![]() |
Re: B 61 R S V
un nissan patrol acu 3 saptamani....mia facut aripa si usa praf geamu numai cade jos usa deplasata ..stalpii nu au nimic ...a doua usa zgariata si aripa si prag intepat bara spate atarna ...
|
se poarta dungi in sun racers ? :D
|
mda ...cica este ultima moda ....:)
asa se aude |
e nebunie atunci... :D
|
1 Attachment(s)
keke ....:D
|
1 Attachment(s)
ca sa vezi fenta ....:lol:
|
Quote:
|
asta de 1.4 care am vazut-o avea suportul scris tot in fr
avea si niste jenti aiurea ....cred ca stock |
am vazut si eu jentile alea pe un clio.... ciudate rau
|
Quote:
sil,se pare k nu reusim s facem pozele alea.poate dupa ce o repar yo p`a mea. |
bro ...sincer ..si a mea este stricata acuma ...iara :((..si nu prea mai merg cu ea ...
da avem timp ....gasim o sambata duminica ...poate da si zapada pana atunci ... |
poate aveti si familie copii pana atunci :))))
|
Quote:
|
a mea este intreaga pe afara da motoru e lastun ......l-am coxat pana ia iesit matu pe afara ....a dat-o pe ulei ...al meu ...mare betivan ...
mari ghiniosti mai suntem ....pe cuvant ... |
cand eu te preveneam ziceai ca tine...
|
in fine .....garantie ar trebui sa imi zica ceva ....
|
alarma falsa ...mecanic cretin ....aveam un colier nestrans si este normal ca pe galeria de admisie de aer de la turbo sa se gaseasca ulei si praf pt ca este common rail si recilculeaza gazele ...ceva in genu asta mi sa explicat ...
nici ulei numai curge ...sunt in carti :D |
2 Attachment(s)
Quote:
insa la mine s-au mai ivit niste "mici" probleme! capacu de la volan,cel de la airbag s spart (nu a sarit airbag-ul) si mi s umflat o conducta de la aeru conditionat! nu ma intrebati cum,ca nici yo nu stiu! knd am fost vineri la service sa vad masina mi-a aratat mecanicu! asta e! din service in service! cred k o s tin garaju liber si-mi fac loc de parcare la service! :lol: |
ba poate ai un soarece pe instalatie :))))))))) zici ca e un sarpe care a inghitit ceva de curand,,,o fi vreun ponei mai salbatic mai stii?hai su pune-o pe picioare mai repede
|
eu mi-am facut card de fidelitate in service ;)
daca va uitati la mine in agenda vedeti 14 nr care se termina cu mec( mecanici melci ) in coada :lol: |
2 Attachment(s)
filmulete ......:twisted:
|
bravo ma mai traiesti
|
mda....si inca in ce fel ....:-) :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nici o schimbare .....:rolleyes2
|
Salut ..
Nu am putut sa nu te remarc prin zona (fiind vecini de altfel) ... Cati km ai de cand conduci Logan-ul? (de curiozitate te intreb ... ) Crezi ca o sa aiba viata lunga la tine? Aaa ... daca o strici si tot bagi bani in continuare in ea .. O sa stea mult si bine ... Oricum, felicitari pentru ceea ce faci cu ea, banuiesc ca o "exploatezi: la maxim ... Bafta |
14 000 km din aprilie
nu te-am inteles aici > ''Aaa ... daca o strici si tot bagi bani in continuare in ea .. O sa stea mult si bine .' ? ce vrei sa spui ? :) |
Scuze, "mancasem" un cuvant ... Ziceam ca o sa stea mult si bine la tine din moment ca investesti in ea ...
|
hai bai nene lasa vrajeala si pun si tu niste filme cu ce stie sa faca acum :D
|
scurt si la obiect :) ;)
|
am aderenta 'buna' :lol:> cel putin asa zic eu
chestia este ca vreau mai multa putere .... am sa fac un filmulet cand am timp :-P |
am ramas fara talon :( din cauza la strobo + amenda mare
aveti grija ! |
nasol moment
|
Urata Faza Sa-mi Bag Pac-pac In Ei De Jegosi..........p.s. : Acum Ce Tre Sa Faci Ca Sa Recuperezi Talonul????
|
mie imi spui basule ..nu stiam ce sa mai fac atunci ...sa le pup rotile la logan ...
au vrut sa imi dea maxim ..adica 2000 ron ...+ suspendare de talon ...+ carnet luat pt reexaminare pt ca nu am stiut ca nu este voie cu ele ..auzi si tu .. m-au pus sa le scot pe loc altfel plecam cu masina pe rampa de acolo ...le-am taiat firele in fata lor .. eu le-am spus ca am aprins stopu de ceata de pe spate si ca nu stiam ca am alea acolo ...pm ...asta e ... niste scarbe ....amenda 200 ..in 48 juma ..am platit-o .. luni la candianu si pe urma cred ca la rar ..sa vad ce imi zic scarbele alea de acolo .... |
am sa pun niste poze mai incolo ...
s-au luat de tot ce puteau de pe masina ...folie , dungi ...stickere ...se uitau la cauciucuri ...am de iarna si au crezut ca sunt marite ...cretini .... faza a fost ca nu le-am dat actele ...pur si simplu m-am tocmit cu ei ...au spus dami actele sa nu iti dau 20 ....dai actele iti iau talonu fac proces si scapi mai ieftin ...SCARBE ! < POLITIA ROMANA > |
sa vezi distractie la candiano ! o sa dai folia , dungile ... tot ca sa iti dea talonu , daca nu ai vreo cunostiinta !
|
sa imi citeasca articol pentru dungi ca nu are ce sa imi faca ..pt folie da ..
aia o dau jos ..fac keke pt 20 ron cat ma costat ..pun alta ... dar tu unde stii ? :) |
am avut si eu cateva experiente ... dar am avut niste "cunostiinte" ... ideea e ca sa nu te duci linistit ca daca ti-a luat pt strobo si le-ai dat jos o sa ti-l dea , o sa se lege de tot ce ai modificat pe masina , iar dungile daca nu ma insel tre tot la rar sa faci ceva , aici nu stiu sigur ce si cum.
Si pe viitor nu le mai da talonu !L-ai "uitat" acasa ;) |
2 Attachment(s)
am recuperat talonul :rolleyes2
|
bravooooo! ! ! asa te vreau! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning