Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

GallDann 04-06-10 21:55

Re: Agressive Racing Team

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3416728)
Ma da mai exista clubu asta a vost? ca tare v`ati rarit prin zalau :)

Bineinteles..ca exista...vrei sa intrii si tu ? :)

M.Sj. 04-06-10 22:09

nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama :)))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late :))

GallDann 04-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3416886)
nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama :)))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late :))

Noh..apoi..vezi ce faci atunci..:) .. ce BMw ai?..pune o poza?..

M.Sj. 04-06-10 22:27

3 Attachment(s)
asta...

SJ-82-GMA 06-06-10 21:59

12 Attachment(s)
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!

30-GYU 07-06-10 16:22

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3416932)
asta...

ii a ta sau al-ui mami :D

M.Sj. 07-06-10 18:59

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3423323)
ii a ta sau al-ui mami :D

a meu :)....dc? nu iti place numarul?:)))

30-GYU 08-06-10 19:20

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3423752)
a meu :)....dc? nu iti place numarul?:)))

numarul ca numarul dar problema este ca ii fac cu blitzu la maicata :)):))

M.Sj. 08-06-10 19:55

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3426742)
numarul ca numarul dar problema este ca ii fac cu blitzu la maicata :)):))

eu is in spania acu....cine se plimba cu ea ...habar nu am :))))

Agressive YST 13-06-10 21:36

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3421230)
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!

Mersi mult Marti am umblat destul pentru nr. A costat ceva bani ca statu are grija de noi sa ia cit mai multe Taxe de pe noi,acuma pot sa mapuc de ia so modific,deocamdata lucrez la performantele Motorului,prin toamna mapuc de caroserie,trebuie sa string ceva Harvon ,ca toate is scumpe de vrei,ceva frumos:-)

Agressive YST 20-06-10 20:40

Salutae simbata la intilnire rog sa fie prezenti toti membri Clubului avem o tema de discutat //, nu acceptam scuze de la cei care nu vor fi prezenti din motive personale .//care nu anunta din timp problemele din ce motiv nu poate fi prezent .

SJ-82-GMA 20-06-10 20:51

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3455931)
Salutae simbata la intilnire rog sa fie prezenti toti membri Clubului avem o tema de discutat //, nu acceptam scuze de la cei care nu vor fi prezenti din motive personale .//care nu anunta din timp problemele din ce motiv nu poate fi prezent .

asa pune picioru in prag,ca daca ii intrebi pe oricare daca face parte din club,raspunsul va fi:DA,dar la intalniri doare p..a sa vina,ori nu il lasa bautura,ori mama-tata sau te pomeni prietena,las-o draq de treaba atunci!!!!!!!

GallDann 20-06-10 22:33

Chiar asa.. :)) ..asa nu se mai poate.. deja pe mine ma vorbesc gajicile .."baiatu de la agressive cu golfu negru".. :8) eu fac cunoscut clubul la femei.. :twisted: m-am scos..:lol:

SJ-82-GMA 21-06-10 17:46

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 3456241)
Chiar asa.. :)) ..asa nu se mai poate.. deja pe mine ma vorbesc gajicile .."baiatu de la agressive cu golfu negru".. :8) eu fac cunoscut clubul la femei.. :twisted: m-am scos..:lol:

asa-i,ce sa facem daca eu am verigheta pe deget!!!aruncate pe linoleu,acuma,pana poti:lol:

GallDann 21-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3458380)
asa-i,ce sa facem daca eu am verigheta pe deget!!!aruncate pe linoleu,acuma,pana poti:lol:

Esti mai greu cu cate grame? :D:lol:

Agressive 21-06-10 19:21

frumoase poze de la expozitia din Hungaria bravo Marti tine-o tot asa impreuna cu restul echipajului , baffta la urmatorul eveniment vrem o diploma ceva :p

SJ-82-GMA 21-06-10 22:00

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 3458630)
frumoase poze de la expozitia din Hungaria bravo Marti tine-o tot asa impreuna cu restul echipajului , baffta la urmatorul eveniment vrem o diploma ceva :p

mersi,sa ai bafta la vanzare si mai ales la cumpararea autoturismului viitor,il salut pe colegul meu ISTVAN,singurul care s-a incumetat sa vina cu mine la acest eveniment si CLA-UL care a participat si el cu bmw-ul cu noul look,hai ca pun si aici niste poze:

SJ-82-GMA 27-06-10 12:12

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3459130)
mersi,sa ai bafta la vanzare si mai ales la cumpararea autoturismului viitor,il salut pe colegul meu ISTVAN,singurul care s-a incumetat sa vina cu mine la acest eveniment si CLA-UL care a participat si el cu bmw-ul cu noul look,hai ca pun si aici niste poze:

multumiri baetilor din satu mare pt invitatii si celui care a lucrat la realizarea acestui video de la evenimentul din ungaria
:https://www.youtube.com/watch?v=u6NiNHB80-c

NXdev 27-06-10 12:41

frumos rau bmw-ul ...masinile din afara parca erau mai mult kitch-uri :|

M.Sj. 28-06-10 15:45

De la sfarsitul lunii August inceputu lui Septembrie pot sa pun la dispozitie o hala cu o capacitate mare (undeva intre 10-15 masini) pt intalniri...lucrari la masini si alte treburi....o sa incep la lucru la masina si nu mi`ar strica ceva companie:P
Hala e nou construita asa ca nu e echipata cu nimic...daca va intereseaza si va dati interesu sa faceti ceva bun eu va astept. Multumesc

SJ-82-GMA 28-06-10 21:17

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3477124)
De la sfarsitul lunii August inceputu lui Septembrie pot sa pun la dispozitie o hala cu o capacitate mare (undeva intre 10-15 masini) pt intalniri...lucrari la masini si alte treburi....o sa incep la lucru la masina si nu mi`ar strica ceva companie:P
Hala e nou construita asa ca nu e echipata cu nimic...daca va intereseaza si va dati interesu sa faceti ceva bun eu va astept. Multumesc

ar fi o treaba faina,nu stiu daca ai venit acasa sau nu,ai putea veni vineri seara la ora 20 in spate la primarie,sa povestim mai detaliat si binenteles si cu ceilalti baeti,noi iti multumim de idee!A,sa ai bafta la proiectul tau!!!:peace:

M.Sj. 28-06-10 21:22

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 3478113)
ar fi o treaba faina,nu stiu daca ai venit acasa sau nu,ai putea veni vineri seara la ora 20 in spate la primarie,sa povestim mai detaliat si binenteles si cu ceilalti baeti,noi iti multumim de idee!A,sa ai bafta la proiectul tau!!!:peace:

asta e ideea ca eu numa pe atunci vin acasa :) de aia e acel termen... ba io vreau sa ajuta sa ajunga si zalau asta cunoscut cu ceva (macar cu 2-3 masini frumoase) ...daca nu vor baietii tai sa fie sanatosi.... ca vine iarna si cred ca tot mai bine ar fi undeva la caldura deca in spate la primarie :)) tre sa fi picat in cap sa nu accepti asa ceva :)

GallDann 29-06-10 19:53

Quote:

Originally Posted by M.Sj. (Post 3478131)
asta e ideea ca eu numa pe atunci vin acasa :) de aia e acel termen... ba io vreau sa ajuta sa ajunga si zalau asta cunoscut cu ceva (macar cu 2-3 masini frumoase) ...daca nu vor baietii tai sa fie sanatosi.... ca vine iarna si cred ca tot mai bine ar fi undeva la caldura deca in spate la primarie :)) tre sa fi picat in cap sa nu accepti asa ceva :)

Ar fi ceva..:) normal ca e mai bine ca in spate la primarie..si daca se poate si lucra la masini..e ideal..oricum trebuie sa facem o treaba din asta.."o hala"..avem masini care trebuie sa intre la "makup" :) .. sa ai bafta cu proiectu..si asteptam sa vii la o intalnire..sa povestim.. :peace:

M.Sj. 29-06-10 22:27

daca aveti scule si cu ce lucra se poate lucra la masini linistit...hala are spatiu mare...dar mno e nou construita si nu e nimic in ea cum am mai zis...asta depinde de voi daca aveti ce va trebe...eu atat pot oferi :P.....eu in august numa vin din spania...de vorbit vorbesc cu liderii ca daca sunteti 20 in parcare sunt 30 de pareri si figuri...mai bine 3 da cu capu pe umeri :)

Agressive YST 30-06-10 21:22

Cei din Club A.R.T care vin in SM la eveniment, sunt rugati sa vina in parcarea din spatele primariei Vineri ora 20.00

cristi_alin18 05-07-10 16:59

2 Attachment(s)
Salut ,am intrat si eu in club nu de mult vreau sa imi tunez si eu masina cat de cat .....am o astra F din 92 ,daca vreti sa imi dat ceva idei cum as putea sa o modific ar fi ok .

Agressive YST 05-07-10 21:44

Salutare multumim baietilor care au sacrificat timpu bani au lasat totul deoparte, si au venit la evenimentul din SM sa vazut cine-e pasionat si e interesat sa participe la evenimente ,multumesc inca odata lui Marti,Dani,Clau intotdeauna au facut posibilitatea sa se prezinte la evenimente tinetio tot asa si bafta in continuare.

SJ-82-GMA 07-07-10 17:02

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3495698)
Salutare multumim baietilor care au sacrificat timpu bani au lasat totul deoparte, si au venit la evenimentul din SM sa vazut cine-e pasionat si e interesat sa participe la evenimente ,multumesc inca odata lui Marti,Dani,Clau intotdeauna au facut posibilitatea sa se prezinte la evenimente tinetio tot asa si bafta in continuare.

asa trebe,sa ne tinem noi,daca alti nu-s capabili,oricum este treaba lor,dar daca suntem o echipa in oras,asa ar trebui sa fie peste tot!!!multumesc si eu baetilor prezenti si mai ales organizatorilor care n-au invitat la acest eveniment,A FOST SUPER SUPER TARE!!!iata si niste poze imprumutate de pe un forum si un video de pe youtube,vizionare placuta:https://forum.4tuning.ro/195-satu/192...tu/page-5.html si video:https://www.youtube.com/watch?v=zSGas...eature=related

GallDann 07-07-10 17:58

4 Attachment(s)
Super EVENIMENT !!! :dance: imi pare bine ca mi-am putut face si eu prezenta altaturi de Gangsterii din Agressive... :lol: 2-3 poze de prezenta..:P

30-GYU 08-07-10 15:10

3 Attachment(s)
cu unele mici intarzieri imi cer scuze :D
astept parerile voastre si binentzeles si argumentele voastre cum bun gust.Multzumesc in special baetzilor care au participat;DAN nr vaa=fibra,EMIL nr cat=chit+slefuit,VLAD=slefuit,LUICI nr LUK=sitele,MARTON nr GMA=prelungirea,IONUT nr JON=finisatu=vopsitul inca o data multzumesc

M.Sj. 08-07-10 23:27

Quote:

Originally Posted by cristi_alin18 (Post 3494985)
Salut ,am intrat si eu in club nu de mult vreau sa imi tunez si eu masina cat de cat .....am o astra F din 92 ,daca vreti sa imi dat ceva idei cum as putea sa o modific ar fi ok .

in calitate de bagator in seama iti urez eu bun venit in clubul ART zalau :P sa aveti succes si multe bucuri :D

30-GYU 22-07-10 15:14

cam multa liniste in ultima vreme pe aici :(

NuMereLiftu 23-07-10 11:10

4 Attachment(s)
Salut baieti! ia pa' TROBY...

Agressive YST 24-07-10 21:35

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3535619)
cam multa liniste in ultima vreme pe aici :(

E-liniste dara baieti is fac planuri de concediu care pe unde merge toata lumea are treaba acuma vom reveni , salut pe baieti si distractie la Maxim pe unde mergeti .

Agressive YST 24-07-10 21:36

Quote:

Originally Posted by NuMereLiftu (Post 3537316)
Salut baieti! ia pa' TROBY...

super tare sa ai noroc la ea

GallDann 24-07-10 22:23

4 Attachment(s)
o masina LOW.. :))

partyboy174 25-07-10 13:16

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3114538)
nu stiu de ce am eu impresia dar esti prea micut ca sa intzelegi unele lucruri,ce sa facem fiecare are nevoile lui trebe sa intzelegem mai bine te duci la emisiunea am intalnit si Romani fericiti bucuria mea mare este ca nu sunt roman !!!

Da pleaca frate in ungaria daca nu-ti prieste aici! cine te tine cu forta? si apropo.. chiar ai cea mai urata si mai kitscioasa masina din zalau!!! oricine si orice ar zice da eu zic ca datoria unui club de tuning este sa starpeasca kitsciul nu sa-l promoveze. Sunt constient ca iti dau replica la foarte mult timp dupa ce ai postat dar acum am citit si sincer mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu sunt in nici un club! Nu detin masina tuning! Dar masina mea care nu e scumpa sau pompoasa, nu o dau pe 3 ca si ale tale. Asa ca nu-ti mai da filme de racer cand tu de fapt esti ricer! Dar sunt convins ca nu cunosti diferenta!

partyboy174 25-07-10 13:29

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3151916)
MA DA MA LASIIII............. EVOLUEAZA SI TU UN PIC NU RAMANE TOT LA SUCURI PRIN PARCARI SI LA O SAMANTZA ASA CA NU TE LUA TU DE GRAMATICA MEA IN FOND SI LA URMA URMEI SUNT UNGUR HAI TE ROG NU MA MAI SECA ATAT NOSA TE ROG CA NU ESTI TU IN MASURA CEL PUTZIN ASA CONSIDER EU CU TOATE CA NU TE INTERESEAZA DAR EU ZIC ASA CUM FACI SI TU !!!

Esti ungur ma incultule. Da ai trait o viata intreaga in romania! Esti cel mai urat din peisaj si pt asta mi-ai fost mereu antipatic. Nu am nimic cu ungurii... din contra am mult prieteni unguri si mi-s foarte aproape. Dar am cu voi astea care dupa ce a-ti trait o viata de om intr-o tara nu sunteti in stare sa vb limba. Asta e jignire pentru tara in care traiesti. Pun pariu ca orice roman care merge in ungaria la munca sau la orice altceva in 3 ani vorbeste maghiara de 5x mai bine de cat vorbesti tu romaneste dupa o viata intreaga traita aici. Cu riscul de a ma repeta... nu cu ungurii am treaba... ci cu labele triste inculte si jegoase ;)

partyboy174 25-07-10 13:53

Quote:

Originally Posted by partyboy174 (Post 3541148)
Esti ungur ma incultule. Da ai trait o viata intreaga in romania! Esti cel mai urat din peisaj si pt asta mi-ai fost mereu antipatic. Nu am nimic cu ungurii... din contra am mult prieteni unguri si mi-s foarte aproape. Dar am cu voi astea care dupa ce a-ti trait o viata de om intr-o tara nu sunteti in stare sa vb limba. Asta e jignire pentru tara in care traiesti. Pun pariu ca orice roman care merge in ungaria la munca sau la orice altceva in 3 ani vorbeste maghiara de 5x mai bine de cat vorbesti tu romaneste dupa o viata intreaga traita aici. Cu riscul de a ma repeta... nu cu ungurii am treaba... ci cu labele triste inculte si jegoase ;)

Imi cer scuze pt poluare :D uitasem sa precizez asta!

PS: Ti-am vazut ultimele poze cu masina si incepe sa mai arate cumva ;) bv!

GallDann 25-07-10 13:53

..nu-i iau partea la niciunu`.. dar totusi trebuie sa fim realisti ca pentru un ungur care traieste in Romania ..romana este a-2a limba pe care o vorbeste aproape perfect ..atat aveam de zis.. e un plus pentru cel care stie sa vb mai multe limbi..

All times are GMT +2. The time now is 11:04.

- Copyright 2026 4Tuning