Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 28-09-06 19:53

Re: discutii Satu Mare

Spark bine zis,ar trebui sa-si faca prezenta si juana pe-aici ca deja a trecut multa vreme de cand nu a mai postat pe aici....."tanti juana"....:)tare....pai acolo mi-am montat motorul criware,la service-ul ala,iara pleci??da ce faci la CJ?

Criwar 28-09-06 22:22

faculta fac la CJ...adik chef de chef in fiecare zi :)...

holdo 29-09-06 12:49

5 Attachment(s)
salutare baieti! bag si eu niste poze de la Oradea sper sa reusesc sa bag cat mai multe :) pt cei care nu au putut ajunge............si pt noi care am fost

holdo 29-09-06 12:54

3 Attachment(s)
si ca sa imi confirm si eu prezenta......l-am rupt in gura :) :) :)

holdo 29-09-06 13:05

5 Attachment(s)
alte poze..........

raul_rebelul2005 30-09-06 12:53

holdo ti-ar fi placut sa-l rupi subaru ala:)....masina aia nici nu am vazut-o,aia pe unde o fost?o concurat si aia?

holdo 30-09-06 17:57

nu raul, nu a fost la liniute era pe platou la masinile expuse
am facut o liniuta cu el.....l-am facut :) .....da sa nu-i zici la nimeni nu avea sofer! :)

Spark 02-10-06 13:52

nah` .. n-a fost nici o zi automobilistica satmareana .. asa ca tzapa :(
dar ma gandesc ca tot ar trebui sa se tzina nu ? .. nah` in fine ...

raul_rebelul2005 03-10-06 15:52

Mai incolo o sa se tina spark cred si sper daca nu atunci muie.....asta e,sa-i fwt de satmareni prosti ca nu stiu organiza nimik.....holdo ma gandeam ca nu avea sofer...sau poate o mers cu spatele subaru ala:).....nu va intereseaza un ursulet la 600E,neinmatriculat,motor 2000cm,trapa...etc.......

holdo 03-10-06 23:45

12-13 zilele auto satmarene :) acuma sper sa organizeze baietii si ceva pt noi ceva liniute ceva tre sa fac antrenapente pe cand o sa fiu si eu mai bazat :)
raul ursuletu e tentant! da ce sa fac cu el daca nu il pot inmatricula? :(

holdo 03-10-06 23:48

nu mai postati unde nu e locu! :) noh cum faceam cu intalnirea aia? cand si unde?

Alex2Fast4U 03-10-06 23:55

merge una sambata seara ?? ziceti voi unde.. k atunci ar fi cat de cat posibil.. astept shi alte idei.. :)

raul_rebelul2005 05-10-06 16:10

Holdo de unde sti ca in 12-13 is zilele auto satmarene????sigur ii atunci?Asta ar fi sapt.viitoare.....pacat de ursulet ca nu se poate inmatricula si pretu eu zic ca ii acceptabil dar asta este.....pe sambata ar fi ok sa iesim,vedem ce si cum...mai vb...

Spark 06-10-06 22:39

nah` ... atunci cum ramane cu sambata seara ?
ca eu oricum ... inainte de 8 si ceva chiar ca nu pot. si nici pe net nu intru pana la ora aia ...
asa ca dak vorbitzi .. si stabilitzi ceva ... vb si cu Snoopy .. ca el are nr meu .. si imi da` un sms .. sau ceva ...

raul_rebelul2005 07-10-06 22:55

Da ba spark...nimeni nimik,cand vrem sa iesim numa vorba ii de noi:).....am fost la paintball azi in padurea din Amati,super fain o fost,voua nu va plac sporturile extreme??Daca vreti sa veniti si voi da-ti un tel si va rezolv.....fain ar fi,un pic de miscare si durere:)cand iti baga cate o bila din aia de aproape,am uitat....si niste vanatai dupa aia...

Alex2Fast4U 08-10-06 00:17

auzi.. shi cum ii treaba ..? cat tre sa platesti...? shi cate persoane ii minim.. park se plateste pe bile.. sau ceva de genu`.. oricum.. interesant.. da shi u cateva detalii.. :) numai bine

holdo 08-10-06 12:09

raul cand mai mergi inca o data si este loc si de mine anunta-ma neaparat! mor dupa asta numa pana acuma nu am avut cu cine merge :) ms!
si daca ai detalii nu strica.... inchiriezi pe ore sau e dupa bile sau cum.....e pe timp....si cam cu cat iese toata povestea.

Spark 08-10-06 16:39

cate pers / echipa si toate alea ...
u esti cel in mai in masura sa detaliezi umpic ... ca stii .. ;)

Spark 08-10-06 20:28

deci ... holdo ... esti tare
acuma am avut ocazia sa aud masina pe viu ... si suna exagerat de bine ...
si ms pt drive-by-urile alea .... cred ca dak ceva vecini dormeau la ora aia ... sigur i-ai trezit din somn ... ;) bv .. tot asa :)

Snoopy 09-10-06 20:47

Nah bun..sambata se pare ca nu sa iesit..nui bai ca nam fost in oras deci nam pierdut nimic.Ar fi o ocazie misto sa facem o mica intalnire de zilele auto...de preferat seara la liniute( de vor asa ceva).Mai facem niste pariuri :D pe o bere 2..ne mai distram...nah om vedea daca a fi sau nu ca pana acuma au fost vorbe multe dar nu sa materializat nici una :(..vorbind de iesiri.
V-am salutat. ;)

raul_rebelul2005 09-10-06 22:30

Salutare,sa va explic cum ii cu paint ball-ul:baiatu care se ocupa cu asta sta aproape de mine si am si nr.lui de tel.si oricand vreau sa joc se poate,si in timpu saptamanii daca vreit,iti da echipament,casca si pusca si a alegere cate bile vrei tu,o bila costa 3000lei,eu cand am fost acuma mi-am luat 300 bile si mi-a facut si o mica reducere si putem sa mergem unde vrem noi sa jucam,eu am fost dupa Amati in padure dar se poate merge si spre Noroieni si spre Viile SM,deci unde este padure.....dar trebe sa fim neaparat 10 persoane,daca nu suntem atatia atunci trebe sa platim si celelalte echipamente,dar cel mai fain ii sa fim cati mai multi,nu??Holdo am vrut sa te chem sambata dar deja am fost 12 si 2 o stat pe tusa si nu o jucat,poate ne strangem noi atatia de pe aici si mergem ce ziceti....???numa bine....

Alex2Fast4U 09-10-06 23:23

i`m in... shi cu 300 bile... kt ai jucat... ?? ma refer la timp.. shi banuiesc k is semi-automate pustile.. ? k la automat... ii cam aiurea... 300 bile in 5 min.. :)) in fine.. dak ii de mers... ziceti din timp.. macar cu o sapt inainte shi vad io.. ma bag shi io.. :p numai bine..

Spark 10-10-06 19:11

nah` bun ...
atunci dak se tzin zilele auto sm ... ne intalnim cu totzii ? mica noastra comunicate ... si ne uitam la linutze dak o sa fie :)
filmat .. alea alea ... deci material de pus pe forum ;)
si pe langa asta .. si o intalnire ... in care mai schimbam o vorba .. una alta .. la un suc .. la o bere ... vedem noi :D

Wild 12-10-06 04:42

ceau sunt si eu un satmarean mai nou in asa ceva am si eu o intrebare .... ce inseamna pt "cunoscatorii" satmareni un Opel Calibra SUSPENSIE SPORT,CHIP EDS STAGE 3,MOTOR C20LET VAUXHALL(DIN 1997). la 300 de cai si 204 stock

holdo 12-10-06 10:02

wild....daca e inscris in RO si e de vanzare stiu un posibil client! :)
masina tre sa rupa in rest ii foarte tare!

Wild 12-10-06 13:56

heheh tocmai am intrat in posesia EI ... eu deocamdata sunt in Portugalia dar o sa o vedetzi prin satu mare :D

Snoopy 12-10-06 19:53

O Bomba pe roti :D.

raul_rebelul2005 12-10-06 20:27

wild ne punem la o liniuta cand vii in SM....??

Spark 12-10-06 20:56

apropo de liniutze ..
am vazut ca in centru sau instalat masinile mine ... si totusi .. e ceva ...
asa ca de curse ... care probabil ar trebui sa se tzina sambata ... nu se stie nik ?

Wild 12-10-06 21:27

Raule cu mare placere :D doar nu am sa tzin caii aia aiurea in ea :D masina e luata de la un utilizator al acestui forum am sa pun si poze cu dansa .. :P

Spark 12-10-06 21:29

oky wild ... astepta sa te intorci ... si vedem atunci exact ce si cum ;)
si bine ai venit pe aici :)

Wild 12-10-06 21:40

in noiembrie ne intalnim la o berica :) oricum masina va fi in sm cel mult peste 10 zile deci o vetzi AUZII :P

Alex2Fast4U 12-10-06 21:45

C20LET e motor tare... banuiesc ca e 4x4 :) la 204 cp stock... asteptam cu nerabdare sa vii.. sa vedem si noi ce stie.. drumuri fara accidente cu ea.. si apropo de liniute.. pe B-dul Transilvania o tras liniile.. :) deci cred k sambata avem treaba.. :) propun sa ne intalnim pe poduletu` ala de langa radio transilvania si sa vizionam impreuna.. :) cine vrea.. numai bine..

Wild 12-10-06 21:54

e C20LET cu tractziune pe fata motorul e de pe o masina din Anglia modificata directia pe dreapta :D plus un Intercoler de IVECO foarte mare :D scoate 180 de mile echivalent a 288,8km/h si TRAGE DIN REZERVOR ;)

Wild 12-10-06 21:55

*directzia stanga SCUZE :D

Spark 12-10-06 22:00

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 584092)
C20LET e motor tare... banuiesc ca e 4x4 :) la 204 cp stock... asteptam cu nerabdare sa vii.. sa vedem si noi ce stie.. drumuri fara accidente cu ea.. si apropo de liniute.. pe B-dul Transilvania o tras liniile.. :) deci cred k sambata avem treaba.. :) propun sa ne intalnim pe poduletu` ala de langa radio transilvania si sa vizionam impreuna.. :) cine vrea.. numai bine..

total de acord sa ne intalnim ..
doar ca nah` ... parerile sunt impartzite ...
dak stai pe primu` pot ..v ezi startu` .. da nu vezi cum se termina ...
dak stai pe al 2-lea ... nu tare vezi startu ... da` vezi finalu` ...
si pe margine dak gasesti un loc bun sa vezi cam tot ... ar fi mai indicat .. parerea mea ... :) .. eu doar ziceam ... pana atunci mai vedem noi ce si cum ...;)

Alex2Fast4U 12-10-06 23:26

eu ziceam k ne intalnim acolo... shi ne organizam cumva p`acolo.. de juana_man n-ati auzit nimik... ? el nu participa.. ?

Alex2Fast4U 12-10-06 23:28

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 584103)
e C20LET cu tractziune pe fata motorul e de pe o masina din Anglia modificata directia pe dreapta :D plus un Intercoler de IVECO foarte mare :D scoate 180 de mile echivalent a 288,8km/h si TRAGE DIN REZERVOR ;)

poi 204CP nu are doar cel 4x4 stiu eu... but that`s only me.. pune shi u niste poze sa vedem.. :) numai bine..

Wild 13-10-06 01:09

http://italiano.sufx.net/Calic20LET.jpg
http://italiano.sufx.net/CalibraC20LT.jpg
Asta e masina :D

holdo 13-10-06 15:24

noh baieti ati auzit ceva de liniute :) cand si cum? desi nu cred ca ma bag am lovit roata si posibil sa zboare cauciucu :( imi tre o geanta noua si second ma puteti ajuta? pe14

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning