![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
O reclama haioasa la ST! Ca am cam epuizat subiectul versusului! :) https://www.youtube.com/watch?v=1VEDOIjPFE8
|
Quote:
Acolo poti sa cauti definitii pentru cuvintele pe care nu le stii. Quote:
Ce tare e asta ! Inainte sa incepi cu "cum sa ma acuzi ca nu stiu cat consuma masina mea",nu te acuz ca nu stii,ci ca minti de ingheata apele. Trecand peste faptul ca la mers la maxim ala e consum de masina de 70 CP si 900 kg nu de 200 CP si 1400 kg,uite ce zic baietii de la Evo despre mers la maxim cu GTI:" I also found it was rarely worth revving out the last thousand rpm, the GTI’s punch being lower down the range. This approach resulted in almost acceptable fuel consumption, too – I saw 10.2mpg when thrashing it, but teens when I was more gentle." 10,2 mpg (galoane imperiale nu americane) inseamna 27,7 litri 100/km.E drept ca e mers pe circuit,dar pana la 11 e cale lunga. Consumul lor MEDIU in luna respectiva a fost 9,26 litri/100 km.Ca sa nu zici ca au ei ceva cu GTI-ul ;) |
nu o fi chiar 11, dar nici 27!! las-o incolo ca am mers cu GTI destul si destul de tare. 27 nu are.... si de cand comparam consumul pe circuit cu mers zilnic? sunt curios aceeasi baietzi pe acelasi circuit cu ST...
|
@race tata ...hai sa iti mai explic odata , ok ? k pt unii am inteles k tre sa le explici de 2 ori .
dak merg pe autostrada numai peste 200 de km/h e normal k imi consuma de la 18 in sus. dar eu vb de drum intins , unde nu poti sa o tii numai 200 k nu esti avion , mai dai de o curba , o masina ...ect. deci la un drum buc - cj fara sa merg la consum , si mers kt am avut loc sa spun asa , mi-a consumat doar 10.2 . si deja am facut vreo 20 de drumuri buc - cj de knd am masina si nu a sarit de 11 niciodata . fac plinul si sunt cam 480 de km si imi mai raman vreo 60 , km de mers. deci nu tre sa ma inveti pe mine kt consuma masina mea , dak vrei sa crezi bine dak nu e problema ta. si faza cea mai tare e aici ,u ai pus consum de 27 ,7 pe circuit , pai ma baiatule nu stiu cum sa iti explic , ai condus vreodata DSG ? ...nu cred k dak conduceai stiai , dar iti spun eu , pe circuit se pune pe " S " , ma refer la DSG k despre asta e vb , si din moment ce o pui pe S credk iti dai si u seama de consum . dar in nici un caz nu sunt atat de bou sa o pun la drum intins pe S. (Inainte sa incepi cu "cum sa ma acuzi ca nu stiu cat consuma masina mea",nu te acuz ca nu stii,ci ca minti de ingheata apele.) ....si cu faza asta m-ai spart. exact pe tine vroiam sa te mint kt consuma masina mea , ...esti praf ma . mai bine vezi kt consuma tramvaiul cu care mergi u . :)))))) |
Quote:
super tare reclama :))))))) |
in alta ordine de idei ;) https://www.youtube.com/watch?v=Fa2I2s21ENI
|
Morro ai mai pus odata link`ul asta!
|
moro, prietene,...poate te-ai ratacit...ce strada cauti? mai stii si altceva? take 5!
|
:D :D :D ce, nu va place?
|
mie unul nu mi se prea pare ca are legatura
|
Super tari amandoua masinutele ! Totusi GTI.....:-)
|
Consider k s-a vorbit atat de mult pe tema asta si nu s-a spus exact esentialul care e mai buna GTI sau ST k defapt dasta e postat topicu care e mai buna nu detaliile masinilor nu??
|
poi ce crezi ca se discuta aici .. fiecare e cu o parere si shi`a spus`o
|
Fordul consider ca e mai echilibrat plus ca are trenul de rulare mai bun, nu cred ca poate cineva sa spuna ca Golful are tren de rulare mai bun decat Focus.
|
s-au cam epuizat parerile pe topicul asta! :) avem nevoie de intrigi noi!
|
am ales GTI, cred ca se apropie mai mult de preferintele mele
pe langa asta cred ca pt golf se gasesc mai multe lucruri pt tuning motor si exterior......asta daca se mai vrea lucrul asta....... |
Quote:
|
Mult mai multe :)) aici Ford-ul chiar nu are nici o sansa.. gandeste-te doar la cati tuneri Vw exista si cati Ford..
|
desi sunt fan Vw si mai ales GTI , la partea asta sincer mi se pare ca focusul este in fata , dar are un minus interiorul... In rest as alege focusul chiar daca sunt fan GTI !!! totusi este un 2.5 are un sunet mai altfel are ceva in plus ca potential amandoua se duc mult spre extrem dar totusi tractiune fata...
|
Quote:
p.s. Nu contest ca sunt mai multi tuneri vw dar din pacate suntem in romania si nu prea tie de folos, poate dupa ce iti expira garantia! Oricum nu e un impediment asta sa alegi ST-ul! |
amice...cand or oferi aia de la collina garantie pe tuning, si imi spui tu mie ca ford stie de asta.... vei mai creste putin...... tu chiar crezi asa ceva??? ia vb tu cu tuneri sa vezi ce si cum...vrei link unde Ceky de la dimsport explica clar ce fac aia? granatie la kit turbo auzi.......... hahahahahah tare mah asta...
offf kids these days... tot ce citesc tre sa si creada... |
bogdan wrc - razi cam degeaba - mai practic ar fi sa te duci pana la ei (pod baneasa) si sa intrebi singur pentru a afla toate detaliile legate de acest upgrade, nu sa intrebi tuneri etc, fiecare cu politica lui de marketing, mergi pana la Colina si intereseaza-te (a nu se intelege ca este atac la persoana sau flame)
|
da de ce rcezi ca e nevoie sa ma duc pana acolo? stiu ce zic ei. dar eu iti zic de lucuri reale. ai mai auzit tu undeva in lumea asta sa ceva? sa dea dealerul garantie pe kit turbo? tu chiar nu ai auzit de marketing? oricum nu ctz, nu tre sa demontrez nimic, ca oricum ii crdeti. si chiar iti doresc sa iei ST sa faci upgrade la el si sa te fereasca Dzeu de prob dupa aia. sa vezi ce garantie dau ei ;)
uite, poate eu sunt un nimeni in domeniu...dar uite aici ce zic altii mai "mari": poate asa va treziti si voi din betia merketingului: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...291#post738291 |
Sper ca ST-ala nu avea kitul ala de 320CP pentru ca a luat putina bataie de la Zyx ! Stock nu era sigur desi cel care venise cu masina asa sustinea. Oare ce avea pe el ?
|
deci bogdan ca sa intelegi "eu firma X vand produsul Y caruia daca ii faci imbunatatiri la mine iti ofer garantie la el pe baza unui contract de o perioada N" e dreptul meu sa fac o astfel de "promotie" ptr care eu raspund, e adevarat ca o masina Ford in garantie poate intra in orice service autorizat Ford, folosind acel kit vei folosi numai Colina care l-au oferit pentru masina (alt service nu mai ofera garantie).
|
NWZeu, oare Collina chiar asa mari dealeri sunt de isi permit ei sa faca promotii din astea? tu chiar asa ii crezi? offfff
|
are cineva kit de la colina? Parca spunea cineva ca vrea sa puna pe masina....
|
bogdane sunt lucruri pe care nu vrei sa le intelegi - e treaba lor ce promotii si miscari de marketing fac, sunt 3 mari dealeri Romcar, BDT, Colina ordinea o alegi tu, insa te anunt ca ei fac parte si din motorsport, au magazin de piese de tuning si sunt implicati in raliuri asa ca nu stiu cat de "mici si insignifianti" sunt, eu nu am nimic de castigat de urma lor (masina am cumparat-o de la alt dealer si nu am nici o lucrare tehnica efectuata la masina la ei), si poate e mai eficient decat sa citezi persoane de pe forum sa dai o fuga pana la ei si sa vazi cum stau lucrurile real.
|
Quote:
|
Quote:
|
NWZeu...mda..va las pe voi sa intelegeti ce vreti. de ce sa ma duc la ei? sa imi spuna ce imi spui tu? eu stiu ce zic si ei. dar una e motorsport si altele sunt vanzarile si marketingul. si apropo...ce mare motorsport fac ei? niste fiesta preparate de altii ? poate nu iti dai seama, dar intre fiesta de la vezi la curse, si un ST la unui client e cam mare diferenta. asa si metrotehnica face si chiar FACE Ibiza de raliu, si baietzii de acolo monteaza si ei kituri turbo pe TDI, fiind chiar f. priceputi..dar de aici pana la a face asta pe o masina noua i sa dea garantie....
unlord..tu intelegi ce vrei... sfatul meu: luati-va ST si puneti-va kitul de la collina. sa vedem dupa aia cine ce scrie aici. si cu asta am incheiat. nu mai comentez depsre asta aici. fuscobal, un cip, eventual. si nu ma mira ca si-a luat-o de la Zyx... cine nu si-a luat-o de la Zyx.... ? |
"Echipajul Colina Motors, Alexandru Pitigoi / Vlad Terzi, tot pe un Lancer, s-a plasat la doar 34 de secunde de lider." Raliul SIROMEX - CNR ------ este din campionatul trecut, asta ca un exemplu.
Observ o afinitate catre anumit "tuner" ce se ocupa in general cu VAG, eu insa sunt impartial ;). (este o completare a postului anterior si inchei si eu discutia vis-a-vis de ...... motors) @Polo lui Zyx - are o racheta de masina, in clasa ei e cam greu sa aiba concurenta ... sa ii dam cezarului ce merita :D |
golfu 5 cu jante de gti. ala e cel mai tareeeee. focusu numi place deloc
|
Quote:
|
bogdan wrc :shock: tu stii ce ai zis de 10 posturi incoace?... pai aia nu oferca garantie, e doar marketing dar ei de fapt iti spun tie ca ai garantie dar nu e nevoie ca tu sa te deuci (fiind foarte priceput) pt ca tu stii ca ei nu iti dau garantie desi te mint si prin urmare nu ai de ce sa te duci
am scris asa incat sa nu intelegi nimic adica exact cum ai scris tu... priceputule |
VW Golf GTI
|
Quote:
merci mult. asta ai priceput sau iti fac o schema? |
macar cei de la colina iti ofera o garantie ascunsa- (esti un fel obligat sa faci reveziile la ei )- dar daca iti doresti asa ceva cred ca poti trece peste acest inconvenient
in schimb nici o reprezentanta V W - audi nu face asa ceva, ba mai mult te pune sa semnezi o hartie cand o cumperi ca vei pierde garantia daca ii vei face ceva |
N`am semnat nimic la achizitionarea masinii la Cardinal Motors! Si oricum peste tot se pierde garantia daca iti bagi botu in ea;)
|
Garantia se pierde peste tot cu exceptia colina, unde isi baga ei botul! Si au si experienta in motorsport deci stiu ce fac (prefer sa ii las pe ei decat alti neaveniti din romania)! Si iti dau si garantie! 4 (patru) ani , nu 2 ca la vw! De ce m-as combina la un GTI? nu e nicio smekerie, pe langa ca e mai putin performant de serie decat ST-ul de serie nici nu prea poti sa ii ridici puterea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning