![]() |
Re: Alba Iulia
5 Attachment(s)
hmm pun cateva poze...printre care si ultima varianta la sigla...tottusi nu imi place cum arata a doua masina(aia de jos):rolleyes2 doar parerea mea?alin duminica nu cred ca ne putem intalni din motive clare :P:!:
|
narcys cand o sa vi la intalniri?:P
|
la urmatoare intalnire o sa fiu primul acolo pt ca celelalte le`am ratat:(( asta e daca lucrez la armata:)) unde nu se tine cont de week
|
20 Attachment(s)
ceva de la bucuresti ...
|
aa vai am cazut pe jos...doamne fereste...am vazut si la tv p b1..emisiunea aia tuning show sau cu mm ii zice :| am ramas masca cand am vazut ce ii acolo...poate la anu ajungem si noi pe acolo...
|
9 Attachment(s)
ink un set
poate vine si laura ... cu unele .... k alerga bmw:D) |
ar fii super numai sa nu se inceapa tragerile pe cur:)))
|
faine poze nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost acolo......eu de mergem numa` plangeam cand vedeam atata tuning:)))
|
eu nu am rezistat .... super masina ... calibra ... viata mea ... am vazut 2 si ziceam k aici pot sa mor ... gata....
|
:)))te cred
|
5 Attachment(s)
...............
|
5 Attachment(s)
...................
|
....................
|
5 Attachment(s)
.............
|
da da intradevar cred ca e fost fain....tzapan....beeton...bazat..cool...misto...e xtraordinar de super la bucuresti:)))
|
scuze, am uitat ca duminica viitoare e invierea. daaaa... am o carutza de poze de la bucuresti si salivez cand ma uit la ele :) la anul nu mai ratez evenimentul!
bogdane: bun lucru cu sigla... insa o observatie, daca nu te superi. nu cred ca e bine "tuning" club... cred ca mai bine lasa acolo "racing" club. pana una alta, nu avem service de tuning la club :) |
ooo ...s-a intors omu care face viata amara politiei din aiud?:))wellcome man...ce se mai aude de spoiler?
|
iar te lauzi mah?armata ..auzi la el:)))
|
ce masini!! sa imi batii copii de ciuda...:))
|
ma de spoiler deocamdata nu se prea aude mare lucru.am vb ieri cu ala din cluj si vineri merg sa`mi puna pleoape, praguri si eleron.a zis ca pana vineri se gandeste ce sa`mi faca la spoilere.apai acuma vad eu:) si sa vad de stiker ca e vremea:))
|
neatza baieti ... nimik activitate pe forum ?
|
man...u nu ai somn?:))
|
cosmine, sa-ti fie rushine ca taci chitic si nu spui nika ca ti-ai facut masina... mergeam si eu marti prin cetate pe bulevard si deodata... dar deodata... o stalucire... dintr-un grilaj pe fatza... si era roshie... si cosmin zambea "mangaind" tandru volanul... cred ca a vrut sa ne faca o surpriza :)
|
:))) acum nu mai intra pe mess...toata ziua cu masina...
|
bogdane draga a rasarit soarele nu mai avem timp de pierdut pe mess trebuie sa muncim... aline draga nu am vrut sa fac o surpriza doar ca atunci ai nimerit sa ma vezi veneam de la verificare si de la r.a.r
va astept la o linie |
cati cai zici ca ai? sa ma gandesc bine inainte daca mergem la un gratar la iarba verde sau nu :) oups... tocmai am depasit azi cu vreo 300 cei 2000 km de rodaj :) hihi... mai ca ma tenteaza...
|
oooooo se incinge atmosfera:))))
|
si pana la urma ai actele pt ea Cosmine?:) poti circula cu ea?:D:D:D
|
Salut as putea sa ma bag si eu daca nu va suparati.....?
(Apropo am o idee de sigla ca am citit aici...poate va intereseaza)... |
pai arata sigla,despre club in principiu da...
@: wooooooooow am vazut azi cand am venit d la stadion...ghiciti ce masina...un lamborghini gallardo portocaliu...pe urma l-am vazut pe alin cu masina...ALine ai vazut si tu minunea?:D |
aa vai tot trece lamborghini prin fata pe la bloc ....cand il aud sar pe geam sa ma uit :)) parca are motor de elicopter,portocaliu,numere d italia....
|
l-am vazut si eu, bogdane... mi-a crescut adrenalina iute de tot... faina bucata... :) a trecut pe langa mine si am ramas cu ochii lipiti de el...
va doresc tutror un paste fericit, linistit si luminos alaturi de familie si de cei dragi. ma carabanesc catre sebes... distractie faina tuturor... si atentie cu papica... nu bagati in voi ca si cand n-ati mai fi mancata de-o luna, da? :) |
1 Attachment(s)
Asta ar fi sigla..Si la nume nu suna chiar asa bine eu m-am gandit la Xtream Boys....in fine asta e parerea mea...
|
Apropo daca va place pot vb cu niste baieti il fac stiker pt parbriz.....
|
Da sant inregula cu actele pot circula linistit si apropo paste fericit tuturor
|
Sarbatori fericite all...
|
Quote:
sigla imi place - numele "Xtream Boys" mai putin ........... |
nici mie nu imi place numele :| mai ales ca avem,si vom avea fete in club... Suna mai bine Night Shadows ;););)
|
ramanem pe Night Shadows... asta am hotarat... eventuale sugestii de sigla sunt bine venite... trebuie sa ne adunam fondatorii sa discutam ultimele detalii si sa-i dam drumul odata cu clubul :)
|
da fratilor numele e ok zic si eu.dar ce ziceti sa facem o adunare ca vad ca nu mai prea are lumea timp sa intre pe net sau eu stiu.dar eu zic ca asa e cel mai bine.ca eu abia astept sa ma int cu voi ca am cam ratat celelalte adunari si atuncea ne hotaram definitiv si cu sigla.ceao ceao
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning