![]() |
Re: Skoda Fabia RSline
frumoasa ma !!! :X ptiu ptiu ptiu sa n`o deochi! :))
|
Arata bine masina :D bafta in continuare
|
foarte frumoasa skodita, imi place enorm cum arata. Superba!
|
Salut,
Un cod pentru presuriile de cauciuc ? |
Sal, codul pentru presuri este: DCC400001
|
Merci mult
|
Cu placere, intre timp skoditza a trecut cu brio de 185.000 km (adica aprox 25.000 km in ultimul an)
|
Quote:
in primul rand La multi ani si multi km in noul an sa ai si fara probleme :D !! in al doilea rand felicitari pentru masina arata foarte frumos , am citit azi toate posturile din thread-ul tau si imi place ce ai facut la masina!! :lol: si eu detin aceiasi fabia ca tine 1,4 16V 101 cai an 2000 interior crem ca al tau si as dori am niste intrebari la tine daca m`ai putea ajuta !! plafoniera w8 de unde ai luato si un pret daca mai sti ? si cotiera la fel unde ai gasito ? ca arata bine cream asa :D iar la partea audio nu te`ai bagat inca ? :headfones as dori sa stiu daca ai ideea ce marime au difuzoarele fata (13 cm sau 16,5 cm ?) |
De 16,5 sunt difuzoarele fata.
|
Ceau emyLo si La multi ani tuturor in noul an, plafoniera am luat-o second de la dezmembrari de pe o Skoda Superb (50 ron) plus cabluri si mufa adaptoare(50 ron) iar cotiera am luat-o de la un prieten de la noi din oras daca vrei iti dau nr lui pe PM.
PS. Poti sa-ti prezinti si tu masina aici pe forum sa fie mai multe Skodite din Tm |
Quote:
am sa ii fac si eu niste poze zilele astea si voi deschide un topic cu masinutza mea :D , momentan este stoc am schimbat doar mp3`ul (am pus un alpine dar are iluminare rosie si nu prea se portiveste cu restul bordului, se va rezolva in viitor) momentan ma chinui cu macarau de la sofer ca s`au rupt cablurile acelea si am achizitionat un kit de repararatie , mai trebe mici reparati la ea momentan si dupa aceea ma apuc si eu sa ii aduc imbunatatiri :D acum doresc sa ii schimb si difuzoarele daca tot am dat panoul jos la sofer numai ca nu prea stiu ce sa aleg :)) prea multe modele de difuzoare |
La multi ani cip, multi km fara probleme in continuare si bafta in tot ce ti ai propus !
@ emyLo daca ai luat kitul ala de reparatii la 150 lei de pe okazii, sa nu te astepti sa te tinta prea mult :) . Mie mi a cedat in 6 luni :). |
Quote:
m-a costat 100 ron kitul cu tot cu rola aceea + 36 ron transportul sper sa am parte de el :D |
Quote:
cippy scz ca ma bag in threadu tau! cius |
Probleme cu macaralele am avut si eu, a trebuit sa le schimb pe amandoua de pe fata tot chit de reparatie am pus si din 2009 nu am mai avut probleme cu ele :D
In rest Skodita se apropie de 186.000 km in bord si ma pregatesc pentru la vara sa-i schimb a doua oara distributia si bucsele de la bratele fata |
S-a cam asezat praful pe aici, intre timp Fabiuta a trecut de 187.000 km si am cumparat un kit de distributie pentru ca la 190.000 trebuie sa schimb distributia pentru a doua oara
|
Quote:
( am promis ca fac un topic cu fabia mea insa am cam avut ceva probleme cu ea , defapt inca mai am imi palpaie farurile uneori si luminile din bord si se tot aude un motoras in partea stanga fata si abea dupa ce se opreste motorashul inceteaza luminile sa mai palpaie :( |
Eu l-am luat la oferta adus din Germania la 350 ron cu tot cu pompa de apa 8) acu' 4 ani cand am schimbat-o prima data m-a costat 600 ron kitul Contitech
|
Quote:
|
Mi-a adus cineva kitul
|
Quote:
|
Din pacate pentru moment nu se mai poate aduce dar daca aud ceva te anunt ;)
|
2 Attachment(s)
Am trecut la jantele de vara + distantiere fata de 1 cm, inca caut distantiere spate de 2 cm, urmeaza sa schimb distributia, sa trec verificarea tehnica si schimb de ulei la 190.000 km 8)
|
3 Attachment(s)
S-au montat si distantierele spate de 2 cm/roata, arata altfel acuma, cateva poze ...
|
cat ai dat? ai schimbat si prezoanele??
|
Distantiere 2 cm + prezoane lungi 150 ron setul :D
|
de unde ???:-P
|
De aici de pe site le-am luat, sunt second-hand dar sunt impecabile 8)
|
1 Attachment(s)
Azi Fabiuta a trecut de 190.000 de km si i-am facut schimbul de ulei+filtre :rockout:
|
Mai am si eu 2 distantiere de 20 mm + prezoane daca te intereseaza.
|
tzutzu din pacate nu mai imi trebuie am pe fata de 1cm/roata si pe spate de 2cm/roata
|
2 Attachment(s)
Am revenit la 5 viteze :D
|
Saptamana viitoare Fabiuta intra in service: schimbat bucse brate fata+amortizoare spate, schimbat distributia si la final ITP-ul dupa care urmeaza vacanta pana in septembrie (cu peste 5000 de km de parcurs cu masinuta) 8)
|
Quote:
ccipy felicitari din nou pentru fabiutza ta ii faina rau , eu nu prea am avut parte de ea de cand am cumparato chiar daca aveam km putini am avut probleme cu uleiul pierdea cam 1l / 100 km Acuma vreo 2 luni am segmentat motorul(schimbat supape simering , garnitura chiloasa si setul de segmenti de la pistoane ) , schimbat kit distrubutie Contitech + pompa Hepu , schimbat placuta fata + spate , discuri fata + spate . de cand motorul a fost segmentat numai am deloc probleme cu uleiul . Iar sapt trecuta am schimbat bielteta brat antiruliu , aveam probleme doar cu cea pe partea stanga dar le-am cumparat ambele sa le schimb , insa cea pe partea dreapta parea mai tzapana decat cea noua :))) , cu toate ca i-am zis la tipu de la piese auto sa imi dea ceva mai calumea nu mocaneala !! ceva jante calumea ai la ea ce nu iti mai trebuiesc , iti dau un ban pe ele ?:)) ca am vazut ca ai schimbat mai multe modele pana acuma aa si mai o intrebare la tine skoda ta ii de 1.4 16v 101 cp ?? daca da ce consum ai tu prin oras ? la mine consuma undeva pe la 11-12 % :( iar in afara 6 % mers 90-100 km/h intradevar in oras conduc un pic mai sportiv , dar am incercat si sa merg ca "bunicu" :)) si sub 9-10 nu reusesc sa scot, am mai vorbit cu cineva ce are acelasi tip motor si a spus ca vara ii consuma undeva la 7-8 in oras (avea vreo 50 ani nenica) |
Salut, nu am mai postat demult pentru ca am avut un accident si fabiuta a fost la reparat, consum in oras intre 7-8% cu jantele pe 16", 6-7% cu jantele pe 14" iar in afara intre 5-6% la mers in limitele legale 8)
|
Quote:
pfff cee diferenta mare intre a mea si a ta :( .... ma gandesc ca la mine ii si ceva infundat ca parca nici nu trage de 101 cp si a mea a suferit un accident minor din care celalat a iesit cu janta zgariata si suport motor rupt iar la mine lonjeroanele indoite :)) cu vreo 1 cm a ta ai rezolvato ii totul ok acuma ? |
Eu am lovit un parapet pe autostrada in Ungaria si am rupt roata dreapta spate cu tot cu punte, deci am avut de inlocuit ceva la ea(punte spate, stop dreapta, cabluri ABS, scaun pasager, centura pasager, etc), dar acuma e OK si sper ca pana la sfarsitul anului sa trec de 200.000 km cu o miniexcursie la Praga la inceputul lui decembrie
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am gasit si balastul original pentru farul dreapta xenon :)
|
3 Attachment(s)
In curand ... hoodbra :lol:
|
Frumos, vreau si eu sa stiu de unde si cati $ ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning