Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

Dark Side 27-02-10 22:28

Re: Machetele mele - VENOX

Plus ca daca iti place asa mult uratenia de Piss'n Gasser mai iei o bucata si p'asta dupa vorba mea o desmembrezi in scopuri nobile. Astfel o sa ai o macheta mult mai individuala decat orice Piss'n Gasser. :))) 8) :lol:

gabitzUU 28-02-10 01:23

Ultimile 4 sunt dementiale,superbe :X Cel putin willy's-ul este demential :X Felicitari

VENOX 28-02-10 11:56

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3129092)
Superbe, cred ca stiu de unde le ai, si te cam invidiez ca au ajuns la tine :P. Bone shaker ala ar trebui la mine sa fie, ca sa mearga cu altceva ce am eu de la Calin ;), respectiv woodie sa ii tina companie celui cu placi de surf pe care il am :-D.

Pai daca nu ai cu ce combina ce ai tu, poate imi trimiti mie sa se potriveasca aici la mine :D.
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3129871)
Nu te-ai multumit cu Bone Shaker Treasure Hunt... l-ai vrut si simplu:evil:
Foarte frumoase ultimele 4;-)

Asa a fost sa fie :lol: Sunt chiar bucuros sincer sa vad Bone Shaker-ul si fara "textila". :)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3130108)
Plus ca daca iti place asa mult uratenia de Piss'n Gasser mai iei o bucata si p'asta dupa vorba mea o desmembrezi in scopuri nobile. Astfel o sa ai o macheta mult mai individuala decat orice Piss'n Gasser. :))) 8) :lol:

Sa stii ca am de reconditionat un MBX Flare Side Pick-Up si cred ca mi-ai dat o idee buna de unde sa scot niste seturi de roti. Deci sfatul tau nu a fost chiar inutil :lol:

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3130528)
Ultimile 4 sunt dementiale,superbe :X Cel putin willy's-ul este demential :X Felicitari

Multumesc gabitzUU! Trebuie sa ma uit prin tolba sa vad daca mai reusesc sa mentin linia prezentarilor de modele clasice :-)

Creative256 28-02-10 12:13

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3131346)
Pai daca nu ai cu ce combina ce ai tu, poate imi trimiti mie sa se potriveasca aici la mine :D.

Asa a fost sa fie :lol: Sunt chiar bucuros sincer sa vad Bone Shaker-ul si fara "textila". :)

Hey hey dupa ce ca ai luat atatea frumuseti vrei sa iei si putinul care l-am prins eu :shrug_no:. Cat despre Bone Shaker da si tu jos textila de pe TH si trimite la mine cel gri 8). Astept sa vad ce frumuseti mai ne arati.

VENOX 28-02-10 12:27

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3131400)
Hey hey dupa ce ca ai luat atatea frumuseti vrei sa iei si putinul care l-am prins eu :shrug_no:. Cat despre Bone Shaker da si tu jos textila de pe TH si trimite la mine cel gri 8). Astept sa vad ce frumuseti mai ne arati.

:oops: M-ai prins :lol:

Continuam cu prezentarile:

'66 Nova (1/64) Hot Wheels

Olds 442 W-30 (1/64) Hot Wheels (1998, 5-PACK)

Creative256 28-02-10 12:38

SUPER ! Tot de la Calin si astea?

Dark Side 28-02-10 13:11

Base line... nimic interesant !
Vreau si io sa vad niste 100%, Classic, sElectionS, Ultra Hots, Milestone Moments, STH d'astea !!!!! :D

VENOX 28-02-10 13:18

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3131489)
SUPER ! Tot de la Calin si astea?

Dap tot de la el!

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3131580)
Base line... nimic interesant !
Vreau si io sa vad niste 100%, Classic, sElectionS, Ultra Hots, Milestone Moments, STH d'astea !!!!! :D

:no: Vezi aici cate vrei ! :lol:

Dark Side 28-02-10 13:28

Io vreau sa vad la voi nu pe net.

VENOX 28-02-10 15:51

Noi ne laudam cu ce avem, poate ne arati tu mai multe. :)

gabitzUU 28-02-10 18:02

Frumos rau Nova:) un model foarte reusit :X

e30_eVG3n 01-03-10 14:26

Foarte frumoase astea 2;-)
'66 Nova zici ca e tras in piele... dar cu siguranta e negru mat:lol:

VENOX 01-03-10 14:32

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3132513)
Frumos rau Nova:) un model foarte reusit :X

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3135643)
Foarte frumoase astea 2;-)
'66 Nova zici ca e tras in piele... dar cu siguranta e negru mat:lol:

Multumesc pentru laude! Nova e negru mat 100%, sau ca sa pun problema altfel: full options fara piele :lol:

CALIN 79 01-03-10 19:52

Ha, ha, numai bunatati :D.

Cozmescu-Alin 01-03-10 19:58

Foarte frumoase machetele.

Hai raspunde la PM sa-ti maresti colectia:lol:

VENOX 01-03-10 21:35

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3136737)
Ha, ha, numai bunatati :D.

Fireste! :lol:
Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3136767)
Foarte frumoase machetele.

Hai raspunde la PM sa-ti maresti colectia:lol:

Ai PM!

Incepem saptamana cu:

Lamborghini Murcielago (1/64) Hot Wheels

T-Bird Stocker (1/64) Hot Wheels

CALIN 79 01-03-10 22:35

Ce tare, eu nici nu stiam cum se cheama asta ultima.

VENOX 02-03-10 12:23

Crede-ma ca am cautat ceva pana am gasit numele ei. Din pacate nici acum nu am gasit-o cu paintjob-ul asta, deci inca nu imi dau seama din ce an e si in ce fel a fost comercializata.

Creative256 02-03-10 13:26

1 Attachment(s)
Lambo, am mai zis ca nu imi place in mod extraordinar, dar celalat e super fain.Am si eu una asemanatoare (e dragracer) care nu stiu ce e, poate ma ajuti tu, iti dau o poza de pe okazii unde se vinde unul ca al meu(adica in stare mult mai buna, al meu e mai trecut prin viata ;) ). Unde e facut si an nu am acum dar in weekend o sa aflu daca nu gasesti doar dupa poza. Merci frumos.

VENOX 02-03-10 13:29

Multam fain! Vezi ca link-ul a fost sters automat se pare... te rog sa pui o poza si anul de licenta + tara producatoare si sper sa il gasesc.

VENOX 02-03-10 15:42

1 Attachment(s)
@Creative=> Am reusit sa identific urmatoarele chestii despre macheta:
- se pare ca e vorba de 1993 McDonald's Funny Car (asta am aflat de aici )
- am cautat putin mai adanc sa vad daca a existat in serii normale in afara de McDonald's, si se pare ca e facuta dupa Probe Funny Car, dupa cum poti vedea aici.
- Funny Car se refera la o clasa de dragstere folosite la Drag Racing in US

Iti atasez si o poza unde arata variantele din McDonald's Happy Meal:
vezi atasament

Si o imagine cu pliantul McDonald's de atunci:
http://images4.wikia.nocookie.net/ho...1993-Promo.jpg

Creative256 02-03-10 15:50

VENOX my friend esti the man! Cat am cautat si nu am gasit, nu stiu cum ai reusit dar merci mult. Stiam ce sunt funny cars , asa il cautasem si eu, dar nu mi se parea ca seamana cu Probe, dar daca zici tu asa o fi. Oricum , o am de multi ani , de cand eram copil din te miri ce schimburi :-D

VENOX 02-03-10 16:02

Ma bucur ca te-am putut ajuta! Adevarul e ca are ceva ani batranica... Si cu ocazia asta am aflat si eu tot ce are scris M.I. pe partea de jos, provine din serie McDonald's (McDonald's Incorporated). Deci T-Bird-ul prezentat mai devreme provine tot dintr-un hamburger :lol:

Dark Side 02-03-10 20:32

Pai cum ?!
La tot ce de la Mec nu scr. nimic pe dedesupt. Eu nu am vazut scr. cu prescurtari ci doar cu ceva gen Made by mattel for Mcdonalds corp. .... :-/

VENOX 02-03-10 20:57

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3140269)
Pai cum ?!
La tot ce de la Mec nu scr. nimic pe dedesubt. Eu nu am vazut scr. cu prescurtari ci doar cu ceva gen Made by mattel for Mcdonalds corp. .... :-/

Eu m-am referit la cele care au scris M.I., ca M. vine de la McDonald's si I. vine de la Incorporated. Acum ca pe unele scrie altceva sau nimic... e foarte posibil.

VENOX 02-03-10 21:34

6 Attachment(s)
Sa trecem mai departe cu:

Dodge M80 (1/64) Hot Wheels

Opel Frogster (1/56) Matchbox

Dark Side 02-03-10 21:36

Prea tare numele de "Frogster".
Totusi mi'ar fi placut sa se miste acel capac de portbagaj culisant... asa un mic "truc" a la MBX

VENOX 02-03-10 21:43

Iti zic sincer ca din primul moment cand am vazut-o, am inceput sa trag de partea din spate, am zis poate poate se deschide cumva, dar nu a fost sa fie :)

Dark Side 02-03-10 22:23

Si io la fel... :lol:

Creative256 03-03-10 01:17

Frumoase amandoua, dar totusi Dodge Powa! :-D

VENOX 03-03-10 18:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3141359)
Frumoase amandoua, dar totusi Dodge Powa! :-D

Merci! DODGE POWAAA

Iar pentru azi:

Honda Civic (1/64) Hot Wheels

Lotus Elise (1/64) MFG FOR McD CORP. / Hot Wheels (China)

Creative256 03-03-10 18:58

Frumoase amandoua. Civica o am si eu, dar a ta e revopsita cumva?

e30_eVG3n 03-03-10 19:01

Superb M80-ul;-) Numai frumuseti ai luat de la Calin:D(si eu le astept pe ale mele:mrhappy:)

Apelez si eu la tine! Din poza atasata in primul post pe pagina asta, am si eu una si poate ma ajuti s-o identific, te rog, eu nu am reusit:D Atasez poza cu macheta incercuita;)]

Later edit: Pana sa postez eu, tu ai si pus altele:D
Honda e prea tare;-) Superba!!!

VENOX 03-03-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3143583)
Frumoase amandoua. Civica o am si eu, dar a ta e revopsita cumva?

E curatata de niste urme de decals si retusata ici colo cu marker negru unde mai era sarita vopseaua.

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3143600)
Superb M80-ul;-) Numai frumuseti ai luat de la Calin:D(si eu le astept pe ale mele:mrhappy:)

Apelez si eu la tine! Din poza atasata in primul post pe pagina asta, am si eu una si poate ma ajuti s-o identific, te rog, eu nu am reusit:D Atasez poza cu macheta incercuita;)]

Later edit: Pana sa postez eu, tu ai si pus altele:D
Honda e prea tare;-) Superba!!!

Dap, sunt foarte multumit de tot ce mi-a trimis Calin si acum mai astept o tura :D. Te rog sa atasezi poza cu macheta incercuita ca ai uitat si te ajut cu placere!

e30_eVG3n 03-03-10 20:26

1 Attachment(s)
Nu stiu de ce nu s-a atasat:rolleyes2 Uite poza;) Mersi!

VENOX 03-03-10 20:58

E T-Bird Stocker:
"Yellow "M" on sides and hood, Yellow "27" on doors, and roof, with White "McDonald's" on sides

Aici vei vedea 3 versiuni ale T-Bird Stocker, eu o am pe a 3-a, tu ar trebui sa o ai pe prima sau a doua.

gabitzUU 03-03-10 21:01

E super tare Civicu :X imi place la nebunie.

e30_eVG3n 04-03-10 20:31

Mersi! Al meu se potriveste perfect acelei descrieri... galben, cu M-ul de la McDonald's etc.;-) In linkul de HW Wikia nu seamana deloc cu primele 2:-) In schimb, tu avand-o pe a treia ai un Treasure Hunt pe 1997! Felicitari;-)

Later edit: Acum am vazut ca are alt PJ, semana perfect insa cu TH-ul! Si asa este un model reusit:-P

VENOX 04-03-10 21:44

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3144138)
E super tare Civicu :X imi place la nebunie.

Iti zic sincer ca si mie! :D
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3147566)
Mersi! Al meu se potriveste perfect acelei descrieri... galben, cu M-ul de la McDonald's etc.;-) In linkul de HW Wikia nu seamana deloc cu primele 2:-) In schimb, tu avand-o pe a treia ai un Treasure Hunt pe 1997! Felicitari;-)
Later edit: Acum am vazut ca are alt PJ, semana perfect insa cu TH-ul! Si asa este un model reusit:-P

Nu era rau sa fie T-Hunt dar oricum mi se pare si mie ca e un model destul de reusit.

Azi pun doua machetute non-HW, dar una dintre ele e de suflet pentru mine fiindca a avut si tatal meu una la fel cand eram mai prunc, 1/1 bineinteles. Ma refer la Mercedes.

Mercedes 207D Kasten (1/72) Welly

Camper Truck (1/58.) China

alexu_bad_boy 04-03-10 22:02

Marfa rau ambele

All times are GMT +2. The time now is 21:17.

- Copyright 2026 4Tuning