![]() |
Re: Prezentarea masinilor membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Slobozia diverse
huoooooooooooo .... circotasii
da tu ce vrei sa faci din ascona aia? :) fiecare cu pasarica lui |
cine ma lamureste si pe mine cu ceva....am vz pe multe masini stikere cu o flacara...si sub ea...club nush cum:)...despre ce e vb?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
... mai bine asa decat cu stickere de la anumite cluburi ... a la mirko |
lamuritima si pe mn mirko e cumva nebunul ala care face stikere si fel de fel de nebunii?daca da il stiu de mult timp si e o catastrofa de om care ma amuza teribil;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))
|
aha am inteles...ms dan!:)
|
rasp lui darkyro77: nu vad ce e rau in faptul ca pui firma lui Mirko pe masina, in fond nu e pusa degeaba ... poate face si el reducere :P
|
Quote:
|
eu ma tot uit la https://www.youtube.com/watch?v=k8OuU0dHNNQ :D
|
sa facem un topic separat dedicat lui mirko asta ca de ceva vreme numai de el se vb:)
|
.. si publicitatea negativa... tot publicitate se numeste :D
sunt pentru topic special.... |
Quote:
|
este un club creat de mine si inca 5 baieti ... binenteles neinregisrtrat ... am vrut sa facem si noi ceva mai special .... dupa ceva lucru in photoshop si alergaturi pe la tipografii ne`au iesit si stikarele :D. Cine vrea ... este bn venit :))
Appo .... numele clubului este '' South Club,, |
nu era vorba de voi cu Anonymous Motorsport ... e vorba ca au aparut baieti cu parasolare care nu au nici o treaba cu anonymous`ul...foarte bine pentru voi c-ati facut un club.cand il inregistrati ?
|
poi .... deocamdata tre sa caut niste informatii despre inregistrat ... k nu stiu nimik ... dk stie cineva .. sa`mi zica si mie ...
|
iti zic eu live cand ne-om vedea cam ce-ti trebuie :D
timp ... bani ... |
multi bani..:)
|
trebuia sa-mi lasi mie placerea sa le spun "muuuuuuuulti bani ... notar ... statut ... si muuuuuulte altele"
|
2 Attachment(s)
Salut!
Care va pricepeti ..ce subwoffer imi recomandati pt Megane sedan ( are boxele orignale schimbate cu unele focal , si playerul e un pioneer) ..eu ma gandeam la unu din astea 2, amndoua Focal , unul pasiv+statie si unu activ. Primul Focal SB 30 SPL + amplificator Focal Solid 2 # Subwoofer Auto Focal SB 30 SPL # incinta bass reflex din MDF 16 mm, difuzor de 30 cm # putere: 250W RMS (500W max) # Sensibilitate (2.83V/1m): 93 dB # raspuns in frecventa: 38–500 Hz # volum incinta: 45 litri # bobina 50mm 4 straturi # dimensiuni (L x I x A): 420 x 386 x 440 mm http://www.sono.ro/promotii-116/foca...pack-4672.html Al doilea Focal Bomba 27v1: * Activ: Da * Putere (W): 300 * Impedanta: 4 Ohmy * Frecventa de raspuns: 36Hz-500Hz * Dimensiuni (W x D x H mm): 310 x 371 x 466 * Diametru: 27 cm |
nu`i problema ;)))) :D de bani :-"
|
nu chiar ..vreau doar sa se auda bine ;)..deci astept sfaturi :-)
|
paul :D aman2 :)) sa fie treaba buna :D
|
Quote:
|
da stiu ca e promotie , dar pe mine ma intereseaza sa stiu care se aude mai bn ..un subwoffer pasiv sau unul activ ....ca sa stiu care dintre ele il iau
|
paule vand subwoofer :))
intra la rubrica bazar acolo |
Paule ia-ti ce ti-am zis io date`n sl**z.
|
Quote:
|
Marius, vreau nou , si vreau Focal sa am toata linia ! Mc oricum
Vlad, nu mai stiu ce mi-ai zis tu :)) O sa sun si o sa vad ce zic si baietii de la Tornado |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
preturile sunt cam aceleasi si la tornado si la beloud..nu asta era important
primul este pasiv , si al doilea e activ (are amplificator incorporat ) mc de sfat catalyn , din cate am inteles sunt mai puternice cele pasive si se aud si mai bn |
daca ai spatiu ia-ti pasiv ... statia o prinzi undeva pe sus prin portbagaj ca sa nu incomodeze ... acum vrezi si tu ce vrei ... calitatea sunetului sau putere ... adica suburi cu incinta inchisa sau cu bass reflex
|
poi ma intereseaza calitatea , pt ca nu vreau sa am un bass sa-mi zdragane orice pe masina , dar totusi sa se simta in interior....deci ...?un pasiv cu bass reflex zic ca si-ar face treaba nu ?
|
fara bass reflex ... ala iti rupe tabla de pe masina
deci tu vrei d'ala inchis treci diseara pe sudului si-ti explic cum sta treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning