![]() |
Re: Agressive Racing Team
Quote:
|
nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama :)))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
asta...
|
12 Attachment(s)
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutae simbata la intilnire rog sa fie prezenti toti membri Clubului avem o tema de discutat //, nu acceptam scuze de la cei care nu vor fi prezenti din motive personale .//care nu anunta din timp problemele din ce motiv nu poate fi prezent .
|
Quote:
|
Chiar asa.. :)) ..asa nu se mai poate.. deja pe mine ma vorbesc gajicile .."baiatu de la agressive cu golfu negru".. :8) eu fac cunoscut clubul la femei.. :twisted: m-am scos..:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoase poze de la expozitia din Hungaria bravo Marti tine-o tot asa impreuna cu restul echipajului , baffta la urmatorul eveniment vrem o diploma ceva :p
|
20 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
:https://www.youtube.com/watch?v=u6NiNHB80-c |
frumos rau bmw-ul ...masinile din afara parca erau mai mult kitch-uri :|
|
De la sfarsitul lunii August inceputu lui Septembrie pot sa pun la dispozitie o hala cu o capacitate mare (undeva intre 10-15 masini) pt intalniri...lucrari la masini si alte treburi....o sa incep la lucru la masina si nu mi`ar strica ceva companie:P
Hala e nou construita asa ca nu e echipata cu nimic...daca va intereseaza si va dati interesu sa faceti ceva bun eu va astept. Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca aveti scule si cu ce lucra se poate lucra la masini linistit...hala are spatiu mare...dar mno e nou construita si nu e nimic in ea cum am mai zis...asta depinde de voi daca aveti ce va trebe...eu atat pot oferi :P.....eu in august numa vin din spania...de vorbit vorbesc cu liderii ca daca sunteti 20 in parcare sunt 30 de pareri si figuri...mai bine 3 da cu capu pe umeri :)
|
Cei din Club A.R.T care vin in SM la eveniment, sunt rugati sa vina in parcarea din spatele primariei Vineri ora 20.00
|
2 Attachment(s)
Salut ,am intrat si eu in club nu de mult vreau sa imi tunez si eu masina cat de cat .....am o astra F din 92 ,daca vreti sa imi dat ceva idei cum as putea sa o modific ar fi ok .
|
Salutare multumim baietilor care au sacrificat timpu bani au lasat totul deoparte, si au venit la evenimentul din SM sa vazut cine-e pasionat si e interesat sa participe la evenimente ,multumesc inca odata lui Marti,Dani,Clau intotdeauna au facut posibilitatea sa se prezinte la evenimente tinetio tot asa si bafta in continuare.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Super EVENIMENT !!! :dance: imi pare bine ca mi-am putut face si eu prezenta altaturi de Gangsterii din Agressive... :lol: 2-3 poze de prezenta..:P
|
3 Attachment(s)
cu unele mici intarzieri imi cer scuze :D
astept parerile voastre si binentzeles si argumentele voastre cum bun gust.Multzumesc in special baetzilor care au participat;DAN nr vaa=fibra,EMIL nr cat=chit+slefuit,VLAD=slefuit,LUICI nr LUK=sitele,MARTON nr GMA=prelungirea,IONUT nr JON=finisatu=vopsitul inca o data multzumesc |
Quote:
|
cam multa liniste in ultima vreme pe aici :(
|
4 Attachment(s)
Salut baieti! ia pa' TROBY...
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
o masina LOW.. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: Ti-am vazut ultimele poze cu masina si incepe sa mai arate cumva ;) bv! |
..nu-i iau partea la niciunu`.. dar totusi trebuie sa fim realisti ca pentru un ungur care traieste in Romania ..romana este a-2a limba pe care o vorbeste aproape perfect ..atat aveam de zis.. e un plus pentru cel care stie sa vb mai multe limbi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning