Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

mertan 18-02-07 21:27

Re: accidente in bacau

trist... tragic.. cuvintele nu au prisos. sa le fie tarana usoara. rip :(

Bmw_Rulllzzz 18-02-07 22:39

masina era inchiriata de la un amic de-al meu. pe ei nu-i cunosc,da si tu mai multe detalii despre ei dexter. pacat, mare pacat pt ei :(

Bmw_Rulllzzz 18-02-07 22:44

Quote:

Originally Posted by varu21 (Post 756327)
pai a ta e mai trompeta:)):)):))

ce sa-i faci, eu nu-mi permit mai mult.......... ca altii care si-au vandut masina ca sa-si cumpere scuter :lol: :lol: :lol:

dexter_20 18-02-07 23:24

Ce detalii sa mai dau...?Fata mi-a fost colega de clasa timp de 4 ani,iar el s-a transferat abia in cls a 11-a. Din toata clasa doar eu si cu el am dat bacul la fizica si...amandoi l-am picat cu brio. NU va mai zic de cate betii am facut sau de cate ori chiuleam si mergeam la biliard ca asta era la ordinea zilei. Pacat....

Bmw_Rulllzzz 19-02-07 18:14

9 Attachment(s)
dupa cum am spus...era masina unui prieten. m-au trecut toti fiorii cand am vazut masina la mine in curte la depozit in ce hal arata (si din cauza echipei de descarcerare). masina si acum este tot la mine in curte si fac tot posibilul sa nu mai trec pe acolo pana cand o disparea.
detalii, ma refeream la numele lor dexter, ca poate ii cunosteam. eu nu stiu in ce liceu ai fost tu si nici nu ma interesa cand s-au transferat ei sau bautele impreuna. oricum din cate am inteles soferul nu prea le avea cu condusul.DUMNEZEU SA-I IERTE :!:

varu21 19-02-07 18:27

frate...in ce hal arata......dumnezeu sa-i odihneasca...:(

krys 20-02-07 11:28

personal nu ii jtiu doar am mai vazut masina asa prin bc da oriqm Dumnezeu sa-i ierte

helas 20-02-07 15:25

4 Attachment(s)
Accidentu e proaspat sa intamplat acu 1 ora de cand am pus pozele adica 15.00 pe 20.02.2007.A rupt un cap de pod, a intrat in shantz, apoi s-a rasturnat.Cel mai grav era pasageru din dreapta cu fracturi la ambele picioare(rupte total)iar restu au scapat cu mici .......S-a intamplat la Bogdan Voda langa OMV.Se poate observa din poze ca e un VW Vento de SV.

Bmw_Rulllzzz 20-02-07 15:25

pai daca ai vazut-o pin bacau, inseamna ca m-ai vazut pe mine. pt ca eu m-am plimbat o perioada cu ea.

aleks 20-02-07 15:39

auuu... saracii, ce nasol accident...
si ce prompt ai fost tu, cred k e cel mai rapid postat din toate de pana acum ...

helas 20-02-07 15:56

Multumim da a-s prefera sa nu fie accidente dastea, lumea sa mearga incet si prudent.

Al3xxx 20-02-07 17:04

Quote:

Originally Posted by helas (Post 760795)
Multumim da a-s prefera sa nu fie accidente dastea, lumea sa mearga incet si prudent.

asta e valabil si pt tine...

helas 20-02-07 18:46

hai mai eu merg incet sa fie consumu bun, si o mai calc si eu din cand in cand sa se mai curetze turbina nu de altceva :))))ca oricum nu prea am eu ce sa fugaresc la 90 de calutzi !

krys 21-02-07 01:13

Quote:

Originally Posted by helas (Post 761166)
hai mai eu merg incet sa fie consumu bun, si o mai calc si eu din cand in cand sa se mai curetze turbina nu de altceva :))))ca oricum nu prea am eu ce sa fugaresc la 90 de calutzi !

da da helas vorbejte am sa incerc sa te fugaresc eu putin cu 10 cai mai mult :P

crtrandrei 21-02-07 02:38

scuze pentru off-tpopic dar cred ca ati vrea sa vedeti asta.... http://www.protv.ro/stiri/social/opr...r-pe-care.html (link video in stanga) inca odata scuze ....

mertan 21-02-07 09:00

da... tragic..... sa va arat si fata care a murit in accident. http://www.hi5.com/friend/displayPro...serid=31545121

krys 21-02-07 09:48

la viteza aia cred si eu k numai aveau scapare :( asta e uni sunt km inconstientii si calca pedala prea tare.poate si puntiul ala nu jtia sa conduca oriqm la 200km/h numai ai nici o sansa

aleks 21-02-07 12:51

iar se kk proteveul pe el tot... iar baga la innaintare cursele de masini, si toti prostii isi dau ei cu parerea...
saracii aia de au murit la constanta, ce legatura au cu cursele? cu cine se intrecea soferul? el singur si cu prostia din capul lui? poate ca da...

® Al3cS ® 21-02-07 19:07

Ma... aia de la constanta ... nu soferu era vinovat ... :( el doar a claxonat ... dak nu s-a dat copacul din calea lui ce sa ii faca:))

Cristy_mat 22-02-07 12:42

da de macelu ala de pe mioritei ati auzit sau ati vazut????
fratilor pacat ca nu am nici o poza da sambata seara mai erau 2 masini acolo din cele 4 care au fost lovite in parcare de catre un seria 7 din cate am auzit....Da era o dacia 1310 varza,,praf,,mai e pe acolo si sambata era si o nova la fel si aia praf
Curba aia inainte de semaforu ala de la evrik e belea

mertan 22-02-07 13:31

nu man... a intrat un seria 5 cu nr gmd parca... nu mai tin minte. si era la everest. a bulit bmw-eul lui mihai lux si altele :D oricum dacia aia e acordeon.

Bmw_Rulllzzz 22-02-07 17:45

poze ceva ???

mertan 22-02-07 18:51

am in telefon poze cu dacia.... stai sa ma chinui putin sa le trag in calc...

mertan 22-02-07 19:06

https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto041.jpg
https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto043.jpg
https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto044.jpg ENJOOOOOOOOOOOOOOY

Bmw_Rulllzzz 22-02-07 21:19

loool ce urata-i dacia asta

® Al3cS ® 22-02-07 21:30

Doar atata ?:)) .... asta ii aproape intacta :)) ... o dacie si dak o atinge un bmw oleaca se boteste jumate :)) ce poti sa ii ceri :) ... calitate romaneasca la pret european ;):))

varu21 23-02-07 08:11

ce tare arata dacia.........frate da ce e cu atatea accidente........i-au prea multi carnetu'

aleks 23-02-07 12:35

nu mihai lux, ionut lux il cheama... iar cine a facut "micul incident" nu conducea un seria 7, ci un seria 5, si nu avea gmd la masina ci...
nu mai spun k se supara silviu_tun :))

SFW 23-02-07 13:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 766674)
nu mihai lux, ionut lux il cheama... iar cine a facut "micul incident" nu conducea un seria 7, ci un seria 5, si nu avea gmd la masina ci...
nu mai spun k se supara silviu_tun :))

Mai bine, chiar nu conteaza numarul masinii. Pacat de toate masinile, pt ca au si ele un suflet :D . Si bine ca nu a patit nimeni nimic.

helas 23-02-07 15:07

mai nu mai dati si vio numere de masini si alte chestii dastea paote le faceti oamenilor belea.....oricum ce-a fost a fost,tabla se indreapta :))

BogdanAG 24-02-07 15:54

Au fost ieri 4 accidente intre Nicolae Balcescu si Racaciuni ... Nu au dat astia de la drumuri cu nici un fel de antiderapant, iar romanii nostri mergeau fara nici o treaba cu 100-120 pe acolo, am vazut un A4 ( cred ca era A4 ) facut praf ( a sarit un sant cu viteza ). Traiasca prostia. Ca mie imi era frica sa merc cu mai mult de 40-50 km/h. si cand puneam frana intra abs-ul la cea mai mica atingere a pedalei.

mertan 24-02-07 17:43

auleu.... naspa rau. stiu si eu cum e sa mergi pe ninstoare si pe orice fel de mazga... naspa rau.

CAT 25-02-07 22:58

poate nu e locul aici , da am si eu o curiozitate...
ati vazut ca tocmai au plantat copacei pe marginea E85?
de fiecare data cand merg spre Iasi ma intreb in cati dintre ei se vor opri soferi care altfel ar fi putut avea o sansa sa scape? nu mai aduc aminte de capetele de pod din Bogdan Voda si celelalte sate inspre Roman, dintre care un sfert sunt deja sfaramate in urma accidentelor...
poate ca daca nu ar fi santul ala prostesc pe marginea soselei, capete de pod pe care le agati daca clipesti in timp ce mergi pe prima banda si copaci plantati la 1 metru de drum, multe dintre victimele accidentelor ar fi inca in viata...
poate ar trebui facut ceva in sensul asta, dar eu nu am timp deloc. daca cineva are vreo idee, promit sa fac tot ce pot pt a ajuta sa scapam de prostiile astea care mai devreme sau mai tarziu devin locuri unde masini sau mai rau, oameni, isi termina viata.
poate sunt putin incoerent, dar tocmai am aflat de un amic ce si-a rasturnat masina intr-unul din santurile astea monstru de pe marginea E85. din cate stiu eu, acolo ar fi trebui montate niste capace de beton.
nu mai zic de cate masini stiu ca si-au lasat puntile infipte in capete de pod
copilul ala inconstient de la Constanta ar fi avut o sansa mare dar copacul plantat pe marginea drumului i-a luat-o. in loc sa fi tras o sperietura zdravana si poate sa le vina mintea la cap, copii aia au murit, poate si din cauza unor destepti de la primarie.
stiti cu totii cred sensul ala giratoriu de pe E85, intersectia spre Suceava si Iasi... e criminal, in fiecare saptamana se urca masini pe el. nu e presemnalizat, decat in ultimul moment si daca nu il stii, noaptea nu prea ai sanse sa il eviti.

SFW 26-02-07 00:42

Quote:

Originally Posted by CAT (Post 771171)
de fiecare data cand merg spre Iasi ma intreb in cati dintre ei se vor opri soferi care altfel ar fi putut avea o sansa sa scape? nu mai aduc aminte de capetele de pod din Bogdan Voda si celelalte sate inspre Roman, dintre care un sfert sunt deja sfaramate in urma accidentelor...
poate ca daca nu ar fi santul ala prostesc pe marginea soselei, capete de pod pe care le agati daca clipesti in timp ce mergi pe prima banda si copaci plantati la 1 metru de drum, multe dintre victimele accidentelor ar fi inca in viata...
poate ar trebui facut ceva in sensul asta, dar eu nu am timp deloc. daca cineva are vreo idee, promit sa fac tot ce pot pt a ajuta sa scapam de prostiile astea care mai devreme sau mai tarziu devin locuri unde masini sau mai rau, oameni, isi termina viata.
poate sunt putin incoerent, dar tocmai am aflat de un amic ce si-a rasturnat masina intr-unul din santurile astea monstru de pe marginea E85. din cate stiu eu, acolo ar fi trebui montate niste capace de beton.
copilul ala inconstient de la Constanta ar fi avut o sansa mare dar copacul plantat pe marginea drumului i-a luat-o. in loc sa fi tras o sperietura zdravana si poate sa le vina mintea la cap, copii aia au murit, poate si din cauza unor destepti de la primarie.
stiti cu totii cred sensul ala giratoriu de pe E85, intersectia spre Suceava si Iasi... e criminal, in fiecare saptamana se urca masini pe el. nu e presemnalizat, decat in ultimul moment si daca nu il stii, noaptea nu prea ai sanse sa il eviti.

Ai mare dreptate in ceea ce priveste copacii ...
Si cu sensul giratoriu ... pt ca ... nu stiam eu de ce urasc sa merg noaptea pe drumul bc-is ... si mi-am dat seama ... pt ca ... desi marcajul de pe drum ar fi trebuit sa fie reflectorizant ... ca sa vezi dracului pe unde mergi ... marlanii, magarii, CRIMINALII as putea spune, au pus un rahat de var ... pt ca e criminal sa te joci cu viata oamenilor pt bani.
Unii oameni nu gandesc ... ii intereseaza doar ce modalitati sunt de a scoate un ban in plus, de a face o "afacere", fara sa considere pericolelor in care sunt pusi oamenii din cauza lor...

mertan 26-02-07 08:50

acel sens giratori e periculor... tot timpul este acolo criblura dinaia... daca viicu viteza si incerci cat de cat sa eviti... o iei in freze ca te duci pe aratura :D

BogdanAG 26-02-07 11:14

Si e facut si de neam prost sensul ala, e mult prea inalt. de obicei ele se fac la nivlul soselei, sau in cel mai rau caz cu o bordura ceva mai inalta. Acolo nici nu prea ai vizibilitate. Dar, numai la noi puteau sa faca asa ceva.

aleks 27-02-07 09:26

Quote:

Originally Posted by CAT (Post 771171)

ma gandeam k numai eu spun asta, intr-adevar, copacii aia sunt o bomba cu ceas, peste 5 ani, 10 ani, deja vor fi una din cauzele principale ale accidentelor cu victima de pe e 85
cat despre santurile de aparare ( scuzati, de scurgere) ele initial erau prevazute cu niste acoperitori de beton, dar din motive de spaga ele au figurat ca realizate, iar banii...
nu imi pot da seama daca au gandit cand au facut capetele alea de pod ucigase, sau poduri de 2 benzi , in curba, pe drum drept de 4 benzi, cum e intre roman si tg frumos, practic tot e85 e o bomba cu ceas, sau, altfel spus, exemplul perfect de cum poti realiza ceva foarte prost cu un proiect foarte bun

CAT 27-02-07 11:44

ar trebui sa ne intalnim intr-o zi si sa organizam ceva in sensul asta.
o cerere, un mars scurt pe centru cu niste bannere... E85 - BOMBA CU CEAS
sigur vom atrage atentia si nu vor mai fi doar stiri despre liniute si accidente la tv.
daca mai sunt si alte idei, poate cineva deschide un topic nou unde sa vb despre prostiile astea de pe strada si ce putem face.

de ce sunt copaci la 1 m de marginea drumurilor, cine plateste pt masinile avariate din cauza mizeriei de pe sosele, unde sunt indicatoarele de presemnalizare, de ce nu sunt acoperite canalele de langa drum, de ce nu se folosesc vopsele reflectorizante pt marcaje ?... si intrebari ar fi multe, la care anumite persoane trebuie sa stie raspunsurile

exista norme dupa care se fac aceste lucrari. trebuie sa cerem respectarea lor.

aleks 04-03-07 03:38

nu are nimeni timp si vointa sa se implice in asta, mai ales ca la noi ink e lupta cu morile de vant... societatea civila? o gluma din pacate, inexistenta si fara putere...

CAT 04-03-07 18:20

din pacate cam asa e, deci ramane cum am stabilit :))
pana una alta, drive safely!

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning