Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

AXEL_SS 08-02-07 13:47

Re: Intalniri Iasi!

salutare lume. cam slaba activitatea de pe forum in ultimu timp. a-ti terminat sesiunea? eu mai am un examen si pana acum zero restante:D multa bafta in continuare si ne vedem maine la intalnirea saptamanala. nu am mai fost de doua saptamani, am avut ceva probleme. Imi cer scuze pt absenta. Maine promit ca voi veni.
Cu respect

slip 08-02-07 16:43

we..mergi sh tu mai incet...k era sa ma agatzi azi pe la hotel europa pe acolo..
te cred k ai g4 dar las-o mai moale ;)... k sperii peshtii :D
salutari

AXEL_SS 08-02-07 22:40

Eu sa o las mai moale domnule slip? Eu mergeam cat se poate de incet. Imi cer scuze ca nu te-am vazut. Vad ca matale mergeai cam tare si la semafor facea masina ta parca era hidraulica8) . Dar ce mister se asunde acolo in spatele magazinului Flamingo? Ca vad multe masini f cunoscute prin zona. Ceva proiecte secrete?:lol:

razvan2.0 12-02-07 17:00

Salut,abia m-am inscris.Cand si unde sunt intalnirile saptamanale???

AXEL_SS 12-02-07 18:49

In fiecare vineri in fata palatului. Ce masina ai?

CRyS` edit:

Ce sec esti...Salut...ce masina ai?Ne dam...ceva de genu se intelege...ia`o incet!E un sfat!

Voi incepe sa dau niste avertismente la unii useri din Iasi...care se c`am.....

CRyS` 12-02-07 18:59

Bine ai venit Razvane intre noi!

AXEL_SS 12-02-07 19:06

Ce vrei sa spui Crys? Stii ceva nu mai interpreta tu pt altii. Sfatul meu. Eu l-am intrebat frumos pe om. Nici nu m-am gandit sa ma dau. Dar vad ca SUNT inclus pe o lista neagra a acestei comunitati inca de la inceput. Ma aptin sa comentez unele chestii. Nu vreau sa incep iarasi cearta ieftina pe forum. Poti judeca si singur Razvane cine are dreptate aici.

razvan2.0 12-02-07 20:17

Salut,am un Golf V.La ce ora sunt intalnirile???

CRyS` 12-02-07 20:18

Axel fratzioare intre noi nu se intra cum ai intrat tu...!Ai avut o super proastra intrare ca sa zic asa!...Totzi cei de aici,eu,Slip,ZyZ,Edi,Razvan,Costel,Marius,Vlad si lista continua continua...sunt si vor fi altfel.

Eu zic lucrurilor pe nume si le zic direct,cat se poate!
Prima oara cand te`am vazut la intalnirea din 22 Octombrie pt care unii dintre noi au muncit pe rupte...Ti`ai facut o intrare in tromba si plina de impresii...si macar daca era o masina de admirat,dar nu era decat...Un Opel,un Opel pe care eu mi l`am lasat acasa...

Axel cei ce poarta stickerele sunt membrii care au dovedit in timp si fapte ca merita sa`l aiba pe luneta.Uite la Costel,astia de la spalatorie i l`au dat jos,el l`a luat si l`a pus la loc...Bravo lui!!!

Sunt oameni ce muncesc si studiaza la o masina ani de zile!Tu ne ceri noua sa iti spunem ce sa invetzi?Baaaaaaaaai nene da esti in clasa 1?...

Nu esti singuru care esti pe lista mea...nu esti singuru....

Ma uita la Razvan XEX....saracu cand a venit la prima intalnire era asa de rusinos,nici nu stia ce sa zica...cum sa zica...si uite ca acuma saracu e fara permis pt ceva timp,dar mereu cand a venit...a fost calm si cu mult respect pt noi!Tu...Tu zici ca ne respecti...dar.......ma indoiesc...

Pe lista mea neagra mai este cineva.... B I O !

Dane cand ai venit la prima intalnire era sa`mi bagi fata(Ana) in spital.Tzii minte ce si cum?Acea curba in care ai intrat ca un nebun?Lesinase pe scaunul din dreapta(e foarte fricoasa si sensibila)...Nu iert asta niciodata...

Si mai am o lista...dar vad ca cei care sunt isi revin

Tu Axel incepi sa scazi si sa o ... dai aiurea....Sorry!

Am zis ce gandesc!Uneori gresesc...Dar am spus lucrurilor pe nume!

Axel si ca sa stii tu...Tocmai mi`am pierdut logodnica iar unul din motivele mari a fost ca am neglijat`o in...favoarea 4tuning...Forum,Masini...Masini...!S`a simtzit fata nasol si nu stiu daca vreo data pot sa mai corectez....

Sper sa intelegi si sa accepti adevaru cu toate ca doare...Si pe mine ma doare cand vad ca totzi vor stickere ca sa se laude ca el e din 4Tuning...Stii ce reprezinta 4tuning pt unii oameni?Reprezinta viata...Viata Axel!...Dar pt tine?...

Si cu astea am incheiat inca o seara de chin....!

Le multumesc tuturor celor ce ma sprijina in suferinta mea si invit pe cei care sunt in situatia mea sa dea JOIN la

ASOCIATA NON SPORTIVA CLUB "4TUNING BURLACI"!

CRyS` 12-02-07 20:23

Si va invit Vineri seara la ora 21.00 la Palatul Culturii pentru plecarea la Piatra Neamtz!Nu sunt sigur 100% ca voi insotzi coloana...sau ca voi ajunge!

Maine dimineatza merg la un control medical mai special...si cred ca ma interneaza...E o veste proasta...!

razvan2.0 12-02-07 20:25

De ce se pleaca la piatra neamtz?Vreun eveniment important???

DeeaBaby 12-02-07 21:21

Quote:

Originally Posted by razvan2.0 (Post 746128)
De ce se pleaca la piatra neamtz?Vreun eveniment important???

Razvan mi se pare a fi un fel de spy...pune niste intrebari prea directe si dubioase :rolleyes2
just my point o f view... no offense:lol:

razvan2.0 12-02-07 21:24

:))) tare faza.Spy pentru cine,sa fac ce,sa aflu ce???

DeeaBaby 12-02-07 21:31

Quote:

Originally Posted by razvan2.0 (Post 746227)
:))) tare faza.Spy pentru cine,sa fac ce,sa aflu ce???

am zis no offense.... asa, preventiv8)

ZyZ 12-02-07 21:47

Din fericire pentru unii si din pacate pentru altii o comunitate formata din prieteni se segmenteaza in timp, dupa momente grele, si momente de bucurie. Am tot respectul de care sunt capabil pentru OAMENII care mi-au fost aproape cand am avut nevoie (se stiu ei), si tot ei sunt si motivul pentru care tin grupul asta atat de aproape. Le multumesc si promit sa fiu acolo de fiecare data cand vor avea nevoie, si la bune, si la rele. Si pentru cei ce nu-nteleg, stickerul ala de pe luneta reprezinta mult mai mult decat o emblema care ma face membrul unei comunitati. E simbolul unui grup de prieteni cu cifra octanica ridicata in sange. De asta n-o sa fiu niciodata de acord sa vad emblema asta pe luneta cuiva care nici macar nu stie ce reprezinta, dar se lauda amicilor cu reusitele unora din acest grup, care reprezinta 4tuning. S-au facut multe greseli, si ce-i mai grav e ca unii se pare ca nu sunt in stare sa invete din ele. Din punctul meu de vedere cei care incearca sa se asimileze prin minciuna, bravura stupida si fite n-au ce cauta printre noi. Alex, ceva mai multa modestie si tact nu ti-ar fi stricat, dupa cum bine a zis Cristi. Dane, nu mai incerca sa demonstrezi ca pilotajul citadin a inceput cu tine, pentru ca nu-i cazul. Si incearca sa te limitezi si tu, ca si altii cu masini foarte puternice, dar trase pe dreapta sau inexistente, de la a friza penibilul. Poate ma lasati sa mor inainte sa aud ca cineva din iasi a condus un clio cu mach 1. Vorbesc pentru mine, dar stiu ca noi toti am fost deschisi cu fiecare inca de la inceput, dar fiecare isi face pana la urma intrarea. Unii intr-un mod mai putin fericit. Performanta si sportivitatea se traduc prin modestie, munca si pasiune, nu prin masini scumpe si minciuni gratuite. Scuze daca v-am plictisit. Aveti grija de voi. ZYZ

AXEL_SS 12-02-07 22:05

Vreau sa fac urmatorul anunt avand in vedere ultimele posturi. M-a retrag complet de pe acest forum. Nici la intalniri nu voi mai veni. Imi pare f rau ca sunt vazut atat de rau si cu atatea critici. Recunosc ca am gresit, si imi cer scuze pe aceasta cale in fata tuturor. Nu vad rostul in a mai participa la nici o actiune 4tuning. M-am saturat de mistoul unora sau de folosirea cuvantului "pasionat" cu alte sensuri numai de unii stiute. Mi-a facut placere sa va cunosc comunitari. Acestea fiind spuse va urez sa aveti un an plin de cat mai multe intalniri cu pasionati adevarati asa ca voi, fara cei ca mine care nu stiu ce e aia o masina.

Cu respect de la Alex(AXL)

corraptor_evo 12-02-07 22:13

Razvan,
Bine-ai venit!

Axel,
Mergi sanatos!

corraptor_evo 12-02-07 22:18

Razvan 2.0,
Bine-ai venit!

Axel SS,
Mergi sanatoSS!

Cry'S
Suferinta trece, ramii cu noi!

r383l,
Vorba dulce-i arma prostului, iar razbunarea mult aduce! (Sau invers???)

Slip,
De ce taci tocmai acum?

DeeaBaby 12-02-07 22:32

nee...indiferenta aduce mai mult decat razbunarea. :twisted: CLARR!!
dar chiar, what about Domnu Slip? :lol:

slip 12-02-07 23:02

uite k am aparut si eu :D am avut oleak de treaba... si nu am fost prezent in seara asta pe forum dar nici o problema ..vin tare :twisted:

edy: esti cu capu :))
crys: mai lasa-ti fratele meu fesu ala roshu...macar in masina k ai caldura.. din cate am vz :))
rebelde : :))))))))))) ci dracu mai vrei de la mine? (zyz)
deea : ci faci gajik? te-ai intors in iashington si de acuma dai buzna pe forum intreband de mine? t pup si ne vedem curand la o cafea
si acum..
BIO : mergi dracu mai incet k dai ceasurile din bord peste cap... si fa ceva cu viata ta !! lasa minciunile.. si copilariile.. .ne-am mai luat noi o data ...tare...pe tema asta k spuneai k ai nush cati ani.. crede-ma k nu se vede... iar faza cu permisu.. pff... cea mai penala faza..sincer. PA

AXEL : varu' sandel ... pacat k s-a ajuns aici.. io kiar am vrut sa putem vorbi.. am asistat la niste discutii..niste kestii..una alta.. si am ajuns la o concluzie.. "dak tu vrei sa faci parte din comunitatea asta.. doar k sa te lauzi la prieteni ..atunci.. PA " mergi sanatos.. imi pare rau pt tine.. NOT !!! :twisted:
sunt rau ..stiu dar sunt si realist..
dak tineai la comunitatea asta.. faceai parte din ea ... spun sigur
io am cativa ani de iasi.. si 16 ani de husi.. deci vin de la tzara.. si nu cunosteam pe nimeni p aici.. dar..mi-am croit un drum.. de unul singur.. pana la un punct... acum e totul mai simplu datorita drumului facut de mine :D si ma bucur enorm.. simt k asta e intr-adevatr o realizare...
poate totusi e vorba de alt mediu.. si alt nivel de cultura.. nu de LOC !!

cel mai dezamagit am fost de vladutz.. din crazy drivers.. deci.. fratele meu.. am o durere in Kur sincer.. :| nu se poate asa ceva .. nu se poate.. io nu accept de astea pe langa mine.. stiam k nu e greu sa minti..dar totusi.. imi pare rau de unele faze... k noi am incercat sa ajutam un personaj inventat.. si o lume a lui inventata in care traia doar cu gandul.. PACAT!

si cu asta..am terminat pentru moment.. oricum nu citeste nimeni ce am scris da...na.. :))
axel.. punem pariu pe dai o bere..k inca mai intri pe forum? :D

BAFTA FRATII MEI.. !!! revin cu un comentariu nou mai incolo k si asa am scris mult...
PA

CRyS` 12-02-07 23:41

Doamne ... Dar Doamne...atat pot sa zic! :)

Edi mi`ai gresit numele... Tre` sa`mi dai un miel....CRyS`

mihay 13-02-07 00:14

iuhu dupa o lunga luga lunga si vb ff serios lunga absenta de pe forum am revenit daca nu stiti cine e si bnuiesc ca nu stiti ca nu am postat mai deloc pana acum doar am privt cand am avut timp si cam atat sunt eu
Cristi is-02-nod :D incet incet voi prinde experienta asa cum am prins si la intalniri si cu forumul pana atunci numai bine si mai vb ....................

JUST-DO-IT 13-02-07 00:16

sal la toata lumea.....vad figuri noi pe aici......scuze ca am lipsit cateva zile da am fost plecat din localitate........

JUST-DO-IT 13-02-07 00:38

da ce pana mea aveti ma frate cu mine?????chiar nu inteleg!!!!!ma vorbiti pe la spate?am omorat pe careva?nu cred....chiar am ajutat de cateva ori ceva persoane de pe aici!!!!daca imi amintesc yo bine,nu?da probabil ca nu conteaza......:x
care e faza cu lista neagra crys?a fost un simplu viraj luat putin mai larg...iar distanta intre masinile noastre nu a fost sub 10-15 m!mi-am cerut scuze si atunci si dupa.....ce naiba sa mai fac?sa-mi pun cenusa in cap pt asta????nu crezi ca ai cam sarit calu,totusi?imi pare rau sincer sa aud ca ai probleme si sincer sper sa se rezolve......ce inseamna totusi acea lista neagra?sunt curios...
radu care e faza cu clio mach 1 :shock: ???chiar nu pricep .....am spus yo vreodata ca pilotajul a debutat cu mine?????sincer nu cred.....sunt constient ca altii au masini mai puternice ca mine...e normal....si hai sa-ti zic ceva...imi place masina ta sincer am admirat-o de multe ori...da ce dumnezeu vi s-a pus asa pata pe mine,ma?:?:
slip ce aveti cu carnetu meu?nu pricep....stie toata lumea cum am ramas fara.....am picat de fazan.....ca daca stateam naibi acasa il aveam si acuma!!!dar nu mi-a trebuit sa ma intalnesc cu lumea....si am ramas pieton....:cry: :cry: :cry:

CRyS` 13-02-07 00:51

Nu ai inteles...Nu intelegi si nu vei intelege nimic din ceea ce s`a spus mai sus!

DeeaBaby 13-02-07 00:51

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 746669)
da ce pana mea aveti ma frate cu mine?????chiar nu inteleg!!!!!ma vorbiti pe la spate?am omorat pe careva?nu cred...
nu pricep....stie toata lumea cum am ramas fara.....am picat de fazan.....ca daca stateam naibi acasa il aveam si acuma!!!dar nu mi-a trebuit sa ma intalnesc cu lumea....si am ramas pieton....:cry: :cry: :cry:

poor guy:no: :no:

CRyS` 13-02-07 00:54

Vreau doar sa fac o ordine in ceea ce reprezinta Iasul in 4Tuning.

Nu avem nevoie de oameni incapabili sa judece,de oameni ce mint,de oameni ce nu gandesc cand vorbesc...Vreau doar sa fim pe o linie de plutire,cat mai echilibratzi in ceea ce gandim!La fel si la intalniri...Bio adutzi aminte cum ti`a sarit mustaru cu garcea din Fundatie!Nu asa se face...Nu asa se face!Ai vazut Slip cum a fost cu toate ca era vinovat...Nu asa se face Domn Doctor...

Deea,fato hai abtzine`te de la offfffuri ca te amendez tare de tot...si nu ai sa ai bani sa platesti...si iti caut natura :)

Putini stiu dar intr`o seara am luat parte impreuna cu Razvan,ZyZ`ul si Slip la o intamplare neobisnuita!

Masina lui Vladutzzz presupusa masina Pontiac Trasns AM-PM a fost supusa unei mutari...din locu ei de veci!Nu am inteles motivu.
Intrebare:de ce masina inca este deschisa?De ce nu am vazut niciodata niste chei?Dece Vladutzzz nu are permis?De ce Ren. cu care a venit la Intalnirea din 22 Oct zace botzit in B`dul Tutora!?De ce?

Se pare ca am fost complici la un furt calificat impreuna cu baietzii.Masina nu este a celui care zice...OMV nu a fost de acord sa stea masina in parcarea lor....sau a MoldoTrans!Am fost si`am discutat ceva fraze ... si asa am dedus....Ceva miroase urat aici in Iasi si nu`mi place!

Sper sa ma intelegetzi de ce...tzin prea mult la ceea ce se numeste 4tuning si doar...EI mi`au mai ramas la ceea ce visam sa am o nunta cu Ana in Toamna cu surle si trambitze,cu masini si oameni de clasa inalta asa cum sunt baietzii mei!...O nunta ca`n Rai....!Ca sa zic asa...dar totul mi s`a naruit...

Si pentru ei cred in momentu acesta ca voi merge pana departe....departe!
Pt ca ei ma ajuta!Pt ca ei mi`au dat putere de trecere mai departe si`mi dau!

Si inca odata le multumesc:Edi,ZyZ,Cristi,Slip,Razvan...si continua lista!Ei sunt baietzii de care ma mandresc!Ei sunt cei ce ma fac acuma fericit!

Noi nu gandim numai cu motoru ,gandim si cu sufletu....

Asa ca va rog din suflet(un sfat pt cei noi venitzi):fara impresii,fara galagie,fara comentarii inutile!

Suntem oameni normali,modesti,cu servicii.Nu radem de o Dacie si nu facem WAAAAAAAAAAAAAAAAW la un Pasat Tunat si plictisit....

Suntem oameni...Daca intelegetzi si nu vreau ca Iasul sa fie vazut prost de restu tzarii....!

Nu stiu daca imi merit pe deplin ceea ce mi se scrie sub avatar

Member of:
[ Moderators]
[ Observator 4tuning]
[ Crazy Drivers]
[ PARTICIPANT CURSE]

voi suntetzi in masura sa ma judecatzi.Eu nu.Daca avetzi ceva de obiectat,avetzi un topic mai jos de reclamtzii.Putetzi sa supunetzi la vot,sa facetzi orice vretzi impotriva sau pentru mine.Suntem democratzi si avem libera exprimare si liberu vot!

Aici imi inchei scurta pledoarie...Scurta pt ca am multe de zis!Multe!

Sper sa auzim numai de bine si maybe in one day YOU my friend from 4Tuning u`ve come on my wedding whith u`r lovely car...!

Numai de bine sa auzim!

V`am pupat si inca odata va multumesc ca imi datzi puterea sa pompez in mine nu numai motorina dar si sange!

DeeaBaby 13-02-07 00:56

Quote:

Deea,fato hai abtzine`te de la offfffuri ca te amendez tare de tot...si nu ai sa ai bani sa platesti...si iti caut natura :)[/B]
bad guy :cry: :cry:
ok..i`m over :|

JUST-DO-IT 13-02-07 01:08

buna Deea!ce faci?
sincer acu chiar m-am inervat/////nu am dorit nimanui vreodata vreun rau da tare mi-as dori sa pateasca cineva ce am patit si eu sa vedem daca mai pare asa de penala faza///fratilor ce fac cu viata mea ma priveste ..so fi numind ea viata privata din anume motive,nu?///
nu inteleg totusi ceva....pe tot forumu ast abia daca mi-a zis si mie cineva pe nume ....,iar acu ca am lipsit si io cateva zile de pe forum si de la o singura intalnire,m-ati luat asa deodata la busit vagoane.....ce nu inteleg crys???te rog frumos lumineaza-ma!!!!

CRyS` 13-02-07 01:15

Gandeste....gandeste liber!Gandeste la oamenii care sunt si daca nu reusesti iara gandeste si ai sa`ti dai seama!

Nu sunt Dumnezeu sa te luminez...dar iti spun GANDESTE!

Tzine minte posturile de pe AMC...ma mir ca nu ai fost banat...ma mir!

JUST-DO-IT 13-02-07 01:39

sincer ma doare fix in ****de AMC SI POSTURILE ALEA!daca ai fi citit pana la capat ai fi vazut ca am cerut sa mi se stearga postul cu masina mea si id de user..cred ca e cam 3-4 sapt de cand nu am mai intrat si nici nu ma grabesc sa intru

vladutzz 13-02-07 01:43

din tot ce citesc aici...ma minunez...am citit ultimele 2-3 pagini, si nu mi`o venit sa cred:shock:
Legat de isoria masinii lui vladutzzz_sv....e trista treaba..si mai trista ca v`a mintit(m`a mintit) legat de toata treaba cu pontiacu
asa ceva NU SE FACE nici dusmanilor dusmanilor tai, iar daca vlad, citesti aici,i`a bagat pe baieti la complicitate la furt(1)
(2) baietii vor scapa, pentru ca te`au crezut pe cuvant, si nu au pus la indoiala seriozitatea ta
NU am nimic personal cu tine, dar daca e cum se scrie mai sus...nu incurajez, nu cunosc, nu vreau sa cunosc, si nu vreau sa am de`a face cu hotii
legat de comunitatea 4T iasi,inca sunt multe de pus la punct, dar nu sunt eu in masura sa le zic care sunt(un hint ar fi trierea membrilor)
@Crys, sorry pentru cele intamplate, sincer, dar confesiunile nu se fac pe`un forum public.Si nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, dar postu` ala luung al tau,e in 2 cu sentimente personale, care nu se prea preteaza aici.
NU sunt membru 4T, sunt doar simpatizant al intalnirilor, care nu am sticker pe luneta, am activitate putina pe forum, dar totusi zic eu ca cineva,ar putea apela la ajutorul meu, oricare ar fi el, fara a primi bonus din partea mea fitze si impresii.
Ca sa inchei intr`o nota cunoscut celor care au dat cu subsemnatul pe la sectii, o voi face in felul urmato:lol: r :

Aceasta este declaratia mea, pe care o dau, o sustin si o semnes. Vladutzz

vladutzz 13-02-07 01:55

@just-do-the-dew
mai baiatule, reformuleaza ultimul post, in care zici ca te doare`n "KUR" de AMC. suntem(sunt) si acolo o comunitate, care nu prea tin minte sa fi zis aceleasi vorbe despre tine.
dovedeste ca nu esti de la tzara, si reformuleaza`ti ultimul tau post.
si, inca un sfat personal, nu mi`o lua`n nume de rau : mai baiatule, cand 2-3-4-....x oameni iti zic ca esti beat, apoi nu te duci sa te culci?
(asta e legat de viteze, salturi la trambulina, pilotaj, nebunii etc)
cat despre postul in care ziceai"mai bine stateam acasa atunci, ca nu`mi lua permisul", intr`adevar...mai bine stateai acasa. asta e un aspect
al doilea e ca nu "baietii" au condus masina ta, ci tu, si esti direct raspunzator de faptele savarsite,conform codului de drept civil/penal

Acest post nu a fost un atac la persoana, ci unul in care sa te fac sa deskizi okii si sa reflecti mai bine la tot ce inseamna 4tuning, AMC, si implicit asupra oamenilor care se chinuie sa faca ceva in domeniul auto in Iasi

JUST-DO-IT 13-02-07 02:01

da scuze vladut ai perfecta dreptate....dar mia cam sarit mustaru....toti avem zile bune si proaste,nu?

JUST-DO-IT 13-02-07 02:11

a gresi e omeneste,nu?are dreptate vlad.....dar daca tot e sa vorbim deschis atunci hai s-o facem:
am participat la o intalnire 4 tunning care era filata!se stia exact unde si cum de catre garda.....deci exista un turnator pintre noi....pt ca am avut ghinionu sa fiu cel care pleaca un pik mai devreme(era sf ion si aveam acasa 2 ioni) am picat in plasa gaborilor....putea fi slp.zyz,sau oricare in locu meu...si nu stiu daca mai era asa de amuzant atunci pt unii!!!!!!!!!!
Referitor la AMC poate am gresit si yo da cand cineva ma ameninta ca ma zdrobeste cu bascula pe strazi nu prea iti pica bine,iar mata dom vladutz ai fost asa de generos si iai zis si nr meu de inmatriculare.....deci vorbele sunt de prisos.......

vladutzz 13-02-07 02:19

stii de ce l`am zis?pentru ca esti direct raspunzator de ceea ce zici/faci, si trebuie sa`ti asumi cele supese, si`ni viatza de zi cu zi, nu numai "ascuns" in spatele unui monitor:)s`a intamplat ceva daca i`am zis numarul?a dat vreo bascula peste tine?..se pare ca traiesti, ceea ce dovedeste ca reactia de moment, e una de moment, si ca`n AMC,(probabil nici aici) nu sunt dusmanii care se isca de la 1-2 posturi in contradictoriu.
legat de filaj...ma tavalesc pe jos de ras.sunt atatia oameni care vad tot ce se petrece cu "noi" pe strazi, si oricine poate suna la 112 Politia in Actiune sa zica, ca 10 tineri teribilisti s`au adunat in X loc, sa se sparga`n figuri...
asa ca nu fa suopzitii pe care nu le poti proba, precum ca unul din noi ar sifona la garda
si inca ceva. trebuie sa fii prea prost sa crezi ca politia nu mai are si oameni care stiu cu ce se mananca internetul si pot accesa site`uri/forumuri gen 4T,AMC, etc, in care sa se vada MARE " VINERI ORA X ne vedem la LOCUL Y"
ar mai fi bine de stiut ca ei stiu cam tot ce misca...si daca nu le dai peste nas, te lasa in pace.
aici in parafrazez pe Crys, care zicea ceva de genul ca, cu cat suntem mai cuminti, cu atat e mai bine pentru noi.
plecarile cu fum, franele la fel, in vazul tuturor, nu dau bine deloc, si nici nu impresioneaza pe nimeni.poate doar pe "gabori" care mai pun o bulinutza neagra in dreptu` numarului tau de inmatriculare atunci cand ai calcat pe bec:!:

JUST-DO-IT 13-02-07 02:25

hmmm mda depinde de punctu de vedere....iar daca tot se vroia info publica nr meu de inmatriculare e IS-01-NSH....ca circul cu un clio e temporar....masina mea ..cu acte...pe numele meu e o dacie

JUST-DO-IT 13-02-07 02:37

daca ai ceva de zis eu prefer sa-mi spui in fata....nu cu amenintari gen forum AMC ca ma dat afara de la gradinita cu asa ceva....sunt o persoana serioasa....si ce am de zis ti-o zic verde in fata .....idiferent ce ai fi,sau cine ai fi!!!!nu vreau sa jignesc pe absolut nimeni dar nu-mi place sa fiu vorbit pe la spate,gen forum 4tunning!!!!ca nu am pik de respect pt gabori e clar,ca lumina zilei!!!referitor la faza din fundatie m-am distrat pe cinste....nu a fost prea frumos din partea mea stiu,si slp a gresit dar merita din cand in cand sa ne batem joc de ei macar un pik!!!nu sunt atatea bancuri cu gabori degeaba,nu?sincer politisti de la rutiera sunt cele mai pervese persoane pe care le-am cunoscut vreodata!!!daca as avea si eu tata senator sau mama deputat probabil ca ar fi altfel......zilnik vad faze de mi se face greata in trafik....nu stiu care mare fiu de stab face nu stiu ce tampenie pt care la altu i-ar zbura permisu,dar de el e fiu de....si isi continua drumu,iar un biet student sau tanar absolvent care abia a strans si el ceva bani de o masinuta e amendat de nu mai poate nici sa respire.....(exemlpu e fictiv dar multi au patit-o.......)

CRyS` 13-02-07 09:05

Poate mi`am expus unele chestii aici ca unii dintre noi sa`si dea seama ce e 4Tuning...!Si ce reprezinta pt noi 4Tuning!Unii vad doar un loc de palavrageala...!

Low_Ridah 13-02-07 10:13

Pt unii ...4tuning nu reprezinta nimic decat un simplu forum sau site ....dar pt unii 4tuning reprezinta scanteia pe care ia unit pe toti ....comunitatea nu este doar o adunatura ...pt unii comnunitatea este viatza lor ....subscriu si eu la cele multe spuse d Crys .....

Si as vrea sa mai adug ceva ....care ne implica pe multi ....Nu mai dati date importante ...cum ar fi numere de inmatriculare , nume , adrese , locatii , ore etc .....forumul e destul de supravegheat ...spun asta pt k noi cei de la Suceava suntem patiti ...

Respect pt toti cei care au in inima 4tuning ...si mult respect pt cei care sunt legati de o prietenie ce a pornit d pe acest forum ....

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning