![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
mai joaca cineva u2 ??online ?? daca da sa imi dea un pm cu id-u lui si sa jucam in seara asta ;)
|
Salut,
Joc si eu de putin timp online u2...M-as baga cu voi.... Eu folosesc pLan voi cum va '' dati ''? Id-ul meu : [email protected] Bafta ! |
Salut..vreau sa fac niste drifturi cu voi.
Masina cu care fac este Nissan Skyline Folosesc pLan ca sa joc pe LAN. Id-ul meu este : justin94_pietrosita PS: https://img576.imageshack.us/img576/7412/speed220030 Cu Subaru Impreza fara coduri :) |
Link-ul pus de tine nu este functional. Vorbim restu pe YM.
|
Cine ma ajuta si pe mine?vreau sa joc nfs underground2 cu prietenii si nu reusesc am incercat si cu hamachi,Puteti sa imi spuneti ce trebuie sa fac pas cu pas?Multumesc8)8)8)8)
|
am si eu o curiozitate : se mai da careva ?!?
|
Da, dar individual...
Ma mir că nu mai zic nimic copiii care erau cu gura mare acum ceva vreme... |
Eu am dat mass aseara si fix .. a raspuns.
|
Eu nu am primit!
|
Facem una mica pe la 8 sau 7?
|
Dacă mă īntorc acasă pānă atunci, categoric!!
|
As vrea sa joc si eu nfs U2 online dar nu am reusit pana acum :| daca imi spuneti voi cum sa joc intru cu cea mai mare placere:D8):peace: :peace: :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
voi in clubul vostru,hamachi
|
cam asta e ce pot la tuning....o gramada de cai sub acea capota transparenta:)se poate si pe alte culori,desigur
|
1 Attachment(s)
cam asta e ce pot la tuning....o gramada de cai sub acea capota transparenta:)se poate si pe alte culori,desigur
|
momentan nu mai primim oameni in club ,vrem sa facerm actele sa devenim acs si apoi poate sa vedem ,o sa avem in vedere propunerea ta ;)
|
bine...:(:(:(:(:(:(multumesc oricum=(=((=((
|
Quote:
|
Eu īncă sunt de părere că ar trebui să rămānem la Blană Racing Team. Şi astfel am fi printre puţinele cluburi din Romānia cu un nume in limba romānă...
|
Vreau si eu sa joc cu un coleg nfs U2 online adica sa facem drifturi doar noi doi si nu am reusit cu niciun program ma puteti ajuta si pe mine?
|
Quote:
|
Am cautat si nu am gasit nimic.
|
Quote:
|
Am incercat dar nu ma descurc deloc.:sad::sad:
|
Atunci īncearcă cu pLan, că ăla chiar e simplu de folosit...
|
1 Attachment(s)
sal ... cine vrea sa se dea ... stau mai mereu pe pc deci... add: racer_e30
fara tractiune fata ... si doar dea latu ma dau !!!:twisted::twisted: ps: nu mai dati si voi drumu la un campionat ceva ... de distrctie ...:lol::lol::lol: |
Avem cu cine face campionat sau iar se tireaza repede lumea?
|
Eu mă bag. Mie mi-ar conveni şi să jucăm numai 3-4 persoane, dar să jucăm mult, ca pe vremuri...
|
Macar un 6 persoane daca eram , era mai bine!
|
Ma bag si eu !
|
Capa, tu eşti pensionar, sau ai pus vārsta la mişto? :)))
|
Din greseala, cu ce jucati cu hamachi sau plan?
|
eu zic ca se strange lumea ...
nu e problema de oamnei ca se baga cativa dar nu stii sigur daca sunt seriosi... eu unul intru in campionat mai mult pt fun si ca e o chestie mai organizata ... ar fii frumos sa ne dam cate 2 pe un lighthouse ... 2/3 castigator nu cate 4 ... sau nu mai stiu sigur cum jucati voi inainte in campinat ...:rolleyes2 si daca se face un campionat sa fie mai mult de distractie ... sa nu ne ofticam intre noi ... :!: eu ma bag sigur ... care mai are intentia:?: macar sa stim daca merita... |
Deci deocamdata suntem Racer, Capa, Ingerasul, DvD, eu, si vedem ce se mai strange.
Organizarea o punem noi la punct, intai sa vedem cine joaca si cine nu. |
Racer,Capa,Ingerasull,DvD,eMH,Grin:twisted:
lista trebuie sa continue |
se baga careva la niste antrnamente ?
|
Capa esti singurul despre care nu stiu cum joci , poate ne dam dea latu peste vreo ora, da-mi un pm cu id-ul tau sau ia-l tu pe al meu de la profil!
|
Racer,Capa,Ingerasull,DvD,eMH,Grin,Mitza.
Ma dau pe PLAN de vreo saptamana incoa , am gasit si un roman care joaca pe plan , am id lui de messenger , daca vreti il bagam sa joace cu noi . :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning