Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Saharra 23-09-08 19:38

Re: How about piercing or tattoos?

Sincer, nu. Am anti-traznet pe casa.

Cabbano 23-09-08 21:05

Quote:

Originally Posted by Saharra (Post 1771553)
Hello everyone!

Ma gandesc de ceva vreme sa-mi fac pierce in clitoris, si daca e cine-va pe aici care are , rog a-mi spune cat de tare doare dintr-un procentaj de la 1 la 100.Intreb pentru caci am de gand sa mi-l fac singura, in nici un caz nu ma voi duce la salon sa-mi arat "Cutia Pandorei" :P
Btw sa fiu si eu on topic, am un pierce-n limba, in buza, in sfarc si vreo 10 in ureche.

te gauresti acolo la 16 ani?singura??
ai grija ca acolo sunt multe terminatii nervoase si daca "gauresti" ( :-) ) s-ar putea sa nu mai simti nimic...si poate se lasa si cu infectie.....
dar eu cred ca e o gluma totusi:rolleyes2

Saharra 23-09-08 21:19

Da...:-??. Tocmai de`asta am postat pentru a cere idei si sfaturi, oricum asta este doar o idee pe plan de viitor, deocamdata , rabd si ma documentez.:P

Mustang 23-09-08 22:52

Mai bine stai potolita. ;)
Dar daca intentionezi sa iti faci, sa iti faci o poza sa ne arati si noua cum a iesit. :D

Sasha 23-09-08 22:54

:yikes: cum sa faci asa ceva si mai ales singura????? omg :|

@gabi - =))))

Blondy26 24-09-08 12:01

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1772302)
:yikes: cum sa faci asa ceva si mai ales singura????? omg :|

@gabi - =))))

da...si mai ales cum sa faci asa ceva la 16 ani?!:)))))) de fapt la cate ai deja..nu mai conteaza....

Mustang 24-09-08 12:06

Don't judge the lady.
E felul ei cum isi poarta podoabele. :D

Saharra 24-09-08 12:57

C`mon, faptul ca am 16 ani defapt 17 :P, nu ma impiedica sa nu-mi gauresc pielea , I just love the piercings:)

Oricum m-am decis sa ma duc la salon.

bmwm5 24-09-08 13:12

stau si ma gandesc ala care te va ....perfora poate fi acuzat de pedofilie avand in vedere faptul ca atinge organul sexual al unei minore?

Mustang 24-09-08 13:15

Are 16 ani, merge pe 17. Se considera ca are discernamant. :D

DTH 24-09-08 13:22

Quote:

Originally Posted by Saharra (Post 1773149)
C`mon, faptul ca am 16 ani defapt 17 :P, nu ma impiedica sa nu-mi gauresc pielea , I just love the piercings:)

Oricum m-am decis sa ma duc la salon.

Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...

1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc :| te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp ;) spranceana,buza,nas etc ;)

Poti sa`mi raspunzi si mie ? Multumesc anticipat ;)

Saharra 24-09-08 14:09

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1773183)
Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...

1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc :| te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp ;) spranceana,buza,nas etc ;)

Poti sa`mi raspunzi si mie ? Multumesc anticipat ;)

1. Nu ma ajuta cu nimic, il fac doar din pura curizitate. Daca nu imi place il dau jos
2. Nu il fac pentru a excita barabtii, il fac din dorinta de a experimenta ceva nou.
3. De ce in clitoris?pentru ca imi plac piercingurile ascunse, in plus de asta nu cred ca ma automutilez atat timp cat imi bucatile alea de fier sa-mi fie bagate-n piele. Atunci cand ma voi plictisi de ele e voi da jos.Si uite partea buna a piercingurilor: nu sunt permanete.Cat despre riscurile infectiilor , nu am avut parte de asa ceva. Si cred ca prin raspunsul 3 ti-am raspuns si la intrebarea 4.

bmwm5 24-09-08 14:15

saharo,intrebare mica:din toate forumurile posibile si imposibile de ce ai ales sa postezi aici?

aleks 24-09-08 14:46

numele de ion/ionut, iti spune ceva...saharra?

momo 24-09-08 14:53

si eu aveam un gand pe la varsta de 17-18 ani sa bag piercing in spranceana dar m-am lasat repede de gandul asta...

cate despre clitoris... daca ei ii place sa se gaureasca si in alte parti e numai treaba ei...

ps: aleks... am vazut ca mi-ai sters postul! te tin minte la pomu' de craciun :)

aleks 24-09-08 15:22

al tau si inca vreo 10, nimic personal :)
sharra, inca astept lamuririle tale, eventual pe mesaj privat, ca sa nu banez 2 usere aiurea, ce zici? ;)

Sasha 24-09-08 15:25

OMG it's a travestit :cry2:

momo 24-09-08 15:31

@ aleks: frate mor de curiozitate! cine-i ion sau ionut ala?

DTH 24-09-08 15:36

:-O:-O:-O OMFFFGGG ! :|:|:|:|:| WTF nu creeeeeeeeeeeeeeed :)))))))) vai ce urat=)))

Saharra 24-09-08 17:22

Nu stiu cine-i Ion/Ionut, ar trebui sa stiu?

Alex_55 24-09-08 17:27

mori ma !

aleks 24-09-08 17:28

ok, am intrebat doar, o sa verific mai in detaliu... ;)
te pot asigura de asta :)

Saharra 24-09-08 17:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1773620)
ok, am intrebat doar, o sa verific mai in detaliu... ;)
te pot asigura de asta :)

If you say so.:rolleyes2

Lauryn 24-09-08 18:48

deja e o intreaga telenovela despre saharra si clitorisul ei ce subiect interesant si off topic

Blondy26 27-09-08 00:38

Quote:

Originally Posted by Saharra (Post 1773257)
1. Nu ma ajuta cu nimic, il fac doar din pura curizitate. Daca nu imi place il dau jos
2. Nu il fac pentru a excita barabtii, il fac din dorinta de a experimenta ceva nou.
3. De ce in clitoris?pentru ca imi plac piercingurile ascunse, in plus de asta nu cred ca ma automutilez atat timp cat imi bucatile alea de fier sa-mi fie bagate-n piele. Atunci cand ma voi plictisi de ele e voi da jos.Si uite partea buna a piercingurilor: nu sunt permanete.Cat despre riscurile infectiilor , nu am avut parte de asa ceva. Si cred ca prin raspunsul 3 ti-am raspuns si la intrebarea 4.

si pentru asta ai venit sa postezi pe un forum auto=)) sau crezi ca asa o sa aprinzi mintile forumistilor?=))=)) foarte tare dezbaterea oricum...n-am ce zice....cel mai interesant subiect de pana acum...not

momo 27-09-08 11:10

a postat frate si ea sa se dea mare ca la 16 ai are nu stiu cate gauri + ca vrea domnee sa-si creasca apetitul sexual... baieti, va intereseaza asemenea reclama? eu unu m-as baga :-P

saharra draga sa ma anunti cand esti libera !

aleks 27-09-08 11:26

vezi sa nu pici de gay, ti-am spus ca nu-s ok lucrurile acolo ;)

momo 27-09-08 13:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1779212)
vezi sa nu pici de gay, ti-am spus ca nu-s ok lucrurile acolo ;)

opaaa... :shock:
hmmm... ok... NU MAI VREAU FETE CU PIERCING!!! si..., ca sa fie toata treba clara, IMI PLAC FETELE CU TATE, CUR SI PASARICA NATURALA, DE LA MAMA EI :-P

aleks astept si eu rezultatu' investigatilor! ms!

Blondy26 27-09-08 13:51

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1779200)
a postat frate si ea sa se dea mare ca la 16 ai are nu stiu cate gauri + ca vrea domnee sa-si creasca apetitul sexual... baieti, va intereseaza asemenea reclama? eu unu m-as baga :-P

saharra draga sa ma anunti cand esti libera !

=)) deci de cand citesc topicul asta rad in nestire...:))=))...prea penal...tre sa fii f disperata ca sa-ti faci reclama pe un forum auto=)))))=)))))

aleks 27-09-08 16:54

hai sa ne intoarcem la ale noastre probleme mai bine:
Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 347589)
ce ziceti de piercinguri si tatuaje? va plac sau nu? daca da..care si in ce locuri? daca nu....de ce?
v-ati face sau aveti deja? in ce locuri?
care sunt mai potrivite pentru o fata si care pentru un baiat?

Sasha 29-09-08 10:17

1 Attachment(s)
I want this :arrow:

Blondy26 29-09-08 10:22

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1782767)

e frumos si destul de discret;)

Lauryn 30-09-08 18:49

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1782767)

esti aiurea rau .parca era vorba sa ne facem alt tattoo..:(

Bogdan2fsc 30-09-08 22:38

eu am piercing in ureche..am vrut sa-mi fac tattoo dar aveam programare abia peste 2 luni..si mi-a trecut pt moment :) sper sa-mi mai fac vreo 3-4 piercinguri pana de craciun :)

momo 01-10-08 18:04

uau... eu numai cand vad ac pic scandura... :)

Bogdan2fsc 01-10-08 20:32

crede-ma ca si mie imi este f frica de ace :-s dar mi-a dat gaura cu pistolu si nu am simtit nimic :D in helix se spune ca e mai dureros..mult mai durerost :))

Blondy26 01-10-08 22:08

nu sunteti singurii cu frica de sange....:)...si eu dupa ce mi-am facut tatuajul pe spate am lesinat:))

Bogdan2fsc 01-10-08 22:10

uff :-s am auzit ca este foarte dureros sa iti faci tattoo pe spate :D cam cel mai dureros spot

Blondy26 01-10-08 22:52

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 1787520)
uff :-s am auzit ca este foarte dureros sa iti faci tattoo pe spate :D cam cel mai dureros spot

este...eu mi l-am facut chiar deasupra fundului, la baza coloanei vertebrale si cea mai urata parte a fost in momentul in care imi batea tatuajul pe coloana...simteam cu vibreaza parca acul acela pe os.

Bogdan2fsc 01-10-08 22:53

macar a meritat durerea?:D ai o poza ceva?

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning