![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Quote:
2. Asa am crezut si eu ca a avut panou din fabrica dar se pare ca m-am inselat... In ultimul timp ma gandeasc sa aduc un e39 de anglia si sa iau tot ce trebuie dupa el dupa care sa il dezmembrez .... dar asta vom vedea ! BAFTA ! |
foarte mishto faza cu folia galbena.de unde ai procurat-o? as incerca si eu pe proiectoare.....
|
Quote:
|
sal am niste incaltzari pentru jantele alea ca vad ca le tzii descultze.PIRELLI P ZERO ROSSO.daca esti interesat...
|
Quote:
Imi trebuie 245 / 35 /19 sau 255/35/19 pentru spate 215 /35/19 sau 225/35/19 pentru fata ! |
hhhhmmm e fix ca reaq sunt intre ele io am 2 buc 235/35/19 si mai am o unu 255/40/19 ca pe frateso l-am taiat intr-o tzeava.
|
Quote:
Eu as merge pe 235 35 19 fata si pe 9 j vin destul de trase, si spate de la 255 in sus dar cu 30 pe 19 , |
Salut, tie iti place cum vine nr ala acolo?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Numarul de obicei il tin in geam dar am avut un drum mai lung de facut si stiam sigur ca dau de politie ... asa ca am improvizat in parcare ;) O sa il pun cu banda dublu adeziva fix unde trebuie el sa stea ... dar astept sa imi iau alte numere noi pentru ca actualele sunt destul de ^ciufulite^ ... pana atunci inapoi in geam ;) .[/QUOTE]
Aha, ok, mersi pentru lamurire.Ma gandeam ca te-ai chinuit prea mult sa faci numai lucruri de calitate la masina ca sa tii numarul acolo.....ai inteles tu ce-am vrut sa spun;) |
Quote:
|
Bad post !
|
Fa-l din fibra cum l-am facut eu, gasesti le ebay dar o sa coste mult adusul si nu stiu cati trimit peste ocean, asa ca, fibra.
Al meu e modificat de 2 ani deja si nu am probleme |
Quote:
Tu ai masurat dupa unul original sau ai facut dupa numarul patrat cand ai modificat ? |
Quote:
|
Quote:
pret foarte bun.. zic eu. |
Quote:
|
de unde ai husa capota ?
|
Ai Pm !
|
Pune odata jantele alea sa le vedem si noi cum arata :X PS:azi mi-au ajuns alea,merci frumos.
|
Quote:
|
ce ziceai tu de o combinatie cu interiorul? :-?
|
10 Attachment(s)
Quote:
Astazi am avut o zi libera asa ca am mai umblat cate putin la masina :D - 2 x 255/35/19 , - Schimbat uleiul din servo , - Schimbat stergatoare ... al 3-lea set luna asta... m-am decis si am ramas tot la stergatoare bosch oem de e39 , - In sfarsit am montat inelele pt bord . Urmeaza maine sa iau de la reparat modulul audio . Poze in ordinea modificarilor . |
foarte frumos a iesit bordul ...imi plac foarte mult inelele ....buna treaba.
|
Quote:
Am fost astazi sa iau modulul audio si tot nu sa rezolvat :( de 3 luni stau fara muzica... cred ca inebunesc :( ! |
Arata bine ! Sunt gri cum am eu ?:shock:
Ai desfacut usor bordul ?:D |
Quote:
Foarte usor ... chiar m-am speriat putin cand mi-ai zis ca e complicat ! Mi-a fost de foarte mai ajutor Diy-ul ! |
Quote:
|
E39 merge cu Dexron II?? Nu cumva Dexron III?
E30 mergea cu Dexron II, E36 a inceput cu Dexron III. |
1 Attachment(s)
Quote:
Ia sa vedem care are spirit de observatie :) |
Chestia cu Sick in loc de starstickers ?:D si lipsa cromului de la geamuri.
|
Quote:
|
este un superglue pe jos :lol:
|
cumva tu ai lipit masina cu picatura?:)):)):)):)) observ o picatura pe jos pe acolo:D
|
Scaune ,scaune, scaune:lol::lol::lol:
P.S Daca nu ne spui...intentionez sa fac stage 5 la tine pe thread :lol::lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Din pacate le-am dat jos doar pentru curatenia de primavara :(( Picatura am folosit-o la atceva ! Amuzant e ca ati observat picatura dar nu ati observat ca nu sunt scaune :D Acum pregatesc un video :D !!! |
am vrut sa iti zic ca atarna ceva acolo dar nu mi-am dat seama.....
|
cum si eu am avut demontate scaunele zilele astea, mi s-a parut ceva normal :lol:
|
Quote:
Quote:
+ 1 Filmulet :) https://www.youtube.com/watch?v=uXaDcUZYQ9w |
am facut ce trebuia facut de foarte mult timp :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning