Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

d3vilish_lips 09-01-06 19:29

.........BAIETI ! voi inka nu ati inteles ceva !?......NU O SA PUTETI \"AGATA\" NICI O FEMEIE DAKA EA NU DORESTE LUCRUL ASTA(asta daka nu kumva o agati la propriu in cuier :twisted: )......puteti sa fiti maestrii in arta agatatului dar daka ea nici makar nu iti arunk o privire sau makar se face k asculta tot degeaba.....get it? :twisted: :twisted:

Mustang 09-01-06 20:23

tanti...te inseli...amarnic ;)

d3vilish_lips 09-01-06 22:52

.......eu nu sunt tanti sunt \"domnisoara\"......si crede`ma daka nu intr`un procentaj de 100% iti garantez 90% k e kum iti spun eu..... :evil: :evil:

DASCALUGABRIEL 09-01-06 23:36

agatat

cea mai sigura metoda de agatament:TE UITI ADINC IN OCHII EI SI II SPUI EXACT MINCIUNA PE CARE VREA S-O AUDA! :!:

Mustang 10-01-06 06:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
.......eu nu sunt tanti sunt \"domnisoara\"......si crede`ma daka nu intr`un procentaj de 100% iti garantez 90% k e kum iti spun eu..... :evil: :evil:

inseamna ca eu numa' de alea din 10% dau...
nu ti se pare ciudata chestia ???? :P

pana acu 2 au fost care nu au vrut sa se combine cu mine .. reason ?? dadeau vina pe varsta...ca eram prea mic...in rest.. c'mon ... a mers la toate ;)

aleks 10-01-06 13:52

are dreptate devilish...
pana la un punct, e corect rationamentul. adik dak nu vrea, nu o s-o poti face sa t iubeasca cu forta, dar poti in schimb sa ii spui minciuni placute, poti veni cu flori ( dak nu ti-e jena de gestul asta), te poti imprieteni cu prietenele ei, poti s-ai faci mamei ei capul mare, discret asa, sa nu se prinda ca tu o vrei pe fi-sa, k s-a dus dreq totul, poti sa apari in momentele potrivite unde nici nu se asteapta...
sunt o gramada de solutii...
dak nimic din toate astea nu functioneaza insa...
ori esti un antitalent in materie de agatat, ori kiar nu exista nici o urma de compatibilitate intre tine si ea...

Mustang 10-01-06 14:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
are dreptate devilish...
pana la un punct, e corect rationamentul. adik dak nu vrea, nu o s-o poti face sa t iubeasca cu forta, dar poti in schimb sa ii spui minciuni placute, poti veni cu flori ( dak nu ti-e jena de gestul asta), te poti imprieteni cu prietenele ei, poti s-ai faci mamei ei capul mare, discret asa, sa nu se prinda ca tu o vrei pe fi-sa, k s-a dus dreq totul, poti sa apari in momentele potrivite unde nici nu se asteapta...
sunt o gramada de solutii...
dak nimic din toate astea nu functioneaza insa...
ori esti un antitalent in materie de agatat, ori kiar nu exista nici o urma de compatibilitate intre tine si ea...

ai dreptate cu antitalentu' in materie de agatat...il am pe unu' : la 24 de ani e inca virgin...n-a avut decat o prietena in toata viata (si asta pt ca tipa s-a dat la el)....asta e antitalent :P

si acu sa ma laud :P : daca am avut succes pana acu...inseamna ca sunt zeu mah frate :P :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 10-01-06 15:14

nu, asta e caz patologic, nu antitalent.
cat despre tine... cred ca ai avut o multime de noroc :lol: :lol:

Mustang 10-01-06 16:15

si mai ziceam ca nu sunt norocos...fir-as al dracu sa fiu :P

nici caz patologic mah nu e....ca incearca...si se balbaie...cum poti frate sa te balbai la 24 de ani in fata unei fete ????? :roll:

omuliber 10-01-06 16:43

Re:

Quote:

.........BAIETI ! voi inka nu ati inteles ceva !?......NU O SA PUTETI \"AGATA\" NICI O FEMEIE DAKA EA NU DORESTE LUCRUL ASTA(asta daka nu kumva o agati la propriu in cuier :twisted: )......puteti sa fiti maestrii in arta agatatului dar daka ea nici makar nu iti arunk o privire sau makar se face k asculta tot degeaba.....get it? :twisted: :twisted:

Daca o femeie nu doreste asta, e adevarat, e mai greu de realizat, asta daca tipa e lesbiana, sau frigida... altfel, o poti prinde.
\"Arta agatzatului\" nu este ceva strain de femeie(un lucru pe care ea il evita), este arta de a face anumite lucruri care o fac pe femeie sa fie atrasa foarte puternic de un barbat si sa-si doreasc sa fie cu el... :wink:

Orice tipa draguta este abordata de zeci de baieti, zilnic... foarte putini din ei stiu ce sa-i spuna, cum sa-i spuna si ce sa faca... restul pleaca dezamagiti.
Cei care stiu cum sa puna problema au mereu de castigat, pt ca femeia este EMOTIONALA, ea nu se gandeste \"altul care vrea sa ma agate\", ci intra in joc si daca jocul e bine facut, ii cade in brate.
Agatatul nu este o functie la care femeia renunta sau nu, ea are triggeri care sunt instrumentati de anumite actiuni, evenimente, etc... a nu se intelege flori, cadouri, and shit like this... reactia ei va fi ceva de genul:
\"Imi place de tipul asta... are ceva care ma atrage as vrea sa-l cunosc mai bine, simt ca pot sa am incredere in el, etc\" si nu este:
\"are un text super tare si a venit cu un buchet de tufanele, foarte frumoase...\"

aleks 10-01-06 18:31

dap omuliber, se vede experienta.
ai dreptate, asa e, am observat si eu asta...

Mustang 10-01-06 21:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
\"are un text super tare si a venit cu un buchet de tufanele, foarte frumoase...\"

dupa 3 zile incepe sa isi faca ea jocu' si te ia de fraer ;)

d3vilish_lips 10-01-06 22:22

....femeia e ca si pisica ii acorda atentie shoricelului si se joaka cu el kand are chef (pana il manank :twisted: ) dar daka pisikutza e satula poa sa stea shoricelu si in kap 8) ...da nu o sa neg k exista barbati care te pot face sa intorci capul dupa ei fara sa faca nimik sau sa spuna ceva :shock: ...da sunt rari rau

Mustang 10-01-06 22:26

Re:

Quote:

....femeia e ca si pisica ii acorda atentie shoricelului si se joaka cu el kand are chef (pana il manank :twisted: ) dar daka pisikutza e satula poa sa stea shoricelu si in kap 8) ...da nu o sa neg k exista barbati care te pot face sa intorci capul dupa ei fara sa faca nimik sau sa spuna ceva :shock: ...da sunt rari rau

aia care reusesc chestia asta ... par neimpresionati de gagica...
e un joc bun...si tine ... de multe ori ;)

aleks 10-01-06 23:19

u'r right devilish...
norocul nostru ca e inflatie de pisicutze :wink:

d3vilish_lips 10-01-06 23:24

....de`aia in zilele noastre pisikutzele ale draq` ridik coada imediat ....duk lipsa de motanei sau cotoi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sunt o specie pe cale de disparitie....ntz ntz ntz ata ete aku nu ne ramane dekat sa avem noi pisikutzele grija unele de altele 8) :lol: :lol:

omuliber 11-01-06 10:51

Re:

Quote:

E inutil sa ne contrazicem, tu ai 18 ani, inca n-ai inteles prea multe din dinamica sociala... dar e bine ca esti o feminista convinsa!

Eu vorbesc despre fenomene pe care le-am experimentat, despre studiu, despre rezulatate pe \"teren\", nu teorii.
Un \"GAME\" bine structurat va da rezultate si conversia va creste simtitor.
Nu este vorba de \"barbati care te pot face sa intorci capul dupa ei\", este vorba de barbati care te vor aborda intr-un mod inedit, care iti va atrage atentia, dupa care vei deveni atrasa de ei, fara sa intelegi de ce, vei incepe sa te simti confortabil in prezenta lor, vei simti o conexiune puternica si o incredere subita.
Este vorba de altceva, acel ceva pe care tu nu ti-l poti explica rational si vei spune \"nu stiu ce e cu barbatul asta, dar e altfel, e exact ce-mi doresc!\"
Am discutat cu multe, foarte multe femei, despre ce inseamna pentru ele atractia... iar rasupnsurile sunt foarte variate... nici una nu intelege la nivel constient, unele spun \"m-a intimidat, era asa sigur pe el\", \"am senzatia ca-l cunosc de-o viata, ne potrivim in toate\", si asa mai departe.
P.S. Cu cat o tipa arata mai bine, cu atat e mai usor de \"cucerit\" cu o tehnica strasnica!

Si tu, ai grija cu buzele tale, alea MARI sa nu-ti umplii hanele de ruj... :wink:

aleks 11-01-06 16:33

Re:

Quote:

....de`aia in zilele noastre pisikutzele ale draq` ridik coada imediat .... :lol:

esti cam suparata pe fetele astea, ai avut vre-o dezamagire din cauza vreuneia? :wink:

valib 11-01-06 19:29

omuliber are dreptate....
actuala prietena mi-a spus dupa 2saptamani de cand am abordat-o...ca ma place...dar chiar nu stie de ce. Cica e ceva mai altfel...mai deosebit....mai....nici ea nu stia cum sa explice, si nici pana acum nu a reusit sa imi explice.

Daca nu vrea sa te bage in seama....poti sa faci orice...ca tot fara rost! Iar daca vrea...doar trebuie sa stii cum sa te bagi in seama:)

In ultima vreme eu am incercat abordarea cu 'sinceritatea'....si sincer va zic ca am reusit, am reusit sa dau peste cineva special, si ca a meritat!

needBrain 11-01-06 19:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
In ultima vreme eu am incercat abordarea cu 'sinceritatea'....si sincer va zic ca am reusit, am reusit sa dau peste cineva special, si ca a meritat!

needBrain 11-01-06 19:41

Re:

Quote:

wow....bv bv...mai rar asa ceva

Mustang 11-01-06 20:16

Re:

Quote:

inseamna ca gagicii i-a placut rau de tot de tine ;)

valib 11-01-06 20:37

e tipa de care povesteam la Primul Sarut/Intamplari/....

dupa 2saptamani de cand am vb prima data cu ea...am ajuns sa ne trimitem peste 100sms-uri pe saptamana :shock:

Mustang 11-01-06 23:11

Re:

Quote:

dupa 2saptamani de cand am vb prima data cu ea...am ajuns sa ne trimitem peste 100sms-uri pe saptamana :shock:

clar: she luves you :D

ce bine ar fi sa mai trec si eu prin astea...
da' nu sunt fete d'astea pt mine ...

d3vilish_lips 11-01-06 23:29

Re:

Quote:

Quote:

E inutil sa ne contrazicem, tu ai 18 ani, inca n-ai inteles prea multe din dinamica sociala... dar e bine ca esti o feminista convinsa!

Eu vorbesc despre fenomene pe care le-am experimentat, despre studiu, despre rezulatate pe \"teren\", nu teorii.
Nu este vorba de \"barbati care te pot face sa intorci capul dupa ei\", este vorba de barbati care te vor aborda intr-un mod inedit, care iti va atrage atentia, dupa care vei deveni atrasa de ei, fara sa intelegi de ce, vei incepe sa te simti confortabil in prezenta lor, vei simti o conexiune puternica si o incredere subita.
Este vorba de altceva, acel ceva pe care tu nu ti-l poti explica rational si vei spune \"nu stiu ce e cu barbatul asta, dar e altfel, e exact ce-mi doresc!\"
Am discutat cu multe, foarte multe femei, despre ce inseamna pentru ele atractia... iar rasupnsurile sunt foarte variate... nici una nu intelege la nivel constient, unele spun \"m-a intimidat, era asa sigur pe el\", \"am senzatia ca-l cunosc de-o viata, ne potrivim in toate\", si asa mai departe.
P.S. Cu cat o tipa arata mai bine, cu atat e mai usor de \"cucerit\" cu o tehnica strasnica!

Si tu, ai grija cu buzele tale, alea MARI sa nu-ti umplii hanele de ruj... :wink:

...hmmm sa stii k m`am simtit jignita si sa stii k varsta nu face totul am descoperit genul de barbati de care vorbesti tu si sincer eu prefer altceva ...adik un barbat care stie sa se lase privit , f sigur pe el ma atrage mai mult decat unul care este f sarmant insa o stiu k o face ptr k este interesat din diferite motive asa k nu mai sarii sa tragi concluzii asupra altor persoane kand nu stii despre ce e vorba poate daka o sa ne cunoastem vreodata ai sa intelegi la ce ma refer..... :evil:

aleks 12-01-06 09:02

Re:

Quote:

sunt in situatia ta acum vali, si vreau sa spun k e super fain asa...
doar k ea ma stia pe mine de vreo 3 ani, n-a mai fost nevoie de nici o strategie, doar s-o rog sa iasa in oras cu mine. asa e cel mai fain :lol:

Bytzu 12-01-06 10:22

pai asta-i cel mai simplu...sa te cunosti de ceva timp...

ok, dupa ce m-am despartit de fost, nu prea mai aveam chef sa ma apuc iar sa caut, sa cuceresc....sa stiti voi cum e...si am iesit in ajun de craciun in backstage..cu niste tipe, eu cu un prieten, ford v6, caruia-i multumesc si pe aceasta cale, pt ca am primit un cadou de craciun; am dansat, eu mai mult ca de obicei, ea mai putin, nu m-am dat la ea absolut deloc, nici macar o intentie, la sfarsit au vrut sa plece cu taxiul, si m-am suparat la faza asta: au venit cu mine, eu le duc, no matter what, le-am dus acasa, si cand sa ne pupam de plecare, buzele au alunecat asa, mai spre colturi: ea a crezut ca am fost eu, eu am crezut ca a fost ea..in fine, ne-am mai intalnit...si asta a fost

m-am cuplat fara sa vreau....desi in gandul meu imi era f clar ca doar asa acceptam sa fiu cu o fata, cel putin acum: sa ma cuplez cu ea fara sa fac nimic!

good thing happens to good persons :wink: :lol:

omuliber 12-01-06 10:41

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

...hmmm sa stii k m`am simtit jignita si sa stii k varsta nu face totul am descoperit genul de barbati de care vorbesti tu si sincer eu prefer altceva ...adik un barbat care stie sa se lase privit , f sigur pe el ma atrage mai mult decat unul care este f sarmant insa o stiu k o face ptr k este interesat din diferite motive asa k nu mai sarii sa tragi concluzii asupra altor persoane kand nu stii despre ce e vorba poate daka o sa ne cunoastem vreodata ai sa intelegi la ce ma refer..... :evil:

Ma bucur ca ai descoperit asta, dar ma indoiesc si asta pentru ca nu vei reusi sa faci diferenta intre ei. Cel despre care spui ca se lasa privit si e sigur pe el, este exact acela de care eu vorbesc, in alta ipostaza. Tu ai descoperit genul macho care ciupesc de fund toate femeile, sau se cred idolii femeilor, etc... anyway... cred ca am transmis mesajul pe care-l aveam de transmis. Tema era agatzatul in general, nu felul in care tu raspunzi la anumiti stimuli. E foarte adevarat ca unele tipe sunt greu de abordat, dar alea nu constituie un target, pt ca de obicei ori sunt urate, ori sunt frustrate, ori sunt indragostite, ori sunt pe bani.

TM-84-DMX 12-01-06 16:59

omuliber,sa stii k am citit postul ala lung al tau,in care pomenesti de \"GAME\",m-a impresionat felul cum ai gandit si cum i-ai raspuns;dar am si eu o intrebare:Filmul BOSS'N UP ti-a fost o inspiratie?Daca inka nu l-ai vazut,sincer ti-l recomand! :wink:

omuliber 12-01-06 17:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
omuliber,sa stii k am citit postul ala lung al tau,in care pomenesti de \"GAME\",m-a impresionat felul cum ai gandit si cum i-ai raspuns;dar am si eu o intrebare:Filmul BOSS'N UP ti-a fost o inspiratie?Daca inka nu l-ai vazut,sincer ti-l recomand! :wink:

Nu, nu l-am vazut, e vechi?

d3vilish_lips 12-01-06 19:20

......omuliber e clar k nu intelegi ce vreau sa spun si crede`ma k genul \"macho\" o fii pentru fetele de prin pietele din romania eu m`am referit la barbatii cu clasa .......orikum drop it ! nu ma poti intelege.....ce sa`i faci sunt o neinteleasa a vremurilor noastre...... :evil:.......un film care ti`ar arata genul de om la care se aseamana cu cel la care ma refer e rolul principal masculin din \"Killing me softly\"

omuliber 13-01-06 08:00

Re:

Quote:

......omuliber e clar k nu intelegi ce vreau sa spun si crede`ma k genul \"macho\" o fii pentru fetele de prin pietele din romania eu m`am referit la barbatii cu clasa .......orikum drop it ! nu ma poti intelege.....ce sa`i faci sunt o neinteleasa a vremurilor noastre...... :evil:.......un film care ti`ar arata genul de om la care se aseamana cu cel la care ma refer e rolul principal masculin din \"Killing me softly\"

U're funny! :lol:

d3vilish_lips 13-01-06 14:57

.....u think so?..... :oops: ......hai lasa vrajeala ptr agatat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....sunt rea nuh? :twisted: :twisted: :twisted:

omuliber 13-01-06 15:36

Aparent, esti o tipa simpatica si dezghetata, cu care se poate comunica... si chiar cred ca ai sa confirmi. :wink:

aleks 13-01-06 15:45

stick to the topic pls..
mai discutati si pe privat :wink:

SEBASTIAN 13-01-06 15:51

Eu cred ca fetele sunt romantice si putina cultura nu strica, un Grigorescu sau sa vorbeste de avangardismul si curajul lui Aurel Vlaicu sau umorul vesnic viu al lui Caragiale si de ce nu Eminescu, putine fete nu ar fi impresionate de asta, daca nu tine incercati ceva universal, un Franklin sau putina arhitectura...
Voi ce pareri mai aveti?

aleks 13-01-06 16:15

sebastian, tu esti om serios, tu poti impresiona cu metoda asta, pe noi nu ne crede nimeni :wink:

SEBASTIAN 13-01-06 16:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
sebastian, tu esti om serios, tu poti impresiona cu metoda asta, pe noi nu ne crede nimeni :wink:

Sunt si alte metode dar aia e una mai rapida, depinde ce vrei.
Lasa fetele sa spuna ca au mai multa imaginatie. :lol:

omuliber 13-01-06 16:35

Daaa... sunt de acord cu tine... femeile sunt tare romantice, dar nu si tinerele... mama ar fi impresionata la lacrimi de cuvintele astea, dar o muza din Bonsai, ar ramane :baby: .
Trebuie sa te limitezi si la nivelul de cultura al target-ului + ca trebuie sa stii ce vrei!
Daca vrei one night stand-uri, rutina e de suet, iti iei :wave: in loc de :pelvic_th
Asa ca hai sa :drunk: si sa facem un biliard!

SEBASTIAN 13-01-06 16:38

Sexul se termina in dormitor, dar rareori incepe acolo. La inceputul oricarei relatii, sexul este catalizatorul apropierii si cunoasterii reciproce intre parteneri. Haideti sa recunoastem ca este una dintre cele mai placute \"activitati de cuplu\". Sexul creeaza intimitate si genereaza coeziune in echipa conjugala. Bine spus echipa conjugala, pentru ca ambii parteneri vor purcede astfel in marea aventura a RELATIEI cu bateriile reincarcate la maximum.

Sexul e sublim, original, unic, exploziv, exhibitionist, nebun, tandru, romantic, armonios, linistit, superb... da, oricate epitete am incerca sa ii gasim, sexul este si ramane o piatra de temelie in echipa \"tu si el\". Noi toate stim insa ca o temelie solida necesita mult mai multe \"pietre\".

La inceputul unei relatii, incercam din rasputeri sa fim pe placul partenerului, sa ne comportam intr-un fel in care sa il impresionam pe celalalt si sa il facem sa ne placa. Aventura incepe insa atunci cand invatam sa ne acceptam asa cum suntem. Fizic, cu toate defectele sau minusurile pe care uneori le percepem ca marite de 1000 de ori la microscop, dar si psihic.

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning