![]() |
;) Imi cer scuze....dar repet.... Reno este RENATO :) (cu certitudine)
Pacat ca ai probleme cu \"Militia\" ;) (oricum nu vad legatura) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
offf .. iar e vre`un pushti care nu are ce face ... cum va ziceam cred k imi trag un user Nicu Gheara ... sau irinel columbeanu ... ma mai gandesc ... sau poate un stalone sau ... bruce lee :)) |
Re:
Quote:
offf .. iar e vre`un pushti care nu are ce face ... cum va ziceam cred k imi trag un user Nicu Gheara ... sau irinel columbeanu ... ma mai gandesc ... sau poate un stalone sau ... bruce lee :)) |
bruce lee te prinde sotto sotto shi cel mai bine...
|
aaaaaaaaa da renato e in state inainte cu mult de revelion si crede-ma cind iti spun ca nu a intrat el asa ca tot vre-un copil de 15 ani a facut pe interesantul
|
Re:
Quote:
|
mai sunt unii pe aici care il cunosc pe renato ....asa ca las-o asa
In alta ordine de ideei voi astia de la extreme....sau clubul prietenilor am observat ca raspundeti cu ceva sarcasm fostilor membrii mr. Ai (aveti) vreo prb cu noi? Ca sa stim ce si cum nu de alta |
Re:
Quote:
2.Daca sunt unii care il cunosc ar trebuii sa stie.... ca el este .... 3.Eu doar am spus ca este el...nimic altceva.... 4.Ce sa \"las asa\"??? Eu am spus ca este renato, nu vad ce as putea lasa :) Nu inteleg de unde tragi concluzii de astea ???? ... in afara de a va spune ca este Renato ce ai mai vazut tu scris???? |
nu este vrb de reneto aici ca sincer nu ma intereseaza treaba asta
Este vrb in general...si nu ma pune sa caut pe net pe unde a postat amicul tau peter pe la sectiune mr si prin alta parte. Pe mine nu ma intereseaza de clubul tau sau de mr sau de alt club sau persoana din clubul tau dar amicul tau peter a venit cu unele afirmatii care nu-si aveau locul in unele sectiuni care erau legate de mr cta. si cred eu ca la 16 ani nu are cunostintele necesare de viata sa faca unele afirmatii sau sa dea cu presupusul in chestii care in primul rand nu va privesc pe voi sau pe el. |
bine,eu am gresit,sunt vinovat.....
mai sunt si alte acuzatii asupra mea ? |
Re:
Quote:
:evil_laug |
Re:
Quote:
|
nu sunt rau ma stresule SUNT ASA CUM SUNT 8)
Nu peter nu sunt . Fi doar mai atent te rog in afirmatii ptr ca totul este interpretabil. Nu cred oricum ca ai facut unele afirmatii sau propuneri cu rautate. Bafta |
peter chiar il stiu pe renato asa ca taci si nu iti mai da cu parerea ca prostu
|
Re:
Quote:
|
una e sa stii si alta e sa crezi ca stii......
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Da pe Renato l-ati intrebat !!!
|
bai frate de parca renato asta ar fi buricul pamantului.ati uitat ca mergea in mijlocul iernii cu geaca pe el si cu m3 decapotat,asta numai sa il vada lumea si sa-i asculte muzica din masina.gestul asta seama cu acela in care ai 2 boxe in casa si deschizi toate geamurile ca sa se ragneasca in tot cartiterul maneaua .imp e sa stii sa te si imbraci chiar daca ai numai toale de firma.cam asa e si aici.fiecare cu ideiile lui.astept pietre in geam acum :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
bai da ce bine il stiti voi pe renato...da vad ca alta treaba nu aveti decat sa barfiti pe unu si pe altu...eu cred ca mai bine ne-am vedea fiecare de ale noastre...sau va plictisiti ingrozitor si a-ti ramas fara subiecte de discutie....eu zic sa o lasati balta odata... :x |
Acest Renato, indiferent cine e el, unde e, în România sau în strainătate?
Aştept şi eu un răspuns. Până atunci, îi rog pe cei care postează degeaba să n-o mai facă, că trec la şters. |
acum este in SUA
|
Re:
Quote:
XtremeClubEmotion: dacă nu eşti informat corect, te rog să nu te mai arunci la afirmaţii aiurea! Schimbaţi subiectul! |
Re:
Quote:
asta pt ca a scris frasu ...bai stii ce nu cred ca are rost sa va mai agitati atat....ce face invidia din om...imi vine sa moor de ras...bai sunteti jalnici... |
Re:
Quote:
Sa schimbam subiectul ca vrei tu?.... :lol: :lol: :lol: Gaby nu sterge ... ca subiectul a prins ..... si in al doi-lea rand daca nu stii despre ce este vb de ce te bagi? sau poate ai vb tu cu Renato? .... ;) Eu il \"provoc\" pe needbrain la o cursa .... ;) (ce zici tati?) Din Aprilie sunt pregatit ..... si in Cta ;) Pe mine nu ma intereseaza prea tare... eu am dat o informatie.... restul o sa-l aflati de la el :lol: :lol: :lol: |
Vero_S/XtremeClubEmotion: ori Renato, ori frate-său? Hotărâţi-vă!
Quote:
Quote:
Quote:
PS: - mă bag pentru că moderatorul n-o face, deşi ar trebui; - numele şi userul meu se scriu Gabi, nu Gaby; - nu fii arogant cu mine, te rog; - dacă vrei să adaugi ceva la un mesaj scris anterior, te rog, editează-l, nu posta altul. |
Bai !!! stii kre e problema ta ???????????????Ca u niciodata nu ai iesit din \"comuna\"constantza pt ca daca ieseai si u in vreo tara mai civilizata iti dadeai seama ca o masina nu se decapoteza numai la 25-30 grade cum ai vazut in revistele alea cu pokemon si cand mergi cu ea la 17 -20 grade si atunci e perfect dar binenteles ca nu ai de unde sa stii treburile astea pt ca .........nu-mi place sa jignesc oameni care au alte posibilitazti ca nu-mi sta in fire dar u kiar ma determin sa o fac si pt cultura ta generala mai vizioneaza duminica pe tvr1 poate mai da emisiunea \"telenciclopedia\"poate o sa mai gasesti akolo despre masini decapotabile cand se decapoteaza si cand nu si nici muzica nu cred ca eu un lucru prea Xtravagant daca o ascultzi tare in ziua de azi dar pt prostii ca tine plini de invidie nu normal ca sunt niste kestii iesite din comun :))))tz tz tz tz ce face invidia asta din oameni... Si vis a vis de haine cred ca u esti genu ala de persone ca ,daca afara e luna noiembrie si sunt 20 grade u tre sa pui caciula si eventual manusi ca est iarna afara nu ????? te imbraci dupa luna tu nu dupa vreme dar inca 1data vezi cat te duce capu .. ;)
|
chill ppl.......certurile sunt inutile...........
|
Eu nu mai spun nimic.... faceti ce vreti, vorbiti cum vreti, cu cine vreti.... eu nu ma mai bag...
|
Re:
Quote:
|
Si acum a ajuns acasa ...
Se pare ca se incing spiritele pe aici ... De ce ? |
Gabi Vreau un WORD cu tine in private ..
|
acum se vede cat si cum il duce capul si pe cine.cand m-am referit la felul de a te imbraca ,ma refeream la faza de acum 2-3 ierni in care afara crapau pietrele si tu erai cu masina descaltata.daca tu crezi ca faza asta e normala nu mai am ce zice.sunt satul de impresii si de figuri de 2 lei si ca sa fiu cat mai serios,mai bine pun fesul si manusile decat la 30 de ani sa merg cu perfuzia in brate.femeile te plac si in cizme de cauciuc daca sunt femei ,daca nu ,inseamna ca sunt .......stiti si voi
|
Re:
Quote:
De bataia care ti-ai luat-o aseara la bowling de la BAS'u :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning