Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

SirNenea 16-05-06 12:54

Re: Dacia Berlina Alb-negru Fara Manere

Quote:

Originally Posted by ggd_87
pana s vad mashina lu tau radeam de orice berlina,acum knd am vz ce paote iesii dintr-o berlina , :shock: oricum,felicitari tau-le si abia astept sa-ti vad stopurile (puse pe mashina,k asa le-am vz).

si cum sunt???

B-69-TAU 16-05-06 23:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SirNenea
si cum sunt???

asa sunt....

claudiu lucian 17-05-06 08:36

pai si plcile cu leduri...nu au venit??

andrey2003 17-05-06 09:48

ledurile le vei pune ca la cea stock? (portocaliu-alb - sus si rosu jos... sau le vei aseza altfel?

B-69-TAU 17-05-06 09:48

placile le am, ledurile sunt problema! sa vad cand fac rost de banii

B-69-TAU 17-05-06 09:51

Quote:

Originally Posted by andrey2003
ledurile le vei pune ca la cea stock? (portocaliu-alb - sus si rosu jos... sau le vei aseza altfel?

le voi pozitiona altfel, oricum vor fi de senzatie pacat ca nu mai am banii si pt leduri sa le termin mai repede! o sa urmeze putin forma stopului!

dsign 17-05-06 15:12

eu zic sa pastram o urma de mister, ce zici? stii bine ca nu-i problema de bani cu ledurile, insa timpul ma omoara...

a propos de jante: stiam eu de ce iti tot zic de ele... era pacat de restul muncii

xizor 17-05-06 19:21

Ai zis ca ai postat videoclipul ??:suspiciou ...DAk da unde ca yo nu il vad :baby:

B-69-TAU 17-05-06 22:02

Quote:

Originally Posted by xizor
Ai zis ca ai postat videoclipul ??:suspiciou ...DAk da unde ca yo nu il vad :baby:

vezi topic prima dacie intr-un videoclip, acolo la ultima pagina!

Most_Wanted 18-05-06 00:11

nu am apucat sa citesc mai nimik ...de pe aici ......jante ...bara pe spate strica e deaia de bazar are orice dacie ...pragurile nu mai zic ....da parca la salon la prisma mai aveai niste chestii mici prinse undeva sub bara ..niste aripioare..leai dat jos ?..... deci masina arata bine nu am ce zice ......trebuia la vot cineva sa zica ca e naspa ...ca doar e dacie si orice iai face tot dacie ramane ...pacat ca in videoclip arata asa putzin masina...... MIE IMI PLACE DACIA .....dar ce lea venit lu aia de la cassaloco sa bage daciutza in videoclip ,....se asorteaza perfect cu maicutzle :) ..bv ...eu unu as fii mandru ca mia aparut masina intr-un videoclip.....ceau RESPECT :peace:
de ce te-ai apucat sa comentezi daca nu ai citit cateva posturi macar? parerea ta ca dacie tot dacie ramane, si tine-o pt tine asta!

UniculSGM 18-05-06 01:24

Sunt curios cum ies stopurile. Bafta in continuare !

SirNenea 18-05-06 01:35

si eu sunt ff curios cum or sa iasa

B-83-DAC 18-05-06 15:26

eu sunt ferm convins ca o sa iasa misto pentru a stiu cine le lucreaza si stiu ca lucreaza misto.Oricum va fi mult de munca

Most_Wanted 18-05-06 23:13

cum ai zis la topicul cu loganu ...ca si u tiai zis parerea ....e uite ca si eu miam zis parerea ...sincer te iei de lume aiurea ... pt ce ai facut topicul asta ...ca sa aflii ce parere are lumea de masina ta ......cum zice cineva ceva urat de masina sari in sus ......ce daca ai aparut u un videoclipul lui cassaloco ....sunt alte dacii care ar fi trebuit sa fie in locul daciei tale cu bara de bazar pe spate si praguri de vezi la orice dacie ....bara pe fata e frumoasa nu am ce zice .........te iei de lume aiurea ;)

B-69-TAU 19-05-06 01:12

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
cum ai zis la topicul cu loganu ...ca si u tiai zis parerea ....e uite ca si eu miam zis parerea ...sincer te iei de lume aiurea ... pt ce ai facut topicul asta ...ca sa aflii ce parere are lumea de masina ta ......cum zice cineva ceva urat de masina sari in sus ......ce daca ai aparut u un videoclipul lui cassaloco ....sunt alte dacii care ar fi trebuit sa fie in locul daciei tale cu bara de bazar pe spate si praguri de vezi la orice dacie ....bara pe fata e frumoasa nu am ce zice .........te iei de lume aiurea ;)

in locul tau nici nu as vb! tu nu vezi da cand esti pe forumul asta?
hai uita-te de la inceput pe topicul asta si dupa aia sa vb cu mine pana atunci abtine-te sa mai postezi!
si care sunt masinile alea care ma pot inlocui? stii tu vreuna?

Cozmax 19-05-06 08:07

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
asa sunt....

Arata super misto:!: 8)
Cat te-au costat:?: :rolleyes2

Si cand le vei pune pe masina:?: :rolleyes2

Most_Wanted 19-05-06 21:08

daca ai fi citit primul post .cum trebuie ...ai fi vazut exact ce am vrut sa zic .......;) eu am zis ca imi place masina si .......ca aia care au votat ca e naspa sunt aia care cred ca dacia tot dacie ramane ;)
edit: ...pe forumul asta sint de mult timp dar nu am avut user ..;) umbl;am eu si cu fratmiu cu acelasi user ;)...sa stii ca sunt de mult timp ....
noi ne stim de ceva timp de pe alt topic nuh ?:))

m1k3ro 21-05-06 17:21

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
asa sunt....

hmm... faina idee! cu stopurile astea dar nu zic nimik cei de la RAR?!? :sad:
va fi prima berlina cu leduri pe stop! de'abi astept sa vad cum ies! :D

m1k3ro 21-05-06 18:23

1 Attachment(s)
uite cum mi'ar place mie sa fie stopurile de la dacia mea ! :D
bafta in continuare!

Mustang 22-05-06 18:21

Quote:

vezi tu ... cand te-ai zbatut si tu si sa faci o dacie cum a facut-o tau, ai vedea ca este "viata" ta ... si ai sari si tu de cur in sus ;)

tau-le ... am mai zis-o si o mai zic...felicitari ...
este prima dacie berlina care merita nota 10 ! ;)

B-69-TAU 23-05-06 01:24

1 Attachment(s)
un mic filmulet facut la jante in mers, mie imi place f mult! merci dac-ule

SirNenea 23-05-06 01:28

oho am avut onoarea sa fiu primu care il da jos :)

B-69-TAU 23-05-06 01:29

Quote:

Originally Posted by SirNenea
oho am avut onoarea sa fiu primu care il da jos :)

ce zici? merge?

SirNenea 23-05-06 01:41

da sunt misto mie oricum miau placut de prima oara dar incearca sa il transformi si u in avi ceva ca se vede fff prost
p.s. si mai sunt si primu care i le lauda :)

MicDaRAu 23-05-06 07:49

e faina rau masina lu TAU !!! mie unu imi place foarte mult ! felicitari TAU

Mustang 23-05-06 09:54

superb se vad ;)

SHOGUN-A8 23-05-06 11:10

Se vede chiar tare....:)

Torque_Cosmin 23-05-06 14:14

o dacie superba! o am pe desktop :D

B-83-DAC 23-05-06 19:06

trebuia sa cer copyright pe filmuletz :)) se vede demential

Most_Wanted 23-05-06 19:32

Quote:

nu am apucat sa citesc mai nimik ...de pe aici ......jante ...bara pe spate strica e deaia de bazar are orice dacie ...pragurile nu mai zic ....da parca la salon la prisma mai aveai niste chestii mici prinse undeva sub bara ..niste aripioare..leai dat jos ?..... deci masina arata bine nu am ce zice ......trebuia la vot cineva sa zica ca e naspa ...ca doar e dacie si orice iai face tot dacie ramane ...pacat ca in videoclip arata asa putzin masina...... MIE IMI PLACE DACIA .....dar ce lea venit lu aia de la cassaloco sa bage daciutza in videoclip ,....se asorteaza perfect cu maicutzle :) ..bv ...eu unu as fii mandru ca mia aparut masina intr-un videoclip.....ceau RESPECT :peace:
de ce te-ai apucat sa comentezi daca nu ai citit cateva posturi macar? parerea ta ca dacie tot dacie ramane, si tine-o pt tine asta!

uite inca odata postul meu pe care tau la inteles aiurea .....mai citestel odata

DAFTEK 23-05-06 19:44

Bravo, a iesit frumos, felicitari ;)

B-83-DAC 23-05-06 19:49

si cand te gandesti ca asta e abia inceputul :)) o sa fie cu adevarat multa vreme una dintre cele mai frumoase dacii daca nu poate cea mai frumoasa

B-12-ULY 24-05-06 10:54

frumos frumos!
mai ales daca o vezi face to face

SirNenea 24-05-06 13:37

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
trebuia sa cer copyright pe filmuletz :)) se vede demential

nu e nici acum prea tarziu :lol: :lol: :lol:

B-83-DAC 25-05-06 22:36

ba e tarziu ca l-a atasat deja TAU.Oricum arata criminal masina asta si e din ce in ce mai frumoasa pe zi ce trece. Cel mai bine e sa o vedeti in realitate

claudiu lucian 28-05-06 19:25

10 Attachment(s)
super tar masina.....cum se uita lumea in parc frateeee

Gaby B 28-05-06 20:41

in c parc atzi fost? :)

bano 28-05-06 20:49

Quote:

Originally Posted by Gaby B
in c parc atzi fost? :)

polivalenta :D si pus omu j genti sant hamman :lol:

Skillzu 28-05-06 22:31

bine tu tauleeee....8)

shadow 28-05-06 22:58

Hai sa iti zic si eu o parere, sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
Majoritatea modificarilor sunt frumoase:
- imi place idee ushilor fara manere
- imi place contrastul de culori
- jantele sunt dragutze, mai ales vopsite
- arata bine semnalele clare

dar:

- cu parere de rau iti zic ca nu imi plac deloc spoilerele si pagurile, sunt...cam urate in special pt ca masina nu are o linie din cauza lor.
- ar trebui sa o lasi jos, si cred ca nishte jante putin mai mari ar da mult mai bine.
- si cred ca ai putea sa mai lucrezi putin la partea de sus a ushii din spate, sa o mai maschezi un pic.

Numai bine si succes mai departe!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning