![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
hai nene cand vin cu ursu??
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Update Skoda Octavia 1 VRS 180cp
1-Evacuare completa (montata) PS: in poze era gata in proportie de 99% |
19 Attachment(s)
Skoda Octavia 1 VRS 180cp
2-Intercooler+traseu custom (atat evacuarea cat si intercoolerul si traseul aferent, au fost dimensionate pt upgradeul ce va urma) |
salut, m-ar interesa o teava de inox pt o toba la o motocicleta, de preferat cu teava mai mica de 60mm ,destul de scurta, se poate face ?, cam cat ar fi ? daca poti ramane sa ne vedem sa vezi despre ce e vb.
|
Cat m-ar costa la un Fiat Stilo 1.8 cap coada inox ?
|
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Bmw E36 2.5T (Dani) evacuare completa inox, sudura TIG INOX si toba finala Magnaflow
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Am si eu octavia vRS 1.8T. Cat m-ar costa un downpipe fara catalizator pe 75mm? si zi-mi un pret si pentru evacuare completa teava goala 75. |
la fel vreau si eu......un downpipe pt o celica de 2.0l turbo 204 cp...motor 3sgte
|
Salut.Cat ma costa si pe mine sa-mi schimbi teava de fonta cu una de inox,poate chiar mai mare in diametru, de la galerie pana la finala(Finala o am eu).Pentru un Volvo440 din '92 benzina.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru traseu evacuare Renault Megane 3, din saxofon pana in finala, de preferat finala sa fie ceva cu silencer!
Intrebare: Exista finala sport ovala cu silencer? :???: |
Ok atunci.Eu vreau sa-mi schimbi "teava" (de evacuare) de undeva de sub scaunele din fata pana la finala si sa-mi pui si finala.Cauza este ca toata "teava" este fisurata.Nu ma intereseaza sa-mi mai pui si toba intermediara inapoi, pur si simplu decat sa-mi sudezi teava aia in locul celei fisurate.
Sper sa-mi poti face un pret estimativ acum. |
1 Attachment(s)
asa ceva as vrea..............
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal la un bmw e36 2.5 evacuarea cu serpisori pana in toba finala te rog un pret cu si fara serpisori merci
|
Salut, mai bine imi dai o adresa ceva pe privat unde sa vin sa o vezi, am masina destul de lasata si chiar nu am cum sa-i fac poze la evacuare. Ca motorizare este 1.6 16v 81kw 110cp, m-ar interesa o evacuare din saxofon pana la finala, cu scos catalizator.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, poze cu evacuarea de pe masina mea nu gasesc, ci doar pentru Renault Megane 3 RS 250cp care e coupe(a mea e in 5usi).
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Saab 93 AERO, Custom Downpipe 3"
|
21 Attachment(s)
Evacuare completa 70mm VAG 1.8t 180cp
|
Felicitari pentru lucrarile executate.....dar....incearca sa bagi si filler in baia de sudura;)
|
Quote:
|
Ne vedem joi seara pt a vedea e ne mai trebuie pt serpi? sau iti aduc direct masina vineri? oricum ne auzim la un telefon inainte, dar asa sa stiu cum imi fac planurile.
|
Quote:
|
Nu gasesc pe net poze cu galeria de evacuare, dar pun totusi o intrebare: cum se procedeaza in cazul unui motor cu 3 cilindri, aspirat? Vreo configuratie speciala sau doar se cloneaza cea originala?
|
Quote:
|
Ideea e ca vreau sa refac toata evacuarea; cand voi dispune de bani ne auzim pt lucrare :)
|
gasesc si eu la tine un cot de 90 grade cu diametru 54mm?
|
sal un pret pt asa ceva:
http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLi...8&cMegnNr=2565 |
1 Attachment(s)
salut tavi,
La ce pret se poate face o tubulatura pt admisie la un logan, modelul asemanator cu cel din poza de mai jos? diametrul nu il cunosc insa putem masura la capatul corpului clapeta.Ideea e ca vreau sa difere un pic fata de cel din poza, sa aibe o mica inclinatie inspre partea inferioara a motorului. |
Nenea vreau si eu pozele :P
|
Salut
asa cv gasesc la tine (sau un produs asemanator) http://cgi.ebay.co.uk/80mm-COLD-AIR-...item439e13546a diametru interior intre 85 si 100...plus minus multumesc |
pentru un audi s3 din 2007 2.0tfsi un downpipe fara catalizator cam cat ar fi? adica ceva cam asa
http://www.atpturbo.com/mm5/merchant...Code=FSITRANQT si cum se procedeaza? vin cu masina si demontezi evacuarea, o faci pe cea noua asemanatoare apoi o pui inapoi? merci |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning