![]() |
Re: Roman
M-am apucat de scoala de soferi :D
|
Nu te-au dat afara deja ? :lol:
|
Felicitari Vlad...unde ai inceput scoala?
|
Fac cu Sorin Balint,a fost la raliuri el mai demult :)
|
Succes!!! Cu 1 pas mai aproape de permis si masina ta. Succes Vlad!
|
Vezi ai grija ca am auzit ca sare la cafteala :))))
|
Asa am auzit si eu :)) acuma sa vedem :))
|
Salutare tuturor!
I`am the new guy :P |
Sa-ti raspund ce ai intrebat pe cafenea,nu,nu am facut nimic. Trebuie sa vand scuterul,apoi voi face,si am inteles ca nu e al tau ala.
|
Ok ok!
E greu sa vinzi scuterul acom pe criza asta..poate mai pe ma sfarshitul verii care vine scapam de criza si o sa fie puterea de cumparare mai mare. Oricum se merita sa vinzi scuterul sa bagi banii in masina! In masina nu te ploua nu te ninge si mai ales nu o sa ai reumatism la 30 de ani! |
V`am salutat din mers..ma duc la o plimbare k ashtept sa se faca 7 diminetza sa ma duc dupa numere la piatra.
Sper sa fie NT 80 DAN ,sau orice cu DAN.Daca nu o sa fie cu 123399ONU. Bafta ne vedem pe la bancutze sau pe aici.What ever! C`ya around! |
Quote:
------------------ in alta ordine de idei...mai multe detalii despre new guy...ce conduci? de unde esti? :) cum te numesti? :) |
Ii din Roman
Conduce un BMW 318i E36 Negru |
Stas! Poate facem toti un "WinderDrift"...filmam frumos...un filmulet promo :) ceva
|
Si tu sa faci winterdrift cu ce ? :lol: cu Seicento tractiune fata ? :lol:
|
Facem noi cu motoretele :)) E bine ca se inmuletesc baietii din Roman :)
|
Nu mai ies cu ea, iarna asta o duc la vopsit si sa fac la ea ce mai am de facut si o vand... :(((
|
Succes ! Noi avem tractiune spate :)) Maine sper/cred sa am conducere \:d/
|
Quote:
|
Da, dar cu frana de mana iese nasol, adica te invarti in loc, cu traciune spate, apesi pedala si te duuuuccciiiii :D
|
Quote:
|
Mda.. am un bmw 318i cu nr: NT 07 NTS
Ne vedem prin orash! |
Maine la 10 conducere :)) pe "sapaddaaaaa" \:d/. Fa un topic cu masina Angelyno.
|
Vladutz, tu stai pe net? da-i drumu si cumpara treaba fericita si asteapta-ma in gara ca la 22:10 ajung :lol:
Skunky-skunky :lol: |
Pff ce linishte e pe aici?
Asha e mereu? |
Mai ceva...e si sezonul de iarna acum...na..vara e mai animata de regula...pe de alta parte nici nu suntem multi...adica suntem o mana de oameni dar suntem imprastiati prin toata tara pe la facultate si liceu. Si asta face treaba cam dificila :) Fa tu ceva valuri pe aici, nu te opreste nimeni sa pui niste poze cu masina :) filmulete cu rwd snow drift :) intelegi tu...
iar in alta ordine de idei daca sunteti si voi de acord poate facem iarna asta o intalnire asa...macar de craciun si la pasti sa ne intalnim si noi...poate o facem si cu baietii din loganclub...mai multi :) intro seara frumos ne adunam :) tragem si noi frana de mana mai tare :) daca'i nins frumos...intr'un loc retras... Va salut! Drum serpuit :)) |
1.Angelyno,ar fi cazul sa-ti dai jos literele cu numele tau jos de pe masina.
2.Poate ne intalnim si noi toti saptamana asta:Herodot vine azi,Dragos e acasa,WRC l-am vazut la Kaufland da stateam la coada la mici si nu m-am mai dus sa-l salut :)),morph tu cand vii ? |
Daca se face ceva, anuntati si pe mine si vin de urgenta :) cu avionul presidential :)
|
Deci esti acasa :)))
|
De ceva timp...da
|
Alo care veniti diseara la Kaufland. Sa facem oleaca de valuri. Aseara ati lipsit m-am dat in barci numa eu cu WRC :)))).
|
TNEZERP
|
traducere k la ora asta stau prost cu prescurtarile
|
Citeste de la coada..
|
:)))))) numa un chior ca mn putea sa faca asa ceva? stabiliti o ora cand si cum si ce! in seara asta daca vreti da dupa 21.
|
Alex da si tu un telefon ;)
|
Tu vorbesti vladutz? Nici macar un telefon sau un mesaj nu ai dat: "Ba, vezi ca la kaufland ne vedem in seara asta, vrei sa vii?"
Comunitate de ***, Comunitatea 4Tuning Roman !!! |
...Mda. Multumim Kaufland Roman pentru ca neati lasat sa ne dam in voie. (ca nu ati trimis paznicii pe noi...ca nu ati chemat politia...). A fost superb aseara!!! Supeeeeeerb! E tot ce pot spune...ma asteptam la o prezenta mai mare (Alex F. Dragos...) dar cine a avut de venit a venit...pacat acum ca sa topit zapada si nu mai merge. Deci aseara a fost asa...ca de ultima seara! Pacat ca poze nu avem, filmulete niet :)) oricum nu prea aveam ce poza filma ca la 1 momentdat cei de la Kaufland (vazand ca nu plecam) au inchis lumina de pe stalpi :))
Sa dea Domnu' sa mai ninga putin si ne vedem acolo :) acelasi loc, aceiasi ora :) |
Te asteptai la o prezenta mai mare degeaba morf, eu nu stiam nimic de kaufland, nu stiam nimic...
M-a sunat FIGODEDOS la 11 si mi-a spus, hai frate aici la Kaufland ca is toti baietii ca nu stiu ce... I-am spus ca nu mai are rost sa vin, aflu in ultima secunda... am lasat-o balta... |
aseara nu s-a intalnit comunitatea 4tuning roman.
daca era intalnirea comunitatii din roman aparea anunt aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning