![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
|
ne descurcam noi cumva:))
|
facem iar impreuna cu Logan club?.....parerea mea e k sa facem impreuna k e mult mai frumos cand sunt mai multe masini....:)
|
ce intrebare ca facem impreuna cu ei?...
sa fim cat mai multi... nu numa logan club... toate cluburile... toate masinile la "intalnirea babelor" :D:D:D careva u cunoaste astia de la BBT? sa le chemam si pe ei odata :-?? sau o idee proasta?:-s Vali-tgm: Nu mai faceti double post folositi functia EDIT. Tot trebuie sa stau dupa voi sa va modific posturile sau sa le unesc? Daca nu retineti aceste lucruri minore incept sa dau avertismente. |
O intalnire cu toate cluburile din Mures :D ar fii o idee;)
Cluburi sunt: LoganClub, Babele, ClubOpel, ClubAudi (daca doriti ii invit si pe ei), Seat Club(si aici se poate face o invitatie:P) cluburile astea le stiu eu mai este BBT daca mai este :cry:..... Ii chem si pe cei din ClubAudi si ClubSeat daca doriti spuneti:-P..sunteti de acord sa ii chem:?: |
cheama-i linistit! :-D
apropo, cei care va intalniti, sau va intalneati la platou (PIJ, Chelu, Korne, Vali etc. etc.), nu veniti si voi?:-) |
2 Attachment(s)
Salut baieti!
Acum am citit pe forum despre intalnirile voastre si asi dorii sa iau parte si eu la intalniri(de cate ori am posibilitatea),asta bineinteles numai daca se poate,deci prin postul acesta imi cer acordul:D Ma numesc Zsolt,is din Miercurea Nirajului,la cativa km de Tg Mures. Am si eu o batranica de 23 ani,un reno 11 turbo. Imi plac tare mult masinile si de aceea ma gandeam sa particip si eu la intalniri:D |
:) ce ai scris aici... o parte trebuia sa csrii la forumu "Masina Mea", o parte la "Despre Noi"
in rest toata lumea e binevenit... te asteptam la intalnire... |
Mam prezentat pe scurt:D...Mai am un prieten cu o Dacie,am povestit si lui despre aceasta intalnire si poate ca vine si el.
Dar am o intrebare,tot acolo tineti in Tudor? ... si o sa fie si in duminica asta? |
cred, ca tot acolo va fii, da mai uitate pe aici pe forum... va fi anuntat...
|
Baieti, ce ziceti daca am face intalnirile in parcare la Auchan acolo intre H2O si cladirea aceea mai nou construita...e goala parcarea tot timpul si n-avem ce deranja...ma rog asta e o propunere...astept opinii.
Numai bine! _______________________ Dacia Berlina 1400 Injectie '03 |
Ok
Ms mult:D |
daca vin baietii de la audi club :))) tot la unele masini de la audi va uitati ca is prea frumoase sa nu fie urmarite :)) A6,A8,A3 ... toate felurile ..daca vin si ei cu 10 masini ..phiiiiiiii
|
bine zis radu:))...
ar fi frumos sa facem toti....pt ca daca am face doar pe cluburi separat,am fi putini....cum vreti....daca nu va place compania noastra(a celor din LC) sa ne spune-ti...:) |
corect, am trebui sa fim toti impreuna pentru ca la urma urmei ne uneste aceasi pasiune:-D. Sa ne vedem cu bine cu TOTII!!!
Quote:
|
Quote:
hai k mie imi palce mai mult aici la interex...nu-mi place la auchan k e prea aproape combinatu:))....aici e mai mica parcarea da si aicia este goala....si ne gasim mai usor unu pe altu aici.....maine va zik la sigur data si ora si locul intalnirii:) |
Pety... de aia n-ai venit tu la H2, cand faceam intalnirea acolo :))
ti-e frica de combinat si de parcari mari :P :)) |
de frica, sau era prea departe de el:lol:
|
hai k nu o sa fim asa multi sa nu incapem la Interex in parcare:P
dar acuma ne sfatuim cu domnu DEX..asa k ink nu ne-am hotarat unde sa facem:P |
INTALNIREA VA FI IN DATA DE 17. 01. 2010 (duminica) LA ORA 18:00 IN PARCARE LA H2 (Auchan)
vedeti sa nu mereti altundeva :lol: |
Am inteles sa traiti :)
|
Lux!Deabia astept...:-P
|
sper sa fim din nou cel putin 20 sau chiar mai multi...
|
deci atunci apana la urma o sa fie la H2? sigur?:))
|
Quote:
|
kk incerc sa fiu si eu prezent:P cu camera foto:twisted::twisted::twisted:
|
auchan ? :| mam invatzat la interex :P sper sa pot venii cu opelu :|
|
ma baietzi... avem o problema...
ceva trebuie sa scrie un biletel la interex... ca astia de la politie no sa ne gaseasca =)) sa scrie ceneva ca "ne-am mutat la auchen" :)) |
trebe sa lasam o masina acolo si sai punem pe geamuri ne-am mutat la auchan =))))))))
|
lasa ca sunt si aici... si le zicem la astea de aici sa le zica prin radio, unde sa vina cei de acolo :))
|
ar fi super daca ar veni si baetzi de la celelalte cluburi.ne vedem la la auchan duminica.sa fitzi yubitzi
|
o sa fim acolo nu putem rata asa ceva.:D
|
Sper sa fie vreme frumoasa...
|
Vor stii si baietii buni unde facem intalnirile :lol:....
Si ideea cu celelalte cluburi nu o facem in weekendul acesta o facem weekendul viitor la intalnirea de acum discutam pe cine si cum chemam sa nu chemam deageaba...... Nzn vii duminica :D?? |
domnu in principiu vin...nu vin doar daca apare ceva si nu se poate amana...:)
|
Quote:
|
@Rhor....stii care e problema?
noi...ne facem gasti...si sta fiecare cu gashcutza lui...:(si nu apucam sa ne cunoastem toti....:(asta e problema.... duminica,ne intalnim,si stam toti in acelasi loc...povestim,facem cunostinta...etc.... |
da stiu... din pacate asa este...
dar duminica schimban totu :D !!! se pun absente !!! asa ca fiti prezenti :)) (vreau sa va cunosc pe toti mai bine:twisted: |
rhor......vreau sa te cunosc si pe tine....:-w
si pe restu bineinteles:D |
eu o sa fiu prezent:P
numa sami rezolv roata... :( ca de atuncia cand am alunecat pe bordura tot asa ii... si trebuie sa schimb roata din fata...:-s (nare cineva o janta de 14 simpla? imi trebuie pe un golf 3 :)) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning