![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Plus ca daca iti place asa mult uratenia de Piss'n Gasser mai iei o bucata si p'asta dupa vorba mea o desmembrezi in scopuri nobile. Astfel o sa ai o macheta mult mai individuala decat orice Piss'n Gasser. :))) 8) :lol:
|
Ultimile 4 sunt dementiale,superbe :X Cel putin willy's-ul este demential :X Felicitari
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Continuam cu prezentarile: '66 Nova (1/64) Hot Wheels Olds 442 W-30 (1/64) Hot Wheels (1998, 5-PACK) |
SUPER ! Tot de la Calin si astea?
|
Base line... nimic interesant !
Vreau si io sa vad niste 100%, Classic, sElectionS, Ultra Hots, Milestone Moments, STH d'astea !!!!! :D |
Quote:
Quote:
|
Io vreau sa vad la voi nu pe net.
|
Noi ne laudam cu ce avem, poate ne arati tu mai multe. :)
|
Frumos rau Nova:) un model foarte reusit :X
|
Foarte frumoase astea 2;-)
'66 Nova zici ca e tras in piele... dar cu siguranta e negru mat:lol: |
Quote:
Quote:
|
Ha, ha, numai bunatati :D.
|
Foarte frumoase machetele.
Hai raspunde la PM sa-ti maresti colectia:lol: |
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Incepem saptamana cu: Lamborghini Murcielago (1/64) Hot Wheels T-Bird Stocker (1/64) Hot Wheels |
Ce tare, eu nici nu stiam cum se cheama asta ultima.
|
Crede-ma ca am cautat ceva pana am gasit numele ei. Din pacate nici acum nu am gasit-o cu paintjob-ul asta, deci inca nu imi dau seama din ce an e si in ce fel a fost comercializata.
|
1 Attachment(s)
Lambo, am mai zis ca nu imi place in mod extraordinar, dar celalat e super fain.Am si eu una asemanatoare (e dragracer) care nu stiu ce e, poate ma ajuti tu, iti dau o poza de pe okazii unde se vinde unul ca al meu(adica in stare mult mai buna, al meu e mai trecut prin viata ;) ). Unde e facut si an nu am acum dar in weekend o sa aflu daca nu gasesti doar dupa poza. Merci frumos.
|
Multam fain! Vezi ca link-ul a fost sters automat se pare... te rog sa pui o poza si anul de licenta + tara producatoare si sper sa il gasesc.
|
1 Attachment(s)
@Creative=> Am reusit sa identific urmatoarele chestii despre macheta:
- se pare ca e vorba de 1993 McDonald's Funny Car (asta am aflat de aici ) - am cautat putin mai adanc sa vad daca a existat in serii normale in afara de McDonald's, si se pare ca e facuta dupa Probe Funny Car, dupa cum poti vedea aici. - Funny Car se refera la o clasa de dragstere folosite la Drag Racing in US Iti atasez si o poza unde arata variantele din McDonald's Happy Meal: vezi atasament Si o imagine cu pliantul McDonald's de atunci: http://images4.wikia.nocookie.net/ho...1993-Promo.jpg |
VENOX my friend esti the man! Cat am cautat si nu am gasit, nu stiu cum ai reusit dar merci mult. Stiam ce sunt funny cars , asa il cautasem si eu, dar nu mi se parea ca seamana cu Probe, dar daca zici tu asa o fi. Oricum , o am de multi ani , de cand eram copil din te miri ce schimburi :-D
|
Ma bucur ca te-am putut ajuta! Adevarul e ca are ceva ani batranica... Si cu ocazia asta am aflat si eu tot ce are scris M.I. pe partea de jos, provine din serie McDonald's (McDonald's Incorporated). Deci T-Bird-ul prezentat mai devreme provine tot dintr-un hamburger :lol:
|
Pai cum ?!
La tot ce de la Mec nu scr. nimic pe dedesupt. Eu nu am vazut scr. cu prescurtari ci doar cu ceva gen Made by mattel for Mcdonalds corp. .... :-/ |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Sa trecem mai departe cu:
Dodge M80 (1/64) Hot Wheels Opel Frogster (1/56) Matchbox |
Prea tare numele de "Frogster".
Totusi mi'ar fi placut sa se miste acel capac de portbagaj culisant... asa un mic "truc" a la MBX |
Iti zic sincer ca din primul moment cand am vazut-o, am inceput sa trag de partea din spate, am zis poate poate se deschide cumva, dar nu a fost sa fie :)
|
Si io la fel... :lol:
|
Frumoase amandoua, dar totusi Dodge Powa! :-D
|
7 Attachment(s)
Quote:
Iar pentru azi: Honda Civic (1/64) Hot Wheels Lotus Elise (1/64) MFG FOR McD CORP. / Hot Wheels (China) |
Frumoase amandoua. Civica o am si eu, dar a ta e revopsita cumva?
|
Superb M80-ul;-) Numai frumuseti ai luat de la Calin:D(si eu le astept pe ale mele:mrhappy:)
Apelez si eu la tine! Din poza atasata in primul post pe pagina asta, am si eu una si poate ma ajuti s-o identific, te rog, eu nu am reusit:D Atasez poza cu macheta incercuita;)] Later edit: Pana sa postez eu, tu ai si pus altele:D Honda e prea tare;-) Superba!!! |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu de ce nu s-a atasat:rolleyes2 Uite poza;) Mersi!
|
E T-Bird Stocker:
"Yellow "M" on sides and hood, Yellow "27" on doors, and roof, with White "McDonald's" on sides Aici vei vedea 3 versiuni ale T-Bird Stocker, eu o am pe a 3-a, tu ar trebui sa o ai pe prima sau a doua. |
E super tare Civicu :X imi place la nebunie.
|
Mersi! Al meu se potriveste perfect acelei descrieri... galben, cu M-ul de la McDonald's etc.;-) In linkul de HW Wikia nu seamana deloc cu primele 2:-) In schimb, tu avand-o pe a treia ai un Treasure Hunt pe 1997! Felicitari;-)
Later edit: Acum am vazut ca are alt PJ, semana perfect insa cu TH-ul! Si asa este un model reusit:-P |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi pun doua machetute non-HW, dar una dintre ele e de suflet pentru mine fiindca a avut si tatal meu una la fel cand eram mai prunc, 1/1 bineinteles. Ma refer la Mercedes. Mercedes 207D Kasten (1/72) Welly Camper Truck (1/58.) China |
Marfa rau ambele
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning