![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Ehhh...se pot lucra la el;)
Cauti pe net si faci din fibra ceva din ele;) Acum pare un v-click "banal":lol: |
Un v-click banal care ruleaza pe bulevard cu mult peste 100km/h:))):rolleyes2:rolleyes2
|
Mai ai unpic si iti ei zboru':twisted::twisted::twisted:
Punei RedBull in rezervor sa vezi ce efecte are:lol::lol::lol: |
Da din cur si nu imi place zici ca merg pe o c****a,rad astia de mine=)))!~!!:oops::lol::lol:
|
Asa iti alinti tu scuteru;)))....
Poate ne intalnim intr-o zi sa fac cateva poze ici,colo...un peisaj pitoresc alea alea P.S te-ai apucat de sc de soferi?:twisted: |
Inca nu,facem facem:D:D!!!:-):-)
|
hai banele ca poate peste 4 luni suntem pe motoare :)) io cel putin asa prefer.....masina iarna ...motorul vara -=SCUTERUL DE ORAS =- ...-=sunt un zgarcit consum putin=- iar motorul de iesit in afara orasului :))
|
mam cam plictisit sa tot dau de maneta aia sa iau 80 :))-=daca as fi avut permisul ce mai stateam sa ma uit la motor acum :))
|
Asa e elvise:))0,asteptam si sa vezi dupa ce rupem bulavard-ul in 2:))))!:twisted::twisted:
|
nu prea putem sa il rupem banele mai ales incepatori...se iau cei mari de noi :) mai ales stii la cn ma refer :)
|
aaaaa dar lasa ca poate ne-om lua si B gabitza vrea sa isi ia bmw ..:) si noi ne luam dacia 1300:)) sa vz ce o sa radem de el ii zicem ca facem crash test pe el sa vedem la cn sare primu airbagul
|
Da asa e,asta e sa mai traim pana atunci si vedem ce facem !!Asfalt uscat:D
|
Bah ce e aici CHAT :lol::lol::lol:
Elvise ai cumva peugeot-ul xfight? Ce banele te-ai pus sa ei A-ul????:???::???::???::???: Daca da sa iti zic ceva de dulce;)Baza e B-ul:P |
Nu e chat e mirc:))!!!
Nu m-am pus la vara,dar mai intai vreau sa dau de B ca am asteapta masina:)) si dupa dau de A:D!!!!:lol::lol: |
Pana la urma te-ai hotarat ce masina iti ei?Daca nu te ajut cu mare placere;)
Unde faci scoala si pe ce masina?(ma refer la B):twisted: |
Pai scoala vreau sa o fac pe seat,octavia,sau astra(nu stiu ce gasesc) si ca instructor fac cu Mihai (a vut si tata si mama -e cel mai tare),iar ca masina optez pentru un VW Scirroco,G0lf 5 Gti,Subaru Sti,HOnda civic(nu imi iau masina scumpa ca o am pe alu mama daca ies),vreau mai intai sa ma descurc calumea si dupa :))),innebunesc lumea!!!!:*:*TU ce idei imi dai??:twisted::twisted:
|
Quote:
Daca vrei masina si buna si de show iti zci eu una MEGAN RS sau CLIO RS (in 11-12 mii gasesti full ) la peste 200 hp:) Cand ne intalnim iti zic mai multe;):rolleyes2 |
|
Quote:
|
Pentru inceput nu sunt cu tuning-ul la maxim vreau ceva finut si sa ma invat,si alea cred ca sunt potrivite(sau 320 /ursulet sau golf 1.4 diesel:D!!!Sunt mia multe variante sa ajung atunci in pragul ala si vedem ce facem atunci:))!!:shock::twisted:
|
Daca vrei ia o masina cu potential si cu care sa gasesti piese;)
Despre asta se vorbeste la fata locului ca depinde si ce vrei.... P.S Elvise nu o mai arde asa grav prin oras mah ca sperii soferii:lol::lol::lol::lol: |
Giugiule gasim de toate daca sti unde sa cauti bani sa ai sa le iei;)!!!!:lol:
|
Quote:
Nu esti singuru pe care l-am ajutat;) Chear saptamana trecuta am terminat de facut o configuratie audio pt un prieten dupa lungi cautari!!!! Dar si rezultatu-l e pe masura:twisted: |
Quote:
Banele, nu te lasa pe mana lu' asta ca o sa mori!!! |
A venit sarpele=)))!!Nu ma iau dupa nimeni,el isi alege dupa stilu lui tunate su rastunate,dar decat sa dau mii de euro si sa aiba 200Cp trasi de par imi iau una din fabrica care are 200cp:))) si tot acolo ajung!!!:twisted::twisted:
|
Quote:
NU m-am ocupat de asta din mai multe motive(unu-l dintre ele timpul si al doilea ca nu ma prea pricepeam) Eeeee ca iti gasisem masina in 2 zile de cand mai sunat....Nu mai comenta atata ca vin si te ard:lol::twisted: BANELE lasa dracu masinile de zecii de milioane de cai.....Ia ceva mai putin max 130-140 ;)....mai ales ca o sa te plimbi mult;) |
Pai io ce zic:)) nu vrea 200(cum ai zis tu cu clio rs),un golf 5,un scirroco,pana atunci mai am si ma gandesc ce o sa imi aleg!!Asfalt uscat pana atunci:p:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning