna? |
Quote:
Arata super misto:!: 8) Cat te-au costat:?: :rolleyes2 Si cand le vei pune pe masina:?: :rolleyes2 |
daca ai fi citit primul post .cum trebuie ...ai fi vazut exact ce am vrut sa zic .......;) eu am zis ca imi place masina si .......ca aia care au votat ca e naspa sunt aia care cred ca dacia tot dacie ramane ;)
edit: ...pe forumul asta sint de mult timp dar nu am avut user ..;) umbl;am eu si cu fratmiu cu acelasi user ;)...sa stii ca sunt de mult timp .... noi ne stim de ceva timp de pe alt topic nuh ?:)) |
Quote:
va fi prima berlina cu leduri pe stop! de'abi astept sa vad cum ies! :D |
1 Attachment(s)
uite cum mi'ar place mie sa fie stopurile de la dacia mea ! :D
bafta in continuare! |
Quote:
tau-le ... am mai zis-o si o mai zic...felicitari ... este prima dacie berlina care merita nota 10 ! ;) |
1 Attachment(s)
un mic filmulet facut la jante in mers, mie imi place f mult! merci dac-ule
|
oho am avut onoarea sa fiu primu care il da jos :)
|
Quote:
|
da sunt misto mie oricum miau placut de prima oara dar incearca sa il transformi si u in avi ceva ca se vede fff prost
p.s. si mai sunt si primu care i le lauda :) |
e faina rau masina lu TAU !!! mie unu imi place foarte mult ! felicitari TAU
|
superb se vad ;)
|
Se vede chiar tare....:)
|
o dacie superba! o am pe desktop :D
|
trebuia sa cer copyright pe filmuletz :)) se vede demential
|
Quote:
|
Bravo, a iesit frumos, felicitari ;)
|
si cand te gandesti ca asta e abia inceputul :)) o sa fie cu adevarat multa vreme una dintre cele mai frumoase dacii daca nu poate cea mai frumoasa
|
frumos frumos!
mai ales daca o vezi face to face |
Quote:
|
ba e tarziu ca l-a atasat deja TAU.Oricum arata criminal masina asta si e din ce in ce mai frumoasa pe zi ce trece. Cel mai bine e sa o vedeti in realitate
|
10 Attachment(s)
super tar masina.....cum se uita lumea in parc frateeee
|
in c parc atzi fost? :)
|
Quote:
|
bine tu tauleeee....8)
|
Hai sa iti zic si eu o parere, sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
Majoritatea modificarilor sunt frumoase: - imi place idee ushilor fara manere - imi place contrastul de culori - jantele sunt dragutze, mai ales vopsite - arata bine semnalele clare dar: - cu parere de rau iti zic ca nu imi plac deloc spoilerele si pagurile, sunt...cam urate in special pt ca masina nu are o linie din cauza lor. - ar trebui sa o lasi jos, si cred ca nishte jante putin mai mari ar da mult mai bine. - si cred ca ai putea sa mai lucrezi putin la partea de sus a ushii din spate, sa o mai maschezi un pic. Numai bine si succes mai departe!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning