Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11 - VL 02 ABU (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/151800-oltcit-club-11-vl-02-abu.html)

yg.alex 29-09-11 00:50

Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

cat de smechera poate sa fie cu bara asta :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

Dr.Dre 29-09-11 01:18

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4612798)
cat de smechera poate sa fie cu bara asta :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

iti place acuma,chiar ma gandeam daca bara asta iti place :D,o sa ii pun si o capota fara badboy sa vad cum arata

manu_96xls 29-09-11 01:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4612807)
iti place acuma,chiar ma gandeam daca bara asta iti place :D,o sa ii pun si o capota fara badboy sa vad cum arata

Ar merge la linie cu pragurile spoilerul ăsta.:-)

Dr.Dre 29-09-11 02:03

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4612827)
Ar merge la linie cu pragurile spoilerul ăsta.:-)

mmm sti ca nu zici rau 8)

Acc3l3ratoR 29-09-11 08:30

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4612832)
mmm sti ca nu zici rau 8)

ati innebunit fratilor cu carele de trs...

Dr.Dre 29-09-11 12:48

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 4613041)
ati innebunit fratilor cu carele de trs...

nu am inebunit,dar mie imi trebuie ptr itp,si pe viitor o modific cum e in poza lui manu,ca sa am de lucru ;)

Acc3l3ratoR 29-09-11 20:18

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4613579)
nu am inebunit,dar mie imi trebuie ptr itp,si pe viitor o modific cum e in poza lui manu,ca sa am de lucru ;)

Da ce treaba au cei de la ITP cu barele tale modificate ...???

Nu cred ca influenteaza cu ceva ...

Sau ti-e frica sa nu loveasca cu barele de rolele de la statia de verificare ...

DJBOSS 29-09-11 22:21

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 4614404)
Da ce treaba au cei de la ITP cu barele tale modificate ...???

Nu cred ca influenteaza cu ceva ...

Sau ti-e frica sa nu loveasca cu barele de rolele de la statia de verificare ...

Credca mai degraba a 2-a varianta , parca e pacat sa-ti ba-ti joc de bari tocmai acolo, a ales ce-a mai buna varianta si ce-a mai sigura pt a obtine itp-u

Dr.Dre 30-09-11 00:48

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4614662)
Credca mai degraba a 2-a varianta , parca e pacat sa-ti ba-ti joc de bari tocmai acolo, a ales ce-a mai buna varianta si ce-a mai sigura pt a obtine itp-u

djboss a dat raspunsul corect ;)

lancer 30-09-11 17:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4613579)

dre ... mai uite o tema de gandire ...

Co5m1n eXtreme 30-09-11 21:50

Bara stock cu buza de varu'6 ce te mai stai pe ganduri :-)

Dr.Dre 30-09-11 22:57

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4616041)

mm nu ma incanta

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 4616545)
Bara stock cu buza de varu'6 ce te mai stai pe ganduri :-)

cum arata prelungirea de vr6,sau mai bine zis la care te referi

ps. pana in 2013 sa tot am itp :D cum am ajuns acasa am si schimbat carbeliciul cu cel de dacie...alta viata acum,am schimbat si locul filtrului de benzina,l-am pus intre tur si pompa de benzina,ca era dupa ea,urmeaza sa dau aeroterma jos sa o curat,ca am pus-o doar ptr poza la repezeala

lancer 30-09-11 23:55

dre ...aveam pretentii de la tine ..azi m-ai dezamagit complet ... carbelici de dacie???????????? las-o moarta ...

Co5m1n eXtreme 01-10-11 11:29

1 Attachment(s)
Iei o buza de pe un vr6 ce nu intelegi :))

Dr.Dre 01-10-11 12:08

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4616720)
dre ...aveam pretentii de la tine ..azi m-ai dezamagit complet ... carbelici de dacie???????????? las-o moarta ...

ee lasa macar sa fiu eu singura ta dezamagire :D,cum am mai spus,masina nu e de fuga,va fi low and slow,asa ca,carbelicul de dacie e ideal.ala de oltcit mi sa infundat si nu statea la relanti de 3 ori de cand am masina,desi la desfacut mecanicul la curatat.nu il mai suportam :x
Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 4617278)
Iei o buza de pe un vr6 ce nu intelegi :))

am inteles bree,trebuia sa zici cum avea laur,prelungire de golf 3 vr6 :D

don_eduardo37 01-10-11 15:43

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4616041)

Buna tema, doar trebuie sa intaresc buza respectiva ca sta curbata totusi revin cu niste poze, dimineata m-am trezit si m-am pus pe treaba si e gata vopsit.

Si sa fim on-topic: Carburatorul de dacie sta mai bine la relanti? Totusi stii ca ala cand l-ai inecat e mort mai mult decat ala de oltcit dublucorp, nu? Ma refer la monocorp...

Dr.Dre 01-10-11 18:45

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4617649)
Buna tema, doar trebuie sa intaresc buza respectiva ca sta curbata totusi revin cu niste poze, dimineata m-am trezit si m-am pus pe treaba si e gata vopsit.

Si sa fim on-topic: Carburatorul de dacie sta mai bine la relanti? Totusi stii ca ala cand l-ai inecat e mort mai mult decat ala de oltcit dublucorp, nu? Ma refer la monocorp...

da sta mai bine la relanti decat cel de oltcit(parerea mea).adica cum e mort cand se ineaca.eu am avut si am carb de dacie de foarte mult timp si am fost foarte multumit de el,nu tu sa se infunde asa usor(si chiar daca desfac un surub,il suflu si e gata de drum)nu tu sa nu stea relantiul,consum mai bun.asta ma interesa,nu sa fuga masina.daca o sa mi se puna piticul sa fuga,o fac turbo si gata ;)

privat4u2 01-10-11 18:58

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4617995)
da sta mai bine la relanti decat cel de oltcit(parerea mea).adica cum e mort cand se ineaca.eu am avut si am carb de dacie de foarte mult timp si am fost foarte multumit de el,nu tu sa se infunde asa usor(si chiar daca desfac un surub,il suflu si e gata de drum)nu tu sa nu stea relantiul,consum mai bun.asta ma interesa,nu sa fuga masina.daca o sa mi se puna piticul sa fuga,o fac turbo si gata ;)

daca vrei buza de varu 6 am 2 una slim pe laterale 60 ron si una plina 80 ron

don_eduardo37 01-10-11 21:57

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4617995)

Eu ziceam ca tata fiind mecanic si avand pe mana si dacie si oltcit, a fost mai multumit de carburatorul dublucorp de oltcit decat monocorpul de pe dacie si zicea ca dublucorpul daca l-ai inecat isi revine in 5 minute insa monocorpul de dacie daca l-ai inecat e bun inecat si plangi pe langa el.
La al meu am avut la revizia de acum ceva ani bunisori un consum de 6- 6,5 pe dublucorp un picut modificat pe motor de 1.3, acum sa mai fi crescut un pic, al tau de dacie cat iti ia la suta?

Dr.Dre 02-10-11 01:03

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 4618018)

cand fac rost de bani,ne auzim ;)
Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4618323)
Eu ziceam ca tata fiind mecanic si avand pe mana si dacie si oltcit, a fost mai multumit de carburatorul dublucorp de oltcit decat monocorpul de pe dacie si zicea ca dublucorpul daca l-ai inecat isi revine in 5 minute insa monocorpul de dacie daca l-ai inecat e bun inecat si plangi pe langa el.
La al meu am avut la revizia de acum ceva ani bunisori un consum de 6- 6,5 pe dublucorp un picut modificat pe motor de 1.3, acum sa mai fi crescut un pic, al tau de dacie cat iti ia la suta?

posibil sa aiba dreptate,dar cum ziceam mie imi place cel de dacie,si cu asta pe care il am acuma nu am avut probleme,cum am avut cu cel de oltcit(sau mai bine zis cu cel de nova de 1.6)

Dr.Dre 02-10-11 01:04

Quote:

Quote:

posibil sa aiba dreptate,dar cum ziceam mie imi place cel de dacie,si cu asta pe care il am acuma nu am avut probleme,cum am avut cu cel de oltcit(sau mai bine zis cu cel de nova de 1.6)

Dr.Dre 02-10-11 01:13

Quote:

Quote:

lancer 02-10-11 10:20

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4617343)
ee lasa macar sa fiu eu singura ta dezamagire :D,cum am mai spus,masina nu e de fuga,va fi low and slow,asa ca,carbelicul de dacie e ideal.ala de oltcit mi sa infundat si nu statea la relanti de 3 ori de cand am masina,desi la desfacut mecanicul la curatat.nu il mai suportam :x

eiii asta stiam ...dar ma gandeam ca e pacat la cat ai muncit la ea si cum arata sa stai cu carb de dracie ... chit ca nu va fi de fuga ... eu unul nu am avut belele cu carburatoarele de oltcit ...cat despre infundat ..mai mult din cauza prafului decat din benzina ... deci daca nu mergea la palma ... ii desfaceam capacul suflam jigloarele si il montam la loc ...si aia era (cu cel de nova hmm ..nu stiu ...dar poate are alta combinatie de jigloare decat cel de oltcit de 1,3 sau 1,1 (stiu ca exista diferente de jigloare si intre 1,1 si 1,3) e totusi facut pt motor de 1,6, nu am aprofundat prea mult subiectul asta ... dar sigur sunt destui care sa stie ce si cum)

frankie_let 05-11-11 09:02

noutati nimic?

Dr.Dre 05-11-11 14:24

1 Attachment(s)
mai nimic...am lasat-o de fata dar inca sunt in probe

minimal.madness 05-11-11 14:35

Ce bine arata :X:X:X pune mai multe poze.
Si eventual filmuletu ala promis ..:rolleyes2

manu_96xls 05-11-11 17:46

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4693055)
mai nimic...am lasat-o de fata dar inca sunt in probe

Ca înălțime, e perfect, acum scoate roata la nivel cu aripa și o să fie fix ceea ce trebuie!;)

julaikos 05-11-11 18:57

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4693403)
acum scoate roata la nivel cu aripa și o să fie fix ceea ce trebuie!;)

Scosul rotii e un lucru simplu dar masina va merge doar in linie dreapta fiindca altfel la cel mai mic hop cu roata usor virata va atinge cauciucul in buza aripii;
Din pacate nici cu doua lame de flexiune nu este suspensia suficient de dura incat sa fie o cursa mica la roata,poate doar daca are amortizorul original de fata,si acum masina sta pe "tampoane"(tampoanele din amortizoare) :rolleyes2

manu_96xls 05-11-11 19:04

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4693614)
Scosul rotii e un lucru simplu dar masina va merge doar in linie dreapta fiindca altfel la cel mai mic hop cu roata usor virata va atinge cauciucul in buza aripii;
Din pacate nici cu doua lame de flexiune nu este suspensia suficient de dura incat sa fie o cursa mica la roata,poate doar daca are amortizorul original de fata,si acum masina sta pe "tampoane"(tampoanele din amortizoare) :rolleyes2

E oricum de show mașina, ce hopuri?:-P

julaikos 05-11-11 19:22

Ca sa duci masina la show tot trebuie sa o misti :P

Dr.Dre 07-11-11 02:22

are dreptate julaikos.daca virez roata pe loc,asa cum e acum mai am un deget pana la aripa,si la primul hop imi rupe aripa,desi am telescoape Monroe mai scurte si pe gaz,tot sunt comprimate aproape la maxim.sunt in teste cu ea.o sa o ridic putin cate putin pana voi putea merge cu ea fara sa atinga dar si sa arate frumos.apropo masina e tun de fata,dar o sa incerc si cu 2 lame de flexiune,cu cat mai rigida cu ata mai bine :D trebuie neaparat sa iau 2 gume 195.40.16 dar cand o sa am finante

lancer 08-11-11 02:40

pai din cate stiu un dinte e cam 2,5 - 3 cm :) daca reglezi din spate ..daca reglezi din fata vreo 5 cm ... intre ele nu prea ai cum sa jonglezi deci mai putin de 2.5 -3 cm nu prea poti ridica ... eventual mai jonglezi din gumele pe care le folosesti ...

p.s.
a acuma ma prinsai ... deci vrei sa o lasi asa si sa folosesti niste gume cu garda mai mica...ar trebui sa mearga si asa

Dr.Dre 08-11-11 02:53

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4698853)
pai din cate stiu un dinte e cam 2,5 - 3 cm :) daca reglezi din spate ..daca reglezi din fata vreo 5 cm ... intre ele nu prea ai cum sa jonglezi deci mai putin de 2.5 -3 cm nu prea poti ridica ... eventual mai jonglezi din gumele pe care le folosesti ...

p.s.
a acuma ma prinsai ... deci vrei sa o lasi asa si sa folosesti niste gume cu garda mai mica...ar trebui sa mearga si asa

da o sa incerc si cu niste gume cu garda mai joasa,dar pana acum eu am lasat-o doar din partea din fata.o sa incerc sa o ridic un dinte si din spate

julaikos 08-11-11 08:41

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4698853)

p.s.

Daca scoti bara complet din spate,o reglezi in pasi de mai putin de 1cm,cam 2-3 dinti in spate inseamna 1cm...se poate regla foarte fin dar este de munca:
ridica masina,scoate bara,roteste bara,pune bara,strange bara,coboara masina de cric,urc-o iar pe cric fiindca e prea joasa si procesul se repeta pana faci scurta la masini de la ridicat pe cric :lol:

Dr.Dre 10-11-11 01:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4699148)
Daca scoti bara complet din spate,o reglezi in pasi de mai putin de 1cm,cam 2-3 dinti in spate inseamna 1cm...se poate regla foarte fin dar este de munca:
ridica masina,scoate bara,roteste bara,pune bara,strange bara,coboara masina de cric,urc-o iar pe cric fiindca e prea joasa si procesul se repeta pana faci scurta la masini de la ridicat pe cric :lol:

bine ca mi-ai zis,atunci o sa mai incerc din partea din fata,adica sa scot bara de torusine din bratul inferior dupa ce desfac cele 2 suruburi de 19 cu care e prinsa de lama de flexiune si ala mic de 10 de unde se uneste bara cu bratul(explicatia amanuntita este pentru cei care sunt mai necunoscatori,cum am fost si eu pana nu de mult :D)... si un mic virtual tuning sa vad cu va arata cand va fi lasata blana si cu o folie 35% pe toata masina 8)

Dr.Dre 24-11-11 22:36

3 Attachment(s)
Low is not a crime 8) ... si un filmulet cu evacuarea
https://www.youtube.com/watch?v=7ypvkzpfYzs

Devu 24-11-11 22:43

Deci, e blana :D.Felicitari !

minimal.madness 24-11-11 22:45

Sweetttttt 8)
Congrats !

Dr.Dre 24-11-11 22:49

danke susunnnn !!! :D

Acc3l3ratoR 25-11-11 00:22

super lowwe....;):shock:

All times are GMT +2. The time now is 06:32.

- Copyright 2026 4Tuning