![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Nu-i problema.Fontul se poate schimba.ideea in sine e foarte ok.Sa inteleg ca se ramane pe Low Unit?:D.Pai atunci low o sa fin din primavara:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot va schimbati numele , as dori sa stiu daca mai ramane doreste cineva sa mai ramana membru in CTR Brasov si daca vrea sa preia conducerea filialei???
Va rog sa nu va folositi de topicul Crazy Team Racers Brasov pentru a va face voi alt club auto....deschideti un topic separat va rog... O zi cat mai buna tuturor |
vreau yo sa preiau conducerea,cand cum unde pe cine
|
pai toti membrii din ctr o sa treaca in noul club posibil numit low unit deci. esti presedinte ctr brasov succes. cauta membrii;)
|
ok
atunci v as ruga sa nu mai postati aici idei pareri d ale voastre si despre noul club |
haha ce repede ne dai afara. ok domnu presedinte nu o sa mai postam aici;)
|
Quote:
|
dap se pare ca iar am picat eu la mijloc ca sunt neserios sau alte treburi. am postat cu 2 pagini in urma intentia deci se stia. sper sa ramanem prieteni si sa ne vedem cu bine la evenimente;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ioooo cu cine votez???!!!!!:lol: |
1 Attachment(s)
Crazy Team Racers va ureaza un Paste Fericit , fie ca Invierea Domnului sa va aduca numai bucurii si sanatate si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning