![]() |
Re: Seatul meu minor !
VARU NOTA 10+
SA LE INVARTI SANATOS:D |
Bravo man, nu te-ai lasat pana la urma..azi te-am vazut tot cu cele pe 16, aratau ok si alea, dar mai bine da cu astea.. las-o mai moale prin gropi sa nu le faci patrate :)
|
in sfarsit ....astea sunt ce trebuie ....sa le porti sanatos
|
Merci baietii. O sa se asorteze mai bine cu proiectoarele galbene,grila fara semn. Maine ma duc la ala cu plasticurile in brate,ma amana de 3 saptamani,ma duc cu japca la el. :)
|
Te-am vazut acum cu ea, arata mult mult mai bine live...
PS: repara si tu spoilerul ala pe spate ;)) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze ;)) Urmeaza bara spate vopsita,grila dintre proiectoare si grila care e facuta fara semn.
|
Ce imi vad ochii : grila fara semn :shock:
|
Pica perfect jantele. hai si cu bara spate:lol:
|
varu no comment8)
ps: le mai faci si cum ti-am zis si atunci chiar e CRIMA bafta!!!! |
Quote:
|
Arata foarte bine! :D O folie pe geamuri ar mai prinde bine, ca e si plafonu negru si e constrastu ok alb-negru :D
|
Quote:
|
Nu mai este nevoie de folie: MASINA S-A VANDUT ! A ajuns la un alt pasionat, sa speram ca va avea grija de ea ca si Vlad.
|
Sa speram ca asta este o mare gluma de 1 Aprilie :)
|
E gluma de 1 aprilie ;)
|
Foarte furmoasa masina !!! d.p.m.d.v ii mai trebuie distantiere pe spate si lasata inca putin !
Bafta Vlad ! |
3 Attachment(s)
Multumesc tuturor. Intr-adevar,este o gluma de 1 Aprilie. Masina e mai joasa decat in poze,atunci era mai ridicata.O sa mai vina incet incet si alte modificari. Maine va fi vopsit spoilerul spate si grilele cele 2 iar urmatoarea modificare va fi in priviinta jantelor,buza polishata,iar mijlocul mov sau verde deschis. Si sa va zic o faza amuzanta,i-am spus unui "tuner" de asta ca vreau sa imi fac mijlocul asa. Si ma intreaba "asculti manele?" si dupaia imi zice "frate mie imi place tuningul frumos si de bun gust nu ce faci tu". asta este masina lui:
|
Tia zis bine :)) o meriti :)) daca cu persoane de genu te dai "connoseur" :)))) haha...
ma, ai id lui? (am uitat cum il cheama)...alea's pe 15" oare (jantele lui)...poate i le cumpar :)) |
fa cu verde jantele da bine cu alb
|
Quote:
un mov de ala aprins, putin spre roz, da criminal, asculta-ma... fa un VT si o sa vezi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stii tu ce e aia "tunning" ma:lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Eu votez Mov. Voi ? |
Quote:
Asta e tunnning adevarat ! |
VERDE!
|
Quote:
|
DA, DA DA absolut VERDE!
|
poi sti bine ca ala da cel mai bine parerea mea;)
|
Quote:
Stii vladut ca alegerea mea e cea mai buna, deci, s-a stabilit, MOV RAMANE ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Uploadez acum niste poze sa iti faci o idee vlad, ma refer la Mov-ul ala de pe BBS-urile din poza de mai jos, un mov spre roz asa.. |
1 Attachment(s)
pfuuuuuuuuu esti excentric rau cu asa culori.....sincer nu da bine deloc ce imi areti tu mie
iti atasez o poza sa vezi ce e frumos;) ps:vladut u le faci cum vrei si cum iti plac |
Quote:
Quote:
Vedem noi cine are dreptate, iti spun de pe acum ca eu castig :lol: |
Quote:
dar ce mi-ai aratat tu e un kich cel putin prima poza pe bbs e superb dar nu pe orice masina |
Quote:
Bun, nu-ti place tie mov/roz, problema ta, dar asta nu inseamna ca e kitsch, chiar deloc ! |
Quote:
concluzile le tragi tu! ps:merg si jante roz mov cum vrei tu ....dar in nici un caz pe alb! https://vimeo.com/13778109 https://vimeo.com/9376888 https://vimeo.com/15501797 enjoy;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning