![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
cat de smechera poate sa fie cu bara asta :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca influenteaza cu ceva ... Sau ti-e frica sa nu loveasca cu barele de rolele de la statia de verificare ... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bara stock cu buza de varu'6 ce te mai stai pe ganduri :-)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
ps. pana in 2013 sa tot am itp :D cum am ajuns acasa am si schimbat carbeliciul cu cel de dacie...alta viata acum,am schimbat si locul filtrului de benzina,l-am pus intre tur si pompa de benzina,ca era dupa ea,urmeaza sa dau aeroterma jos sa o curat,ca am pus-o doar ptr poza la repezeala |
dre ...aveam pretentii de la tine ..azi m-ai dezamagit complet ... carbelici de dacie???????????? las-o moarta ...
|
1 Attachment(s)
Iei o buza de pe un vr6 ce nu intelegi :))
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si sa fim on-topic: Carburatorul de dacie sta mai bine la relanti? Totusi stii ca ala cand l-ai inecat e mort mai mult decat ala de oltcit dublucorp, nu? Ma refer la monocorp... |
Quote:
da sta mai bine la relanti decat cel de oltcit(parerea mea).adica cum e mort cand se ineaca.eu am avut si am carb de dacie de foarte mult timp si am fost foarte multumit de el,nu tu sa se infunde asa usor(si chiar daca desfac un surub,il suflu si e gata de drum)nu tu sa nu stea relantiul,consum mai bun.asta ma interesa,nu sa fuga masina.daca o sa mi se puna piticul sa fuga,o fac turbo si gata ;) |
Quote:
|
Quote:
La al meu am avut la revizia de acum ceva ani bunisori un consum de 6- 6,5 pe dublucorp un picut modificat pe motor de 1.3, acum sa mai fi crescut un pic, al tau de dacie cat iti ia la suta? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
noutati nimic?
|
1 Attachment(s)
mai nimic...am lasat-o de fata dar inca sunt in probe
|
Ce bine arata :X:X:X pune mai multe poze.
Si eventual filmuletu ala promis ..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Din pacate nici cu doua lame de flexiune nu este suspensia suficient de dura incat sa fie o cursa mica la roata,poate doar daca are amortizorul original de fata,si acum masina sta pe "tampoane"(tampoanele din amortizoare) :rolleyes2 |
Quote:
|
Ca sa duci masina la show tot trebuie sa o misti :P
|
are dreptate julaikos.daca virez roata pe loc,asa cum e acum mai am un deget pana la aripa,si la primul hop imi rupe aripa,desi am telescoape Monroe mai scurte si pe gaz,tot sunt comprimate aproape la maxim.sunt in teste cu ea.o sa o ridic putin cate putin pana voi putea merge cu ea fara sa atinga dar si sa arate frumos.apropo masina e tun de fata,dar o sa incerc si cu 2 lame de flexiune,cu cat mai rigida cu ata mai bine :D trebuie neaparat sa iau 2 gume 195.40.16 dar cand o sa am finante
|
pai din cate stiu un dinte e cam 2,5 - 3 cm :) daca reglezi din spate ..daca reglezi din fata vreo 5 cm ... intre ele nu prea ai cum sa jonglezi deci mai putin de 2.5 -3 cm nu prea poti ridica ... eventual mai jonglezi din gumele pe care le folosesti ...
p.s. a acuma ma prinsai ... deci vrei sa o lasi asa si sa folosesti niste gume cu garda mai mica...ar trebui sa mearga si asa |
Quote:
|
Quote:
ridica masina,scoate bara,roteste bara,pune bara,strange bara,coboara masina de cric,urc-o iar pe cric fiindca e prea joasa si procesul se repeta pana faci scurta la masini de la ridicat pe cric :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Low is not a crime 8) ... si un filmulet cu evacuarea
https://www.youtube.com/watch?v=7ypvkzpfYzs |
Deci, e blana :D.Felicitari !
|