![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
am f mare grija! dar oricum e f fain sa fii iara fericit! si sa vezi k o roade pe fosta pana la radacini e un bonus nesperat! :P
|
Quote:
Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura! :twisted: Bafta! |
ar fi o idee ...da fiekre om face ce simte si ce-i place...
|
Quote:
|
asta-i viata..
si cu bune , si cu rele.. ce sa-i faci .. o iei ca atare... pana la multi ani .. nu-s decat joculetze.... pe care.. depinde .. daca stii sa le joci , castigi , pierzi , n-o sa fie bine niciodata... dpmdv .... ori iubesti .. si se satura ea, ori nu pui suflet, automat nu te implici , automat , nu suferi tu , sufera ea ... altfel nu prea are cum sa se termina, ca de terminat, e clar ca se termina , e vorba doar de timp , de cat timp , that`s all.... so sit back and enjoy the ride.. |
bine spus santos...sit back & enjoy the ride, pt k nu se termina niciodata...
|
nah` .... se pare ca-s cam prostutz ...
iar am pus botu` si iar am luat peste nas ... in fine ... pana la urma o sa ma invatz ca niciuna nu merita ... dar pana atunci o mica pauza ... |
Nu e bine man! Stii ce mesaj de intampinare am eu pe tel? "NEVER TRUST PUSSY!!!". Si e foarte adevarat.;)
|
mda ... odata si odata tot o sa ma invatz si eu minte ... ;)
si dupa cum decurg lucrurile .. ziua aceea e din ce in ce mai aproape oricum ... faina faza cu mesaju` de intampinare la tel ... :D |
Re:
Quote:
ehh ... NU! |
frati mei dupa cum am spus toti despartiti e prea tare si prea bine sa stai SOLO percutia sa umbli cu cate vrei si cu cine vrei!am ajuns la aceasi concluzie cu Dexter_20 ca nu de la 19-20 sa cauti nevasta alea mai spre batranete trebuie traita pana cand se poate!asa ca life is life ........va pupa fratele!
|
Mare dreptate ai :D insuratoare dupa 30 d ani :D
|
LOL...in 2 luni am schimbat 3 fete.... Ce mijto e o treaba doar 4 fun! Ce atata sentimente si alea alea...La prima greseala PA! Decat sa sufar eu mai tarziu k am iertat, mai bine sufera ea acuma. Si chestia e ca uiti mult mai repede cand te doare in fund. Abia astept sa incep si eu scoala k sa vad ce boboace de anu 1 o sa am:twisted: .Dar pana in octombrie mai e....
|
fuai ce faza mi-o facut ...
e prima persoana cu care is certat pe bune in sensu ca nu mai vrea sa vorbesc cu ea, nu mai vrea sa stie deloc de mine si sa nu ma mai stie ... nah` ... exista o prima data pentru orice nu ? s |
ce'o facut?ce'o facut?
ne zici si noua? |
pai am zis deja ...
ca ne-am certat ... si dupa aia s-o suparat asa tare ca nu mai vrea sa auda de mine , sa stie de mine , sa vorbesc cu ea si nici ea cu mine ... deci ignore total eu pentru ea nu mai exist ... si ma enerveaza ... ca n-am mai avut faza asemanatoare cu absolut nimeni altcineva ... adik sa nu mai voreasca deloc cu me poate nu-i chiar asa mare lucru` dar e prima data cand mi se intampla mie |
Lasa k aia cu care mi-am pierdut 1 an si ceva din viata mea acum cand o vad pe str ma uit in alta parte si, mai nou, o da in interdictie in disco....abia astept sambata sa merg....:twisted: :evil: Las-o in treaba ei k asa sunt fetele, azi sunt in limba dupa tine, maine ignore total.Alta si gata.E cel mai bine.Nici nu trebuie sa te chinui sa intelegi ce si cum sau unde s-a gresit pt simplul fapt k nu se merita efortul.
|
Quote:
|
Quote:
:):):) Cat mai mult si cat mai multe ... si cu cauciuc Pirelli ca sa nu faci injectii cu NOS Penicilinum ! Ca in viatza nu ramai cu ce bagi in gura ... ci cu ce tragi pe ... nas ! :D |
Ce om... :))
|
Quote:
|
ba da... pacat de aia ptr care x-ray e prea "subtil" sa zicem :D
|
Quote:
Sau cu tasat marmelada? |
da man, cu aia e :D:D
|
Quote:
Si cu inselatul asta e o enigma... De multe ori iti pare bine,te simti smeker ca vezi Doamne ai multe femei, le arzi pe toate, dar de multe ori dupa ce o faci iti pare rau, te gandesti ca fata ta nu merita asa ceva. Oricum, ideea este ca tre' sa stii cand sa actionezi, unde, cu cine, sa fii sigur ca nu va afla, sa fie o tipa care n-are nici o legatura cu ea, sa nu fie vecina cu tine sau mai ales cu ea, colega de scoala sau de servici, deci sa nu faca parte din cercul de cunostinte comune sau proprii. Oricum..., vorba lu' Tata: "CASATORIA ESTE LOTERIE" D-aia tre' sa belesti bine okii ca sa nu belesti mai tarziu altceva!!! |
cam ai dreptate aici DONU' dar nu tre sa stai nici prea mult pe ganduri ca iar ai de pierdut. Yo am avut o relatie de 5 ani jumate, fata vroia sa ne casatorim dar yo i-am zis sa mai asteptam. Ea a crezut k nu vreau sa ma casatoresc cu ea si m-a lasat. Mi-a parut fffffffffff rau dupa ea si inca imi mai pare, dar m-am convins k nu merita. Abia acum am cunoscut-o mai bine si am vazut ce poate. Mai bine k nu m-am casatorit cu ea dar mi-e si ffffffffff greu fara ea :( Deci rau cu ea dar mai rau fara ea :((
|
of of femeile (fetele) astea :D numa bataie de cap ne dau :(
|
cand eram eu bine si vedeam totu' ros am ras de cineva care a zis ceva de genu" daca stai numai cu una si mult ..vei ajunge sa uiti sa mai vrajesti o fata etc etc ...si cand te vei desp. de ea nu vei sti cum se mai procedeaza" ...ia ghici... oarecum m-am lovit acum.. cand te inveti cu una ti se pare f aiurea cu alta orice ai face..ba chiar mai rau ca un incepator esti sa dea draq... si cand iti mai spune " dc n-ai vrut...? asa mi s-a parut ca ai ezitat" ...ii zici"scz fata dar aveam antrenament...acum nu mai am..alt stil ai tu etc etc" intrun cuv..ai devenit o varza de om //// dar alta solutie nu e decat sa treci la alta..ba chiar cat mai multe ...
|
am patit si yo faza asta. nici macar nu mai stiam cum sa agat o tipa, dar mi-am mai revenit. au trecut 9 luni de cand m-am despartit de "marea iubire a vietii mele"
|
ce sa agati..aici nu am probleme ..sunt cu prea mult sharm cum zic fetele..problema vad ca e in practica... ori sunt eu bou si e aiurea ca nu mai fac cu fosta .. am impresia ca nu mai stiu nici macar sa sarut..sa nu mai zic de alte chestii... chiar am inceput sa ma gandesc aiurea.. deci baieti..inainte sa stati cu una..ganditi-va ca n-o sa va mai duca mintea la nimic apoi... una e sa te obisnuiesc cu una..si alta e sa cu alta..deci practic o iei de la inceput .novice ..cu lamaitza pe frunte :lol:
|
Poate ti-a facut vraji fosta :)
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Sa nu te complici daca crezi ca nu merita !!! |
Quote:
|
Inseamna k eu la cele 3 luni si cateva saptamani ale mele sunt nimic. Nu e bine sa faci comparatie intre actuala si fosta pt ca asa niciodata nu o vei putea uita. Spune si tu ceva de genu "Bine ca am scapat de panarama aia!" sau ceva de genu si gata. Intotdeauna trebuie sa privesti inainte,nu inapoi!
|
Quote:
ca stii .. teoria merge cum merge ... da` practica ne omoara ... ;) |
Quote:
|
pai mi-am si treaba asta, si in gand si cu voce tare si tot nimic nimic :(
|
Faza asta merge in unele cazuri ....ca daca ai avut una din cele mai frumoase fete din oras....e greu sa nu faci comparatie .....e ffff greu !!!! pt ca luati cazu meu ..am stat 3 ani cu una .....si ...mam obisnuit cu fixurile lu aia ...si acuma cum ies cu una si cu alta ...cat mai multe pe zi ...numa numa o uit pe aia ...si nu prea merge ..ca nici una nici macar nu se aproprie de aia....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning