![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
@laurentiu, nu s-a luat nimeni de tine... ba chiar noi ne bucuram ca putem discuta si impartasi pareri cu cineva care pune pasiune in ceea ce face... pentru ca tot ceea ce vezi pe acest topic, in cele 35 de pagini, este 90% pasiune si restul satisfactie materiala. Daca era totul facut pt bani, atunci TAU ar fi renuntat demult la stopuri.
Sa ne tii la curent cu ceea ce faci si sa te apuci de stopuri. Daca vrei, te ajutam cu leduri de calitate. Observatiile de mai sus erau facute pt acest domn zib3r, care are o mica problema pe care n-a tratat-o la timp. Multe succese @MKE Chiar te rog sa stergi ce nu e in regula... Aceste iesiri necontrolate ale unora ne dauneaza atit noua cit si celor interesati de munca noastra. Multumesc |
Wow ce ma bucur ca exista cineva care face ce vroiam eu sa fac de ceva timp. Masina e una identica cu a mea, iar bordul e de la a mea. M-am bagat sa fac modificari majore. Saptamana asta schimb motorul si multe alte treburi. Ma gandeam sa ii pun LED-uri pe spate, dar inainte de asta voi duce stopurile la inlocuit geamul de la semnalizare, in loc de portocaliu vreau sa ii puna alb. Dupa care vreau LED-uri portocalii la semnalizare, in rest peste tot prin stop LED-uri albe, CAT MAI LUMINOASE POSIBIL (in limite rezonabile evident), evident la ambele stopuri.
Dupa care as vrea bordul dat jos si inlocuita/marita lumina care ilumineaza ceasurile. Lumina vine din portiunea aceea inconjurata cu linie discontinua si lumineaza in directia sagetilor, catre ceasuri, problema este ca e lumina f slaba si abia se vede. Eu as dori sa stiu daca se poate pune lumina in spatele ceasurilor, daca nu, atunci as vrea lumina originala inlocuita cu LED-uri FOARTE puternice...preferabil albastre. Sper ca s-a inteles ce incerc eu sa zic aici. As putea afla un pret estimativ pentru toata lucrarea, dar mai ales durata ei? Multumesc. |
2 Attachment(s)
Am uitat pozele...
|
cvu bordul te ajut, cu stopurile nu cred ca vom putea
va trebui sa le vad pe viu, desfacute |
Da dsing...ai dreptate cu proportiile acelea ...si sunt constient ca pasiunea pe care o avem cu totii nu e chiar una din cele mai ieftine.....dar ne descurcam ..facem restrictii la unele pt asa ceva...
In legatura cu stopurile ...inca nu le-am montat pe cele noi si nu am pe ce sa lucrez..plus ca inca ma gandesc cum ar fii cel mai bine sa le fac...ideal ar fii sa fac sticla alba dar treaba e ca eu o fac alba dar daca pun leduri tot nu se vad frumos ca sunt umflaturle alea pe partea din spate care au rolu sa disperseze lumina si sa o faca mai puternica putin...oricum...cat de curand ma apuc;) |
3 Attachment(s)
stopuri TAU in lucru
|
Dsign...am si io o intrebare...cablajul cum il faci..placa aceea e cumva daia de textolit care are pe o parte cupru sau il faci cu cabluri ulterior..??
|
zib3r...........
NEVER ......... MIND ............GO ................HOME.............UPS????? .................WHERE????????????? |
Quote:
|
nimik .....lasa doar ma deranjat unele vorbe .....aruncate in vant
|
nu mai are rost sa vb ... efectiv nu e cu cine ... voi stiti totul ...voi sunteti tata ledurilor ... :) ... si io`s mama :)) ... na ... dpor la treaba ...
P.S. DISCUTIE INCHEIATA .(punct) |
sti ce nu inteleg eu...??daca esti asa de destept de ce nu faci si tu la fel???dar sa arunci cu noroi esti primul...cum ti-am mai zis este loc pentru toata lumea dar daca nu-ti convin preturile dute-n piata poate acolo gasesti mai MOKAAAA.
uite sti ceva....???fati si tu un TOPIC cu cea ce faci si spooor la munca si cind ai sa ajungi si tu la valoarea lui dsign atunci ai sati dai seama ca ai gresit pt ca in nici o meserie nu-i usor mai ales in asta in care MIGALEALA este pe primul loc.sa stai deoparte si sa dai din gura este foarte usor,,,.........PEACE ALLL |
ma baieti, terminati... e clar ca unii nu dorm bine noaptea si se framinta ziua... sa-i lasam in pace. WildCat, te chinui degeaba tati...
laurentiu, se numeste cablaj de teste, are gauri cu cupru pe o parte. restul se face cu cabluri |
1 Attachment(s)
Lucrand la stopul lui TAU :)
|
Salut.Vito ai facut pana acum?
|
DSIGN tu unde esti la noua locatie sau tot la vechea locatie???vreau sa trec pe la tine zilele astea....
|
Vito n-am facut pina acum, daca faceam, erau poze pe aici. Asta nu inseamna ca nu vom face, corect?
Wild_Cat, nu stiu sigur, am avut necaz cu machineta mea si tre sa umblu teleleu prin oras |
m-am hotarit: cine vrea stopuri exact ca ale lui TAU (ma refer aici la partea cu ledurile), pretul lucrarii este de 250 epuroi si se folosesc in jur de 250 leduri. Nu asigur montajul fizic, pe masina
In functie de numarul de leduri pe care il doriti, pretul creste sau scade Pretul nu este negociabil, deoarece aici este totul facut manual, modalitatile de personalizare fiind vaste. |
Aha...ma gandeam io ca e asa...am lucrat si io cu dala:D...faceam diverse montaje dupa scheme...dar din cauza timpului tot mai putin m-am lasat de asta...pacat...da las ca vine vacanta si ma apuc poate..sper..;)
|
si pt asta tre sa fim in bucuresti nu?
|
cam da, din nefericire
|
dsign se pot pune leduri albastre la o fiesta?cat ma costa si cand putem sa o facem?ceasurile le putem face albe?
merci |
Nu-ti pot spune ce pret va avea modificarea, dar mai mult ca sigur ca se face. Astept niste poze cu bordul ziua si noaptea... Pt cadrane albe, va trebui sa astepti cam o saptamina sa le scanam, sa le prelucram, etc.
|
Am postat de doua ori, din greseala, merge netu' prost. Se poate sterge. Multumesc
|
VEzi ca am bordul la avatar noaptea dar poza e facuta cu blitz si nu prea se vede lumina bordului...si sunt din ploiesti...cum facem?
|
4 Attachment(s)
Ceva interesant: OPEL ASTRA H
|
salut, puteti modifica bordul la un kadett gsi, mentionez ca acesta are bordul electronic, astept si eu un raspuns si daca este afirmativ o data in care se poate face instalarea.
|
Se poate sunt si poze cu bord de GTI care e cam acelasi lucru!
|
ultimile pagini m-au socat....zib3r ....wild cat si tot ceilalti ce aveti fratilor cu oameni .....BAH BAIETI COMUNISMU A CAZUT ACUM 18 ani sa va fie rusine !
|
3 Attachment(s)
am citeva poze cu masina lui TAU, cu noile stopuri, pozele sunt facute de co-forumisti in trafic si la EMMA
|
Chiar imi plac...sunt marfa rau...nu vezi asa ceva in fiecare zi....sunt super...Well done Dsign
|
stai, ca inca nu le-ai vazut in functiune... sa pun niste filmulete imediat ce le primesc
|
bravo. nu credeam ca o sa iasa asa bine
|
Pai da...niste filmulete ar fii chiar ok....ca sunt tare curios sa vad cum le-ai dispus...din cate am vazut au o dispozitie f interesanta si "one of a kind";)
|
Inimaaaaaaa
|
4 Attachment(s)
uite niste poze si un filmulet, in noaptea in care s-a petrecut montajul pe masina.
E N J O Y edit: ttau 006 : pozitie + stop pe frina ( prima poza ) ttau 008 : pozitie + semnalizare + stop frina ( a doua poza ) ttau 009 : pozitie + semnalizare ( a treia poza ) |
ka intotdeauna numai cool stuff..............enjoy all
|
salutare! am un 307SW. se pot face urmatoarele modificari? : cadranele respectiv turometru, vitezometru, temperatura si rezervor sa fie albe, restul sa ramana in culoarea de acum, lumina de fundal sa fie albastra, si acele portocalii. si mai ramane ercanul de pe bord cu lumina albastra si consola de la A/C. si cadranele(toate 4) sa fie incercuite cu un inel cromat(cred ca se intelege ce vreau sa spun). + daca se poate la picioare un neon albastru?(dar nu f puternic) ??? astept un rasp. ms! app, ce altceva se mai poate face? la interior ma refer?
|
Neon albastru?!?!?!? hmmmm
|
pardon, vroiam sa se-nteleaga lumina albastra nu foarte puternica, da'-s cam obosit. sorry. app: mai e o mica nelamurire: cine demonteaza? ca eu sigur nu ma pricep si nu vreau sa stric.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning