![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Salut Dragos, nu am masina, nici macar normala sa nu vorbim de una de drift, carnet am reusit sa iau iari din prima din fericire dar asta e mai putin important, eu unu sunt de acord cu tine referitor la etape am urmarit si eu cum am putut daca nu la fata locului si pentru mine daca spectacol nu e nimic nu e.Tu te dai pentru placerea ta si faci si spectacol si asta conteaza mult pentru mine nu locul in clasament.Ai respectul meu si admiratia mea succes in continuare.
|
Quote:
|
Stii probabil ca si eu am fost putin contrariat la TM si apoi la BV la briefing cand Mike mi-a raspuns ca "Drift is angle, not speed", asta s-a batut cap in cap cu modul in care inteleg eu drift-ul, insa la noi in parcari treaba cu overspeed in a corner e cam dificila deci, cumva, ii inteleg si este un mod de a vedea sportul.
Si pe mine m-au framantat multe lucruri care le-ai mentionat (sau nu) insa am ajuns la concluzia ca in definitiv un drifter bun trebuie sa fie capabil sa mearga oricum vrea juriul deci voi incerca sa imi diversific tehnica pe cat pot si sa merg oricum se va cere. Daca nu anul asta, la anul. Treaba asta m-a eliberat si m-a facut sa am iarasi satisfactie din drift. Am trecut si eu, ca si tine, printr-o perioada de deznadejde dar mi-am adus aminte ca este totusi un hobby care-l fac pentru mine si o tehnica mai completa este in avantajul meu. Dupa etapa de la Bucuresti mi se urcase competitivitatea la cap, sincer mi-as fi dorit sa nu castig acolo ca sa nu imi pese de puncte si locuri asa cum mi-am propus la inceputul anului. Daca nu-ti pasa si te dai pentru tine, liber, te distrezi si e misto, tu stii asta mai bine ca oricine. Eu am analizat foarte atent modul de jurizare KOE si cred ca am inteles ce se cere. Independent daca sunt sau nu de acord cu ce se cere pot sa-ti zic cu toata sinceritatea ca jurizeaza destul de corect dupa standardele astea. Mai fac uneori greseli, ce-i drept, dar daca mergi cum vor ei se poate face treaba. Nu stiu daca e locul meu sa dau sfaturi dar daca vrei iti pot impartasi concluziile mele vis-a-vis jurizare la o cafea. Sper sa nu interpretezi asta gresit si sper de asemenea sa ajungi la aceleasi concluzii ca si mine. Este singurul lucru pozitiv care se poate face, protestele nu vor schimba nimic, cel mult iti vor face tie rau. Eu unul sper ca nu vei pierde nadejdea si daca dai S14-ul sa iei ceva ieftin just for fun si sa nu iesi din lumea asta. Mergi prea fain ca sa renunti ;) Uite si turele tale de calificare de la BV : <object width="640" height="390"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/rA8x-6il9i4?version=3&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></object> Cheers, Octav |
Incepand de ieri masina mea vireaza si mai mult.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Visul meu devenit realitate...
|
Sincere felicitari !
|
Felicitari nenea sef!
|
Long time no news.
Masina se intoarce la strada ca DEMO-CAR pentru firma mea, scopul principal fiind reclama. Astfel, trebuie sa arate ca o bombonica si sa aiba toate caracteristicile necesare exploatarii zilnice pe strada. Asadar, primul pas a fost sa pun toata directia fata stock, astfel ca "toata ingineria" de pe fata a ajuns pe masina lui Sorin HAI, iar piesele stock s-au intors la mine pe masina. Mai departe, punem AC-ul la loc, ca acusi vine vara si e nevoie. Mai am nevoie de: - un diferential 3.69:1 stock de S14, VLSD - tot mecanismul de la frana de mana - ceva plastice de prin interior - etc Daca ma poate ajuta cineva cu Diff-ul de S14 stock, contra cost, bineineles, va rog sa imi dati de stire. Va multumesc. |
MS F.MULT DRAGOS PT PIESE - MARE OM MARE CARACTER
|
primit frana de mana--multam maxim
|
Tuturor eventualilor interesati, intrucat vreau sa fac loc unui nou proiect din domeniul meu de activitate, tinand cont de faptul ca se pare ca acest Nissan 200sx, fie el si in forma de strada, nu se vinde, le comunic faptul ca iau in serios varianta dezmembrarii acestuia.
In principiu daca exista suficienti interesati, se vor vinde: - motorul cu sau fara electronica - setup-ul hardware (admisie+evacuare) si software pentru 280cp - boost-controllerul electronic - cutia de viteze cu sau fara ambreiaj sport - suspensia - rotile - grupurile open+sudat - piese caroserie (faruri, geamuri, oglinzi, etc) - piese mecanica (punti, fuzete, caseta de directie, brate, tiranti, etc) - caroseria completa cu acte de Romania ce poate servi altei recarosari - multiple alte piese, etc Deocamdata nu demontez nimic, astept un feedback din partea voastra vis-a-vis de eventualul interes pe care il starnesc piesele de mai sus. |
Cu sansa 80% de realizare, daca masina nu se vinde pana la finalul lunii acestea, cel mai probabil o dezmembrez.
Care sunt doritori sa scrie aici pe topic: motor, cutie, electronica, roti, caroserie cu acte, suspensie, etc... |
boost controleru ce este? si la ce bani? multumesc
|
Este un Blitz, cu 4 trepte presetabile si selectabile electronic, include si electrovalva control presiune turbo. Probabil va fi undeva la 250e (pret nou aprox 500).
Sa nu fiu prost inteles, deocamdata nu vand nici o piulita. Daca pana la finele lunii nu vine nimeni sa ia masina, atunci iau hotararea finala. |
Pacat de masina daca se dezmebreaza.
Sistemul de aer conditionat il ai? O seara frumoasa |
Si eu vreau diverse piese,posteaza aici preturile la ceea ce urmeaza sa dezmembrezi in eventualitatea in care o vei da asa.
|
asteptam atunci :lol:
|
CAROSERIE (DOAR SCHELETUL) + ACTE RO 1200 e
BARA FATA FIBRA 50 e PRAGURI S14A 75 e CAPOTA 70 e FARURI 70 e STOPURI 70 e SUSPENSIE CUSCO DRIFT 300e SISTEM FRANARE (ETRIERI 4 PISTON FATA, Butuci fata 5 prezoane, DISCURI BREMBO, PLACUTE ATE,BASCULE FATA ,POMPA CENTRALA FRANA ,CABLU FRANA MANA ETRIERI SPATE) 400 e STRUT BAR 50 e CEASURI AFR, TUROMETRU, VOLTAJ 70 e BLITZ BOOST CONTROLER 250e KIT IMPAMANTARE+CABLU BATERIE PORTBAGAJ 50 e DISTANTIERE 15MM 2BUC 70 e EVACUARE INOX 76MM + FINAL INOX 200 e OIL CATCH TANK 25e POMPA BENZINA WALLBRO 80 e DIFFERENTIAL S14 SUDAT 50 E DIFFERENTIAL S13 OPEN 50 EURO PLANETARE S14 100 e PLANETARE Skyline R32 150e CARDAN 50e JANTE 17 Aluett 200 e JANTE 17 Speedline Drift 300 e Portbagaj 100e USI 100 e/ buc Punte spate cu fuzete 200e Kit conversie RHD/LHD (CASETA DIRECTIE + coloana directie +PUNTE FATA+BORD+stergatoare) 500e Interior complet 100e Instalatie electrica completa 150e Motor SR20DET + instalatie electrica + ambreiaj eClutchmaster + cutie viteze + suporti 1750e Calculator motor + soft HD 282CP 200e Traseu admisie 50e Pt alte repere discutam punctual. Oferta devine valabila de la 01.07.2012, daca masina nu se vinde pana atunci sau nu intervine altceva. |
trist tare ce se intampla aic...
parca nu imi vine a crede ca cea mai tzipla masina care a participat vreodata in CNDR ajunge bucati...trist. Sper sa o vinzi intreaga Dragos, ar fi pacat altfel. |
Pai Bogdane, daca nimeni nu vrea masina asta, eu ce sa fac? Sa o las sa se degradeze in curte? Am facut aprox 400km anul acesta cu ea (in 6 luni de zile). Lucrez la noul meu proiect Ibiza diesel, deci nu mai am timp sa mai merg cu ea, nici nu am unde si nici nu mai am de ce.
Au existat 2 potentiali cumparatori: - unul si-a luat o Silvia neinmatriculata care arata jalnic si 100% stock pentru 2000eur mai putin fata de cati bani i-am cerut eu pe masina mea - al doilea a spus ca vine, il mai astept inca o saptamana Nu voi asista la degradarea acestei masini prin stationarea ei extinsa. In saptamana 25.06 - 30.06, pretul masinii devine fix 5500e. Care vrea masina, sa vina sa o ia. Altfel toate sansele sunt sa ajunga bucati. Si pt carcotasi, masina nu are probleme, doar ca mie nu imi mai serveste la nimic. De altfel, Bogdane, asta e cel mai trist, ca nu imi mai serveste la nimic...dar sa nu intram intr-o discutie legata de drift aici ca nu isi are locul. |
Ibiza diesel de...? Coasta? 402?
|
Ibiza diesel de 402m street.
Masina a fost vanduta. Topicul poate fi inchis. Va multumesc. |
Felicitari :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning