![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
ba aline,daca nu dadeam pe prima pagina nu`mi faceai ziua mai fericita:)) ce era ba nene aerodetaavionuplanu ala dp curu ursului ?:)))) =))si aveai pleoape la urs,nu mai are?:-? ...vrei si tu all-black interior? iti place plafonu meu nu`i asa ?:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
de plafon black am sa ma ocup cat de repede am timp! VREAU si eu all black:twisted::twisted: Asa arata la cateva ore dupa ce l-am luat , l-am dus la spalat...:hug: |
ce zici ma de el , concorde se crede :))) jale rau. hai ai grija acolo de ursoi si ne vedem in iarna la un vin fiert :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata foarte bine pedalele dar si eu sunt de parere ca ar trebui alte presuri acolo sa se faca combinatia de culori calumea ;)
|
Quote:
Cateva poze noi! http://dragosfoto.blogspot.com/2010/....html?spref=fb https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3812252 |
Hmmm......., very nice...
Dupa asa o sedinta foto parca te indragostesti din nou de ursulet. Iar, si iar, si iar.... Mai faci si cate ceva la el, ii mai faci si cate un cadou... Si uite asa il iubesti din ce in ce mai mult si nu poti renunta la el. Multa bafta cu el, sa-l faci asa cum iti doresti. P.S. Mai bine urca ceva foto si aici ;) |
Acushica o sa il bage sub plapumioara :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Pozili:D
|
Quote:
daca tot ii place sa stea la pozat poate vine si vipu intr-o zi pana la piatra sa-l insoteasca la o sedinta foto...:rolleyes2 |
Cum am scris pe topicul cu poze si mi-am dat seama apoi ca nu e topicul tau :D : Foarte frumos interiorul :!:
|
Quote:
Quote:
|
super....
clar tipa dupa suspensie , dar daca o folosesti si iarna mai bine las-o asa ca sintem in RO si e grav.... |
Foarte frumos ursache, imi place si se vede ca te ocupi de el8)
De facut la urs intotdeauna va fi, pasiune sa ai si rabdare;) Succes in continuare man, sa iasa asa cum iti doresti:-) |
Quote:
Quote:
S-auzim de bine Bogdane |
3 Attachment(s)
Astazi se implineste un an de cand am ursuletul pe mana! Sper la multi altii fara incidente majore , ca cele minore sunt inevitabile la varsta pe care o are masina!
Asa arata cand am luat-o ...si mai sus ati vazut cam cum arata acum la un an de zile dupa si 2 interventii pe cord deschis ca sa il resuscitez sa ma pot bucura de el:rolleyes2:D Nu i-am luat nimic special ca sa "marchez" momentul ca m-a cam secat de finante :lol: dar intentionez sa ii pun benzina si sa il plimb la pas diseara ... |
Quote:
|
Frumoasa masa de calcat avea in dotare...
Multi ani serpuiti La multi ani sa traiti!!! Multi aaaaa....hahaaa...hahaaaa..ni! |
2 Attachment(s)
|
merge fain de'a latu' :lol:
|
Quote:
|
Frumoasa evolutie la masina! Imi place! Tine-o tot asa! :lol:
|
Te urasc ca acolo a venit deja zapada si in Bucuresti ploua :cry:
Dar lasa ca poate ajung eu macar de Craciun pe la Suceava. :D Apropo de ce scrie in commenturile la filmulet, ai cauciucuri de vara ? |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=k6e4WeJkGwc - un mic video on board:oops: nu e nu-s ce ...un pic de joaca in poligon pe zapada:D
|
misto volanul , de unde l-ai luat ?
|
Quote:
|
|
Quote:
O sa vorbesc si cu D@N_NSL ...sa vedem de unde facem rost de niste camere ...si mergem in poligon :). |
Quote:
|
Some action :D -> https://www.youtube.com/watch?v=KZ6P1...eature=feedlik
Si cu ocazia asta va invit pe cei din zona Duminica la ora 13:00 in poligon la joaca:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
salut frumos ursu punei si o evacuare cap coada pentru ca motoru asta merita asa ceva are un sunet aparte si foarte frumos te unge la suflet cand il auzi:D
|
ii place ursului zapada :D...l`am vazut aseara cum se tavalea prin fata pe la petrodava.
Have fun. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning