![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Foarte originale pozele
|
Superbe poze, felicitari!!!!
|
Imi plac Reanult-urile... implicit si machetele... abia astept sa vad prezentarea Laguna Coupe.
p.s. superb peisajul de iarna ! |
da, pozele-s grozave.vezi sa bagi si un reno rally prin zapada ca ar fi tare dragut.eu ma gandesc deja la vremea cand va veni zapada pe aici, sa scot si eu o macheta la "dat cu sania".fain man, bravo.
|
Frumos acel Reno Clio RS chiar e frumos:X
|
Merci, peisajul este intr-adevar superb, a venit cam repede iarna la Brasov ce-i drept...am profitat putin, a trebuit sa surprind momentul in poze.
Este un model frumos de motocicleta la scara 1:1, am fost atras de acest model KTM - cross, de aceea am si primit macheta modelului. 8) |
Poate ultima e putin blurred, in rest la celelalte, impecabile. au iesit chiar super 8) Cat despre peisaj, e foarte frumos, eu ma plang ca pe aici nu ninge mai deloc :cry:
|
Absolut superbe pozele, iar motor pe portocaliul asta da bine de tot in zapada:!:
|
Chiar vroiam să-ţi spun azi noapte într-un p.m că participi la concurs cu o machetă frumoasă şi pozele sunt superbe ...dar am uitat , e bine că am dat aici de poze că sunt mai multe şi merită văzute :D Felicitări !
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumos motorul pe zapda :D sigur nu ramai blocat cu el :D. Imi plac pozele.
|
8 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera S, 1:18, Autoart.
Macheta am mai prezentat-o acum 1 an, pe un corp de mobilier, pozele nu puneau deloc macheta in valoare, erau ca naiba. Asa ca din plictiseala am refacut pozele cu modelul, sper eu sa nu se supere nimeni, iar daca se supara, sunt convins ca o sa-i treaca. :) |
Sa vezi ce-o sa se supere toti ca ai prezentat iar piesa asta:twisted::twisted::twisted: o sa-ti sara toti in cap ca s-au plictisit de ea, ca e o tigaie, ca bla bla bla:-P
Serios acum...cine sa se supere Radule? Cand prezinti asa o piesa. Poate ca daca nu ziceai ca ai mai prezentat-o nici nu-si dadeau seama;) |
Bine spus Raducule, cine sa se supere la o asa macheta? (glumesc) :evil_laug
Adevarul este ca macheta produsa de Autoart este foarte buna, chiar merita niste poze mai bune, modelul in sine este deosebit, mereu mi-a placut acest 911 (997), de aceea l-am si luat, iar realizarea este de exceptie. 8) Toate cele bune. |
in felul asta poti sa-ti dublezi numarul colectiei:lol::lol::lol:
le mai pozezi odata cu alt fundal:lol::lol::lol::lol: oricum, buna treaba cu pozele, bravo. |
nu era asta ideea, ci ca prin pozele care le-am facut prima oara, macheta nu era pusa in valoare. Am considerat totusi ca merita ceva mai bun, in principal sa vedeti voi ceva mai bun, ca pana la urma pentru voi o postez, pentru ca eu o pot vedea oricand doresc. 8)
|
O macheta foarte frumoasa, si eu am pozat multe machete de 2 ori care prima data nu aveam cu ce face poze sau locatia buna. Pozele imi plac !
|
Eu zic ca merge urmatoare sedinta foto afara cu frumusetea asta de porc..si nici atunci nu o sa fie suparare:!:
|
merci baietii :peace:
|
Quote:
|
Quote:
multumesc. Eu mi-am luat modelele care mi-au placut cel mai mult de la Reno, in special Clio si Megane. Astept sa-ti prezinti colectia de Reno-uri. Toate cele bune. |
Arata ....:shock:Porsche e printre marcile mele preferate si poate o sa reusesc sa te ajung la acest capitol.Sa le stapanesti sanatos ai o colectie de invidiat!Succes
|
Quote:
Eu iti doresc sa ma ajungi, dar iti mai doresc sa ma si intreci. Si tu ai o colectie frumoasa de machete, ai cateva modele (Lancer EVO VII, Mustang Bullit, X6M, Impreza Sti, A4) extem de frumoase. Bullitu' este macheta mea preferata din colectia ta. Merci, spor. |
1 Attachment(s)
fresh "meet" (die-cast)
A ajuns comanda de la Bulgari, nu-s toate ale mele. Dar va dati voi seama care imi apartine. Quote:
|
Super, era timpul! Astept niste poze frumoase, pe afara pe undeva:D
|
Bine nepoate !!! 8)
|
Hopa:shock: Ti-ai luat machete:lol: Super piesele. Una mai frumoasa ca alta...iar ai dat o gasca de bani pe ele:-P
Baga prezentarile:twisted: |
He heeee, altii moare si asa n are!!!:lol::lol::lol:
|
Arata foarte bine tot ce ai acolo..:-)sunt sigur ca acel Clio e al tau si sper ca si Mercedesul sa fie:D.Astept sa vad cum arata.Succes!
|
Sigur Clioul este al tau.Te rog eu frumos spune-mi cat costa cu tot de la bulgari.Mi-as dori sa o cumpar si eu.Pe autoart este 200 de roni si la renault este 180.Daca as face comanda si eu cat m-ar duce aceasta macheta.Merci frumos Radu!
|
Vrem poze de afara cu frumusetea de Clio:!::!:
|
Eu nu m-as fi suparat deloc daca si Porsche-ul era al tau :lol: Foarte tare acea macheta, i-ar fi stat bine langa celelate 2 Porsche din colectie :-)
dar poate ca e de ajuns Megane-ul ... asteptam prezentarea. |
abia astept sa le prezinti :X:X
|
Văd un 190E:D... Aştept prezentări.
|
10 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru coment-uri vis-a-vis de macheta, din pacate nu am reusit sa fac pozele afara pentru ca este o vreme destul de "umeda" si nu aveam cum. Poate cand o tine timpul cu mine.
Astazi v-am pregatit un mic set de poze cu: Renault Clio Williams, 1:18, NOREV Macheta in opinia mea este una buna, care are aproape toate "incredientele" pentru a fi o macheta premium, mentionez suspensia activa, mocheta, centuri de siguranta realiste, etc. Ultima poza este un teaser, pentru ce va urma in zilele ce vor veni. P.S Si ca un plus adus acestui model, sa va spun 2 vorbe de ce Renault Clio Williams are aceasta culoare si de ce jantele sunt aurii, pentru ca nu este intamplator si am placerea sa va fac cunoscut acest lucru. Jantele aurii reprezinta simbolul castigarii aurului in anul 1992 si anul 1993, iar culoarea este cea oficiala a celor de la Williams Renault |
Frumoase poze, frumoasa si prezentarea. Imi place colectia ta, axata in general pe Renault !
|
In sfarsit ti-ai prezentat si tu "bijuteria"!
E o macheta foarte reusita,poate cea mai reusita de la Norev din ultimul timp,mai ales in aceasta categorie de pret(aprox.40 euro)!:D:shock: |
Frumos Radule:twisted: Era un "must have" asta pentru tine...chiar era;)
Astept niste poze ceva mai reusite din partea ta, ca stiu ca poti:-P si cu toate Renoaiele, de ce nu?:lol: |
Foarte frumoasa macheta asta! Un hot hatch veritabil, tare as vrea sa ajung sa o iau si eu. Mai asteptam Renault-uri !
|
deja e a treia de pe forum daca nu ma insel:D frumos hot hatch!! e si pe lista mea, mai incolo peste vreun an il iau si eu.ar sta bine langa un corrado si un golf:evil:
imi place la nebunie combinatia de culori! felicitari! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning